Love this post:Love this 0

På morgonen kom fru Sederblad med hästbussen till Emmas och vi lastade på de 180 goodiebags som innehöll så mycket fint! Känner dock ännu av allt bärande i axlarna, men det är bra, nu behöver jag inte gå till gymmet på ett par veckor sådär. Så satte vi oss i hästbussen, jag och Svåra Lena där bak som två olydiga ungar och så bar det av till festplatsen. Jag hade ännu vått hår, Böddi hade sagt dagen innan: “You wash and not touch.”. Han skulle styla mig senare på dagen. Mängden kvinnor (och några män) som väntade utanför var ofattbart. Det pirrade i hela kroppen. Och alla gick och log nyfiket mot varandra.

Ranelid var fantastisk på så många sätt. Hans talang att sammanfläta en så vacker monolog är ofattbart. Man blev rörd många gånger och så fick vi skratta.

Som tur filmade jag. Filmen skall jag sno ihop till veckoslutet om jag hinner.

Vi fick limhamnsbomber, mmm, två goodiebags fyllda med alltmöjligt kul! Tant Vera och Claudia hade sminkkurs och sminkade Milott och Sofie. Böddi kom och charmerade alla på samma gång han tuperade mitt hår. Sedan var det dags för en liten paus… Vi drog iväg till Böddis för mer styling…

You may also like...

3 Comments

  1. Haha, du blev ju fin i håret till slut!

    Hade vart kul o se dig i en make av transorna.. hihi 😉

  2. Underbar och galen dag!
    Kram

  3. Ha ha! You wah not touch. Yes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *