Love this post:Love this 0

Halloj på er allihopa! Roligt att ni tittade in! Januari tar emot oss så vacker, kall och snötyngd. Underbart med en morgonpromenad,väl påpälsad och få njuta av allt det rena och vackra!

Jag ger inga nyårs-löften, istället har jag delmål i livet och det känns fint att se tillbaka när man lyckats med något man föresatt sig. Cristoph Treier har tips på hur man lättare kan fullfölja sina mål.

I januari finns det massor av tulpaner i de vackraste färger.

Julen är en varm och vacker högtid, men visst är det skönt att få allt juligt bortstädat och ställa fram en vårig bukett med tulipaner!?

Kära vänner, nu är det spännande… Snart kommer vi att kunna börja chatta på Malenami bloggen. Tjingeling!

You may also like...

0 Comments

 1. Hej malenami, och god fortsättning på det nya året!

  Tack för all den inpiration du sprider med din blogg!
  Du förmedlar ÖDMJUKHET och LIVSGLÄDJE och jag blir lika varm i hjärtat varenda gång jag kikar in här!

  Dessutom är du en sann konstnär, du har verkligen öga för att få till de mest underbara outfits, och dina foton är som vackra tavlor!

  Du öppnade oxå mina ögon för sköna clara butiken, och nästa gång jag har vägarna till kokkola ska jag pricka in ett besök!

  Blev uppriktigt lessen när jag läste att någon skrivit illa om dig!
  Har många gånger under senaste tiden undrat och grubblat över varför det nuförtiden kritseras och skrivs så mycket lessamt i blogg- och internetvärlden…

  Du malenami, duktiga och vackra kvinna! Önskar dig allt gott och hoppas att du kan släppa det som varit och forstätta i samma stil!

 2. Hej kära Malena för den fina kommentaren. Blir glad att få dessa trevliga ord från dig. Ska bli så kul att ses igen. Stor kram/Mollie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *