Love this post:Love this 16

hair-5777

Är så toknöjd över hur mitt hår blev hos Ninnis!! Härlig tigerkaka av mörka och ljusa ränder. Vi planerade också när nästa frisörbesök skall bli, då mot sommaren, och vad som skall göras då. Ninni berättade också för mig vilka vitaminer jag skall äta och att tänka på då/om jag ammar. Ca fyra månader in på amningen brukar man se att håret förändras och tar stryk och det är viktigt då att se till att få alla vitaminer och näringsämnen. För även om man kan satsa på bra produkter så är det viktigt att man sköter hår, hy och naglar inifrån. Att skönheten kommer inifrån är så sant!

produkter-5238

Lika viktigt att sköta inifrån så är det utifrån – och speciellt då man slingar och fixar med håret nästan varje dag.

Härliga Cosmetique!! Se nu på mängden produkter de skickade mig! Jösses, hörrni! Ni vet ju att jag använt Macadamias produkter i över ett år nu och gillar dem såååå otroligt mycket! Och det är inte bara jag som gillar dem, utan detta är produkter som slagit igenom på marknaden runtom i världen. Fast det är ju inte så konstigt, de är fantastiskt bra. Shampo, balsam, hårinpackning, olja (looove the olja!) och “no tangle”-spray, tack snälla snälla Cosmetique!

You may also like...

7 Comments

 1. Så snyggt det ser ut!
  Trevlig helg!

 2. Hur stor “klick” behöver man sätta av Macadamia shampo och balsam?

  1. Hummm, beror på hur mycket hår man har, här tänker jag på balsam. Shampo skall man inte använda mycket av. Kram!

 3. Tyvärr får jag inte Macadamias schampo och balsam att funka i mitt hår. Det blir supersvårt att reda ut håret efteråt! Jag har trott att du och jag har ganska liknande hårkvalitet (också jag med mörkare och ljusare slingor plus egen “skandinavisk” färg), men det verkar ju funka fint för dig!

  Oljan gillar jag däremot, men man ska nog vara medveten om att trots att märket marknadsförs som “natural oil” och man lätt kan få för sig att huvudingredienserna i håroljan är macadamiaolja och arganolja så är det två silikonoljor som står först i innehållsförteckningen. Det är i alla fall den bästa silikonbaserade håroljan jag har provat, plus den med godast doft.

  1. Äsch då, men så är det, alla produkter passar inte alla. Tycker själv de varit bra då jag haft löshår länge och det håret är ju oftast ganska dåligt i skick och behöver extra skötande produkter. Men nog gör jag också så att jag ibland kör med andra produkter, eftersom håret blir “vant” om man använder samma produkter länge och de liksom “slutar fungera” så bra. Kram!

 4. Hej!

  Jag beställde hem håroljan för någon vecka sedan men tycker den luktar märkligt, illa nästan. Hur ska oljan dofta/lukta? 🙂

  Kram

 5. Åh vilken snygg hårfärg! Har försökt förklara liknande för min frisör många gånger utan att det blir som jag vill. Hur skulle du beskriva färgerna? Jag är blond nu, men mer åt det ljusa/gula hållet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *