Svåra fläckar

Love this post:Love this 14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fick frågan om jag ville vara med i Omo-pikkujätti blogkampanjen, nu genast då jag började här vid Bellablogit, och det ville jag naturligtvis då jag själv använder Omo här hemma! Lätt att skriva om en produkt man själv använt länge! Och speciellt då de bad om att jag skulle tvätta något med svåra fläckar! Då var jag med direkt, eftersom jag hade Leons nya fina vita body, en pikébody från Poland & Pyret som är full av fläckar! Där finns gräddkaka. Jo. Från födelsedagen. Ni såg bilderna. Ja, just det! Grejen var ju den att han inte blåste ut ljuset (tänk att bara ha ETT ljus på sin födelsedagstårta!), utan han grabbade förtjust tag i halva tårtan. Men lade inte fingrarna direkt i munnen utan kletade glatt på med händerna.

Och jag sa nog skrattande vid Polarn & Pyret, då jag köpte bodyn åt honom, att jag är GALEN som köper en VIT body. Haha! Den kommer ju inte hållas vit ens i fem minuter! Nästan som bortkastade pengar, eller hur?!

Jag är pedant med tvätt. Jag fick själv börja tvätta mina kläder då jag var tolv, om jag minns rätt? Och har gjort det sen dess. och jag är väldigt noga med klädköp – hur exklusiva plagg kan tvättas. Då det ändå är så dyrt med kemtvätt. Nog tvättar man hellre själv.

Nåja. Tillabaka till Leons vita piké. Förutom födelsedagstårta finns där också mango, blåbär och någon härlig blandning av en Ellas Kitchen påse på sig. Blir den ren..? I doubt it. Men vi skall se.

Vad har ni för tvättrutiner? Blir det en, två, tre maskiner varje dag? Eller en gång i veckan? Och vad är horror fläckarna? För oss är det nog paprika, tomat, banan och dendär mangon. För att inte tala om blåbär – blåbär är ju svårt att få borttvättat från Leon också, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som är bra med Omo:s pikkujätti (den lilla jätten), är att du bara behöver lite tvättmedel, 24ml, för en tvätt och att du kan med den nya lila bollen gnida in tvättmedlet på de svåraste fläckarna (och hålla tummarna;).

Jaaa, och man behöver inte ha igång tvättmaskinen i tre timmar, utan det blir rent med det kortare programmet också.

Nåja, nu skall jag lägga igång maskinen och så får vi hoppas att Omo Pikkujätti håller vad den lovar, jag återkommer med raport senare! (dock ser det ut som om blåbärsfläckarna är där för att stanna!)

Vi ses!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *