Love this post:Love this 13

Nu har biljetterna för Stora Bloggdagen 2014 släppts! Förra året var det jag, Add Simplicity och Made by Mary som föreläste och i år (ja, jag föll nog av stolen då jag såg föreläsarna;) är det inga mindre än:

Ebba Kleeberg von Sydow: En av de första pionjärerna inom bloggandet som förutom att blogga för SVT även skriver böcker, programleder prinsessbröllop, Nobelfester och Godkväll i SVT. Ebba gästar bloggdagen för ett samtal på scen där vi kommer kunna ställa just de frågor vi vill ha svar på om bloggandet, företagandet och hur man ska nå framgång och bygga en karriär med bloggen som bas.  Ebba kommer även att sälja sina böcker på plats.

TrendStefan: Stefan Nilsson är Sveriges mest mediala trendexpert och återkommer regelbundet i TV, radio och tidningar. På bloggen trendstefan.se  skriver Stefan om trender och har tre år i rad blivit utsedd till en av de mäktigaste i design Sverige. På Stora Bloggdagen 2014 är Stefan inbjuden att hålla en inspirerande föreläsning om just trender och vad det är vi kommer få se mer av under 2014 och framåt.

Helena Köhl:  Helena är sjuksköterskan som följde sina drömmar, sadlade om och startade eget som stylist/fotograf. Idag bloggar Helena för Sköna Hem med sin blogg Drömhus. På Stora Bloggdagen kommer Helena berätta om hur bloggandet öppnade upp för den nya karriären och hur det är att gå från blogg till egen företagare. Vad krävs för att göra drömmen möjlig och hur vågar  man ta steget fullt ut?

Linda Hörnfeldt: La Linda har bloggat sedan 2001 och startade under 2010 eget företag  inom digital PR. Linda kommer att prata om hur man som bloggare bygger framgångsrika relationer med företag.

Mer info och biljetter? Det hittar ni här -> storabloggdagen.com !

unnamed (2)

You may also like...

4 Comments

  1. Va fint att du har bloggat om det, tack! Och GRATTIS till bebisen! Det är alldeles för länge sedan vi hördes, men du verkar ha ett gott liv these days. KRAM!

  2. Låter jättekul, och spännande föreläsare! 🙂 Ska du gå tror du? Kram!

    1. Jag skulle nästmest i hela världen fara på Stora Bloggdagen, men eftersom jag har BF 1.4 ser det ut som att jag högst troligt kommer att stanna hemma i min babybubbla <3 Kram!

  3. Ooh, vad dum jag är, haha… Såklart du ska njuta av babybubblan, hoppas få träffa dig vid annat tillfälle istället! 🙂 Kramar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *