Stora Bloggdagen 2014!

Love this post:Love this 13

Nu har biljetterna för Stora Bloggdagen 2014 släppts! Förra året var det jag, Add Simplicity och Made by Mary som föreläste och i år (ja, jag föll nog av stolen då jag såg föreläsarna;) är det inga mindre än:

Ebba Kleeberg von Sydow: En av de första pionjärerna inom bloggandet som förutom att blogga för SVT även skriver böcker, programleder prinsessbröllop, Nobelfester och Godkväll i SVT. Ebba gästar bloggdagen för ett samtal på scen där vi kommer kunna ställa just de frågor vi vill ha svar på om bloggandet, företagandet och hur man ska nå framgång och bygga en karriär med bloggen som bas.  Ebba kommer även att sälja sina böcker på plats.

TrendStefan: Stefan Nilsson är Sveriges mest mediala trendexpert och återkommer regelbundet i TV, radio och tidningar. På bloggen trendstefan.se  skriver Stefan om trender och har tre år i rad blivit utsedd till en av de mäktigaste i design Sverige. På Stora Bloggdagen 2014 är Stefan inbjuden att hålla en inspirerande föreläsning om just trender och vad det är vi kommer få se mer av under 2014 och framåt.

Helena Köhl:  Helena är sjuksköterskan som följde sina drömmar, sadlade om och startade eget som stylist/fotograf. Idag bloggar Helena för Sköna Hem med sin blogg Drömhus. På Stora Bloggdagen kommer Helena berätta om hur bloggandet öppnade upp för den nya karriären och hur det är att gå från blogg till egen företagare. Vad krävs för att göra drömmen möjlig och hur vågar  man ta steget fullt ut?

Linda Hörnfeldt: La Linda har bloggat sedan 2001 och startade under 2010 eget företag  inom digital PR. Linda kommer att prata om hur man som bloggare bygger framgångsrika relationer med företag.

Mer info och biljetter? Det hittar ni här -> storabloggdagen.com !

unnamed (2)

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *