You may also like...

7 Comments

 1. Heja Malena! Mycket bra intervju!

 2. Det gick jätte fint!! Lyssnade till intevjun och tänkte bara säga att jag åtminstone nominerade dig till årets blogg, tycker du om någon förtjänar det priset! 🙂 Kram!

 3. Heja flickor! Nu nominerar vi Malenami till årets blogg!!

 4. Äh, skräp missade intervjun och hittar den inte på nätet…går det att lyssna på den i efterhand nånstans?

 5. Hei,
  sivusi on todella poikkeuksellisen kaunis verrattuna muihin bloggaajiin; voisitko kertoa, mitä “työkalua” olet käyttänyt blogisi perustamiseen ja ylläpitämiseen? En ymmärrä tekniikasta mitään, mutta käsittääkseni sinulla on oma sivu etkä käytä mitään bloginperustusohjelmaa. Mutta osaisitko kertoa miten onnistut käyttämään sitä ja onko se monimutkaista?
  Yst. terv. Kaisu

  1. Moi Kaisu! Malenamin perustana toimii wordpress, sen päällä teema nimeltään thematic ja taas sen päällä oma childtheme Malenami. WordPress pyörii omalla VPS palvelimella Lontoossa distrona Ubuntu & www-palvelimena Lighttpd. Työkaluina käytetty Adoben photoshopia ja sitten ihan “notepadia”. Tätä järjestelyä en suosittele kenellekkään, ellei ole alan aktiivi harrastaja. 🙂 Jos suunnittelet bloggaamisen aloittamista, suosittelen että käytät joko wordpressiä tai esim blogspotia, pääset kaikkein helpoimmalla ja halvimmalla (lue: ilmaiseksi). 🙂 Ystävällisin, Webmaster & Malenami

 6. Missade intervjun!! Kan man lyssna på den någonstans nu i efterskott? Tack för att du finns för oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *