Love this post:Love this 6

Alltså. Min dator. Snart blir den väl okej? Hoppas jag. Jag känner mig nog lite eeh, hittar inte rätt ord nu.. naken? Nej. Otillräcklig? Kanske. Jag känner mig lite otillräcklig då jag inte har min dator och inte kan jobba. Har nog fotograferat upp två minneskort under helgen och denna vecka, så jag är ju inte helt hopplös. Men nu vill jag liksom sitta och pyssla med bilderna och skriva ihop blogginlägg (detta har jag gjort med kontorets dator och så telefonen. Ogillar att blogga och skriva från telefonen).

Och så tog bilderna och vände sig!! Why? På datorn var de alla rätt väg? Dubbelkollade. Fattar noll, haha! Nåja, ni se ju vad det föreställer, får fixa bilderna då jag får tillbaka datorn. (Och nu ser jag med telefonen att bilderna ÄNDÅ ÄR RÄTT VÄG?!)

Leons tofflor i äkta marsvin. Hahahah! Nej, nu skojade jag! De är ju de ljuvliga tofflorna i alpacka från Beach House! Och på tal om dem så skall jag tala om att jag kommer att bjuda mina läsare på 30% rabatt på Beach House produkter i helgen!!! Tjohoo! Ni är sååå många som frågat och nu har jag fixat! (sällan de brukar bjudas på en så stor rabatt på detta märke, så nu skall nu passa på!!)

På fredagen får ni rabattkoder och sådant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hemma hos oss skall vi bädda i de nya lakanen i ljuva färgen Dusk. Älskar, älskar, älskar!

You may also like...

1 Comment

  1. Hihihi nämen så söta tofflor!! 🙂 Jag vill också ha såna marsvinstofflor 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *