Love this post:Love this 0

Idag skall jag till Elixia och pumppa järn, sen till universitetet. Skall plugga några timmar. Sen hem för att ha några SSB (sexy single behavior). Du vet- saker som du inte vill att din karl skall se dig göra. Jag skall lägga ansiktsmask, skrubba kroppen med honung och salt, fila fossingarna och lacka tånaglarna. Färga ögonbryn och ögonfransar. Efter detta blir det det obligatoriska “jag-skall-prova-allt-jag-har-i-mitt-klädskåp-och-hitta-på-nya-roliga-outfits”. Efter att jag misshandlat allt i mitt klädskåp och råddat till de fint vikta högarna som nu ligger på golvet, soffan och sängen lägger jag på mig min balklänning, lägger mig i sängen med Fazers blå och läser en gammal Kalle Anka tidning som jag snott av min lilla syster. Japp! Vad har ni för konstiga SSB:s?

Skall också förbereda en dunder middag för Kärleken och mig. Ikväll skall jag koka ihop något indiskt med en massa curry och räkor, till efterrätt blir det fattiga riddare – det är jag en höjdare på!

På torsdag blir det ärtsoppa och pannkaka. Jag och Kärleken bestämde oss att vi skall börja idka denna tradition. Ärtsoppa åts under vår katolska medeltid på torsdagar som motvikt till ons- och fredagen som fastedagar, då endast fisk var tillåten. Men varför pannkaka? Sött bra för matsmältningen…

“Glada vi till skolan går…”You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *