Love this post:Love this 16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Leons vita pikébody direkt ur tvätten! Och vitare än någonsin! Då jag synar riktigt noga tycker jag mig inte se några fläckar av födelsedagstårtan eller blåbären eller all den saliga röran han hade klottat på sig. Tack för era tips i det tidigare inlägget om tvätt. Just denna vecka, då jag kollat extra noga vad Omo Pikkujätti klarar av, har jag sett tex. banan-, melon- och granatäpplefläckar försvinna. Granatäpple var lite svårare, de hade riktigt satt sig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Till Omo Pikkujätti finns det tre olika tvättmedel; Active Clean, Color och Aloe Vera. Jag använde mig av Active Clean, då den är meningen till ljus och vit tvätt.

Som ni såg i det tidigare inlägget så lade jag tvättmedel på de svåraste fläckarna och lät verka i kanske en halv timme. Sen slängde jag bodyn, med alla andra kläder och den lilla tvättbollen i tvättmaskinen. Så väntade jag ivrigt. Och lite ängsligt. Hur skulle jag liksom göra om inte fläckarna går bort? Där tycker jag då att Omo varit väldigt säkra på sin sak då de bett oss bloggare testa tvätta svåra fläckar och sedan skriva och berätta om det för våra läsare. Bra så! Här i vårat hushåll fortsätter vi givetvis att använda Omo!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *