Malenami rockar loss i Helsingfors

Love this post:Love this 0

På kvällen blev det In Flames konsert vid Kabelfabriken! Kön in var nära på 300m, fastän vi hade biljetter. In Flames spelar melodisk death metal(sökte upp det på wikipedia.. haha!) Som uppvärmnings bänd fick vi se Gojira ja Sonic Syndicate. Jag måste säga att jag var mycket imponerad på Sonic Syndicates energi på scen. Men Gojira tyckte jag inte om, fick nästan ångest och huvudvärk av allt skrik. Men vad vet jag om musik? Så, nu över till outfiten: Poloklänning från Gina Tricot, scarf från H & M, bälte Bitte Kai Rand och väska från Nolita. 

Jag och min vän M. Vi hade alla så roligt, M fixar alltid party stämningen. Saknade dock M:s bättre hälft, sköna och klassiska P. Men henne får ni se en annan gång, det lovar jag!

Jag upptäckte In Flames för flera år sedan när min Lillebror gav mig skivan Clayman. Det var kärlek direkt!  “Pinball map” från “Clayman”-skivan var högst på önskelistan att få höra, och det blev ingen besvikelse där! Konserten lämnade ingen kall, In Flames hade ett sådant driv och energi att de fick min puls att stiga till max!

 

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *