Länka till bloggar. Nu.

Love this post:Love this 0

Söta Jonna skrev i sin blogg Liv.nu om lite tankar kring bloggvärlden här i svenskfinland. Hon tycker inte att det finns en sådan. Vi finlandsvenska bloggare länkar mer till svenska bloggar och Jonna tror att de möjliga orsakerna kan vara att: “antingen läser vi inte varandras bloggar, utan förlitar oss på den svenska bloggmarknaden, eller så vill vi ge sken av att inte läsa varandras bloggar. Jag tror på den senare. Kanske är den jantelagen som präglar detta själviska beteénde?Hon tycker att det alltid är roligt när man kommer in på en ny, spännande finlandssvensk blogg och tycker vi borde länka till varandra mer. Jag håller med Jonna till tusen! Här skall länkas! Och jag uppmanar er alla finlandssvenskar med bloggar att länka till alla bloggar ni gillar detta veckoslut (och i framtiden också:))! Nu skall här skapas ett nätverk utan dess like.

Tomtarna på Brudskär. Min svägerska (och Lillebror) har den bästa bloggen i världen. Vackra bilder, välskriven och humor. Och så äntligen skrev hon om Apples fotoalbum. Och så tog hon dessa fina bilder på min vän Sanna+familj. Karolina den fina är min barndomsvän och hon skriver fint, humoristiskt och det är roligt att följa med.

Fager Dam. Hon har humor och hon har stil. Hon har samma brillor som Mikko Alatalo och en Saddam-Husseins-älskarinna-kavaj och hon tycker om Sinatra och så är hon min tvillingssyster. Need to say moore?

Linn – Mama´s got magic och Medelmåtta Malin. Det känns som om dessa två härliga pinglor är mina kaverin (så säger vi hurrin) fast vi aldrig träffats. Så har vi också Hannah och Janne. De har varit inne på min blogg. Jag är starstrukt.

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *