Love this post:Love this 0

Hej och hå!

Trots förkylning så har jag hållit humöret uppe med att rensa garderoben. Kom på att jag också måste lätta på skogarderoben lite grann.

Tänkte fråga er först, före jag lägger ut skorna på Huuto.net, om ni är intresserade av något? OM ni är så skriv en kommentar i inlägget, med info om vad som intresserar och mailadress. Publicerar inte kommentarerna. Först till kvarn är vad som gäller.

 

SÅLDA!

 

Först upp är mina älskade Italienska Fiorentini+Baker skinnboots som är köpta från Sköna Clara. Denna modell, Eternity Boot, är en riktig klassiker. Men för mig, som har många par Fiorentini+Baker stövlar, så har dessa lämnat lite i skymundan (hur många par svarta stövlar behöver en människa egetligen?). Fixade genast gummisula, eftersom vi bor i Finland och jag är en realist (Fast det är underbart med lädersula).
Dessa är en storlek 35 och passar perfekt på mig som har storlek 36. Kan röra mycket fritt på tårna. Fiorentini+Baker är kända för att ha mycket stora storlekar. Längden på sulan, från tå till häl är CA. 26cm.
Bootsen blir bara snyggare ju mer de används, dock är dessa mycket sparsamt använda.

180€ blir de dina och i priset ingår frakt (Fin, några euro mer för frakt till Sverige t.ex.).

 

***

SÅLDA!

Minna Parikka hör också till ett av mina favoritskomärken och bestämde mig nu för att sälja de unika Rita-skorna.
Narurvita med rosetter. Dessa togs snabbt bort från försäljningen eftersom Adidas (som tydligen äger rätten till tre ränder*hrm*) tyckte att Minna Parikka hade härmat deras ränder. Denna nyhet gjorde självklart Parikka ännu större och dessa skor skapade ett stort ha-begär för många.
Skorna är i läder, sulan rosa läder förutom en liten gummisula under trampdynorna:) Storleken normal till liten. Dragkedja bak. Sparsamt använda men användning syns (se bilder). Klack 12cm, platå ca.2,5cm.

Storlek 36.

För 110€ blir de dina och i priset ingår frakt (Fin, några euro mer för frakt till Sverige t.ex.).

***

SÅLDA!

Mina favoritstövlar från All Saints. Modellen heter Ilmatar (love the name!).

Prövad en gång/oanvända, storlek 37.

Storyn bakom dessa är att jag förälskade mig i dem förra våren. Men tyvärr hade de inga 36:or mer, så jag chansade och beställde hem ett par 37:or. Tyvärr var de för stora och till min stora lycka fick All Saints in ett par 36:or veckan därpå! …Grejen var den att jag aldrig skickade tillbaka dem till Usa.
Stövlarna var över 400€ och plus över 50€ tull och sådant. Värt det? Absoluuut!;)

Svarta skinnstövlar med 10cm klack, ca 2cm platå som gör att dessa är otroligt bekväma och sköna att gå med. Storleken något större än normal (jag har en halvsula i mina 36:or) De går över knät, men kan också “skrynklas” till så de hamnar under knät.

För 240€ blir de dina och priset ingår frakt.


Såhär stod det på All Saints hemsida:
Thigh high pull on boot made from tumbled cowhide. The Ilmatar boot features a leather sole, channeled stitching and blends clog lasting with traditional shoe lasting. This style can be worn slouched down at the ankle for a knee high look. Total Heel Height: 3.7 inches. Platform Height: 0.8 inches. Fabric 100% Leather.

Oj, vilken lång roman detta blev! Men så är det då man skall förklara skor;)

Skickar självklart längre än Finland, men då kan ni lägga till ca 10€ (kollar med posten sen:). Tyvärr har jag inga skolådor kvar (tappades bort i flytten).

You may also like...

4 Comments

  1. Ååååh!! Ännu en orsak att vara ledsen över sin längd och sina stora fötter. Tänk vilka skatter som inte kan bli mina. Men de kan bli någon annans och jag får väl vara glad för dessa andra istället!

  2. Är det bloppis på alla bloggar just nu? 🙂 Jag har också utförsäljning!

  3. Äsch äsch äsch, jag missade fiorentin+bakersen! Kan du inte ha klädbloppis också?

  4. You have lovely shoes! Just wish I wore those sizes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *