Love this post:Love this 11

Hej vänner! Hoppas ni har det bra. Vilken otroligt konstig tid vi lever i just nu. Så skrämmande och ledsamt. Vi kom från vår resa och har varit i två veckors karantän. Även om vi alla är symptomfria, kommer vi givetvis fortsätta vara isolerade hemma. Så gott det går. Och det går. Vi är lyckosamma. Jag är ju ännu på föräldraledighet och behöver jag jobba en stund, kan jag göra det hemma. Mattias jobbar också hemifrån och det har gått bra, även om han kanske stundtals fått lida av mycket ljud från barnen, när han sitter i videomöten. Men det är som det är.

Jag kommer att lägga det vi läser och hör om precis hela tiden, “på hyllan” för en stund. Och fokusera på något heeeelt annat. Ni skall veta att när jag jobbade för Lindex-inlägget som kommer upp i veckan, kände jag stor glädje och njöt fullt ut! Tycker också jag fick en stund utan att tänka på vart världen är påväg. Skönt!

Bilderna nedan har jag försökt redigera på ett annat sätt än jag brukar. Hämtat inspiration, eller ja – försökt härma – Sofias mode och hennes bilder! Hon och jag körde nämligen en liveinspelning på Stilrents Instagram idag på förmiddagen. Det var både spännande och roligt! Och hon, Sofia, är alldeles alldeles underbar!

Mer får ni se imorgon!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *