Bloggkväll med mig

Love this post:Love this 1

Hejhej! Trevlig tisdagkväll på er! Har ni hittat hit nu? Eller kanske ni ännu klickar in på gamla bloggen? Lättare att hitta hit om ni clear cookies och cache. Själv jobbar jag nu med att få bloggen komma upp på Bloglovin’. Det har gått mycket mer smärtfritt än jag tänkt mig att flytta hela mitt ‘bagage’. Med några små gropar på vägen, självklart. Som idag då jag märkte att jag inte alls fört över bilderna från galleriet. Alla bilder. Gulp! Men som tur gick det lätt som en plätt, fast jag hann bli lite svettig. Och klart det kommer tt vara lite smått som inte fungerar och kanske ser konstigt ut, men blogginläggen kommer ut och det går att kommentera. Och det är det viktigaste.

Skall också städa upp kategorierna som blev lite råddiga eftersom jag hade finskspråkiga kategorier också, men inte mer:)

Jaja, nog om bloggflytten, men är ni intresserade av att höra mera, hehe!, och lite till så har Karlebynejdens institut bett mig hålla ett föredrag om bloggandet imorgon. Många av er har säkert sett affischerna runt om i staden. Det går att anmäla sig här och per telefon 040-8065 160 (kl.9-15).

 

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *