Love this post:Love this 1

Hejhej! Trevlig tisdagkväll på er! Har ni hittat hit nu? Eller kanske ni ännu klickar in på gamla bloggen? Lättare att hitta hit om ni clear cookies och cache. Själv jobbar jag nu med att få bloggen komma upp på Bloglovin’. Det har gått mycket mer smärtfritt än jag tänkt mig att flytta hela mitt ‘bagage’. Med några små gropar på vägen, självklart. Som idag då jag märkte att jag inte alls fört över bilderna från galleriet. Alla bilder. Gulp! Men som tur gick det lätt som en plätt, fast jag hann bli lite svettig. Och klart det kommer tt vara lite smått som inte fungerar och kanske ser konstigt ut, men blogginläggen kommer ut och det går att kommentera. Och det är det viktigaste.

Skall också städa upp kategorierna som blev lite råddiga eftersom jag hade finskspråkiga kategorier också, men inte mer:)

Jaja, nog om bloggflytten, men är ni intresserade av att höra mera, hehe!, och lite till så har Karlebynejdens institut bett mig hålla ett föredrag om bloggandet imorgon. Många av er har säkert sett affischerna runt om i staden. Det går att anmäla sig här och per telefon 040-8065 160 (kl.9-15).

 

You may also like...

10 Comments

 1. Va snyggt allt e! 🙂 Fast va sku de annat vara när det är du som ligger bakom det! 🙂
  Kram!

 2. Onnea uudelle blogikodille! Hienoa Malenami, beautiful&independent <3

 3. Japp, ja hittade hit! Så nu blir det ny adress till favoriten!
  Kram!

 4. Skulle nog vara intressant att delta, men kan inte denna gång, har suttit på kurs i tfors i två dagar nu så det skulle komma för tätt på. Hoppas det blir flera gånger!
  Lycka till!!!

 5. ONNITTELUT uuden blogin johdosta! KRAM!

 6. Nu har jag också äntligen hittat rätt. Det tog mej ett tag 🙂
  Vad kul det skulle vara att komma och lyssna på dej, skulle definitivt göra det om jag var och hälsade på i hemstaden Kokkola. Men tyvärr så är jag stuck här i Hfors. Kanske du kommer att hålla en föreläsning här också? *hoppas hoppas*
  Men hur som helst, lycka till i morgon.

  Sol, Vanessa

 7. Hej fina! Varje gång jag ändrar i min blogg lista, trots att jag rensat catch-minnet så hamnar ÄNDÅ din länk hos Indiedays…..AARGH, väldigt frustrerande.
  Kram!!

 8. Ååå kan du inte komma till Helsingfors å föreläsa, skulle så gjärna höra dina tips!

 9. Önskar så inneligt att jag hade möjlighet att komma ikväll. Men vi ska på föräldra förberedelsekurs, så jag måste väl prioritera det! 😉
  Hoppas ni får en trevlig kväll!

  Linda

 10. Hade jag bott i närheten så hade jag kommit direkt:) !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *