Love this post:Love this 12

Bloggalahelgen är här! Blev ombedd att dela ut pris, en fin ära, men denna gång är jag hellre hemma med Lillkillen. Som ni vet så brukar jag ibland skriva för Morrr Pets? Jag och deras Fanny chattade en kväll och jag tipsade om att de skulle hålla ett event förmiddagen efter bloggalan, och så lovade jag nästan att jag kommer att hosta eventet. Men som sagt, denna helg är jag med Lillkillen hellre. Men iallafall, eventet skall ordnas och det vore ju super om ni ville gå! Jag menar, då kan man festa natten lång, kanske ha efterfest och sedan gå i galaklänning och tveksam håruppsättning (det gör inget om man tappat en sko;) för att dricka bubbel och äta tapas. Har man dansat hela natten blir man nog hungrig. Och så får man träffas igen, alla bloggare, och festen slutar aldrig. Det viktigaste dock – man får lära sig något!;)

Morrr hälsar såhär;

Drick bubbel och ät tapas, och få tips av en proffsfotograf om fototeknik och hur du bäst fångar ditt husdjur på bild. Antal deltagare är begränsat, så anmäl dig innan fredagen 20.11. Evenemanget är kostnadsfritt.

En liten klänning och en lurvig katt i knät. Glänsande och gläfsande retrivers på en höstig åker. Sött, stilrent eller fränt. Fotografen har lyckats fånga stunden.

Vill du också kunna ta tjusiga bilder till din blogg eller instagram?

Morrr arrangerar en foto-träning och bjuder på bubbel och tapas söndagen den 22 november klockan 11.00-13.00 i Sokos Hotel Vaakunas SKY-bastu.

Vi bjuder in foto- och husdjursbloggare för att ge bloggarna en möjlighet att lära sig mera om fototeknik, bli bättre fotografer. Och för att kunna ta bättre bilder på sitt husdjur naturligtvis!

Med ett skumvinsglas i handen, gör vi dig till en bättre fotograf och husdjursbloggare!

Fototräning, bubbel & tapas
Söndag 22.11 kl. 11.00-13.00
Sky-bastu, Sokos Hotel Vaakuna i Vasa

Evenemanget är kostnadsfritt och arrangeras av Morrr i samarbete med Finemang, Sokos Hotel Vakuuna och Zoomi i Rewell Center.

Anmäl dig till lena@morrr.com senast fredagen 20 november klockan 12.00

Bloggers event for blog post2

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *