Love this post:Love this 29

Samarbete med Intersport i Karleby.

Ni som följer mig på instagram, ser att vi njutit några dagar i fjällen. Hade planerat att åka till ett varmare ställe, tycker jag var värd en vecka eller två i solen. Så som jag jonglerar och står alla till lags. *suck. Men nej, svårt att ta en sådan semester, då det är så många personer jag måste ta i beaktande. Blir väl lättare då Leon är större. Och allt börjar flyta på bättre.

Fick ett jobbuppdrag i Östersund och Mattias hade ärende till Härjedalen. Så vi bestämde oss, hipp som happ, att mixa en business with pleasure långhelg! Jag åkte över havet med Leon, för att lämna över honom hos sin pappa och sen tillbaka igen. Pust! Men väl påväg, då jag satt i bilen, kände jag hur axlarna sänkte sig och jag inte kunde annat än le. Shitpomfritt, detta skulle bli en rolig resa! …Och så hade jag ju med de snyggaste tränings- och friluftskläderna också. Oujeee!

… Jag hade nämligen tittat in hos Intersport i Coccola (Karleby), de har flyttat för några månader sedan till Chydenia köpcentret, och fått välja ut något sandigt och passande till fjällen. Vilken härlig lyx!!!

Fick hjälp av söta Ottilia, som så kunnig berättade om allt det tekniska som är bra att veta då man vill ränna och fara i backar av snö. Just nu är de mellan två säsonger – alltså har bra på rea (som den vita jackan från Halti och byxorna jag har på mig) och så mycket nytt som rullar in nästan dagligen.

Föll såå för denna dunjacka från Kari Traa. En sån där tjusigare varje-dag-jacka!

Från samma märke fanns underställ i merinoull och träningskräder. Jag har haft på mig understället varje dag nu och fullkomligt älskar det! … så är det också runt minus 20 grader ute, men jag har inte kallt.

Träningskläder från Kari Traa.

Prövade många olika varianter av slalomkläder. Eller säger man utförsåkning nuförtiden..?

Gillade dessa byxor från Salomon, men de var snäppet lägre i midjan, vilket gjorde att jag gillade de från Halti mer. Men väldigt härlig färg, vinrött! Och jackan är en av de populäraste denna säsong.

Dock tyckte jag denna snygging från Halti passade mig bäst! Den satt som smäck och hade vunnit pris som årets varmaste jacka! Allt jag ville ha så som huva, bra fickor och så kunde man dra upp dragkedjorna i armhålorna om man behöver coola ner. Hög hals och allmänt skön! Och snygg!!

Byxorna är mörkgråa och väldigt sköna, tyckte om att de går upp till naveln. Från Halti de med.

Prövade ett dussin mössor..

Och tyckte, lite otippat, mest om den rosa från Helly Hansen! Nu var det bara att gå och testa dessa rackare i backen! Härjedalen here I come!  

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *