Win the ultimate SwissTool

Love this post:Love this 0
Tävlingsdags!
Glad blev jag då Victorinox ville lotta ut lite häftiga knivar på min blogg! Vet att jag har en del manliga läsare som skulle uppskatta en Victorinox och så passar denna tävling bra nu intill farsdag och jul!
Alla som tittat på MacGyver på 80-talet vet den karln använder sig av sinitarra (häftmassa), isoleringstejp och – förstås – fickkniven från Victorinox.
Victorinox är ett Schweiziskt företag, som grundades 1884 och tillverkar fickknivar. Den mest berömda produkten de har på marknaden är den legendariska Schweiziska armékniven (aka MacGyver-kniven). Nu har de kommit ut med en ny produkt – SwissTool – som är en av de mest hållbara och mångsidiga av verktyg! Finska försvarsmakten använder dessa och så NATO:s special forces… jo, då ser ni! Att den är ämnad för militärt ändamål och har en svart färg (för att inte synas i mörkret med nattkikare) betyder inte att vi civila kunde ha mycket nytta med en sådan här. Ni såg ju redan mig i full gång med att ta bort våra plastmattor med denna fenomenala manick! SwissTool har 26 olika funktioner och längden är 115mm då kniven är stängd.

För att vara med och tävla vill jag att ni skall tala om varför ni vill vinna (och kanske till vem du skulle ge SwissTool:en åt)?

Kommentera i detta inlägg så lottar jag ut en vinnare för SwissTool och fyra vinnare som får Tomo fickkniv.
Tävlingen pågår till den 10.11.2011.

Lycka till!

Tomo betyder på japanska vän eller partner. Tomo kombinerar japansk modern design med den klassiska Schweiziska armékniven. Passar perfekt till nyckelringen och så kan man fila naglarna med den! Tjusigt värre!

Victorinox SwissTool (Suomen Puolustusvoimat)
Victorinox on sveitsiläinen, vuonna 1884 perustettu taskuveitsiä valmistava yritys. Yrityksen tunnetuin tuote on legendaarinen Sveitsin armeijan linkkuveitsi.
Uutuustuote Victorinox SwissTool on yksi markkinoiden kestävimmistä ja monipuolisimmista monitoimityökaluista. Kyseinen malli on käytössä niin NATO:lla kuin Suomen Puolustusvoimillakin.
Sotilaallisesta käyttötarkoituksesta johtuen SwissToolissa on mukana ominaisuuksia, joita ei siviilikäytössä tarvitse (mm. nallipihdit, mustaksi oksidoitu väri, jotta työkalu ei näy pimeäkiikareilla, ym.), mutta tämä työkalu selviää kovimmistakin tehtävistä pahimmissa mahdollisissa olosuhteissa. Tukevassa SwissToolissa on 26 erilaista toimintoa, ja sen pituus suljettuna on 115 mm. Mukana on vyökotelo.

Här hittar ni återförsäljarna för Victorinox i Finland!

155 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *