VM-Carpet har drömmattan

Love this post:Love this 2

vm-carpet-10

Hej på er, kära läsare! Vet ni, jag har varit fot-modell. Jo, det är sant! En man ringde upp mig för några veckor sedan och frågade om jag ville modella i en TV reklam för VM-Carpet mattor. Trodde först att han skojade. Men fast jag inte har de längsta spirorna i staden och inte heller längre är så purung så ville de filma mina tår (och mig) – eftersom mina tår är så bra att uttrycka sina känslor. Haha! Klart jag ville vara med i en sådan reklam!

Och aldrig tidigare har mina fötter fått ett sådant uppvaktande! Var på fotvård till Kosmetologen dagen före. På plats vid loftlägenheten i Vasa, var reklamen filmades, blev mina fötter sminkade och jag fick lära mig en hel del om reklamfilmning. Jag skulle om och om igen lägga foten ner på mattan och visa med mina tår hur mycket jag njöt. En kille rufsade till mattan under mina fötter, en annan kollade att jag inte hade ludd på tårna och en tredje fixade professionellt med studiolamporna.

Jag hade fått låna olika slags pyjamas från Asuste Apunen på Storgatan. Valet blev en naturvit silkesdröm, som jag sedan naturligtvis köpte – delvis för att den var täckt i smink och delvis för att jag ville ha den som ett minne.

Här ser ni reklamen som kommer att snurra i TV:

Och såhär gick det till…

vm-carpet-4115

Bild: Merja Siirilä

vm-carpet-4153

Bild: Merja Siirilä

Reklambyrån Briiffi och de duktiga killarna och tjejerna från Siltaloppi, med bland annat den kända fotografen Esa Siltaloppi, står för den fina reklamsnutten och bilderna.

I och med denna reklamkampanj så lottar VM-Carpet ut Din Drömmatta. Kika in hos VM-Carpet och var med och tävla om just din drömmatta!

Min drömmatta ser ut såhär…

vm-carpet-2485

En ljuvlig naturvit Chic matta, stor som bara den!

vm-carpet-2354

vm-carpet-2421

vm-carpet-2341


Olen ollut jalkamallina tv-mainoksessa. Kuvasimme mainosta ihanista VM-Carpetin matoista. Vaikka minulla ei ehkä ole ne kaikista pisimmät jalat, enkä ole enää 20-vuotias, niin haluttiin minut ja minun varpaani mukaan mainokseen. Syyksi tähän luulen sitä koska varpaani ovat niin hyviä ilmaisemaan tunteitaan, haha!

Kuvauspaikaksi oli valittu upea luhti-asunto enkä usko että jalkani ovat koskaan saaneet yhtä paljon huomiota kuin mitä tämän päivän aikana. Ennen kuvauspäivää kävin tottakai Kosmetologilla jalkahoidossa ja sen lisäks jalkani meikattiin ennen kuvausten alkua. Päivän aikana sain oppia paljon mainoskuvauksesta – kerta toisensa jälkeen laitoin jalkani alas matolle ja näytin kuinka paljon siitä nautinkaan.

Mainostoimisto Briiffi, Siltaloppi Productions sekä tunnettu valokuvaaja Esa Siltaloppi ovat mainoksen takana. Kuvan pyjama Asuste Apusesta.

Nyt voit sinäkin voittaa unelmiesi maton. Klikkaa itsesi VM-Carpetin kotisivuille ja osallistu kilpailuun!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *