Love this post:Love this 18

Det gör mig sååå otroligt glad att få lotta ut fantastiska vinster till er, mina goa läsare! Tjohooo!

Detta är den mest värdefulla vinsten av skönhetsprodukter jag någonsin lottat ut på bloggen! Men det är mycket passande, jag har just vunnit fina bloggpriser, det är jul och så är har jag ju världens finaste läsare! Ni!

Paketet innehåller de bästa och mest populäraste produkterna från Jurlique.

Ultimate Christmas Treasures

Herbal Recovery Gel 100ml
Herbal Recvoery Eye Cream 15ml
Replenishing Foaming Cleanser 200ml
Daily Exfoliating Cream 40ml
Intense Recovery Mask 40ml
Balancing Day Care Cream 40ml
Skin Balancing Face Oil 50ml
Rosewater Balancing Mist 100ml
Rose Hand Cream 40ml
Rose Body Oil 100ml

Låter lockande, eller hur? Så många produkter att man till och med kan dela med sig till någon man tycker om:)

För att vara med i utlottningen vill jag att ni skall laikka Jurlique på Facebook (håller tummarna för att laikken går över 1000-sträcket) och svara på någon av frågorna:

 

Vem tycker du är vackrast/skönast i världen? Ditt bästa skönhetstips?

Kommentera i detta inlägg.

Vill ni chansa på en lott till? Ja, då får ni gärna tipsa om tävlingen på era bloggar! Jag vill då, att ni till först kommenterar normalt och sedan i en kommentar till, där ni länkar till inlägget ni tipsat om tävlingen. Då har ni två lotter.

 

Jag lottar ut en vinnare den 15.12.2012.

Lycka till!

Vinnaren har fått mail 🙂

You may also like...

135 Comments

 1. Vackrast och skönast i världen är mina två syskondöttrar!! De är oförstörda oskuldsfulla och underbara. Mitt bästa skönhetstips är kärlek. Om man har kärlek utstrålar man lycka och lycka är skönhet!

 2. Helena Christensen är snygg och fräsch, en favorit.
  Utsätt inte ditt ansikte för sol. Drt är mitt bästa råd!
  Kram Malin

 3. Rent utseendemässigt tycker jag Helena Christensen är otroligt vacker. Men utseende inte är allt, utan skönhet kommer lika mycket inifrån och då är svaret att vackrast var min mamma. Hon är min förebild och hon får mig fortfarande att känna mig trygg nog göra de där sakerna jag kanske inte egentligen vågar. Att hoppa utan fallskärm.

  Mitt bästa skönhetstips är att våga älska sig själv precis som man är… och sömn… annars hjälper inte all egenkärlek i världen.

  Kram Lotta

 4. Den skönaste personen i världen med både inre och yttre skönhet tycker jag är Oprah Winfrey. Hojn verkar vara äkta och ha många facetter/sidor precis som en briljantslipad diamant 🙂

  1. Har gillat på FB!
   Det tickar upp mot 1000 – håller tummarna 🙂

 5. Jag tycker att min mamma är vackrast i världen, både inuti och utanpå 😀 hoppas att jag har fått ärva massor av hennes gener. Nog för att pappa är vacker också.. hih ;P
  Mitt bästa skönhetstips är att inte stressa, om man är stressig och inte tar tid att varva ner ibland så märks det både på utseendet och humöret. 🙂

 6. Jag traffade precis Efva Attling nar hon var har i Denver for att lansera sin försäljning av sina smycken for ett par dagar sedan och jag blev helt fascinerad av hur vacker hon ar, bade till utseende och i sjalen! Hon var sa oppen och bjod pa sig sjalv, skrattade och skamtade med oss runtomkring. Hon verkligen stralade! En manniska som verkligen far sin omgivning att kanna sig speciell och glad tycker jag ar vacker! Nar jag gick darifran sa onskade jag att hon kunde skriva en bok om sitt liv, erfarenheter och tankar. Jag skulle alska att lasa den!

 7. Jag har gillat på FB. Enligt mig är ett alldeles nyfött barn världens vackaraste…

 8. Jag tycker Hanna Graaf är så underbart naturligt vacker.Skönhet både på insida o utsida.Sen att man visar sej vara klok,har ett gott hjärta,ödmjukhet gör personen i fråga ännu mera vacker.
  Mitt bästa skönhetstips är sova tillräckligt,dricka mycket vatten OCH lämna bort socker så långt det går! 🙂 Gillar redan jurliqe påå fb,de har fantastiska produkter….så nu håller jag tummarna,och HOPPAS,HOPPAS…….Kram! <3

 9. Dethär är väl lite klicheaktigt, men tycker att vackrast och skönast i heeeela världen är min mamma.. Älskar henne och hon har lärt mig mycket och hoppas jag kan vara lika bra mamma åt mina flickor som hon varit till mig! Bästa skönhetstip är neulash fransmedel, som gör att mina fransar blir långa o fina.. Kunde inte leva utan den 😉 kram!

 10. Mitt bästa skönhetstips är att vara trygg i sig själv. Det finns inget så vackert som en människa som är tillfreds med och nyfiken på livet!

 11. Nu har jag gillat på FB.
  Bästa skönhetstipset är nog sömn och bra mat! tyvärr får man inte så mycket av det förstnämnda med två barn…

  Finns så många som är vackra, både kvinnor och män. Men det handlar ju inte bara om den yttre skönheten. Hmm, svårt. Om jag nu ändå väljer ngn som jag tycker har den “yttre skönheten”, så säger jag Jennifer Lopez.

 12. Wow vilken vinst! Nu håller jag verkligen alla tummar och tår här 🙂 Det är svårt att välja enbart en person som är vackrast enligt mig, det finns så många skönheter! Till exempel den svenska supermodellen Mini Anden tycker jag är otroligt vacker. Eller sen Julia Roberts, hon är ju bara för snygg!! Mitt bästa skönhetstips är att sköta huden bra. Tvätta bort sminket varje kväll fast man inte skulle orka, skrubba 1-2 ggr i veckan och fukta fukta fukta morgon middag kväll. Själv älskar jag olika ansiktsoljor och serum som gör min hud återfuktad på djupet!

 13. Hej! Vilket fint pris, det skulle jag gärna vinna. Jag har funderat en hel del över ifall jag är vacker eller inte, eftersom jag för tillfället mår ganska dåligt, och detta har ju en tendens att speglas på utsidan också. Stress och oro sätter spår och alltid har man inte det största leendet. Men jag har tänkt på vad en gammal vän sa till mej en gång. “Att ärligheten avspeglas i ditt ansikte är det vackraste – du är så fin när du gråter”. Så mitt svar är: ärlighet som syns utanpå och inuti. 🙂

  1. märker nu att frågan inte var VAD som är vackrast utan vem, men nåja svaret får stå kvar. 🙂

 14. Mitt skönhetstips är att dricka mycket vatten! Spelar stor roll åtminstone ör mig med torr hud.. För tillfället tycker jag svenska skådisen Malin Åkerman är vrålsnygg.

 15. Gillat på FB sedan tidigare 🙂
  Det är den inre skönheten som jag tycker är den vackraste men i ett samhälle där den yttre könheten spelar en större roll än den inre,så försvinner många in i majoriteten även om de skulle ha en vacker inre skönhet. Det finns många vackra kvinnor i världen det beror bara på om man väljer att se på den inre eller den yttre.
  En fin dag till dig, MALIN

 16. Freja Kjellberg

  Jag älskar Penelope Cruz utsenede. Busigt, fräscht, vackert och en kvinna med hetta! De spanska generna lyser igenom starkt vilket jag kanske gillar extra mycket då jag med har dessa gener. Sen är hon även en gudomlig skådespelerska och det gör ju inte saken sämre.

  Men det finns så många skönheter! Vår vackra svenska modell Elsa Hosk är en lysande stjärna hon med.

  Kram Malena!

 17. Gillat på FB.
  Eva Longoria är ju snygg som bara den.
  Bästa skönhetstipsen, sov gott! 🙂

 18. Meryl Streep är fantastiskt fräsch och fin, och även Susan Sarandon.
  Bästa skönhetstipset är att undvika solen! Resultaten syns sedan då man närmar sig 50 ;).

 19. Kaunein maailmassa on omasta mielestäni oma tyttäreni, voiko olla ihanampaa näkyä kuin pieni prinsessa prinsessamekkoineen ja kruunuineen (tavanomainen vaatetus viisivuotiaalla ainakin meillä). Paras kauneusvinkkini on hyvä ja tarpeeksi kosteuttava kosteusvoide varsinkin näin talviaikaan. Jurliquen “gillaaja” olen ollutkin jo hyvän aikaa fb:ssa.

 20. Hej
  Om jag inte har Facebook, kan jag göra på något annat sätt då för att få vara med och tävla?
  Och fina du, grattis till fina fina priser!!
  Du är så mycket värd dom!
  Kram
  Maja

 21. Mitt bästa skönhetstips är att vara trygg i sig själv. Precis som föregående kommentar tycker jag att Eva Longoria är riktigt snygg.

 22. Har länkat på FB-gunilla mäkelä!
  Bästa skönhetstipset är nog sömn, hälsosam mat och motion.
  En av de vackraste är nog Elisabeth Taylor som ung.

 23. Grattis Malenami till utmärkelserna! Mitt bästa skönhetstips är att sova tillräckligt varje natt och att dricka mycket vatten.

 24. Jessica Alba.Trilogy Organic rosehip oil!

 25. Mitt bästa skönhetstips är mycke vatten och massa sömn. tyvär lite av en brist vara med 3 små barn, men man får göra så gott det går.
  Laikkar redan på facebook (michelle Democh)

  Kram och håller tummarna för att få vinna detta kit

 26. Mitt bästa skönhets tips är att dricka mycket vatten och inte slarva med att tvätta bort sminket. Jag tycker att Nicole Kidman är riktigt vacker i sin ljusa hy. 🙂

 27. Vackraste i världen är mina två Sessor 😉 Innan de föddes har jag alltid tyckt att min mormor vad den vackraste kvinnan, hon utstrålande skönhet inifrån och var lika vacker utanpå som invändigt.

  Mitt bästa skönhetstips är att sova mycket och och le mot sin omgivning (med ett leende på läpparna behöver man inget smink 😉

  KRAM!!!

  P.S. Hoppas jag vinner denn gång! Har velat testa Jurliques produkter såååå länge.

 28. Gillat på FB.
  Efter en vecka med tre vaknätter på jobbet måste jag säga som mitt bästa skönhetstips SÖMN. Är man trött tär det på den inre skönheten (vem klarar av att vara snäll o go om man så trött att man somnar stående?) och så har man mindre krafter att ta hand om sig själv överlag.

 29. Jag tycker att min man är vackrast i världen, både på insidan och utsidan. Snygg, fräsch, gullig och hela köret! Mitt bästa skönhetstips är nog att var kär, det kör vi på i alla fall. 🙂

 30. Hej, nu har jag gillat. Svårt at säga vem som är vackrast i världen utan att känna dem. Men helt utseendemässigt gillar jag Beyonce, Jennifer Lopez och Charlize Theron. Det bästa skönhetsknepet är utan vidare att le 🙂

 31. Hej,

  jag har ingen FB-konto – blir det problem om jag vill delta?

  Jag tycker att alla personer med fin hy är vackra – jag har själv haft problem med vuxenålders acne, så som mest uppskattar jag en fin hy helt enkelt! Att vinna detta paket skulle vara super, för att jag letar efter en skönhetsserie med högkvalite just nu!

  Min bästa skönhets tips är att lyfta fram dina vackra sidor – håret, ögon osv. Då känner du dig alltid bra!

 32. Kauneinta maailmassa on pieni tyttäreni! 🙂 Kauneusvinkkini runsaasti raitista ulkoilmaa ja puhdasta ruokaa

 33. Vackrast i världen? Min älskade make förståss !! 🙂
  Mitt bästa skönhetstips; frisk luft, sömn och vatten och så måste jag absolut skryta på Jurlique´s ögoncreme!

 34. Vilken underbar tävling du ordnar åt oss! Jag tycker att skådespelerskan Malin Åkerman är en av de vackraste. Naturligtvis finns det så många fina människor, både då det kommer till utsidan och insidan och det är svårt att välja den vackraste av alla. Alla är vackra, så är det bara. Och mitt bästa skönhetstips är sömn och att vara trygg i sig själv. På det sättet utstrålar man skönhet utan att behöva lägga en massa pengar på dyra (eller billiga) sminkprodukter, krämer och sådant. Såklart hjälper ju sådant också, använder mig själv av många olika produkter men sömnen är definitvt det bästa sättet att hålla sig fräsch!

  Tack för en bra blogg!
  Kram Jenny

 35. Hej!
  jag ville svara på frågan “vem ä vackrast i världen?” Och svaret är absolut min mamma! Hon ser alltid det positiva i alla situationer. Hon hjälper alltid alla (särkilt mej och mina syskon). Och hon sprider glädje fastän hon mistade sin mamma för bara ett par månader sedan. Med de här produkterna skulle jag vlla överraska min mamma med på julafton!

 36. Jag har också tipsat om tävlingen på min egen blogg samt gillat på Facebook. Nu är det bara att hålla tummarna! 🙂

  http://jennyirenee.blogspot.fi/2012/12/ett-tips-om-en-tavling.html

 37. Bästa skönhetstipset är nog lycka. 🙂 mycket sömn och vatten.
  Gillat på Fb, och många grattisar till dig Malena för dina fina och välförtjänta priser.

 38. Marianne Granström

  Vackraste i världen är även för mig min mamma som trots värk var dag är underbart glad och positiv.
  Mitt bästa skönhetstips är utan minsta tvekan, ett leende.

  Kram och ha en fin dag

 39. Den svenska skådespelerskan Lena Endre:)
  Kärlek… i massor är det bästa skönhetsmedlet.

  Ciao
  Petra

 40. Jag tycker att min mormor är den vackraste i hela världen 🙂 Hon har sett en massa, hon bär sina rynkor med stolthet och är vacker på alla sätt 🙂

 41. Hej! Superfin tävling! Julia Roberts är jättevacker, tycker jag. Bästa skönhetstips är att sova tillräckligt mycket och dricka vatten i mängder.

 42. Jag tycker Julia Roberts är en av vackraste i världen! Mitt skönhetsips är att vara utan smink ibland! Jag har gått med mycket smink varenda dag i flera år! skulle aldrig ha gått till skolan osminkad förr! men nu känner jag mig vacker utan smink också 😉 dessutom blir de extra fint sen när man väl sminkar sig och det känns snyggt att bara t.ex. ha på sig mascara efter att ha varit utan de en tid 🙂
  Kram!

 43. Hej!
  Gillar på fb sen tidigare. Den vackraste i världen är kanske Halle Berry, åtminstone är hon en av dom vackraste.

 44. Mitt bästa skönhetstips är att ta hand om hyn. Fräsht är snyggt!

 45. hej,jag har gillat på fb,

  Vackrast i världen är de personer, vars inre skönhet övertygar den yttre skönheten, att det är den inre som räknas.

  Mitt bästa skönhetstips är acceptera sig själv för den man är!

 46. Marilyn Monroen voittanutta ei ole! Kauneusvinkkini on kahvinpuruista, hienosta sokerista ja vauvaöljystä tehty kuorinta-aine; tulee silkkinen vartalo:) Ruusuvesi on suosikkini Jurliquelta. Ihanaa joulun aikaa:)

 47. Wohoo vilken tävling!

  Tycker att min två månader gamla babysyster är det vackraste och mjukaste och skönaste och sötaste på hela jorden! 🙂

 48. Kate Bosworth tycker jag är otroligt vacker med naturlig skönhet.
  Mitt bästa skönhetstips är att skrubba ansiktet med en snäll ansiktsskrubb och smörja in det med favvo fuktighetskrämen! oavsett årstid.
  Sedan att äta bra och må bra på insidan gör mycket!

 49. Vackrast i hela världen är min son! 🙂 Bästa skönhetstipset, så naturlig som möjligt! 😉

 50. Alla är vackra på något sätt, alla är sköna på något sätt, bästa skönhetstipset är att tro på dig själv, trivs med dig själv,
  var stolt över vem du är, så blir du vacker både för dig själv och alla andra människor 🙂

 51. Jag tycker Kate Winslett är vacker, så naturlig! Bästa skönhetstipset är att sova gott, dricka mycket vatten och inte stressa.

 52. Vackrast i världen är min underbara dotter! Hon blir 16 år i januari och detta paket skulle bli en fin present som hon verkligen förtjänar.

 53. Mitt bästa skönhetstips är att må bra med sig själv och lyssna på sin dagens fiiliskänsla om hur du vill klä dig eller “fixa” dig. Man måste ha bra känsla på insidan för att se bra ut utåt. Sen kan så klart nya fina jurliquekrämer och nåt nytt klädplagg höja på känslan nån dag! 🙂

 54. Hmmm….vilken svår fråga…vem som är vackrast? Jag har inget svar på det tyvärr.
  Men ibland känner man att man själv helt enkelt är fantastiskt vacker och skön! Tyvärr så känns det inte så allt för ofta men när man väl känner så är det fantastiskt! Och jag tror det är viktigt att man försöker frammana det känslan så ofta man bara kan!

 55. Du e nog ganska skön o vacker du <3 och mammor som just förlöst sitt barn, de är fulla av kärlek, stolthet och lycka, de strålar! Av skönhetstipsen är nog bastun det bästa för kropp och själ! 🙂

 56. Alla mina barn är sötaste i världen.<3

 57. Tycker att mina vänner är vackraste i världen när dom sitter i min soffa med en kopp te o berättar om saker som rör dom. Finaste jag vet! Mitt skönhetstips är att sova 8,5 timmar om nätterna, funkar alltid!

 58. sömn är det bästa skönhetstips ,vem som är vackrast? skönheten sitter i betraktarens ögon 😉

 59. Ihana, ihana palkinto!! <3

  Kauneinta maailmassa on oma rakas perhe. <3
  Lapset: 4 & 6-vuotiaat pojat ja vasta 2 viikkoa vanha tytär. Ja siihen päälle tiestysti vielä maailman ihanin aviomies. <3

  Kauneudenhoitovinkki: Juo runsaasti vettä ja liiku ulkona aina kuin mahdollista! <3

  Paljon onnea vielä Malena upeista palkinnoista! Olet ne ansainnut!

  Siunattua Jouluaikaa! <3

  Kram! <3

 60. Mitt bästa skönhetstips är fukt, fukt, fukt. Smörj in ansikte och kropp med lämpliga krämer med rena råvaror och drick massor av vatten – och ett glas champagne ibland, förstås!

 61. Vackrast i världen tycker jag är kronprinsessan Victoria, alltid lika glad och snygg.
  Mitt bästa tips är att sova mycket, extra mycket när man är ledig. 🙂

 62. Alla människor är vackra MEN vackrast skulle man bli genom att använda denna vinst… 😉 KRAM Mirva

 63. Min mormor, det är den vackraste människan jag vet! Med massor av rynkor och silvervitt glittrande hår! En krutgumma trots sina 84 år och krämpor. En riktigt liten gumma är hon!

  Mitt bästa skönhetstips är solskydd – helt klart! Har på “senare år” (sen jag födde min son) insett vikten av ordentlig solkräm och ta hand om sin hud på sommaren!

  Nu håller jag alla tummar jag har – gillar så klart på fejjan redan!

 64. Och så tar vi ett inlägg till då, eftersom det ligger en länk från bloggen 😉

 65. De finns så många vackra människor i världen, och vi ska inte glömma att skönhet kommer innifrån. Bästa skönhets tipsen är nog sömn, familjen o. naturen samt sport. Allihop tillsammans.

 66. Har gillat på FB och bästa skönhetstipset, hmmm… SÖMN! 🙂

 67. Vilket fint pris! Den vackraste människan i världen är min sambo, som älskar mig för den jag är.

 68. Vackrast i världen enligt mig är min dotter <3, och mitt bästa skönhetstips är, drick mycket vatten och tillräkligt med sömn!

 69. Jag tycker att mina barn är vackrast i hela världen. Det gör nog varje förälder. Mitt skönhetstips är rätt så enkelt – bra mat, motion och så ett genuint leende!

 70. Mitt bästa skönhetstips är bastu! Efter bastu räcker det med lite solpuder i ansiktet och mascara, annat behövs inte. Fräscht och naturligt 🙂 Jag tycker att alla Victoria´s angels är vackra och snygga! T.o.m försäljarna på Victoria´s secret ser ut som änglar.

 71. Den vackraste jag någonsin sett irl var en tjej som åkte samma buss när jag åkte till jobbet. Hon var så vacker att jag inte kunde slita blicken från henne. Hon hade asiatiskt utseende och en skönhet som bara strålade. Jag har lovat mej att om jag ser henne igen måste jag våga säga det till henne. Låter som att jag blivit kär, nej jag blev bara så tagen av hennes skönhet.

 72. Vackrast i världen är en person som är riktigt kär.
  Mitt bästa skönhetstips är ett balanserat liv med tilräckligt sömn och en balanserad kost.

 73. Den vackraste jag någonsin sett irl var en tjej som åkt samma buss som mig på väg till jobbet. Hon har ett asiatist utseende och en skönhet som bara strålar om henne. Jag kan bara inte slita blicken från henne och ser jag henne igen har jag lovat mej att jag måste säga det till henne. Låter som att jag är förälskad, nej jag är bara tagen av hennes skönhet.
  Bästa skönhetstips måste vara ett leende.

 74. Självklart tycker jag att mina barn är de vackraste i världen ( men det tycker ju alla föräldrar att deras barn är). Jag förundras över att de är så vackra både på utsidan som insidan.
  Mitt tips på skönhet är att vara lycklig och sömn.
  Gillat på FB 🙂

 75. Jag tycker att min dotter är den vackraste i världen! Mitt bästa skönhetstips är tillräckligt med sömn!

 76. Vackrast och skönast i världen är mina barn <3 skönhetstips är cocosoil, de passar till alla. Jag använder bara den till huden.

 77. Vackrast är mina älskade barn. Skönhetstips: tillräckligt med sömn, bra mat och mycket vatten och motion.

 78. Hej. Tack för en superbra blogg hamnade här av en slump förut och sedan dess har jag vart kvar. Vilken otrolig tävling! Woow. Vackrast i världen är ju såklart Jessica Simpson (när hon är lite rundare) det är så skönt att se att vissa kändisar struntar i vikt hetsen. Bästa skönhetstipset är ingen hemlighet:(dock finns det många,men viktigaste är) sömn att sova ordentligt, drick tillräckligt med vatten och omge dig med kärlek folk som får dig att må bra <3 och som mamma sätt inte alltid alla före dig sj. Unna dig själv saker ibland :))

 79. linda.hannamaria@gmail.com

  Min tvillingsyster är nog den vackraste i världen, för att hon alltid är glad och charmar med sitt leende. För en månad sedan blev jag mamma till en liten dotter och tills vidare är hon nog den skönaste lilla personen jag har äran att känna <3

 80. Jessica Alba skulle jag säga.
  Rengöra och återfukta, morgon & kväll + en hel del frisk luft förstås! 🙂

 81. Cate Blanchett är absolut den vackraste i världen! Hon ser ut så personlig och stolt.

  Mitt tips är fuktkräm. En hel del av det varje kväll, särskilt under vintern 🙂

 82. Den vackraste personen jag känner är nog min farmor. Finns ingen bättre skönhet än den inre skönheten. 🙂
  Angående skönhetstips så är det åtminstone för min del ansiktsscrubs! Skrubbeliskrubba för allt vad du är värd! 😀

 83. Jag tycker mina 2 underbara döttrar är det vackraste och mysigaste som finns, den underbara lena babyhuden och de härliga blåa ögonen man drunknar i <3 Mitt bästa skönhetstips är drick mycket vatten, sov mycket och sola med måtta och skratta varje dag 🙂

 84. Uskon että kauneinta maailmassa on kuukauden päästä maailmaan tuleva siskoni lapsi.<3
  Kauneudenhoitovinkkini on muistaa HYMYILLÄ paljon. Beauty is power; a smile is its sword.
  Ihanaa joulun aikaa! 🙂

 85. Vackraste i världen är nog mina barn. Men om man pratar om kvinnlig skönhet så då är nog Scarlett Johansson vackrast. Mitt bästa skönhetstips är hälsosam kost, motion, sömn och mycket vatten. 🙂

 86. Jag har likeat. Och tycker att mina systrar nog är vackrast i världen!!

 87. Gillat på fb! Bästa skönhets tipset är nog motion, sömn o rätt kost. Tycker mina barn är vackraste i världen:)

 88. Mitt skönhetstips är serum under fuktighetskrämen och vegetarisk mat!

 89. Åhh! smaskens! Stort grattis till Blogg priset! Glad med dej! 🙂
  Mina barn är skönast och min man lika så, men skulle jag få välja så skulle jag gärna ta lite av Rihanna nu som då! 🙂
  Mitt bästa skönhets tips är träning. För då får man igång endorfinerna. Så hitta nått du gillar dansa, boxas eller bara ute och njuta i naturen. Man blir glad av träning. Och glada människor är vackra!

  En riktigt skön vecka till dej!

  Gillar på FB redan!

 90. En haluaisi määritellä kauneutta niin, että nimeäisin jonkun tietyn ihmisen…Mutta pitkään mietittyäni muistin kaksi, joiden kauneutta olen ihaillut eniten: Vaarini sisko, vanha hyväryhtinen nainen, joka oli hyvin onnellinen elämästään, kaunis ja hymyilevä. Toinen on Vivien Leight, ainoa julkkis, jonka suostun nimeämään – on vaikea sanoa kauniiksi, jos ei ole nähnyt ihmistä, ei tiedä, kuinka hän liikkuu ja elehtii, millainen on.
  Oma kauneusvinkkini on runsas vedenjuonti sekä hyvälaatuinen itseruskettava.

 91. Photo by Emelie

  Gillar på Facebook, men har tyvärr ingen blogg än att tipsa i.

  Vackrast/skönast i världen måste ju såklart vara min underbara sambo. Det låter klyschigt, men vad slår en människa som älskar en och finns där hela tiden!?
  Mitt bästa skönhetstips (som dock kan vara svårt ibland) är att ta hand om, älska och tro på sig själv. Den utstrålningen det ger ska inte underskattas!

  Jag har glatts med dig, men jag vill passa på att gratta till två välförtjänta toppenpriser! 🙂
  //Emelie

 92. Hanna Karjalainen

  Älskar Jurlique! Mitt bästa skönhets tips är hemmagjort peeling med olivolja och grovt salt. Den gör huden mjuk och fuktar också. Den är min räddning på vintern 🙂

 93. Jag har gillat på FB.

 94. Tykätty, Jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis. Kauneudenhoitovinkkini : raitis ilma ja luonto, liikunta, terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ruokavalio siihen päälle vielä hyvät ihmissuhteet ja stressaaminen vähemmälle. Ehkä tuon jälkeen voisi ottaa Jurliquet käyttöön.

 95. Kaunein maailmassa on pieni tyttäreni. Kaunis nainen on myös ballerina Minna Tervamäki. Hyvät terveelliset elämäntavat, terveellinen ruokavalio ja veden juominen ovat vinkkini kauneuteen.

 96. Min brorsdotter <3

  Sov oh njut av livet

 97. Olen joskus blogissanikin maininnut, että sinä olet kaunein:)
  Hyvät elämäntavata ja elämästä nauttiminen ovat hyviä vinkkejä kauneuden saavuttamiseksi:)

 98. Har gillat på FB!
  Bästa skönhetstipset är att sträcka på sig och räta ryggen, le åt sig i spegeln och säga åt sig själv: du är snygg!

 99. Gwyneth Paltrow är en av de vackraste, verkar dessutom sympatisk och down to earth.
  Skönhetstips: sov inte för korta nätter för det straffar sig direkt. Så nu ska jag gå och lägga mig.

 100. Ett av mina bästa skönhetstips är att rengöra ansiktet med helt vanlig flytande honung! Funkar så bra så 🙂 Att ta bort sminket med vanlig olivolja är ett annat finfint tips, mjukgör även huden på samma gång!
  Gillat på fb.

 101. Hei, søte!
  Takk for en fin konkurranse:) Jeg liker på fb.
  Verdens vakreste kvinne er min bestemor. Hun har hatt en god utdannelse og karriere, samtidig som hun har oppdratt 5 fantastiske barn. Hun er den personen jeg ser mest opp til og beundrer, og jeg er verdens heldigste som har henne i mitt liv. Mitt skjønnhetstips er å nyte livet. Har man det bra, så ser man også bra ut.
  Klem

 102. Penélope Cruz är vackrast i världen och bästa skönhetstipset är att sova tillräckligt och göra det bästa av sitt utseende.

 103. Hej!
  De vackraste för mig är mina barn då de sover, men av vackra kvinnor gillar jag för tillfället t.ex. Olivia Palermo som har en fin stil! Skönhetstips – sömn, frisk luft, bra hudvårdsprodukter och ett leende 🙂 Ha en bra dag!

 104. Jag tycker att Julia Roberts är vacker med sitt stora leende och naturlighet. Mitt skönhetstips är att gilla sig själv. Om man tycker om sig själv så märks det utåt också 🙂

 105. Det vackraste som finns är mina barn. Jag kanske ärlite jävig där, men finast det är dom!

  Bästa skönhetstipset den här årstiden är att vistas ute under dygnets få ljusa timmar för att insupa lite D-vitamin och sen komma in med rosiga kinder 🙂 Sen så skadar det ju heller inte att hjälpa till med att använda sådana här lyxiga produkter du lottar ut!

 106. Finast i världen är min lilla busunge!

 107. Hej! Världens vackraste kvinna nu just är Beyonce, hon har vackra drag och har alltid en snygg och fräch look.
  Bästa skönhetstipset är att våga ha självförtroende, alla har vi dagar när det tryter, men då ska man se till att klä sig och smika sig så att man känner sig snygg!

  Tack för en inspirerande blogg!

 108. Paras kauneusvinkkini on elää sellaista elämää että on onnellinen – se näkyy kasvoilta ja koko olemuksesta 🙂

 109. Mitt bästa skönhetstips är att sova ordentligt!

 110. Liv Taylor -älvlikt vacker! Skönhettips; Visa att du vågar och så tycker jag det skall synnas att man levt, skrattat, älskat, åldrats mm. Alla dessa yttre förändringar hör ju livet till och är bara vackert om det syns i folks ansikten.

 111. Jag tycker att den vackraste i världen (även om hon inte är bland oss längre) är Marilyn Monroe!
  Mitt bästa skönhets tips är att sluta röka! Jag har inga gula naglar längre och doftar säkert mycket bättre nu..:P

 112. Kauneus on katsojan silmissä, vanha sananlasku pitää kyllä paikkansa, en osaa sanoa kuka on kaunis, kuka ei, jokainen omalla tavallaan.

 113. Mitt bästa skönhetstips är sömn. För lite sömn leder till “påsar” under ögonen och det är inte fint. Ordentligt med sömn alltså, och så ett leende på det – då är du som vackrast! Naturligt är vackert.

 114. Hej . Mine tre døtre er de smukkeste i verden 🙂 og ellers alle der har overskud til at smile i hverdagen. Skønheds tips : kærlighed, sex, søvn, ……smil og latter . God dag til alle

 115. Ooh vilket trevligt pris du har i din tävling, jag kan inte hålla mig, så klart vill jag vara med! Gillar Jurlique på fb och skulle så gärna testa deras produkter! Vackraste i världen då? Mitt svar är ALLA är vackrast, i någons ögon, för skönheten ligger ju i betraktarens ögon, vi måste bara öva att se det vackra i var och en!

 116. Vackrast i världen är min son. Nu 19 år fyllda och full av ödmjukhet, en härlig självkänsla, humor och de vackraste bruna ögonen i världen! Mitt bästa skönhetstips är att aldrig slarva med sömnen! Se till att sova gott varje natt!

 117. Jag har laikkat fb sidan! Mitt bästa skönhetstips är att sova tillräckligt: du får inga mörka ringar under ögonen och din hy ser både fräschare och finare ut om du får sova ut tillräckligt!!

 118. Vackraste för mig är min dotter, lilla Mia! Bästa skönhetstipset är att sova tillräckligt och sunda matvanor!

 119. Gillat på fb.
  Liv Tayler tycker jag e väldigt vacker. Mitt bästa skönhetstips e att få tillräckligt med sömn och dricka mycket vatten.

 120. Mitt bästa skönhetsknep är att alltid borsta håret INNAN man tvättar det, när håret fortfarande är torrt. När håret är blött så är det 60% svagare, alltså är det mycket lättare att slita av hårstråna och skada håret. Sen om man har lite skälvfall så får man väldigt fint fall om man slipper borsta sönder/bort det när håret är blött.

  Good luck!

  F

 121. Liv Tyler e nog vackrast 🙂 (och min son o mina två döttrar)o jaaa sömn e de bästa,efter ha vakat i 3 år me små barn,så ser man nog ut som om man fått 10 extra år på nacken 🙂

 122. On kommentoitu jo kerran jaon linkitetty ja on tykätty ja nyt vain toivon, että arpaonni suosii ja pukinkontiin saan paketoida parhaimman lahjan – Äidilleni <3 http://walkoinenpuuvaja.blogspot.fi/

 123. Vackrast i världen är människor som utstrålar självförtroende och känslan att duga som den man är, med äkta godhet gentemot andra!Sånt märks och gör en vacker!
  Förutom god sömn,inget stress och mycket vatten, är mitt bästa skönhetstips för bleka vinternäsor att använda en bra och naturlig(!)brun utan sol-kräm för ansiktet några gånger i veckan(absolut inte överdriva! :)). Ansiktet får genast en naturligt vacker lyster och man själv en massa positiva kommentarer ;)!sen bara bb-kräm och mascara,Voila!!:)

 124. Skönhetstips: Trivs som dig själv!

 125. Yksi kauniista ihmisistä on Gwyneth Paltrow. Mutta näin “normaalielämässä” pidän kauniina ihmisiä, joiden silmistä paistaa lämpö, ilo ja rakkaus. Ehkä tuohon samaan liittyy omatkin “kauneusniksini”; sisäinen hyvä olo paistaa ulospäinkin ja tekee ihmisestä kauniin. 🙂

 126. Kärlek, medveten närvaro och positiva tankar, det gör dig vacker!

 127. Har gillat sidan på fb! God sömn, frisk luft och vatten att dricka! Mina barn är de vackraste som finns!

 128. Vackrast/skönast i världen är definitivt min man!
  Älskar hans sätt att alltid se det positiva i saker och aldrig klaga! Han bryr sig om folk och är aldrig fördomsfull utan tycker att alla är lika mycket värda. Han har verkligen ett hjärta av guld och det gör honom vackrast i världen!

  Mitt skönhetstips: sov gott varje natt, börja varje dag utan bekymmer och LE stort 🙂

  Jag har gillat på facebook och eftersom jag inte har en egen blogg har jag istället ringt mina kompisar och bett dem vara med i tävlingen 🙂

 129. Vackrast i världen för mej är mina älskade barn!
  Det bästa skönhetstipset är: ett leende på läpparna och glimten i ögat! 🙂 Och härliga skönhetsprodukter kan ju få leendet att stråla extra mycket och glimten i ögat att glittra lite extra 🙂

 130. Mina barn är de vackraste jag känner i världen. Mina skönhetstips skulle vara att sova gott, äta hälsosamt, motionera och framför allt skratta mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *