Vinn produkter från Jurlique! (Avslutad!)

Love this post:Love this 0

jurlique-banner

Denna vår har jag haft fröjden att testa Jurlique. Jag har varit mycket nöjd med produkterna och kommit på mig själv söka mer och mer information om organisk och biodynamisk hudvård. Har gjort ett tyst löfte till mig själv att aldrig mer köpa en kräm som bara doftar lite gott med starka parfymer men inte gör något för min hy. Tror att detta är en sak som kommer med åldern? Så tänker jag iallafall. Att ingen annan kommer att ta hand om min kropp, min insida och utsida – det är jag som har ansvaret om mig själv. Företaget Jurlique har redan varit verksamt i över tjugo år, de började redan före den gröna vågen. De producerar råmaterialet själv på en organisk och biodynamisk farm i Australien, där sköts allt för hand – från odling till skörd. Ingen ogräsgift eller liknande används, alla örter odlas i näringsrik omgivning – fri från föroreningar. De garanterar hög kvalitet och samtidigt produkternas livskraft. Den biodynamiska odlingen baserar sig på att farmens skötsel sker enligt solens och månens naturliga rytm. Denhär metoden anser man skapa den bästa möjliga jordmånen för växternas ymnighet och framgång. Det jag genast älskade hos produkterna, före jag testat dem på min hud, var de underbara dofterna! Jurlique använder endast 100% aromatiska oljor.

Jurlique är pionjär för ekologisk hudvård. Nu har du chansen att vinna hudvårdsprodukter från Jurlique!

För att vara med i tävlingen vill jag att du: Berättar om vad just du uppskattar och tycker att är viktigt när det gäller hudvårds-produkter och vad det är som får dig att känna dig vacker?

Jag kommer att lotta ut två vinnare!

Pris 1: Hudvårds paket med Balancing Cleansing Lotion, Balancing Day Care Cream, Rosewater Balancing Mist och Daily Exfoliating Cream (paketet värt 133 €).

Pris 2: Body paket med Rose Body Care Lotion och Rose Shower Gel (paketet värt 62 €).

Tävlingen pågår 27.3.2011 – 4.4.2011

Undrar man om Jurlique så kan man fråga mn-brands.com, som också sponsorerat denna fina tävling! Jurlique finns att köpa vid Stockmann i Helsingfors och i utvalda kosmetologer runt om i landet.


Ollaksesi mukana kilpailussa, sinun tulee kertoa mitä sinä itse arvostat ja pidät tärkeänä ihonhoitotuotteissa. Ja mikä saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi?

1.palkintopaketti: Balancing Cleansing Lotion, Balancing Day Care Cream, Rosewater Balancing Mist sekä Daily Exfoliating Cream (ovh 133€). 2.palkintopaketti: Rose Body Care Lotion ja Rose Shower Gel (ovh. 62€). Kaikki tuotteet merkiltä Jurlique! Kilpailun sponsorina toimii mn-brands.com!

Kikpailuaika: 27.3.2011 – 4.4.2011

Onnea!

327 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *