Love this post:Love this 0

jurlique-banner

Denna vår har jag haft fröjden att testa Jurlique. Jag har varit mycket nöjd med produkterna och kommit på mig själv söka mer och mer information om organisk och biodynamisk hudvård. Har gjort ett tyst löfte till mig själv att aldrig mer köpa en kräm som bara doftar lite gott med starka parfymer men inte gör något för min hy. Tror att detta är en sak som kommer med åldern? Så tänker jag iallafall. Att ingen annan kommer att ta hand om min kropp, min insida och utsida – det är jag som har ansvaret om mig själv. Företaget Jurlique har redan varit verksamt i över tjugo år, de började redan före den gröna vågen. De producerar råmaterialet själv på en organisk och biodynamisk farm i Australien, där sköts allt för hand – från odling till skörd. Ingen ogräsgift eller liknande används, alla örter odlas i näringsrik omgivning – fri från föroreningar. De garanterar hög kvalitet och samtidigt produkternas livskraft. Den biodynamiska odlingen baserar sig på att farmens skötsel sker enligt solens och månens naturliga rytm. Denhär metoden anser man skapa den bästa möjliga jordmånen för växternas ymnighet och framgång. Det jag genast älskade hos produkterna, före jag testat dem på min hud, var de underbara dofterna! Jurlique använder endast 100% aromatiska oljor.

Jurlique är pionjär för ekologisk hudvård. Nu har du chansen att vinna hudvårdsprodukter från Jurlique!

För att vara med i tävlingen vill jag att du: Berättar om vad just du uppskattar och tycker att är viktigt när det gäller hudvårds-produkter och vad det är som får dig att känna dig vacker?

Jag kommer att lotta ut två vinnare!

Pris 1: Hudvårds paket med Balancing Cleansing Lotion, Balancing Day Care Cream, Rosewater Balancing Mist och Daily Exfoliating Cream (paketet värt 133 €).

Pris 2: Body paket med Rose Body Care Lotion och Rose Shower Gel (paketet värt 62 €).

Tävlingen pågår 27.3.2011 – 4.4.2011

Undrar man om Jurlique så kan man fråga mn-brands.com, som också sponsorerat denna fina tävling! Jurlique finns att köpa vid Stockmann i Helsingfors och i utvalda kosmetologer runt om i landet.


Ollaksesi mukana kilpailussa, sinun tulee kertoa mitä sinä itse arvostat ja pidät tärkeänä ihonhoitotuotteissa. Ja mikä saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi?

1.palkintopaketti: Balancing Cleansing Lotion, Balancing Day Care Cream, Rosewater Balancing Mist sekä Daily Exfoliating Cream (ovh 133€). 2.palkintopaketti: Rose Body Care Lotion ja Rose Shower Gel (ovh. 62€). Kaikki tuotteet merkiltä Jurlique! Kilpailun sponsorina toimii mn-brands.com!

Kikpailuaika: 27.3.2011 – 4.4.2011

Onnea!

You may also like...

327 Comments

 1. Hej!!
  S (Jag vet inte varför S:et är med i början, jag kan inte få bort det…)
  Jag läste om Jurlique första gången på din sida och blev genast nyfiken! Skulle verkligen vilja vinna deras produkter, jag blev väldigt imponerad av deras tillverkning.
  Det viktigaste för mig när jag köper hudvård är att det ABSOLUT INTE får vara testat på djur!! Men på delad första plats med djuren finns även framställningen. Jag vill inte ha kemiska produkter, jag vill ha naturliga! Det finns för mycket kemiska ämnen omkring oss ändå, jag behöver inte tvinga på min kropp mer… Det som får mig att känna mig som vackrast… Hmm, det måste vara när jag vet att min problemhy mår bra, när jag slipper tänka på allergier och utslag, tyvärr har jag så extremt svårt att hitta produkter som fungerar någon längre tid. Trodde jag hade hittat rätt nu, tex, MK, men ack vad jag bedrog mig… Så nu står jag på ruta ett igen… Jag vill så gärna hitta något som bara fungerar – hela tiden!!

  Hoppas du får en fantastisk ny vecka och tack för en otroligt vacker blogg!
  Kram ia

 2. Oh jag vill vara med och tävla!

  Så… Vad jag uppskattar o vill ha ang hudvård:
  Självklart eco, fritt från syntetiska ingredienser! Men också så neutral doft som möjligt! Tycker att alla dofter i deo, tvål, showergel, hårvårds prod, hudvård & sen parfym blir för mycket olika dofter.

  Vad som får mig att känna mig vacker:
  Regelbunden motion, solsken, ett leende från min man för att nämna några.

 3. Mulle on ainakin tärkein asia ettei tuotteita ole testattu eläimillä. Muuten kriteereinä että mahdollisimman luonnonmukaisia ja sopii herkällekin iholle.
  Kauniiksi tunnen itseni saunan jälkeen kun iho tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle.

 4. Tärkeää ihonhoitotuotteissa on miellyttävä tuoksu, luonnollisuus ja se, että tuote oikeasti toimii. Minä tunnen itseni kauniiksi, kun ihoni ja hiukseni ovat hyvässä kunnossa, ja myös kun minulla on hieman meikkiäkin.

 5. Tunnen itseni kauniiksi lomalla. Huomaa tosiaan eron ihan kokonaisuudessaan kun ei ole stressia ja toita.
  Ja pakko kai mainita, etta oikeesti se on Lily Lolon mineraalimeikki joka tekee mut kauniiksi.
  Arvostan kovasti luonnonmukaisia tuotteita, niita on kivempi sivella iholle, edellyttaen tietty etta ne toimii.
  Ihanaa kevatta sinulle!

  P

 6. Viktigt är att det ska va naturlig och ha en underbar doft. Man känner sig fin när man är fin 😉

 7. Luonnonmukaisuus eli se, että sisältävät mahdollisimman vähän mitään ylimääräistä kökköä. Ja tietysti hyvä tuoksu, kauniit pakkaukset ja tuotteiden toimivuus omalla iholla. Kauniiksi tunnen itseni esimerkiksi oikein hyvin nukutun yön jälkeen, kun olo tuntuu levänneeltä.

 8. Hei Malena ja kiitos tästä upeasta blogistasi 🙂

  Minulle merkitsee eniten se, että tuote toimii ja on laadukas. Oli se sitten edullinen tai vaikka hinnakkaampikin.

  ……………………………………………….

 9. Det viktigaste för mig är förstås doften men ännu viktigare är det att produkten gör gott för min hy. Under de senaste månaderna har jag blivit väldigt intresserad av ekologiska produkter och också fattat det samma som du: att det är jag som är ansvarig för mitt välbefinnande. Och att det hurdana gifter jag äter eller smörjar på min hy är mitt enga val.

  Jag känner mig vakcer när jag känner att jag mår bra – har sovit tillräckligt och är pigg, har motionerat, har ätit hälsosamt mat… Då mår min inresida bra, min hy ser bättre ut och även kläderna sitter bättre på. Och förstås måste man komma ihåg att le. 😀

 10. Ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta, helppoutta.
  Ja kauniin minusta tekee hyvä mieli… Se näkyy ulospäin!

 11. Viktigt för mej är att jag vet vad produkten innehåller, alltså inte en massa e-koder. Man käkar ju inte kemikalier till frukost, varför skulle jag då smeta in dem i mitt fejs?
  Jag känner mig vacker när jag rört på mig i friska luften tillräckligt, annars blir jag slö och dåsig, och det synns även utåt.

 12. Hej!
  När det gäller hudvårdsprodukter är jag Uuuurdålig. Har ren tur när jag träffar på en produkt som antingen rengör bra eller återfuktar. Detta är en av anledningarna till att jag tycker att din blogg är toppen. Du ger goda råd och har testat/testar en massa produkter inom ALLA område:)
  Tack för alla råd!!

  När jag känner mig vacker…..är när min man pussar mig i nacken och säger att jag är det;)
  (Typ varje dag<3)

 13. tosielämässä vaikutat hieman ylimieliseltä ….. :O

 14. Å vilken vacker header du har fått! (Hoppas att ni snart blir av med snön också). Stor kram till er!

 15. Jag har allt mer gått över till ekologiska produkter med naturliga ingredienser och tycker därför att det skulle vara intressant att testa dessa produkter! Innehållsförteckningen tycker jag är det viktigaste när jag väljer hudvård. Gärna får det innehålla så lite dofter som möjligt eftersom jag har en last: när jag vill känna mig riktigt vacker så kan jag inte motstå min trotjänare parfymdroppen bakom örat.

 16. Eftersom jag har en hel del finnar, söker jag mej ofta till produkter som är just meningen speciellt för fet/acne hy. Men har tyvärr inte ännu hittat nån produkt som jag skulle ha varit riktit nöjd med !!
  Får söka vidare! 🙂

  Känner men finast på sommarn när man är solbränd och finnarna är bortsolade 🙂

 17. Ihonhoitotuotteissa arvostan ekologisuutta. Hyvä tuoksu on myös tärkeä kriteeri ostohetkellä.

  Kun mies sanoo kauniiksi meikittömiä kasvoja, tunnen itseni sillä hetkellä kauniiksi 🙂 Vaikka omasta mielestä kevyt meikki kasvoilla on parempi. Ihana että kotona arvostetaan luonnollista, meikitöntä ulkonäköä.

 18. Jag söker produkter som får min hud mjuk, smidig och framförallt len. Känsla går alltid före märke och jag har också med åren blivit mer och mer intresserad av hudvård som använder naturligare produkter istället för att slänga i massa skit man inte behöver egentligen. Mina favorit hudmärken är Nuxe och Origins. Som budgetvariant är Body Shop helt okej, men inte klockrent.

 19. Jag tycker det är viktigt att produkterna ger det resultat som de utlovar och att de är snälla mot huden.
  Ett välvårdat yttre både när det gäller hår, kläder, makeup osv på en vältränad solbränd kropp får mig att känna mig extra vacker.
  kram Maria

 20. Jag tycker att det är viktigt att hudvårdsprodukter inte innehåller sådant som är skadligt för hyn men att de ändå känns fräscha både gällande doft och konsistens. Jag känner mig vacker när jag är utvilad och på gott humör – oberoende av vad jag har för krämer och smink i nyllet 🙂

 21. Att produkterna är ekologiska är super och för mig är det också viktigt att de inte är testade på djur. Jag uppskattar produkter som får mig att känna mig ren och fräsch, nytvättad!

  Jag känner mig vacker när jag gärna har liite mer solbränna än nu 😉 och är så där lagom sminkad så att jag framför allt framhäver ögonen! Nytvättat utslaget hår och en enkel klänning och framför allt GLAD och leende, då är jag vacker! 🙂

 22. Jag vill ha hudvårdsprodukter som jag vet är bra och verksamma för mig samtidigt som man tagit hand om vår vackra jord när de producerats och tillverkats. Jag tror att vi alla behöver ta eget ansvar vad det gäller vår egen personliga utveckling och hur vi behandlar jorden. Att medvetet välja produkter som gör verkligt gott för mig själv och moder jord är något alla kommer att behöver ta ställning till! Att produkterna samtidigt är lyxiga och luktar underbart är superbonus!
  Jag känner mig riktigt vacker när jag varit snäll mot mig själv på olika sätt och känner att jag lyser av lycka och kärlek inifrån.

 23. Jag använder Estee Lauder’s tinted moisturizer som förövrigt är mitt största skönhetstips. Man lägger ett tunt lager i hela ansiktet och genast har man en jämn naturlig färg i ansiktet som gör att man ser pigg & fräsch ut. Behövs ingen foundation, puder, highlighter efter det! Och resten av hudvårdsprodukterna är från L’Occitane eller Dove. Men nylonstrumpbyxor, ett glas skumppa och röda läppar och ett STOOORT leende eller solkysst hud, lockigt hår, fladdrig vit pymas & en kopp kaffe på bryggan en sommarmorgon då är det ingen tvekan om att man är vacker.

 24. Hej! Jag uppskattar produkter som, förutom att de doftar gott och är vackra att se på, även är miljövänliga och inte har testats på djur. Vacker känner jag mig då jag mår bra inombords.

 25. Produkterna får inte irritera min känsliga hy.

 26. Mycket beror det säkert på hurudan hud man har, vad man tycker är viktigt med hudvårdsprodukter. För mig är det i alla fall viktigt att produkterna är fuktgivande! Jag har både torr och känslig hy, så produkterna får inte heller innehålla en massa “skit”…
  Det må vara en klyscha, men jag känner mig vacker utanpå då jag känner mig vacker inombords 🙂

 27. Tyckte som tonåring att doften var viktigast i en produkt, sen valde jag helst finska produkter, och nuförtiden så köper jag helst ekologiska produkter. Känner mej vacker och lycklig när pojkvännen ler när han ser mej.

 28. För mig är det mycket viktigt att produkterna inte innehåller kemikalier eller andra otrevliga ämnen som skadar hyn. Till vardags använder jag ett annat australiensiskt hudvårdsmärke som är handgjorda i australien, men gillar att prova nya saker. Har även en känslig hy och får lätt finnar så därför är jag noga med vad jag sätter på hyn.

 29. Ihonhoitotuotteessa tärkeää on toimivuus… Ihoni on vaikehoitoinen, joten tuotteen tulee olla juuri oikeanlainen, ei liian rasvainen,muttei kuivattavakaan. Kevyt, ravitseva ja hoitava.
  Minut saa tuntemaan kauniiksi raikas olo, esim. liikunnasta tuleva hyvä olo saa minut tuntemaan itseni kauniiksi ja energiseksi. Henkinen hyvinvointi on kauneuden perusedellytys. Toki myös kauniit vaatteet, meikki ja laitetut hiukset tekevät kauniin olon.

 30. Viktigt för mig är att produkten är så ren som möjligt. Använder oftast bara ekologiska produkter. Rå sheasmör är t.ex. bra mot torr hy. Nackdelen är ju ofta doften på dessa produkter, meeen. 🙂 Och mitt mineralsmink får mig att känna mig vacker, och min hy hålls glad. 🙂

 31. Mieto ihana tuoksu ja hellävarainen puhdistus ja ihonhoito.
  Lumenella ja jotain luomujuttujakin joista tykkään.
  Ei mitään vahvaa kasvoilleni kiitos.

 32. Hej!

  Det absolut viktigaste för mig är att produkten är fuktgivande. Massa fukt, då jag har väldigt torr hy. Sen gillar jag dryga produkter, dels för att dem håller längre samt för att det rent psykologiskt känns som att man får mer för pengarna.

  Det absolut viktigaste för att känna sig vacker är att känna sig lycklig! Man kan ha världens finaste hy, det vackraste håret – vara stans trendsättare m.m men utan lycka så är det inget värt

  Med vänliga hälsningar
  Maria

 33. Ihonhoitotuotteissa on tärkeintä tietysti se, että ne ovat opiskelijan lompakolle mahdollisia ja toimivat juuri omalle iholle. Eli että tällainen kuiva atoppinenkin iho saa siitä tarpeeksi jaksaakseen pysyä kunnossa. Lisäksi puhdistusaineiden tehokkuus on tärkeää sillä ei niistä finneistäkään ole vielä kokonaan päästy..Se, että tuotteita ei ole testattu eläimillä ja luonnonmukaisuus on erittäin hienoa plussaa.

  Tunnen itseni kauniiksi kun olen saanut urheilla, iholla kevyt päivetys ja kiva kesäinen meikki. Ja kuten joku aiemmin kommentoi, jos itselle tärkeä ihminen sanoo kauniiksi kun on ilman meikkiä, se tuntuu tosi hyvältä!

 34. Då jag har rosacea är det väldigt viktigt för mig att alltid ta hand om min hud. Jag letar efter produkter som är ekologiska och snälla. Produkter som kan lugna min hy. Jag mår bra och känner mig vacker när min hy mår bra. När den är lugn, och inte blossar upp, eller när jag inte har stora blemmor som gör ont. Då känner jag mig fin. Ha det bra!

 35. Haluan ihonhoitotuotteideni oikeasti toimivan, niissä tulee olla hyvä hinta-laatusuhde, haluan ihon tuntuvan ja tuoksuvan hyvältä, puhtaalta ja raikkaalta, ja mieluiten tuotteen olevan mahdollisimman luonnonmukainen. Tunnen itseni kauniiksi silloin, kun olo on levännyt, pirteä ja rauhallinen – esim. kauneushoitolakäynnin jälkeen tai vapaapäivinä. Lisäksi ulkonäön tulee olla kevyesti huoliteltu ja ihon raikas ja puhdas.

 36. Hej jag skulle bli glad för allt. Har alltid använt ögonkräm och fukkräm. Kan inte vara utan.
  Skulle vara kul att prova något nytt. Har använt yves rocher annars.
  Mvh Niccan.

 37. Jag är en liten produktjunkie och har prövat det mesta. Jag tycker mycket om Ole Henriksens produkter iom att dessa lugnar min hy och är mycket skonsamma. Jag tycker också det känns skönt att veta att produkterna inte innehåller en massa konstiga ämnen.

  Jag känner mig som vackrast då jag känner mig bra både på insidan och utsidan. En frisk själ i en sund kropp eller vad det är man brukar säga…

  hälsningar från Jenny

 38. Med en typisk vintertorr och stressad hy som lätt blir oren har jag testat det mesta i rengöringsproduktsväg. Jag har insett att ju mera man tänker på vad produkterna innehåller desto bättre mår även min hy. Men tyvärr har jag ännu inte funnit, eller haft råd, med en produkt som verkligen varit super för min hy..

  Att göra andra människor glada, att göra snälla saker mot sig själv, att bli älskad och älska tillbaka och se sig själv i spegeln och vara nöjd med den man är – det gör mig lycklig!

  Stor kram till dig!

 39. Det allra viktigaste är nog att produkten har en naturlig doft. Samt att produkten inte innehåller onaturliga ämnen. För mig spelar också själva förpackningens utseende roll.

  Jag känner mej som vackrast när min pojkvän säger att han älskar mig.

 40. Provat en hel del ,fått några favoriter..Vill ha skonsamt för min hud ,gärna med minimalt med joxx.
  Känner mig vackrast då jag fått ta hand om mig själv o min hud ,sova tillräckligt…
  H. Carola

 41. Hejsan! Det viktigaste när jag väljer hudvårdsprodukter är att det är naturliga och passar min hud. Använder oparfymerade och utan alcohol, sedan sprejjar jag en parfym skiljt. Vill inte att olika dofter skall blandas. För tillfället använder jag produkter från Dermosil, vilka jag tycker har passat mej bra 🙂 ha det gott! kram

 42. Det här med hudvårdsprodukter är en evig djungel för mej. Har lite knepig hy då den är en blandhy, jo visst finns det många produkter för blandhy men tycker att den antingen är för det ena eller det andra… Dessutom blossar det alltid upp lite hormonfinnar vissa tider på månaden som verkligen är irriterande.
  Det viktigaste för mej är: känslan på huden, att det inte känns som man täcker in huden utan att den låter huden andas och att den är icke-djurtestad.

  Vad som får mej att känna mej vacker är: att vakna upp med solen, ha en stressfri dag, en god kopp kaffe och mina barn som slänger sig runt halsen på mej och säger att jag är världens bästa mamma 🙂

 43. Tärkeää että sopivat herkälle iholleni, eli mitä vähemmän teollisia ainesosia kuten tuoksua ja säilöntäaineita ym, sen parempi. Hinta ei saisi olla aivan mahdoton, ja simppeli, kaunis ja miellellään kierrätettävä pakkaus plussaa. Siinäpä ne 🙂

 44. 1. Jag har prövat en mängd olika märken genom åren, har jobbat på en större kosmetikkedja och har fortfarande inte hittat DET märket, tyvärr..
  2. Jag skulle känna mig väldigt vacker om jag såg ut som dig:)
  Men jag försöker att ta hand om mig och säga till min spegelbild på morgonen att man är vacker! Sedan är det härligt när ett litet barn säger att man är fin, för då känns det så rent och ärligt!

  Må gott!

  Kram från Alexandra i Östersund

 45. Jag tycker egentligen om exklusiva och väldoftande produkter i snygga förpackningar… I verkligheten köper jag dock hudvårdsprodukter enligt deras funktion, oberoende av hur tråkiga de verkar. Eftersom min hy är svår att ta hand om, brukar jag fortsätta att använda en produkt om jag märker att den passar mig. Vad som helst för att få en ren och slät hy!!

  Jag känner mig särskilt vacker på sommaren när huden är i gott skick, när jag är passligt brunbränd och när mitt hår är lite ljusare än vanligt. Snygga kläder är ju sedan pricken på i:et. 🙂

  Tack för en trevlig tävling!

 46. Vad gäller ansiktsrengöring och -krämer så håller jag mig till Estee Lauder eftersom jag vet att det funkar och håller hyn i skick. För övrigt väljer jag produkter utan parabener och övriga konstigheter. Mycket mineralsmink.

 47. Vilken rolig tävling!

  Det jag uppskattar mest med hudvård är att dem är fria från all giftiga kemikalier och dem är naturliga ingredienserna är odlade helst ekologiska. Plus att företaget dem kommer ifrån har bra värderingar mot, miljö, natur och djur. Och att hela produktionen från början till slut är bra för dig och mig och hela planeten. Jätte viktigt tycker jag.

  Det som gör att jag känner mig vacker varje dag är, när jag håller mig frisk och pigg med undrbar mat och mina underbara oljor till kroppen, min visons-tavla, mina långa promenader med min älskade hund och att titta på underbara bloggar från kvinnor som inspierar mig dagligen att leva livet med en guldkant. 🙂

 48. Ihonhoitotuotteissa kiinnitän huomiota luonnonmukaisuuteen, raaka-aineisiin sekä tuoksuun. Tuotteen käytön jälkeen täytyy tuntea itsensä edes hieman kauniimmaksi ja tärkeämmäksi. Tuotteen hinnalla ei sinäänsä ole väliä, sillä ainakin joidenkin omien kokemusteni perusteella hintavampi ei aina ole itselleni se parempi.

  Tunnen itseni kauniiksi silloin, kun voin itse katsoa peiliin ja olla näkymään tyytyväinen. Kauneus on siis katsojan silmässä 🙂

 49. Minulle tärkeää ihonhoitotuotteissa on pieni arjen luksus. Tykkään, että purkit ja purnukat ovat kauniin näköisiä ja tuntuvat ylellisiltä.
  Kauneus lähtee kuitenkin aina sisältä, ja tunnen oloni kauneimmaksi rakastuneena 🙂

 50. Jag använder helst eller oftast produkter som är eco samt fria från syntetiska ingredienser. Har sedan några år sedan fått problem med huden och naturliga produkter tycks vara det enda min hud tål. Sommaren tycks göra mig vackrare 🙂

 51. Minulle tärkeää on tuoksu, en voi sietää voimakkaita tuoksuja kasvoilla, ja se, että tuote sopii juuri omalle iholle, joka on talvella rutikuiva ja kevään tullen rasvoittuu ikävästi. :/
  Itsestä huolehtiminen (liikunta, ihonhoito, hiustenhoito, terveellinen ruoka ja VESI ;)) saa minut tuntemaan itseni kauniiksi.

 52. Tunnen itseni kauniiksi silloin, kun voin hyvin. Riittävä uni, stressittömyys, liikunta ja terveellinen ruoka ovat kaiken A ja O ihmisen hyvinvointiin. Mielestäni kauneus lähtee sisältä.

  Ihonhoitotuotteissapidän tärkeänä oikeaa kosteutta. Ihovoiteen täytyy pitää iho kosteana. Ihovoiteen päälle levitetty Foundation pitää ilman saasteet yms. poissa iholta. Peruspuhdistus aamunilloin ja muutama kuorinta kerran viikossa. Mary Kay on mielestäni toiminut monella iholla.

 53. Vad roligt att så många av dina läsare verkar uppskatta ekologiska, rena hudvårdsprodukter eftersom jag själv också använder sådana. Ju fler vi är som efterfrågar dessa, desto större bli utbudet så småningom på marknaden. Jag har under en längre tid använt mig av ekologiska hud- och hårvårdsprodukter och huden uppskattar dem och håret är definitivt gladare.

  Vi får ändå så mycket gifter och kemikalier i oss som vi inte kan undvika, så därför känns det som ett bra val att använda bra grejer där vi verkligen kan påverka. Det roliga är också att min fästman verkligen uppskattar att jag även fått in honom i en bättre värld av eko schampo och duschcreme eftersom det känns bra både i kroppen och för naturen.

  Jag känner mig vacker när jag mår bra, d.v.s. när jag ätit fräsch, ren mat så att kroppen känns lätt, motionerat så att jag känner mig stark och fixat mig så där lagom mycket så att jag ser ut som att jag gjort mig klar på 5 minuter, men ändå ser riktigt fräsch ut. Och då jag får den där blicken av fästmannen att “shit, vilken fin tjej jag har!”. 🙂 Då känner jag mig lyxigt vacker!

 54. Tärkeintä tuotteissa on ekologisuus ja laadukkuus. Kuiva iho tarvitsee myös jotain kosteuttavaa 🙂

  Tunnen itseni kauniiksi, kun on muutenkin hyvä mieli ja kaikki palikat elämässä ovat tasapainossa. Pidän itse hyvin luonnollisesta meikistä, ja mielestäni kauneus tuleekin sisältäpäin 🙂

 55. För mig är det viktigt att min rengöring för huden och mina krämer endast innehåller naturliga och ekologiska ämnen, ingen alkohol eller andra skadliga faktorer. Jag har dessutom ganska känslig hy, så jag har märkt att jag hjälper den mycket bättre om jag använder mig av ekologiska produkter. Dessutom älskar jag det faktum att jag hjälper naturen samtidigt 😀
  Jag känner mig extra vacker då jag är nyduschad och har lagt på min basmake-up, alltså inget extra förutom lite mineralfoundation och ev. mascara. Sen brukar jag göra en lite fläta av pannluggen, dra den bakåt till sidan och voilá! Så tycker jag att det är extra lyxigt om jag har smörjt in mig med en härligt doftande hudkräm också. Det får mig att må bra och att känna mig vacker. Men överlag så försöker jag sköta om både mitt inre och yttre, och bara de små sakerna, som t.ex. att äta nyttigt, träna och att sova tillräckligt, gör att jag känner mig vacker.

 56. För mig är det viktigt att produkterna passar just min hy och ger en fräsch känsla, som räcker hela dagen. De ska inte dofta för mycket, men gärna lite eftersom jag nästan aldrig använder parfym. Är de ekologiska är det ett stort plus och ett ännu större plus är det om företaget dessutom har en bra etik, tex utkomst åt fattiga kvinnor eller dylikt.

  Jag känner mig vacker när jag tränat och sovit tillräckligt, känner mig rätt klädd och mejken är ok. Och pricken på i – puss och kram av Mannen i mitt liv!

 57. Jag tycker om mild doftande krämer men ekologiskt är inget krav. De måste tillföra tillräckligt med fukt åt min hud eftersom jag har ganska torr hud.

  Jag känner mig vacker när ja mår bra och inte stressar för mycket. Även träning o bra mat är viktigt för att jag ska känna mig vacker.

 58. Det som jag tycker är viktigast med en hudvårds-produkt är doften och konsistensen. När man smörjer in sig med en hudlotion ska man känna sig renare än vad man gjorde innan så inte produkten klibbar och blir som ett fett lager på huden.

  Jag känner mig som allra vackrast när jag smörjer in mig i lugn och ro med en hudlotion efter att jag duschat och bara slappnar av före jag går och lägger mig i nytvättade lakan. 🙂

 59. Arvostan helppokäyttöisyyttä ja hyvää hinta/laatu-suhdetta. Tunnen itseni kauniiksi kun olen aamulla laittanut itseni valmiiksi ja eteisessä katson lähtiessä peiliin:)

 60. För mig är en kombination av effektivitet-organiskhet-lämplighet för min hy-och god doft en helig kvadrat!

  Jag känner mig vacker när jag ser mig i de leende ögonen hos min blivande man!

 61. Åh, så roligt med en utlottning av ekoprodukter! Jag försöker i så lång utsträckning som möjligt använda mig av det, inte bara då det gäller hudvård 🙂
  Viktigt för mig är att min hud känns återFUKTAD efter insmörjning inte återFETTAD. Gillar inte då det lämnar en fet skyddande yta som kladdar av sig på kläderna. Doften får gärna vara mild och produkten skall vara lätt att smörja ut.
  Jag känner mig vacker då jag är utsövd, på gott humör och har kläder jag verkligen trivs med 🙂

 62. ( : Kevättä :)

  Hyvä hinta/laatusuhde 🙂
  Miedot tuoksut ja korkealaatuinen tuote hyvä koostumus siinä se on 🙂

 63. Hyvä ihonhoitotuote on sellainen joka tuo onnellista hehkua kasvoille ja kosteuttaa kuivan talvi-ihon pehmeäksi kuin vauvan peppu :> Myös tuoksu on olennainen osa tuotetta. Hentoinen raikas tuulahdus vaikkapa meren tai lempikukan tuoksua pesee kummasti tympeän hajuiset apteekkituotteet.

  Kauniiksi tunnen itseni kun päällä on jotain mukavaa mutta tyylikästä, ja menossa mukana sellaista seuraa joka saa hymyilemään ja nauramaan.

 64. Jag väljer att använda såna produkter som det inte märks eller känns av att jag använder. Gärna ska de dessutom vara ekologiska, jag gillar inte mineral- och paraffinoljor i produkterna. Som exempel kan jag ta ansiktskrämer, en bra ansiktskräm enligt mig ska genast “sugas upp” av huden och inte lämna som en mask på ansiktet. Jag har prövat många sorter… Det är samma sak som får mig att känna mig vacker. En härlig mild och naturlig doft som kommer från en produkt som känns naturlig för mig på huden. Jag vet att de finns där men jag vill se så au naturel – ut som möjligt. 🙂

 65. Viktigt för mig är att de produkter jag använder är organiska samt har en mild doft. Jag har känslig hy och väljer mina produkter med omsorg.

  Jag känner mig vacker när jag är riktigt glad. Ingen yttre skönhetsattribut slår strålande ögon och smilgropar i kinden.

 66. Hos hudvårdsprodukter är det mest essentiella att de känns fräscha och ger mig tillräckligt med fukt (som den torrboll jag är..:) och att de helt enkelt fyller sin funktion. Om det sedan är en trevlig förpackning är ett stort +. Lite ytlig är man ju allt..;)

  Jag känner mig som mest vackrast på utsidan när jag har en lång stund på morgonen med mig själv då jag klivit ur duschen, lägger på ansiktsmask, följt av tvätt och dagkräm, fotkräm, måla naglarna..osv..
  Men det kan också vara efter ett bastubad, efter ett hårt pass på gymmet, efter några timmar utomhus i solen, efter ett glas nypressad apelsinjuice… Men framförallt känner jag mig vackrast av kärlek!! Kärlek från familjemedlem eller ett djur, då är man vacker på insidan…

 67. För mig är det viktigt att produkterna är naturliga och inte har en alltför stark doft.

  Jag använder sällan smink så för att jag ska känna mig extra festfin behövs endast lite mascara och andra grundprodukter. Jag tycker att naturligt är vackert!

 68. Jag föredrar att använda så lite krämer och smink som möjligt. Vill inte ha en massa “gifter” i min kropp, man får i sig tillräckligt ändå! Men de få krämer som finns i mitt skåp, är naturligtvis ekologiska, framför allt utan parabener. Smörjer aldrig in min kropp, förut var jag alltid torr om bena, men efter en tid utan lotion, så finns inte ens behovet. Och behövs det, så går olivolja alldeles utmärkt!
  Min lilla flicka är 1,5 år och jag har ännu aldrig tvättat hennes hår med shampo och hon har hur fint hår som helst! Vatten räcker! Tror att vi har fastnat i “kräm-träsket”, kanske pga all reklam…

  Vacker? Att få älska och bli älskad är väl livets största gåva?! “Vackert är allt som ses med kärlekens ögon”.

 69. Ihonhoitotuotteissa arvostan hyvää hinta-laatusuhdetta, ostan mielelläni edullisia, hyviksi havaittuja marketti- tai apteekkituotteita. Arvostan myöskin neutraalia tuoksua ihonhoitotuotteissa, joko kevyesti hajustettuja tai sitten ilman.

  Kauniiksi tunnen itseni tyylikkäissä mutta kuitenkin mukavissa vaatteissa ja hyvässä seurassa. 🙂

 70. Rengöring är viktig för mej för i mitt arbete flyger en massa konstiga partiklar i luften 🙂 A att sen ha en ansiktskräm som känns bra för huden, inte strama, inte kladda. Till vardags räcker det bra med lite mascara.

 71. walkoinen puuvaja

  Ihonhoitotuotteissa arvostan luontoystävällisyyttä. Valitettavasti useimmista tuotteista jää isot pakkaukset jäljelle ja niissä on käytetty sellaisia aineita mitkä ovat ympäristölle haitallisia. Arvostan myös luontaisesti tuotettuja meikkejä, jotka eivät sisällä hirveitä määriä sekä luonnolle, että ihmisille haitallisia aineita.

  Kauniiksi tunnen itseni kun vedän jonkin molly-vaatteen päälle ja saan olla oma itseni ystävieni ja rakkaitteni seurassa.. =)

 72. Vilken härlig tävling!

  Det absolut viktigaste är fukten tycker jag! Måste finnas fuktgivande i produkterna som hjälper huden mota bort torrheten & fnaset.

  Ett par uppmuntrande & smickrande ord från kärleken min får mig alltid att känna mig vacker!

  Mvh Therese

 73. Förresten, gäller inte tävlingen 2011? (står 2010)

  1. Åhnej! Tack Therese! Min make har fått säga till redan tre gånger denna vecka att jag skrivit fel år… 🙂 Haha! (fast man nog är lite rädd ibland då hjärnan spelar en spratt då man är trött:))

 74. Härligt med utlottning : )
  jag gillar fräscha dofter på krämer och lotioner -de oparfymerade kan verkligen lukta illa : (
  Aromatiska underbara oljor !!
  Vacker känner jag mig när min dotter säger ;-mamma, vad du är fin! : ) Kärlek!

 75. Arvostan sitä, että tuotteet täyttävät tehtävänsä eli kosteusvoide kosteuttaa ihotyyppiäni tarpeeksi ja esim. puhdistusaine puhdistaa meikit. Suihkugeelit ja vartalon kosteusvoiteet saavat tuoksuakin, mutta kasvojen lähellä on kivempi käyttää hajuttomia tai vain miedosti hajustettuja tuotteita. Kauniiksi tunnen itseni, kun iho on hyvässä kunnossa! 🙂

 76. Jag började använda naturkosmetik för ca sex år sedan när jag bodde i Tyskland. Där är utbudet verkligen enormt! I dag har jag bytt ut alla konventionella produkter, från schampoo till nagellackborttagningsmedel, mot ekologiska. Med åren, samma årgång som du :), har jag blivit allt mera beredd att satsa pengar på kvalitet som gör min kropp gott.

  Solbadande är ju inte det allra mest hälsosamma men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig som vackrast just på sommaren 🙂 Vår- och solhälsningar, Kajsa

 77. Jag uppskattar verkligen att det blivit mer uppmärksamhet kring naturliga skönhetsprodukter på senare år. Lika lite som man vill äta mat med en massa konstiga tillsatser så vill jag inte heller suga upp det genom huden.
  Jag tycker som oftast att naturliga produkter har en trevligare doft och konsistens och känns renare på huden.
  Jag känner mig vacker när jag är nypeelad och huden känns sådär rosig och fräsch. En ny frisyr kan oxå göra underverk. Dagens klipp har gjort att jag sträckt på ryggen lite extra.

 78. Jag gillar fräscha dofter…

 79. Tuotteen pitää olla turvallinen ja tehokas.

 80. Arvostan laadukkuutta ja helppoutta ihonhoitotuotteissa. Itselläni on kuiva iho ja olen huomannut, että Lumenen tuotteet ovat yllättävän kosteuttavia ja näin ollen sopivia iholleni. Aina ei siis tarvitse maksaa “huippu”-laadusta vaan kokeilemalla voi löytää hyvän ja melko edullisen tuotteen. Olen melko laiska hoitamaan ihoani, joten arvostan sitä, että yhdellä tuotteella saa paljon aikaan! Esimerkiksi kasvojenpuhdistuksessa on luksusta kun saan puhdistettua yhdellä tuotteella kaiken meikin pois.

  Kuiva ihoni on varsinkin talvisin hilseilevä, mutta onneksi näin keväällä auringonvalo auttaa ihoani voimaan paremmin ja voin sanoa, että olen tyytyväinen itseeni nyt kun ei tarvitse häpeillä ihoni huonoa kuntoa.

 81. Ennenkaikkea tuotteen pitää tehota ja olla testattu kunnolla.

 82. Voimakkaista tuoksuista en pidä, niillehän ovat monet allergisiakin. En toki halua aiheuttaa allergisia reaktioita liikkuessani kaupungilla. Luonnonkosmetiikkaa suosin, josta ei tule vahingollisia kemikaaleja luontoon. Eläinkokeilla testatut tuotteet eivät myöskään päädy ostoskassiini.

 83. Tunnen itseni kauniiksi silloin, kun voin hyvin. Mielestäni kauneus lähtee sisältä.

  Ihonhoitotuotteissa hinta-laatusuhde on minulle tärkeä. Tuotteet saavat myös tuoksua miedosti.

 84. Tuoksu ja laatu ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Tuotteiden jälkeen täytyy tuntua hyvälle.

 85. PIDÄN TÄRKEÄNÄ RAAKAINEITA, JOSTA TUOTE ON TEHTY

 86. tuote ei saa maksaa liikaa, hyvä hinta-laatu-suhde on tärkeää.

 87. tuotteissa pitää olla hyvä hinta-laatu suhde

 88. Pidän raikkaista tuoksuista.

 89. Laatu ratkaisee. Itseäni pidän kauneimmillaan rentoutuneena saunan jälkeen.

 90. Tunnen itseni kauniiksi silloin, kun voin hyvin. Nyt vaan pitkään aikaan ei ole ollut tuota tunnetta =(

 91. Jag börjar också mer och mer vilja ha eko-odlade produkter för min hud!

 92. Arvostan hyvää oloa ja raikkautta ja puhtautta.Tunnen itseni kauniiksi suihkuraikkaana ja ihanaa kukkaistuoksua korvan takana

 93. Jag har mer och mer börjat uppskatta rena, ekologiska produkter, både inom matlagning men även inom hudvården! En bra huvårdsprodukt får mig att känna mig fräsch från djupet, lagom återfuktad mn absolut inte någon känsla v nåt extra lager på huhden.

  Jag känner mig som vackraste när jag har kunnat träna som vanligt, solbränd och har en naturlig , mjuk sminkning.

 94. Ja tänkar att pris e de som gö de. men produkterna måst också vara bra o känna bra.

 95. hyvä vaikutus ihoon ja sopiva hinta

 96. Tietysti tuotteen hinta ja raaka-aineet ovat tärkeitä. Turhat pahvipakkaukset pois. Kotimaisuus on valttia, sillä haluan olla tukemassa suomalaista työtä.
  Tunnen itseni kauniiksi silloin, kun kampaus ja iho ovat kunnossa. Tukka hyvin, kaikki hyvin.

 97. mieto neutraali tuoksu ja tuotteen pitää tuntua hyvältä iholla

 98. Ihonhoitotuotteissa arvostan luonnonmukaisia raaka-aineita ja eläimillä testaamattomuutta. Tunnen itseni kauniiksi kun olen iloinen.

 99. Arvostan tehokkuutta, sitä että iho näkyy ja tuntuu hyvältä tuotteita käyttäessä. Tuotteet jotka tekevät ihon kuulaan ja heleän näköiseksi ovat suosiossani, harmi vaan että tällaisia täydellisiä tuotteita on hyvin vaikea löytää! Tietysti arvostan myös tuotteen eettisyyttä ja sitä että sen valmistuksessa ei ole suoritettu eläinkokeita.

  Mikä saa minut tuntemaan itseni kauniiksi? Onnistumisen tunne, kehut. Se että on saanut itsensä laitettua nätiksi erityistä tilaisuutta varten, itsevarmuus näkyy ulospäin.

 100. Ihonhoitotuotteissa on tärkeää sen turhien lisäaineiden olemattomuus. Liian lisäainepitoinen ihonhoitotuote, aiheuttaa ihon ärtymistä.

 101. Tärkeimpinä asioina ihonhoidossa arvostan ekologisuutta, tietenkin tuotteen toimivuus sekä hinta/laatusuhde vaikuttaa ostopäätökseeni. Perustuotteet, puhdistus ja kosteutus riittää iholleni. Hyvinvointiin vaikuttaa riittävä lepo, liikunta, ravinto ja mukavat ystävät!!

 102. Tuotteen turvallinen käyttö on mielestäni kaikkein tärkeintä- eli ei ole minkäänlaista vaaraa käyttäjälle

 103. Ollaksesi mukana kilpailussa, sinun tulee kertoa mitä sinä itse arvostat ja pidät tärkeänä ihonhoitotuotteissa. Ja mikä saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi?

  Arvostan hintaa mikä sopii myös opiskelijan aina huonoon rahatilanteeseen ja kokeilemalla erilaisia löydän hintahaarukasta itselleni parhaiten sopivan, joka hoitaa sekaihoani.

  Tunnen itseni kauniiksi kun minulla ei ole liikaa meikkiä ja olo säilyy luonnollisena. Minusta tuntuu myös että kesällä olen kaikista kauneimmillani talven pimeyden jälkeen – heti on vähemmän tummia silmänalusia! 😉

 104. laadukas tuote tarjouksessa.Mua ei ainakaan tuoksu haittaa vaikka oliskin epämiellyttävä.

 105. oikea koostumus omalle iholle on tärkein, ihon pitää jäädä kimmoisaksi ja pehmeäksi.

 106. :) Pirtsakka:)

  Miellyttävä koostumus mieto tuoksu ja hyvä lopputulos siinä kaikki pähkinänkuoreen tiivistettynä.
  Ulkoilu yöunet ja hyvämieli heijastuu kasvoilta 🙂

 107. Pidän tärkeänä ihonhoitotuotteissa sitä, etteivät ne kuormittaisi ihoani liikaa, vaan saisivat minut tuntemaan oloni raikkaaksi ja hehkeäksi (sanan hyvässä merkityksessä!:P). Hyvä olo ja pehmoinen iho saavat minut tuntemaan oloni kauniiksi. Jos tiedän ihoni olevan hyvässä kunnossa voin kulkea itsevarmasti ilman meikkiä kaduilla, myös itsevarmuus on osa sitä kauneutta, vaikkei kaikki sitä taida myöntääkään 🙂

 108. Voin ostaa kallistakin jos se on hyvää. Ongelmana on näytteiden vähyys markkinoinnissa. Ei huvita ostaa viidenkympin putelia ihan vaan fiilispohjalta kuitenkaan.

 109. kirsti Rämö

  No tässäiässähän se on niin että kauneus tulee jo sisältäpäin, mutta päivittäin on silti hyvä käyttää kunnollisia kasvojen puhdistus ja kosteuttavia tuotteita ja varsinkin näin talviaikaan runsaasti kosteuttavia voiteita.

 110. Että tuote on testattu ja luontoystävällinen

 111. Arvostan tehokasta ja järkevän hintaista tuotetta.

 112. pidän laadukkaista tuotteista jotka sopivat allergiselle iholle

 113. Kaipaisin kauppoihin enemmän tuotenäytteitä jos olisin kiinnostunut jostain tuotteesta saisi ensin kokeilla miltä se iholla tuntuisi.

 114. eläimillä testaamattomat tuotteet ovat mieleeni, lisäksi haluan hoitavia ja tuoksumattomia tuotteita

 115. Keveys ja kosteus

 116. tuotteiden pitää olla testattuja ja hyvän tuoksuisia

 117. Tärkeintä on tietysti eettisyys, että ei käytetty mitään kammottavia eläinkokeita.
  Sitten, että sopii omalle ihotyypille, itselle ei käy mitkään liian voimakkaat, vaan herkän ihon tuotteet.

 118. Hyvät tuotteet saavat maksaakin hieman, jos ne ovat varmasti luottavia ja hyviä:)

 119. Aurinkosuojakertoimet tuotteissa, esim. huulirasvoissa.

 120. Hoitavuuta,kosteuttavuutta,sopivat herkällekin iholle.Sarjassa on syytä olla monipuolisesti tuotteita moniin ihon tarpeisiin.Aamupäivällä ihon hoidon jälkeen.

 121. Ympäristö-yställinen valmistustapa.

 122. että sitä ei ole testattu eläimillä

 123. arvostan tuotteen toimivuutta ja että siitä on apua käytännössä minulle ,myös merkki ja laatu on jossain määrin tärkeää
  kauneus on katsojan silmässä

 124. Arvostan ihonhoitotuotteissa luonnonmukaisuutta tai ettei niissä ainakaan olisi yleisiä allergiaa aiheuttavia ainesosia. Hyvä hinta-laatusuhde on tärkeää, koska tuotteita kuluu paljon.
  Tunnen itseni kauniiksi, kun olen hyvällä tuulella 🙂

 125. Petri Pesonen

  Helposti levittyvä ja kosteuttava.. Hyvä fyysinen olotila heijastuu niin sisäisesti kuin ulkoisesti..

 126. Itse pidän tuotteesta jossa on mahdollisimman vähän lisäaineita.

 127. Ihonhoitotuotteissa tärkeintä on se, että ne on allergiatestattu ja muutenkin erittäin ihoystävällisiä, koska on atooppinen ihottuma. Kauniiksi tunnen itseni kun olen jaksanut panostaa tukkaan ja meikkiin ja kauniisiin vaatteisiin.

 128. Noora Tuovinen

  Arvostan allergiavapaita tuotteita, jotka hellivät ihoa.

 129. Arvostan korkeaa laatua ja sitä että tuote sopii juuri minun iholleni, tunnen itseni kauniiksi silloin kun mieheni kehuu minua 🙂

 130. Semmosia että ne sopii hyvin ittelle ja on ekologisia

 131. Sen pitää sopia iholleni, hoitaa tehtävänsä ja sisältää mahdollisimman vähän keinotekoisia aineita. Se ei myöskään saa olla kovin kallis.

 132. Tehokkuutta herkälle iholle, ei turhia lisäaineita tai hajusteita. Kauniiksi tunnen itseni aina, kun olen saanut nukkua kunnolla, eikä ole kiire ja saan ensimmäisen ulkoilman puraisun poskipäihin.

 133. Jag tycker att alla produkter skall hålla sina löften. Om man skriver att man får dubbelt längre ögonfransar så ska man också få dubbelt längre fransar. Kort och gott sätter jag stort värde på ärlighet 🙂

 134. Mieto tuote, joka ei kirvele eikä kuivata ihoa. Ei eläimillä testattu. Mieto tuoksu.

 135. Tärkeintä on laatu, koska se takaa parhaimman lopputuloksen.

 136. Turvallisuus ja se ettei ole testattu eläinkokein, on minulle tärkeää.

  Mukavaa viikonloppua! <3

 137. Ostan laadukkaita ihonhoitotuotteita yleensä ulkomailta.

 138. Turvallinen ja ei eläimillä testattu tuote.

 139. Tärkeää on, että tuotteet soveltuvat herkälle, helposti punoittavalle iholle. Myös kosteuttavat tuotteet ovat tärkeitä. Kaunis pakkaus on plussaa, muttei välttämättömyys, jos tuote muuten on sopiva omalle ihotyypille.

 140. herkälle iholle olevat tuotteet, luonnonmukaisuus

 141. simo lehtinen

  tekee hyvää hipiälle

 142. arvostan puhdasta luomua.tunnen itseni kauniiksi kunhan saan rypyt ensin pois.

 143. Neitsyt kookosöljy on nyt taivaanavain kaikkeen, eli luonnonmukaisuutta arvostan ja vain rakkaat ja läheiset ihmiset/ystävät voivat saada minut tuntemaan itseni kauniiksi, ilman heitä ei ole mitään.

 144. tuotteen hellävaraisuus

 145. Luonnollisuus, ilman keinotekoisia lisäaineita.

 146. LadyCharlotte

  Luomua ostan ja kauniiksi tunnen itseni, kun olen onnellinen =D.

 147. Iris Laaksonen

  Ihonhoitotuotteen tulee olla ihoa ärsyttämätön, miellyttävän tuoksuinen (esim. yrittinen, tai jokin raikas tuoksu) ja miellyttävä käyttää (esim. imeytyy helposti, eikä jätä ihoa tahmaiseksi). Ennen kaikkea tuotteen tulisi olla tehokas, eli sen seurauksena iho on terve ja tasainen. Arvostan tuotteissa myös luonnonmukaisuutta ja ekologisuutta.

 148. Ei lisäaineita

 149. Ihohuokoset pienemmiksi ja matan tasaisen ihon

 150. luomutuotteet, miellyttävä tuoksu ja koostumus

 151. Mukava tuoksu ja tunne iholla

 152. Hyvä tuoksu ja imeytyy hyvin.

 153. Tuotteet ovat ekologisia ja terveellisiä iholle

 154. Arvostan laadukkaita ihonhoitotuotteita. Suosin Helen Rubinsteinin ihanaa meikkivoidetta, sillä se tuntuu ihanalta kasvojen iholla ja tuoksuu hienostuneelta.

 155. ulla hänninen

  Tuoksuton.ei saa ärsyttää ihoa.Vaikutus oltava oikeasti silmin havaittava

 156. Hyvä tuoksu ja pemmeyttä iholle!

 157. Että se toimii oikeesti

 158. Ei aiheuta punoitusta taikka ylimääräisiä näppylöitä. Lisäksi arvostan ekologisuutta

 159. minttupastilli

  ihonhoitotuotteissa tärkeitä ovat turvallisuus,laadukkuus ja sopiva hinta.

 160. Luomua, ei lisäaineita, ei hajusteita, ei turhaa pakkausmateriaalia, mielellään täyttöpakkaus. Tuotteen itsensä tulee soveltua tarkoitettuun käyttöön.

 161. Mahdollisimman vähän keinotekoisia aineita.

 162. Omalle iholle sopiva koostumus, helposti levittyvä ja meikin alle sopiva tuote on ihanteellinen.

 163. Sitä, että tuotteet sopivat iholleni.

 164. Riittävä kosteus, iho tuntuu hyvälle ei siis hilseile, ei kiristä.

 165. ei mitään pikku purkkeja

 166. hajusteettomuus

 167. Luonnonmukaisuus, hyvä imeytyvyys ja teho.

 168. Tuotteet sopivat omalle ihotyypille ja sisältävät mahdollisimman vähän keinotekoisia aineosia.

 169. Tuotteiden tulee kosteuttaa riittävästi eivätkä ne saa ärsyttää ihoa.

 170. Sopiva hinta ja laatu suhde

 171. Minulle sopivat tuotteet.

 172. Sopivuus herkälle iholle, tuoksuttomuus.

 173. Miljövänligt e viktigt för mej absolut! Också tycker ja om då produkten fuktar huden ordentligt! Härliga livet e det som får mig att känna mig vacker 🙂

 174. Tuotteiden pitää olla luonnonmukaisia

 175. För mig är det viktigt att mina skönhetsprodukter luktar gott, men inte för mycket och att dom går lätt in i huden och inte ligger kvar som en hinna.
  Som vackrast känner jag mig med solbränna på näsan under en palm på vårt semesterparadis i spanien 😉 hållandes ett vakande öga på min familj i poolen.

 176. Herkälle naamalle harva tuote käy. Se mikä käy, siitä pidetään kiinni.

 177. Ystävällisyyttä herkällekin iholle,antaa lupaamansa tuloksen,hyvä hinta-laatu suhde.Raikas,pirteä olo saa aikaa kauniin fiiliksen!

 178. hyväää hinta/laatusuhdetta. Toivon, että ihoni sekä tuntuisi että näyttäisi paremmalta, ja ainakaan uusia näppyjä voiteet ei saa aiheuttaa.

 179. Tärkeintä on tietysti tuotteiden sopivuus juuri omalle iholle. Edullinen hinta on lisäksi isoplussa

 180. Mattaiho ja tuoksu.

 181. Kuivalla iholleni arvostan ensinnäkin kosteutusta, ja nimenomaan kosteutusta, en liian rasvaista tai tukkivaa ihonhoitotuotetta. Ja suoraan sanoen tunnen itseni kauniiksi täydessä tällingissä noin tunnin meikkauksen jälkeen. 🙂

 182. Sopii herkälle iholle.

 183. Pidän tuotteista, jotka ovat luonnonmukaisia, hajusteettomia, mutta tehokkaiksi todettuja. Täyteläisiä koostumukseltaan, sopivat kuivalle iholle ja ovat ärsyttämättömiä. Tunnen itseni kauniiksi, kun olen syönyt terveellisesti, liikkunut, juonut vettä ja kun olen onnellinen muutenkin elämässäni. Luonnollisessa meikissä ja kun hiukset ovat kunnossa 🙂

 184. Arvostan luonnonmukaisuutta ja hajusteettomuutta kasvojenhoitotuotteissa. Tunnen oloni kauniiksi luonnollisessa meikissä ja siisteissä vaatteissa 🙂

 185. Fuktande egenskaper som ändå lämnar en matt hud eftersom jag är en fetpadda.

 186. Ikääntyvällekin ihmiselle sopivia hoitavia juttuja.

 187. Auttaa pitämään ihon finnittömänä ja ei tuki ihohuokosia. Ei haitallisia kemikaaleja.

 188. Pidän tärkeänä sitä, että sopii herkälle iholle ja tunnen itseni kauniiksi, kun olen terve ja pirteä.

 189. Ihonhoitotuotteissa luonnonmukaisuus ja ekologisuus on tärkeitä. Luonnollinen olo tekee myös oman olon kauniiksi.

 190. Kävisiköhän tuotteet myös mun ihotyypilleni? Voisin testailla.

 191. Ei ole testattu eläimillä ja tuoksuu hyvin ja rasvoissa hyvä imeytyvyys. Kauniiksi en kyllä tunne itseäni milloinkaan 🙁

 192. Tehokkuus ja kauniit purkit.

 193. Vesa Leponiemi

  Ei lisäaineita

 194. Tuotteiden tulee kosteuttaa, imeytyä hyvin eikä niissä saa olla herkkä ihoa ärsyttäviä ainesosia.

 195. tehokasta kosteutusta,nopeaa imeytymistä ja herkälle iholle sopivuutta.
  kasvovoiteelta toivon mattapintaa.

 196. Lisäaineettomuus

 197. Merenkävijä

  Halpaa hintaa

 198. Luonnonmukaisuutta

 199. ei lisixiä ym

 200. Ihonhoitotuotteita ei saa testata eläimillä! Oma tasapaino ja sisäinen kauneus on ulkoista tärkeämpi.

 201. Tykkään panostaa laadukkaisiin tuotteisiin. Ei se määrä, vaan laatu. Muutamalla hyvällä monikäyttöisellä tuotteella pärjää pitkälle.

 202. Luonnollisuus.

 203. luonnollisuus

 204. luomutuotteet, miellyttävä tuoksu ja koostumus

 205. lisäainettomuus

 206. se toimii oikeesti lisäainettomuus! tekee hyvää mielellekin

 207. luomutuotteet, miellyttävä tuoksu

 208. Tuotteet ovat ekologisia ja terveellisiä iholle

 209. Tuoksuton.ei saa ärsyttää ihoa.Vaikutus oltava oikeasti silmin havaittava

 210. ihonhoitotuotteissa tärkeitä ovat turvallisuus,laadukkuus ja sopiva hinta.

 211. Tuoksu ja teho!

 212. Arvostan ihonhoitotuotteissa laadukkuutta ja toimivuutta. Myös tutkimustieto uppoaa! Tunnen itseni kauniiksi, kun silmämeikkini onnistuu hyvin.

 213. Aromaattiset öljyt

 214. Teho ja lisäaineettomuus.
  Mieheni saa minut tuntemaan itseni kauniiksi :))

 215. Jag tycker det är viktigt att produkten återfuktar huden samt att krämen verkligen är bra för huden (inte bara doftar gott). När jag lägger på mascara och läppglans känner jag mig vacker. 🙂

 216. Ehdottomasti eettisyys ja luonnonmukaisuus sekä tottakai laatu ja kestävyys.
  Minä tunnen itseni kauniiksi, kun saan laittaa päälleeni uuden ihanan vaatteen tai kun on juuri käynyt kampaajalla (oletuksena, että käynti on onnistunut ;). Oman miehen kehut saavat aina hymyn huulille.

 217. tuoksuttomuus

 218. lisaineettomuus

 219. Finska talar pojkarna

  Jag tycker om olive öl med solen skiver i april i nord som får jag att känna jag vacker.
  (ainakin yritin vastata)

 220. Valmistusaineet luonnosta

 221. Sitä että ne toimivat käyttötarkoituksen mukaan. Kehuminen saa minut tuntemaan itseni kauniiksi.

 222. 1: Ihonhoitotuotteen pitää tehdä lupaamansa asia!

  2: Toisten kohteliaisuus

 223. Svenskadiggare

  Hejssan!
  Kauneus on varmuutta, tasapainoa ja tulipunaiset korkokengät.
  Kauneus on myötätuntoa ja rohkeutta. Unikon tulipunainen silmänisku saunan seinustalla.
  Ha så skön vår!

 224. Puhdistusaineen on oltava luonnollinen ja mielellään hajuton. Itselläni on kuiva iho, joten hellävarainenkin sen tulisi olla. Tunnen itseni kauniiksi, kun poikaystäväni kehuu minua, tai ystäväni, tuntemattomien kehut vasta hyvälle päälle saavatkin!

 225. luonnonmukaisuus

 226. Toimivuus on tärkeintä. Toisten kohteliaisuudet saavat minut tuntemaan oloni kauniiksi.

 227. katja peltonen

  luonnonmukaista ja tasokkaita,eläinkoe vapaita .
  valinnanavaraa ja kokonaisuus olisi troimiva ja yksinkertainenn
  hyvien treenien jälkeinen olo……

 228. Tuoksuton tuote, joka ei ärsytä ihoa. Hyvä koostumus ja silmin havaittava vaikutus.

 229. Luonnonmukaisuus, raikas tuoksu, edullinen hinta, helppo käytettävyys sekä saatavuus.

 230. lisäaineettomuus

 231. Arvostan ihonhoitotuotteissa eniten hyvää hinta-laatusuhdetta.Ihonhoito tuotteissa tietenkin on tärkeätä että ne sopivat omalle ihotyypille.Ainakin puhtaus saa minut tuntemaan komeaksi.

 232. Luonnon aineet, ja se ettei tuotteita ole testattu eläinkokein.

 233. Ei eläimillä testattu,luonnollinen tuoksu, imeytyy hyvin.HYMY!!!

 234. Ettei tuotetta ole testattu eläimillä sekä mahdollisimman luonnonmukaiset tuotteet.

 235. Eettisyys, luonnonmukaisuus, ympäristöystävällisyys… Hyvää ihonhoitotuotetta pitäisi periaatteessa pystyä syömään, että sitä kannattaisi laittaa iholleen…

 236. Mari Kirjalainen

  Arvostan tuoksua ja laadukasta koostumusta.

 237. luonnonmukaisuus ja laatu ensisijaisia sekä hinta. Tärkeää on löytää omalle ihotyypille sopivat tuotteet !

 238. Arvostan sitä, että niissä on käytetty mahdollisimman paljon luontoperäisiä aineita, mutta myös sitä paljon, että ne sopivat omalle iholle. Hyväksi minut saa tuntemaan se kun löytyy jokin itselle sopiva tuote ja on siihen tyytyväinen, itsevarmana tunee itsensä kauniiksi tilanteessa kuin tilanteessa.

 239. Luonnonmukaisuutta

 240. eettisyys on tärkeä ellei tärkein kriteeri.

 241. toimivuus on tärkeintä

 242. Hajusteettomuutta (ja mahdollisesti lisäaineettomuuttakin), herkkä ihoni on melko “nirso”. 🙂

 243. Tuotteessa on toki tärkeintä se kuinka hyvin se iholleni sopii, ja myös tuoksua pidän tärkeänä ihonhoitotuotteissa.

 244. Hajusteeton,lisäaineeton.

 245. Hajusteettomuus ja vielä mielellään lisäaineettomuus. Vielä jos on jonkinlaista näyttöä eettisyydestä niin saattaa päätyä minulla käyttöön.

 246. Ennen kaikkea pidän siitä, että tuote tuntuu ja tuoksuu miellyttävältä. Tämän lisäksi arvostan mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita.

 247. Imeytyvyyttä

 248. Se kun meikkaan ja laitan hienot vaatteet päälle saa tuntemaan itseni vieläkin kauniimmaksi kun oikeasti olen! olen myös luonnollisesti mielestäni kaunis.

 249. Lisäaineettomuutta

 250. Lisäaineettomuus ja liiat hajusteettomuus on pelkkää plussaa.
  Luonnonmukainen kosmetiikka kiinnostaa aina ja toivonkin sen yleistymistä 🙂

 251. Luonnollisuus

 252. Lisäaineettomuus

 253. Tärkeää, on että tuotteet eivät ärsytä ihoani. Siinä auttaa turhien kemikaalien välttäminen. Hyvin hoidettu iho saa minut tuntemaan itseni kauniiksi.

 254. Tärkeää on että tuote on turvallinen eikä testattu eläimillä. Tunnen itseni kauniiksi kun voin hyvin!

 255. hajusteeton,tai mietotuoksuinen,raikas,luonnonkosmetiikka

 256. Ylellisyyden tuntu sekä lisäaineettomuus. Miellyttävä tuoksu on plussaa. Hajusteettomat tuotteet yleensä haisee pahalle! =)

 257. Tärkeää on, että ihonhoito tuotteet sopivat juuri minun iholleni, eivätkä sisällä myrkyllisiä aineita. Ovat tarpeeksi hellävaraisia.

  Tunnen itseni kauniiksi, kun olen laittaunut.

 258. Hajusteeton,lisäaineeton ja hyvä tuote.

 259. Lisäaineeton ja ei ärsytä ihoa.

 260. luonnollinen ja hajusteeton

 261. silja haapaluoma

  luonnollinen

 262. Lisäaineettomuus

 263. tunne miltä tuote tuntuu iholla.. ja tuoksu..

 264. Puhtaus ja raikkaus saa minut tuntemaan itseni kauniimmaksi. Ehkä se kauneus tulee siitä, kun on itsevarmempi olo kun tietää olevansa puhdas ja raikas. Kauneudenhoitotuotteissa arvostan luonnonmukaisuutta, erityisesti pakkauksissa. Kulta, hopea ja ranskankieliset sanat eivät minuun vetoa. Pyrin valitsemaan tuotteita joita ei ole testattu koe-eläimillä ja jotka olisivat mahdollisimman lisäaineettomia. Siitä lisäaineettomuudesta on vain tosi vaikea päästä etikettejä lukemalla selville….

 265. Kauniiksi minut saa tuntemaan laitettu tukka; mielellään suorastaan joku kampaus. Vaikka sitten vain letit tai löysä nuttura tms. Olen tosi tarkka kosmetiikan tuoksujen kanssa. TUoksun miellyttävyys on purkin ulkonäköä paljon ratkaisevampi hinta. Minäkään en pidä täysin tuoksuttomista tuotteista vaan kevyt ja miellyttävä tuoksu on ehdoton plussa.

 266. lisäaineeton

 267. Hyvä tuoksu.

 268. Ei ole testattu eläimillä.

 269. Sopivan hintainen.

 270. lisäaineeton

 271. Voiteissa tärkeintä on että imeytyy hyvin ja nopeasti. Mieto hyvä tuoksu on plussaa. Tunnen itseni kauniiksi silloin, kun meikki on onnistunut ja olen tyytyväinen päälläni oleviin vaatteisiin.

 272. Jag uppskttar att mina produkter är naturprodukter och endast svagt eller inget parfymerade. Jag känner mig som mest vacker då jag har en välomskött och välmående hud.

 273. Tärkeintä on lisäaineettomuus, sillä herkkä ihoni reagoi helposti lisäaineisiin.

 274. Ei mitään vahvaa tuoksua mieto ja hillitty sopii hyvin.
  Hyvä hinta/laatusuhde.

 275. Mieto tuoksu ja sopii herkälle iholle.

 276. Det är jättevikitigt för mig att produkterna är ekologiska och passar också till sensitiv hudtyp.

 277. herkälle iholle sopiva

 278. Miellyttävä tuoksu, lisäaineettomuus sekä tuotetta ei ole testattu koe-eläimillä.

 279. Hajusteeton ja sopii hyvin kuivalle iholle. Tuote täytyy myös olla nopeasti kuivuva eikä saa jättää ihoa rasvaisen tuntuiseksi.
  Ihon täytyy mieluiten tuntua siltä kuin siinä ei juuri mitään olisikaan.

 280. Arvostan sitä, että ihonhoitotuotteet ovat tarpeeksi hellävaraisia, mielellään hajusteettomia tai miedosti parfymoituja, enkä mielelläni käytä eläimillä testattuja tuotteita. Kosteusvoiteissa ratkaisee myös voiteen imeytyvyys ja tietysti sen teho.

 281. Eniten ihonhoitotuotteissa arvostan sitä, että tuotteita ei ole testattu eläimillä. Lisäksi käyttämieni ihonhoitotuotteiden täytyy olla hajusteettomia, lisäaineettomia ja sopia herkkäihoisille. Tunnen itseni kauniiksi, kun iho voi hyvin kuin myöskin mieli, luonnollinen meikki, tyylikkäät vaatteet…kokonaisuus 🙂

 282. Pidän tärkeänä etteivät ole läpikäyneet eläinkokeita, ovat luonnonmukaisia tuotteita, edullisia ja monipuolisia käyttää.
  Hyväm iloinen mieli saa minut tuntemaan itseni kauniiksi ja viehättäväksi.

 283. Lisäaineeton.

 284. Hajusteettomuus sekä lisäaineettomuus

 285. Hyvin imeytyvä

 286. Ei testattu eläimillä

 287. Hajusteeton

 288. hajusteettomuus ja hyvä hinta laatusuhde

 289. ei eläintestausta

 290. Mieto tuoksu ja egologisuus ovat valttia.

 291. hinta-laatusuhde

 292. Hyvä tuoksu ja mielelllään mahdollisimman luonnollisista aineksista tehty tuote. Kaunis pakkaus, on tietysti plussaa.

  Terve hehkuva iho on ehdoton perusta sille, että tunnen oloni kauniiksi!

 293. Laadukas ja turvallinen tuote.

 294. Arvostan eettisesti valmistettuja ja tuotettuja tuotteita.

 295. Miellyttävä tuoksu ja tuotteen tulee kuivua nopeasti eikä tahmata.

 296. turvallinen käyttö on ensisijainen. Tuttu tuote on myös käytössä hyvä. Ja kauneus on tunnetila….

 297. Turvallinen toimiva tuote. Voin tuntea itseni kauniiksi, jos olen nukkunut hyvin ja olen terve.

 298. Jag uppskattar när mina hudvårdsprodukter är framställda av naturliga ingredienser. De ska dofta gott och vara behagliga på min hud. Det är också viktigt att produkterna inte är testade på djur.

  Bra hudvård, ett smycke och solsken, det är vad som får mig att känna mig vacker.

 299. Hyvin imeytyvä ja juuri minun iholleni sopiva. Silloin kun olen tyytyväinen peilikuvaani, tunnen itseni myös kauniiksi.

 300. Laatu, turvallisuus, ekologisuus, ei eläinkokeita

 301. ohut,mieto tuoksu,imeytyy nopeasti

 302. Sitä, että tuote oikeasti toimii.

 303. Hyvät “popot”

 304. laatu,turvallisuus

 305. Laatu ja hinta

 306. hinta ja laatu ovat hyviä mittareita.

 307. Arvontan tuotteissa hajuttomuutta/tosi vähän tuoksua.
  Laatu on tärkeä.
  Kun iho tuntuu hyvältä, oma olokin tuntuu paremmalta ja kauniimmalta.

 308. Laadukas ja turvallinen.

 309. Ekologisuus tärkeää ja että tuote toimii.

 310. Eettisesti ja egologisesti turvalliset tuotteet. Hajusteettomat tai vähätuoksuiset tuotteet ovat turvallisia myös kanssaihmisille, jotka kärsivät mahdollisista hajuallergioista.

 311. Mahdollisimman luonnonmukaisesti ja eettisesti tuotettu, hoitava ja herkälle iholle sopiva tuote.

 312. Tärkeää on tuotteiden luonnonmukaisuus sekä se, että ne sopivat herkälle iholle. Kosmetiikkatuotteeni eivät saa tuoksua voimakkaasti, sillä kärsin migreenistä.

  Tunnen itseni kauniiksi, kun iho on puhdas ja hehkuu terveenä.

 313. laatu,tuoksu

 314. Arvostan tuotteen hellyyttä iholle.

 315. Turvallisuus ennen kaikkea!

 316. Henri Leponiemi

  Turvallinen tuote

 317. Arvostan hajusteettomia, hajusteallergiselle sopivia tuotteita, ekologisuutta myös ja laadukkaita, turvallisia raaka-aineita

 318. Jag uppskattar produkter som är så “naturliga” som möjligt och som får min hud att “skina” och kännas ren efter behandlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *