Love this post:Love this 0

Som jag lovade så skall jag lotta ut ett härligt hudvårdskit från det Australienska märket Jurlique! Skrev tidigare om att jag använt denna hudvårdsserie i över åtta månader nu och verkligen älskar den! Förr märkte jag att jag blandade olika märken och var mycket vilsen i djungeln av hudvård. Hittade dock aldrig några favoriter. Eller kanske en, Eight Hour Cream. Men den har jag bytt ut den till Love Balm från Jurlique och inte tittat tillbaka (balmen kan man ha på läpparna, nagelband och småsår bl.a och så doftar den rosor). Vet inte om det har med åldern att göra? *hrm* Inte för att jag säger att jag är gammal, men ni vet vad jag menar…? Men nu för tiden kan jag rabbla upp mina favoritprodukter utan att blinka, som gör min hy vacker utan en massa tillsatsämnen och onödiga parfymer. Eller ogräsgift. Brr.

Man behöver bara se på de stillsamma och vackra bilderna från Jurlique farm i Australien och man vet att man är i goda händer. Råmaterialet producerar de själva på en organisk och biodynamisk farm. Det betyder alltså att farmens skötsel sker enligt solens och månens naturliga rytm. Denhär metoden anser man skapa den bästa möjliga jordmånen för växternas ymnighet och framgång. Allt för hand – från odling till skörd. Och så har verksamheten över tjugo år på nacken.

Nu har en av mina kära läsare chansen att vinna ett härligt hudvårdskit från Jurlique! Maintain Balance Kit som innehåller fyra av Jurliques top produkter!

För att vara med i utlottningen skall ni kommentera i detta inlägg och “gilla” Jurlique på Facebook (skriv i kommentaren att ni gillat på FB)! Ni får en extra lott om ni tipsar/länkar om tävlingen på er Facbooksida/blogg.

Tävlingen pågår till 31.10.2011!

Denna skönhet heter Mirella Koullias och är Finlands ambassadör för Jurlique. Henne fick jag träffa denna höst. Hur det gick får ni veta senare:)

Här hittar ni återförsäljarna i Finland. Tack MN-Brands för sponsoreringen!

You may also like...

93 Comments

 1. Hej! Jag hoppas man kan vara med utan att ha facebook? Jag skulle gärna delta om kitet. Tack vare att du tipsade om märket tidigare köpte jag en rengörande mask som gjorde huden väldigt mjuk. Det skulle vara väldigt trevligt att prova på andra produkter också. Önskar att man också kunde köpa produkterna över webshop!

 2. Godmorgon! Jag skulle gärna finna ett bra märke som hjälper min knastertorra fnashy om vintern. Jag har såklart gillat på FB! Ha en fantastisk dag / Mari

 3. Jag är gärna med i tävlingen 🙂 Jag har gillat jurlique på FB!

 4. Olisipa ihana saada luonnonmukaisia, laadukkaita tuotteita, kun olen muutenkin alkanut etsiä jotain sopivaa ihonhoitosarjaa ilman turhia myrkkyjä…Kai se on se ikä sitten, kun alkaa tälläisiä miettiä 😉 Joten tykkäsin facebookissa!

 5. Hej!
  Jag tar gärna en lott och hoppas på mycket tur. Har gillat på Facebook 😀
  Ha en fin dag!

 6. God morgon Malena!

  Eller ja, förmiddag är det redan 🙂 Den här tävlingen vill jag verkligen vara med i, imorse var det den där morgonen igen när allting var slut. Förstår inte att allt måste ta slut på en gång? Glad att jag fick lite mascara på mig iallafall 🙂 Har dessutom svårt att hitta produkter som jag trivs med, torr hy på ställen och fet på andra. Skulle vara roligt att testa dessa som du rekommenderar 🙂

  Ha en riktigt härlig tisdag!

  Och självklart gillar jag på facebook och tipsar dessutom på min fb sida.

  Kram Nilla

 7. Jag deltar gärna i utlottningen!!

 8. Jag är med i tävlingen, och jag har förståss gillat på fb oxå 🙂

 9. Jag vill gärna vara med i tävlingen, har gillat 🙂

 10. Är gärna med i utlottningen! 🙂

 11. Hej, detta låter spännande och bra, älskar ekologiskt utan en massa skräp!! Jag är gärna med i utlottningen, har gillat på facebook och länkar från min blogg 🙂
  Kram!

 12. Hej Malena.
  Vilken fantastisk tävling. Jag har gillat på FB och skrivit om det på minfacebook page.

  Vad gör du just nu?

  OffentligSara Sundgren
  jag är med i min största förebild Malena på (http://malenami.indiedays.com/) Hon har en tävling där hon lottar ut produkter från Jurlique. Vilken vore underbar att vinna då jag provat världens alla hudvårdsserier men inget funkar, så detta vore ju underbart att få prova och förhoppningsvist hitta “it” till min hud.

  Tävlingen hittar du här: (http://malenami.indiedays.com/2011/10/25/vinn-produkter-fran-jurlique-2/) Om du med vill tävla vilket jag tycker du ska om inte annat kika in hos jorden vackraste kvinna och då menar jag VACKER på alla sätt och vis. Hon inspirerar.
  Malenami
  (malenami.indiedays.com
  Nu har jag använt hudvårds-serien Jurlique i ca åtta månader och vill säga att jag är mycket nöjd med produkterna! Har samlat på mig en hel del favoriter, såsom Intense Recovery Mask (som jag bär på bilden:)), Fruit Enzyme Exfoliator, Rosewater Balancing Mist, Skin Balancing Face Oil och såklart läp…..)
  GillaSluta gilla · · Dela · några sekunder sedan

  Tack för all inspiration.

 13. Hei! Mukana arvonnassa ja kävin tykkäämässä FB:ssä. Olen siirtynyt luomutuotteisiin ihonhoidossa ja hyvät tuotteet hakusessa.
  Mukavaa syksyä!

 14. jag är väldigt gärna med och deltar i utlottningen. Jag har förstås gillat på fb men också länkat på min blogg! 🙂

 15. Hejsan, jag har länge sökt bra ekologiska hudvårdprodukter. Gillade och länkade på FB 🙂
  Kramis!!

 16. åh jag skulle behöva vinna lit skönt för kroppen!hoppas på tur…/Annika

 17. Jag vill gärna vara med i utlottningen. Kul med tävlingar !

 18. Mukana innolla kilpailussa! Sarja kuulostaa aivan huipulta!! tykkäsin myös facebookissa

 19. har gillat jurlique på fb och ska tipsa om tävlingen! (två lotter alltså!)
  skulle vara rätt nice att vinna, få lite skick på den här höst-glåmiga hyn som omger min kropp…

 20. Hej Malena!

  Jag vill självklart vinna detta hudvårdskit och har därför gillat det på Facebook och tipsat om tävlingen på min blogg 🙂

  Hoppas på vinst så jag får lika vacker hud som vackra du!

  Kram Linnéa

 21. Jag är gärna med och tävlar, alltid spännande att prova något nytt som livar upp den torra hösthyn 😉

  Gillar på FB och länkar förstås till tävlingen på min blogg!!!

  Kram F

 22. Marie Svensson

  Hej Malena!

  Självklart vill jag pröva Jurlique – jag har testat desta mesta – allt från rengöring i butik till flera olika salongsmärken men tyvärr inte hittat det rätta tänk om testkitet är det rätta för mig!!

  Har gillat på facebook !!

 23. Har länge varit nyfiken på dessa produkter, hoppas jag vinner 🙂 Jag kar också laikkat på fb.

 24. Vill gärna vinna Jurlique-produkter.

 25. Skulle inte säga nej tack till Jurlique-produketer.
  Om jag vore med på FB, skulle jag också gilla där 🙂

 26. Åh,en tävling som passar perfekt för mig. Jag som börjar fundera på alternativa hudvårdsprodukter.
  Gillar och länkar på fb 🙂

  /Susanna

 27. Hej Malena,

  Roligt med tävling och som jag längtat sen ditt inlägg om produkterna! Saknar Facebook, hoppas det går bra ändå. Hoppas vinna fina priser från Jurlique så min trötta, torra hud blir alldeles unique!!

  Må Väl!

 28. Hej, självklart vill man ju vara med i utlottningen av dessa härliga produkter! Har gillat på facebook 🙂

 29. vill ha!

 30. Jag har varit och gillat dessa underbara giftfria produkterna på facebook och så tipsade jag mina läsare på min blogg om denhär tävlingen med en link till denna sida. Här kan du läsa vad jag skrivit om tävlingen: http://prinsessavanessa.blogspot.com/2011/10/tavling.html

  Underbart med en tävling utan gifter! Är säker på att den som vinner (kanske till och med jag) kommer att bli helt besatt av dessa underbara produkter. Man kletar ner sin kropp med allt för mycket gifter nu för tiden.
  Sol, Vanessa

 31. Hej Malena!
  Jurlique låter som ett underbart märke! Deltar gärna i utlottningen! 🙂

 32. Åh det här vill jag vinna! Gillar på fb!

 33. Vill gärna vara med och tävla. Gillar på fb och länkar på bloggen.
  Allt gott!

 34. Hej
  Jag vill jättegärna vara med i utlottningen av dessa fina produkter,
  Har såklart gillat på FB så nu håller jag tummarna
  emma

 35. Hej i höstmörkret! Jag skulle gärna vilja pröva dessa produkter då jag har provat runt bland en massa olika krämer o produkter. Jag har kommit över 40års strecket och märker att min hy har förändrats och inte till det bättre 🙁 Både torr och mer plitor är inte så kul så jag hoppas att dessa produkter skulle kunna hjälpa mig.
  Ha en härlig höst. Kram Maria 🙂

 36. låter som ett perfekt kit för mig! Gillar!! 🙂

 37. Hejssan!

  Jag har “likeat” på FB o. sko gärna vara med i lottningen. Har inte hittat de bästa hudvårdsprodukterna åt mig, använder också lite vad som helst – hullerombuller 🙂

 38. Tjingeling tjejen, den här tävlingen är ju helt kanon… klart man vill vara med och försöka vinna ett härligt kit… =) Jag har gillar på FB och länkat till dig från min blogg… nu gäller det bara att hålla tummarna… hårt… =) Kram på dig.

 39. Klart man vill vara med i utlottningen . Har också gillat på facebook 🙂 även jag är den som blandar mellan olika produkter och inte nens lägga för mycket pengar på hudvårdsprodukter. Något jag däremot borde göra pga min problemhy.

 40. Hejsan! Sjalvklart vill jag vara med! Gillar pa facebook och har aven lankat pa bloggen… :0) Nu hoppas jag pa tur…

  Kram

 41. Förstår precis vad Du menar…Man Letar och Letar…Kanske även jag någon gång hittar den rätta…;), Hudkrämen!
  * Så självklart vill jag ta chansen att vinna detta underbara kit som du talar så gott om 🙂
  * Jag har Gillat, Tipsat, Länkat och Delat på FB (Pernilla Wamsjö)

 42. Tykkäään sekä Malenan jutusta että fb-ssa.

 43. Ihania luonnonmukaisia tuotteita ja tykätty on.

 44. Hej jag är också gärna med och tävlar.

 45. Mukana arvonnassa:)

 46. Vilka spännande produkter! Jag skulle bli jätteglad om jag vann. Jag gillar och delar på FB.
  Ha en bra dag!
  kram

 47. Hej,

  underbara produkter, deltar gärna i lottningen. Har gillat på FB!

 48. Ehdottomasti mukana, självklart! Gillar på facebook och hoppas att onni on puolellani.

 49. Jag är gärnä på i tävlingen.Jag har gillat,länkat och delat på FB.

 50. Jag har gillat Jurlique på Facebook och vill gärna vara med i utlottningen!

 51. Tykkäsin fb:ssä. Pikku hiljaa olen siirtynyt luomumpiin vaihtoehtoihin kauneudenhoidossa. 🙂

 52. Ehdottomasti olen mukana kisassa kilpailemassa näistä upeista tuotteista! ..joista myös tykkäsin FB:ssä 🙂 Nyt vain toivotaan, että onnetar on myötä….

 53. Hej! Jag vill absolut vara med och tävla om dessa intressanta produkter. Självklart har jag gillat på FB. 🙂

 54. Mukana. Tykkäsin myös facebookissa.

 55. Kävin tykkäämässä ja Jurliquen on mulle täysin tuntematon tuotemerkki. Olisi kiva päästä testaamaan!

 56. Jag också jag också =D Äääälskar naturliga produkter =O* Gillade också på Face 😉
  Ha en bra dag!

 57. No, en ole facebookissa mutta tykkään silti!

 58. Tykkään facebookissa, ja tästä tykkään tosi paljon:D

 59. Har aldrig hört om Jurlique förut! Har använt bl.a. Weleda och Dr.Hauscka och det skulle vara jätteskoj att prova denna serie också! 🙂 Gillade Jurlique på fejan 🙂

 60. Har aldrig hört om dessa produkter men skulle gärna testa något naturligt. Använder knappt rengöringsmedel etc idag då det bara är konstiga onaturliga saker i dem…. Gillat på FB 🙂

 61. tykkäsin facebookissa ja olen mukana 🙂

 62. Jag gillar på FB! 🙂

 63. Tykätty facebookissa.. Palkinto tulis niin tarpeeseen…

  ps. julkaistaanko voittajat aina jossain vai saako voittaja sähköpostia?

 64. Eftersom jag har födelsedag den 29.10 🙂 och dessutom är huden upp och ner efter lång medicinering, så skulle jag bli väldigt glad för dessa naturliga produkter, som kanske fick den i balans igen. Gillar och gillat på FB!

 65. Ojdå, låter fint! Vill vinna också!

 66. Vilken tävling, klar man vill vara med. Gillar så klart på FB. Håller tummarna!

 67. Åååh, ja har läst flere gånger hur mycket du gillar jurlique så jag måste ju bara ta chansen här 🙂
  Har gillat på fb och tipsar med en länk på min blogg!!

 68. Jess, är gärna med i tävlingen OCH har gillat facebook!

 69. Har både gillat på FB och länkat. Håller tummarna som bäst!

 70. Åh, vilken rolig tävling! Jag har hört bra om Jurlique och är därför mycket intresserad av produkterna. Jag gillar också på facebook 🙂

 71. Jag likeade på FB. Härligt med nya organiska bekantskaper, använder för tillfället t.ex. Weleda, men skulle gärna testa på nåt nytt! 🙂

 72. Har gillat på facebook och länkat till tävlingen. Är nyfiken på Jurliques produkter!

 73. Jag är gärna med och tävlar 🙂 Har gillat på facebook! 🙂

 74. Jag vill också vara med! Jag har gillat och länkat på min blogg – *viskar*och har faktiskt en egen tävling där. Klicka in er dit ni som tycker om Jurliques grejer, och dubbla chanserna att vinna nåt!

 75. Etsiskelen uusia tuotteita parhaillaan, joten tässäpä olisi hyvä tilaisuus kokeilla näitäkin :). Tykkäsin fb:ssa.

 76. Intressant! Naturliga produkter borde vara en självklarhet – always! Länkar på min blogg ;O)

 77. Ihania tuotteita, olen pitkään ihaillut, mutta en ole raaskinut ostaa. Mukana kilpailussa ja tykkäsin myös facebookissa!

 78. Gillar! Naturliga borde altt vara.

 79. Prövar oxå lyckan, gillar oxå bra och naturliga produkter, min hud vill inte ha nått annat, men har inte testat dessa! har oxå gillat på facebook! 🙂

 80. Jag är gärna med i tävlingen.

 81. Har gillat på FB. Jag tycker om de här produkter.

 82. jag gillar på fb

 83. tykkään facebookissa 😀

 84. Tykännyt ja tuotteet jonkin verran tuttuja.

 85. jag tyckår fb 🙂

 86. Tykätty on =)

 87. Ihania tuotteita. Nyt tykkään myös facebookissa 🙂

 88. Vilken rolig tävling. Jag gillar på Facebook, och jag har delat med mig av länken på FB. Vore riktig kul att vinna då min snart 40 åriga ansiktshud tror den är i puberteten igen:)
  Kram

 89. Hejsan! Har läääänge sökt efter bra hudvårdsprodukter och har följt med vad du har testat och Jurlique låter ju bara för bra!! Har dreglat över alla härliga produkter de har på nätet, behöver akut byta bort vanlig Nivea till något nytt som detta! Gillade Jurlique på facebook och länkade till din tävling.

 90. En ole fb:ssä,mutta noilla tuotteilla tulee kyllä perfect skin(käytössä sarjan tuotteita)ja biodynaamisuus iso plussa.Ja ausseistahan tulee paljon kaikkea ihanaa…

 91. naturligtvis vill jag vara med och tävla om produkterna! Gillar även på fb! 🙂 Ha en trevlig vecka!

 92. Är jätte med med och tävlar även om det är med kort varsel just nu, men har “gillat” på facebook och skrivit en kommentar på min facebook sida också. ( Estela Mabel Vergara)

  Håller tummarna och hunden håller tassarna åt mig 🙂

  Kram

 93. Tykkäsin fb:ssä ja käytän luomu tuotteita. Kauniisti pakattuja tuotteita, näitä kehtaa antaa lahjaksikin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *