Vinn produkter från Jurlique!

Love this post:Love this 0

Som jag lovade så skall jag lotta ut ett härligt hudvårdskit från det Australienska märket Jurlique! Skrev tidigare om att jag använt denna hudvårdsserie i över åtta månader nu och verkligen älskar den! Förr märkte jag att jag blandade olika märken och var mycket vilsen i djungeln av hudvård. Hittade dock aldrig några favoriter. Eller kanske en, Eight Hour Cream. Men den har jag bytt ut den till Love Balm från Jurlique och inte tittat tillbaka (balmen kan man ha på läpparna, nagelband och småsår bl.a och så doftar den rosor). Vet inte om det har med åldern att göra? *hrm* Inte för att jag säger att jag är gammal, men ni vet vad jag menar…? Men nu för tiden kan jag rabbla upp mina favoritprodukter utan att blinka, som gör min hy vacker utan en massa tillsatsämnen och onödiga parfymer. Eller ogräsgift. Brr.

Man behöver bara se på de stillsamma och vackra bilderna från Jurlique farm i Australien och man vet att man är i goda händer. Råmaterialet producerar de själva på en organisk och biodynamisk farm. Det betyder alltså att farmens skötsel sker enligt solens och månens naturliga rytm. Denhär metoden anser man skapa den bästa möjliga jordmånen för växternas ymnighet och framgång. Allt för hand – från odling till skörd. Och så har verksamheten över tjugo år på nacken.

Nu har en av mina kära läsare chansen att vinna ett härligt hudvårdskit från Jurlique! Maintain Balance Kit som innehåller fyra av Jurliques top produkter!

För att vara med i utlottningen skall ni kommentera i detta inlägg och “gilla” Jurlique på Facebook (skriv i kommentaren att ni gillat på FB)! Ni får en extra lott om ni tipsar/länkar om tävlingen på er Facbooksida/blogg.

Tävlingen pågår till 31.10.2011!

Denna skönhet heter Mirella Koullias och är Finlands ambassadör för Jurlique. Henne fick jag träffa denna höst. Hur det gick får ni veta senare:)

Här hittar ni återförsäljarna i Finland. Tack MN-Brands för sponsoreringen!

93 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *