Vinn gåvokort till Cubus

Love this post:Love this 34

cubus-4047

Tredje advent och jag lade just pepparkakorna i ugnen. Mest för att sprida doften av dem i huset. Och kanske det blir ett litet pepparkakshus, vi skall se. Det har kommit snö igen, jippii, och jag känner att idag är det då julfiilisen kickar in ordentligt! Går runt och runt i huset och funderar var granen skall stå iår. Vi brukar ha den vid trapporna i vår stora hall. Där är det högt till taket och en riktigt bjässe till gran ryms in då. Kanske om man hyllar bort målbrukar och annat bråte. Då får den plats. För nog är det bara roligt att klä en gran!

Jag har ett gåvokort till Cubus på 100€ som jag lottar ut bland er läsare!

För att vara med skall ni titta in hos Cubus och hitta ett plagg som skulle göra er jul lite mysigare! Kommentera i detta inlägg och kopiera länken till plagget du valt ut! Till exempel såhär:

“Hej! Min jul skulle vara mycket mysigare om jag hade en gosig morgonrock från Cubus: https://cubus.com/en/7139591_F812  “

Lottar ut en vinnare den 19.12.2013. Lycka till!

cubus-4078

Som ni vet är jag en sådan som inte ofta går med jeans och skjorta hemma. Nästan genast jag kommer innanför dörren byter jag om. Något mer skönt och bekvämt. Inte pyjamas eller renoveringskläder eller träningskläder, nej, men hemmakläder. Därför är det viktigt att mina hemmakläder också är snygga och att jag känner mig snygg i dem.

Älskar färgen grått och hittade några riktigt gosiga plagg vid Cubus. Vissa är ju bekanta åt mig från förr, som dessa mjuka byxor. De är de bästa mjukisbyxor jag har! Och någonsin prövat! Har dem i.. humm… kanske fem olika färger. Och bastoppar är Cubus också bra på. De är tillräckligt långa för att inte glida upp i ryggen, eller ännu värre, glida upp vid magen och så är materialet skönt och efter nästan ett år av användning och tvättning kan jag säga att kvalitén håller.

Till mina myskläder hör också en mycket lång kofta som nästan fungerar som filt då jag kurar ihop mig i soffan med en bok. Och så tröjan på den första bilden ovan. Härligt oversized. Och tröjdressen nedan? Den använder jag till vardags och piffar upp med olika skarfar och smycken.

Och de mjukaste sockorna då? Ja, de har lite paljetter på sig och jag blir så glad varje gång jag ser ner på mina fötter!

Nu skall ni ha en riktigt skön tredje advent, vänner!

cubus-4089

170 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *