Vinn ett smycke från Efva Attling (avslutad!)

Love this post:Love this 38

Just här före julen ville jag ge en av mina läsare något fint. Något alldeles speciellt. Ett smycke från Efva Attling.

Miss You smycket är nytt i kollektionen och jag tycker det står för så mycket fint. Saknad. Minnen. Det du har kvar efter att stunden, ögonblicket är förbi.

I och med jul samlas vi och gläds. Saknad behöver inte vara en negativ känsla, utan något som fyller dig med glädje då du tänker på den personen/personerna! Det är en stor rikedom att känna saknad. Så tycker jag det skall vara.

Jag undrar, vem saknar du, min kära läsare?

Kommentera i detta inlägg så lottar jag ut en vinnare på julafton.

Vinnaren har fått mail 🙂

Vem jag saknar?

Jag saknar mina studievänner – Jessica, Hanna, Annika, Naana och Joan. Tack för bröllopstack-kort och julkort, tankar och meddelanden. Tänk om vi för alltid fått stanna kvar i det vi var. Eller åtminstone för en stund få gå tillbaka och sitta där vid Shamis, tredje kaffekoppen, ett stort rökmoln och så mycket visare. Vi hade världen i våra händer och de bästa vännerna att dela det med. Mina vägvisare och handhållare. Ni är i mina tankar och skrattrynkor varje dag.

Saknar Mami och Gamla-Momi, farfars mamma och farmors mamma. Jag haft den stora rikedomen att få uppleva dem båda. Ibland fattas de mig.

Jag saknar också två underbara kvinnor vid namn Linda. Jag har många gånger tänkt på om ni träffades, vad skulle hända då? Två fantastiska vid namn Linda i ett och samma rum. Kunde världen ta det?

299 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *