Vinn ett par ultimata vinterskor från KAMIK!

Love this post:Love this 17

Nu kära läsare skall jag igen bjuda på en finfin utlottning! Det var så att agenterna för KAMIK tog kontakt med mig och bad mig ta lite bilder åt dem (lite lifestylebilder och så till hemsidorna, ni skall få se bilderna senare:), fiffig som jag är föreslog jag att de skulle lotta ut ett par utmärkta vinterskor till en av mina läsare!

För visst behöver ni varma vinterskor? Tänkte väl det! Sååå sköna på fötterna. Underbart bra kvalité, bra att gå med, inte hala alls och sådana skor som tar dig ut på äventyr. Som håller värmen fast det blir minus 40! Minus 40. Vissa av er vet hur kallt DET är. Kommer ihåg då jag gick i högstadiet och det var 42 minusgrader, mamma sa att jag och min bror fick gå till skolan (det var inte långt, men vi hade ju självklart hellre stannat hemma;)) och att vi alltid skulle komma ihåg dagen vi gick till skolan då det var så kallt. Jodå, den dagen finns alltid kvar i minnesbanken för mig.

Själv har jag från förr ett par skor från KAMIK och nu fått testa dessa sample-skor som skickades till mig för att fotograferas. Jag har aldrig väntat på vintern så som nu!

För att vara med i utlottningen om Snowfling-skorna från KAMIK vill jag att ni kommenterar i detta blogginlägg:

*Kika in på KAMIKS hemsidor och luska ut vilket land KAMIK kommer ifrån?

*Berätta vilken färg du önskar på skorna – svart eller orange?

*Vilken storlek önskar du på skorna?

Vinnaren lottas ut den 13.11.

Lycka till!

314 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *