Love this post:Love this 0

Homme by Costume National, en herr-doft med toner av bergamott, kardemumma, sandelträd och grapefrukt skapar en känsla av mystik och förförelse. Mmm, mysigt!

Nu kan ni vara med i utlottningen av denna härliga doft för herrar! Kanske något du kan ge till en man du har kär?

Det enda ni behöver göra är att kommentera i detta inlägg och svara på frågan:

“Varför och till vem vill du vinna denna doft?”

Lycka till!

Tävlingen pågår till den 23.12.2010, efter det utlottar jag en vinnare!

Den manliga doften kostar 60.00 € för 50 ml hos Stockmann. Tävlingen är sponsorerad av MN-Brands.

Tävlingen är avslutad och vinnaren har fått mail.

You may also like...

78 Comments

 1. Den är verkligen tokgod den parfymen.

 2. Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag vinner skulle jag ge doften till min man. Han har använt samma doft i många år så det skulle vara härligt med en ny doft till honom.

  Mvh Åsa

 3. Till min äskade man vill jag ge den! Han skulle behöva lite lukta-gott eftersom han sliter så med snöskottningen 😉

 4. Oi ihana arvonta! Antaisin tuoksun rakkaalle aviomiehelleni, jos voittaisin. 🙂 Taidan asua samassa kaupungissa kuin sinä, joten ehtisi ehkä jouluksi. ;D Koitan onneani siis! Ha en vacker & skön jul Malenami. <3

 5. Jag är med i den här tävlingen också! Doften skulle jag ge åt min älskade man för att han är så go!

 6. Jag skulle vilja vinna denna parfym för att ge i julklapp till en man jag tycker väldigt mycket om 🙂 Vi har hittat tillbaks till varandra efter att ha haft ett längre uppehåll. Men störst av allt är kärleken! God Jul!

 7. Kummipojalle kiva lahja, jos voittaisin.
  Terkuin maarit

 8. Skulle jag vinna denna fina doft skulle jag ge den till min fantastiska sambo för han är världens bästa och för han ställer upp otroligt mycket för sina medmänniskor! Kram Jenny

 9. Jag skulle ´ge doften till min sambo, han fyller år på trettondagen, och det är alltid svårt att tänka ut en födelsedagspresent när man just klurat ut en julklapp.

 10. Hej!
  Denna doft skulle jag vilja ge till min älskade man, just nu jobbar han för mycket och skulle behöva något som
  muntrar upp tillvaron lite. Och det blir ju en present både till honom och till mig själv.En man som luktar gott!!!

 11. Det finns en hemlig man som inte vet att jag önskar mig mer av honom… Men om jag fick tillfälle så skulle jag vilja att han doftade gott och eftersom han är både mystisk och sensuell så borde det passa honom.

 12. Jag vill vara med och tävla! Doften skulle så klart komma till min älskling… 🙂

 13. Om jag vann skulle jag ge doften till min sambo. Han är värd en god doft eftersom han jobbar så mycket.

 14. Jag skulle uppdatera min sambos parfym hylla:)Han unnar sig aldrig någon ny fräsch doft,han ska göra slut på det han har.Ekonomisk,eller hur;)

  God Jul & Gott Nytt År

  Kram Monica

 15. Till min älskade sambo som arbetar dygnet runt i ett svettigt kök nu i juletid. Parfymen skulle få ersätta stekoset (åtminstone för en stund) och skulle behaga både mig och honom 🙂

 16. Hej, antaisin tuoksun rakkaalle isälleni 🙂

 17. Om jag hade så tur att jag fick vinna så skulle min son få den. Han har varit och är otroligt hjälpsam, i alla lägen. Jag har varit sjuk under lång tid, och jag har tur som har så fin son.

 18. Ulrika Pettersson

  Hej Malenami! Tittar in på din blogg så gott som varje dag, du inspirerar och man blir glad och positiv, häärligt!!
  Tiden går så snabbt ibland, min sambo sa den 13: de december, – idag har vi varit förlovade i 19 år!
  Oups, jag glömde. Håller därför tummarna till denna tävling för att gottgöra min sambo.

 19. Jag skulle för en gångs skull vilja skämma bort min pappa lite, eftersom han alltid är där och skämmer bort & hjälper mig, så åt honom skulle jag ge doften! Han köper inte “fina” och äkta dofter åt sig.

 20. Förstås åt min kära man, som jag vill vara med helat mitt liv!

 21. Min man så klart! Han har ett skitigt jobb och luktar långt ifrån fräsch när han kommer hem. Så efter duschen vore det trevligt med en god doft.

 22. hej fina Malenami, doften skulle jag ge till min tonårsson på snart 15 år , han tycker om att dofta gott och det tycker jag behöver uppmuntras.. 🙂

 23. Vill gärna vinna denna parfym, skulle ge den till min fästman så han skulle dofta så gått att jag nästan inte vill lämna hans famn 😉

 24. Den här skulle min käre sambo få. Han har använt samma doft i över 15 år och det är på tiden att han provar något nytt… inte för att jag klagar på hans nuvarande doft men lite förändring skadar inte =)

 25. Till min Ä.L.S.K.L.I.N.G förståss 😉

  Tack för en störtskön blogg. Man blir så inspirerad

 26. Jag skulle definitivt ge den till min söta make. Han behöver byta till en ny parfym .( Jag har tröttnat på den gamla).

 27. Vinner gärna parfymen till min drömprins som varit min kärlek i 15 år <3 / Anna

 28. Min lille gosse har blivit stor…
  Han skulle få denna av sin gamla mor!

 29. Åh, jag vill vara med och tävla!
  Om jag vinner ska jag ge den till min sambo. Han har använt samma parfym sedan vi träffades, det är 9 år sen… Så jag tycker att det är dags att byta nu, haha.
  Hoppas, hoppas! 🙂

 30. Hej vackra Malenami! Om jag vinner så ger jag doften till min föredetta och pappan till min underbara dotter. Han ställer upp och hjälper oss med allt. En klippa 🙂

 31. Jag skulle vilja ge den till min man som är världens bästa pappa och man.kram Diana

 32. Åh, om jag skulle ha turen med mig så skulle min man få den. Han är verkligen allt för snäll, han är en riktig JA människa säger aldrig NEJ till någon. Nu är han sjukskriven en längre tid pga utbrändhet. Detta är han värd!!
  Vinter kramar från Katarina!

 33. Jag skulle jättegärna vinna denna doft till min fästman för att han verkligen är världens bästa livspartner åt mig. Det är underbart att läsa andras kommentarer för det verkar som att det är många som har hittat Mr Right. Tänk att det faktiskt finns någon som är helt rätt för var och en av oss, som man själv vill vara den bästa man kan åt. Vi har många gånger tänkt att “tänk om alla skulle få ha det lika bra som oss”!
  Kram

 34. Jag skulle ge den till min underbara far, som alltid ställer upp för mig! Han är absolut värd en julklapp till!

  Tack för en inspirerande och härlig blogg.

  God Jul.. /Emelie

 35. Jag skulle vilja ge doften till min pappa. Han ställer alltid upp i alla väder och är en positiv och fin man.

 36. Hej! Skulle ge den åt min kaar ! 😉

 37. Jag vill vara med i utlottningen, och om jag vinner är det självklart min underbara man som får den. Nytt år- ny doft, eller hur? 🙂

 38. Hej!
  Jag skulle bli glad om jag fick ge den fina parfymen till min Man.
  Vi var till Milano i november och tittade på fotboll Milan- Real Madrid.
  Vilken vacker stad med katedralen, alla fina hus och finklädda människor.
  Min man fyller år 1 januari så då vore det roligt att ge honom en italiensk parfym 🙂
  Kram Madeleine

 39. Skulle ge den till min icke-hallon-doftande man 😉 .

 40. Jag skulle vilja vinna denna doft för att ge den åt min underbara fästman. Bara för att han är världens bästa fästman som alltid finns där för mig! <3

 41. miehelleni ja koska en ole vielä ostanut perinteistä haju lahjaa vielä

 42. Jag skulle ge doften till min underbara man – han betyder allt för mig och är värd något extra!

 43. Såklart min kära fästman och blivande tvåbarnspappa skulle få den! Fast jag undrar ju ändå om han inte doftar bäst helt naturell… 😉

 44. Med och tävlar..

  Min nya kärlek skulle få den, för att han vill vara en del av mig o sönernas liv och för att han är den underbaraste mannen på jorden. <3

 45. Vill ge den Till mannen i mitt liv och vill ge den till honom enbart för att han är den han är och sätter oftast sig själv i både andra och tredje hand… Kram

 46. Jag skulle ge den till min man i födelsedagspresent.

 47. Jag skulle gärna ge doften till min pojkvän som födelsedagspresent! (:

 48. Till min älskade Pappa, han är helt enkelt bäst, låter så ytligt men har svårt att uttrycka det på nått annat sätt! Han har varit med om en hel del under 2010, bl.a. dog hans storebror i somras. Vilket han sörjde väldigt mycket! Han kräver ingenting men en parfym det är han LÄTT värd!

 49. Jag skulle gärna ge en ny doft till min underbara make, för att visa min uppskattning för att han är den han är och alltid finns där för mig. En ny doft för ett nytt år som förhoppningsvis blir året då vår största dröm går i uppfyllelse.

 50. Ååå j a g skulle ge den till min son, han behöver lite lukte gott .han har aldrig haft någon.

 51. Tietysti ilahduttaisin tuoksulla rakasta aviomiestäni: tahtoisin kiittää täydellisestä aviotaipaleen ensimmäisestä vuodesta, ja onnitella uuden työn johdosta :).

 52. HEJ fina du!
  Jag skulle vilja ge min sambo Jocke en present. Vi fick en underbar liten tjej för ett halvår sedan, tyvärr har hon haft kolik och de har tagit enormt på våra krafter, Jag har inte varit mig själv och varit ganska hemsk mot honom. Dessutom har jag inte så mycket pengar nu när jag är mammaledig så om du ville hjälpa mig med denna fina doft vore du min bästa tomte:)

  kram på dig!

 53. Till 13-åriga sonen som just börjat använda dofter, med stor iver 😉

 54. Doften skulle jag ge till min älskade man, för att jag vet han älskar mig just som jag är!!

 55. Jag vill vinna den till min Fantastiske Frank eftersom det vore spännande att snusa honom i nacken och känna hur en ny doft, han är en inbiten Lacoste pous homme fantast, blandas med hans.

 56. Jag vill vinna den till min Fantastiske Frank eftersom det vore spännande att snusa honom i nacken och känna hur en ny doft, han är en inbiten Lacoste pour homme fantast, blandas med hans.

 57. Till min sambo! Jag köpte hans julklapp i förrgår efter tips av honom själv om att han behöver en ny rinkbandyklubba.
  Tänkte först försöka hitta på ngt annat men efter två timmars irrande på stan så gav jag upp och köpte klubban. Paketerade in den snyggt vid paketeringsbordet men det SYNS ju vad paketet innehåller på långa vägar och eftersom vi var i stan tillsammans så såg han ju paketet på vägen hem, han kunde liksom inte undgå det. Skulle därför vilja ha något åt honom som han INTE vet vad det är 🙂 Och en ny doft är alltid välkommet!

 58. Mmm jag skulle gärna vinna doften eftersom Han för tillfället alltid använder samma gamla doft. Läs: här krävs lite variation! 😉

 59. Jag skulle ge den till min sambo. För att han alltid finns där, i vått och torrt.

 60. Jag skulle vilja vinna denna doft till min sambo. Jag föll direkt för hela paketet: färgen, beskrivningen och designen av flaskan – ser så ut att passa min sambo!

 61. Jag vill vinna doften till min karl, för att han skulle bli så glad 🙂

 62. Skulle bli så otroligt lycklig, om jag hade en julklapp att ge till min älskade sambo. I höstas gick allt som kan gå fel, åt hel,,,,te . Vi flyttade bla. 35 mil. Jag har inte råd att att köpa julklapp till min älskling, som hjälper mig med allt. Dom få pengar jag fick, av soc. !!! går till julklappar åt mina 3 barn 🙁 Snälla ,,vill se hans glädje när han får en sån underbar parfym !!

 63. Till min älskade man. Han tar hand om mej när jag själv inte orkar, och bryr sej så mycket om mej och min familj.

 64. Till min man, för jag tycker han behöver en ny doft och han skulle uppskatta det.

 65. Hej Malenami!
  Följer din vackra blogg dagligen, så inspirerande 🙂 jag skulle jättegärna vilja vinna dne här härliga doften till min kära sambo, har är SÅ värd den. hans pappa gick bort i år, alldeles för tidigt och det har tagit jättehårt på min sambo. Skulle vara otroligt kul att få överaska honom med en fantastisk parfym!

  Hälsningar
  Anna-Maria

 66. Jag vill vinna den åt min Raring.
  Hans egna kroppsdoft är helt berusande god och jag bara älskar att sniffa på honom både som naturell och parfymerad. 😉

 67. Tuoksu tulisi miehelleni. Italia on meille maa, jossa sielu ja mieli lepää. Tuoksu olisi mahdollisuus saada pala Italiaa arjen keskelle. Meille molemmille 🙂

 68. Jag skulle vilja ge doften åt min vackra sambo, som blev en underbar pappa för ngr månader sedan.

 69. Jag skulle vilja ge den till min älskade pojkvän David. I år firar vi jul på olika håll då det är för besvärligt att resa 70 mil med två hundar och två katter. Han är så snäll som stannar hemma med våra fina djur. Känns tråkigt att vara ifrån varandra så det vore himla trevligt att få överraska honom med en underbar parfym. Tror han skulle bli jätteglad över det!

 70. Hej Malenami!

  Jag skulle nog vilja dofta parfymen på min egen finaste Man 🙂

 71. Jag tror min älskade sambo Oskar skulle uppskatta en ny doft väldigt mycket. Han har använt samma sort i flera år, dags för något nytt tycker jag 🙂

 72. Efter tre år isär o för vi hittat tillbaks i vår lilla familj skulle jag vilja ge min kärlek denna så jag får ännu fler anledningar att vara nära och snusa på honom i vått och torrt! Love Lia

 73. Jag skulle vilja ge doften till kärleken i mitt liv för att vi nästa vecka får fira att vi varit gifta i ett år! Härligt!

 74. Till underbara maken min för att han alltid tar hand om mig, lyssnar på mig och peppar mig till att utmana mig själv! Kram

 75. Till min Kärlek för att han är så otroligt fin. för att han är en helt fantastisk sambo. för att han är en helt underbar pappa till våra 2 små Hjärtan. för att han finns där för mig och vår familj. för att han arbetar och sliter och stöttar mig nu när jag studerar. för att han är han. för att han är mitt livs stora Kärlek.

  Önskar dig en God Jul & ett Gott Nytt År!
  Kram.

 76. Hej,

  Jag skulle ge doften åt min sambo. Han använder aldrig dofter (vilket jag inte har något emot, för han doftar ändå alltid så gott sig själv), och skulle därför vilja unna honom (och även mig 🙂 ) en speciell julklapp. Har inte råd att köpa den själv då jag är arbetslös, så på detta vis skulle jag kunna ge min käraste lite lyx som han är värd 🙂
  God Jul!

 77. Hej!
  Älskar när min älskling doftar gott. Denna ljuvliga doft skulle bli den perfekta födelsedagspresenten åt honom i januari.

 78. Till min alldeles alldeles färska pojkvän. Nu har jag kallat honom pojkvän för första gången. Jag är så lycklig, så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Tänk att få ge honom en sån fin present!

Comments are closed.