Vinn en Canon Selphy printer!!

Love this post:Love this 38

selphy-8042

Hej, hej, på er i sommarvärmen!

Gissa om jag är glaaad nu! Canon skickade mig två stycken Selphy printers!! Kan knappt tro det är sant! Tjohoo! En till mig och en som jag lottar ut till nån av er, mina fina läsare! Sååå generöst, tack, tack, tack Canon!!

Jag fick ju redan i början av sommaren testa en Selphy printer och gillade den massor, kanske mest för att jag saknat pappersbilder så mycket och för att det var så lätt att använda. Kvalitén på bilderna blir bra och det går snabbt att beställa mer papper då man behöver. Jag använde postkortsstorlek och så sådana söta små, klistermärken – sådana lottar jag också ut nu!

För att vara med i utlottningen för en Selphy printer och papper att printa bilderna på vill jag att ni svara på frågan:

Vem skulle du vilja ta en selfie-bild med?

Är det Oprah och varför? Din farfar? Stadsministern? Lady Gaga? Eller kanske vore det en trevlig selfie-bild med katten? Skall bli roligt att läsa era svar!

Jag lottar ut en vinnare den 20.07.14.

Lycka till!

Vad är en “selfie“? Wikipedia säger såhär: A selfie is a self-portrait photograph. It is typically taken with a hand-held digital camera or camera phone. Selfies are often shared on social networking services such as Instagram, Snapchat, and Tumblr. They are often casual, and are typically taken either with a camera held at arm’s length or in a mirror. One of the first self-portraits was taken in 1839 by Robert Cornelius, an American photographer. The term “selfie” was first used by photographer Jim Krause in 2005.

Jag själv hade gärna varit med på denna selfie-bilden😉

selphy-8061

Orkar ni inte vänta på om Lady Luck är på er sida i utlottningen, kan man kika på Selphy printers här också:)

330 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *