Love this post:Love this 38

selphy-8042

Hej, hej, på er i sommarvärmen!

Gissa om jag är glaaad nu! Canon skickade mig två stycken Selphy printers!! Kan knappt tro det är sant! Tjohoo! En till mig och en som jag lottar ut till nån av er, mina fina läsare! Sååå generöst, tack, tack, tack Canon!!

Jag fick ju redan i början av sommaren testa en Selphy printer och gillade den massor, kanske mest för att jag saknat pappersbilder så mycket och för att det var så lätt att använda. Kvalitén på bilderna blir bra och det går snabbt att beställa mer papper då man behöver. Jag använde postkortsstorlek och så sådana söta små, klistermärken – sådana lottar jag också ut nu!

För att vara med i utlottningen för en Selphy printer och papper att printa bilderna på vill jag att ni svara på frågan:

Vem skulle du vilja ta en selfie-bild med?

Är det Oprah och varför? Din farfar? Stadsministern? Lady Gaga? Eller kanske vore det en trevlig selfie-bild med katten? Skall bli roligt att läsa era svar!

Jag lottar ut en vinnare den 20.07.14.

Lycka till!

Vad är en “selfie“? Wikipedia säger såhär: A selfie is a self-portrait photograph. It is typically taken with a hand-held digital camera or camera phone. Selfies are often shared on social networking services such as Instagram, Snapchat, and Tumblr. They are often casual, and are typically taken either with a camera held at arm’s length or in a mirror. One of the first self-portraits was taken in 1839 by Robert Cornelius, an American photographer. The term “selfie” was first used by photographer Jim Krause in 2005.

Jag själv hade gärna varit med på denna selfie-bilden😉

selphy-8061

Orkar ni inte vänta på om Lady Luck är på er sida i utlottningen, kan man kika på Selphy printers här också:)

You may also like...

330 Comments

 1. Oj ,jag vill vinna! Skulle önska jag kunde ta en selfie med fammo och faffa som är i himlen nu.

 2. jag skulle vilja ta en selfie med min farmor som e 91 år lite råddig är hon i bland,men när hon sätter i gång å kör på sin kokkola dialekt ja då e de kul må du tro.

 3. Åååh just en sån behöver jag!! Tar massor av bilder av min bebis och hans storebror men bilderna lämnar tyvärr på datorn.. Med denna skulle man nog komma sig till att göra fina minnesvärda album! <3
  Jag skulle helst ta en selfie på mig och mina barn för att de gör livet guldvärt! 🙂 (..men visst Oprah hade ju int varit dumt det heller!)
  Hoppas hoppas hoppas att jag skulle ha turen på min sida, håller tummar och tår! 🙂

 4. Vilken rolig tävling! Jag skulle vilja ta en selfie med min mamma och pappa! Jag tror inte att det finns en enda bild på oss tre tillsammans.. Det är något som borde åtgärdas och fort! Ha en riktig skön fortsättning på sommaren och njut av vad kära Kokkola har att erbjuda i sommar! 🙂

 5. Anna Häggqvist

  En selfie på min dotter och mig – absolut!! Det är jag som tagit nästan alla foton de fem år hon funnits till och jag har väldigt väldigt få foton på mig själv. Jag älskar att fota, för 3 år sedan kom jag över min dödsrädsla genom att investera i en bra kamera och tvinga mig själv att fota (dvs rädsla att dotter skulle dö om fotade henne, var nämligen nära ögat i verkligheten då hon var prematur). Och jag fotade mängder men så blev hon sjuk och jag har aldrig tagit mig den där tiden att printa ut alla de foton som ligger på olika datorer. Men nu måste jag genast kolla vad en printer kostar – för vinner jag inte ska det sparas så har råd köpa en!!

 6. åsa aabakken

  Med min älskade familj. De betyder så mycketför mig.
  Tack för en fantadtisk blogg

 7. Helt super! Jag skulle vilja ta selfie-bild med Jari Litmanen! Han är så fin, och ja, Kungen! Fin och stilig förebild för många.

 8. Jag skulle ta en bild med mitt söta barnbarn som är 9 månader. Goast och sötast i hela världen.

 9. Fotbollen hägrar över välden och jag råkade se ett inslag om en 11-årige Gabriel Muniz från Brasilien. Gabriel saknar fötter men ändå spelar han fotboll och drömmer stor – närmare bestämt om en karriär inom proffessionell fotboll. Jag inspireras av barn som inte låter handikapp stå ivägen för deras drömmar utan drömmer desto större och strävar varje dag efter att uppnå dem. Därför skulle jag vilja ta en selfie med unge Gabriel, han är nog en förebild för många oberoende om det gäller drömmar om fotboll eller något annat 🙂

  Fin tävling,
  H. Silje

 10. Föga spännande svar kanske, men det är ju ändå så att de jag vill ta selfies med är mina underbara, fantastiska pojkar.

 11. Jag skulle vilja ta en selfie med bästaste vännen Henna, helt enkelt för att jag inte sett denna kära vän på alldeles för länge!

 12. Åååh, älskar selfies! Tänk att just i den stunden du tar en bild på dig och vill visa den för andra så tycker du att du e fin! Detta gäller gamla som unga, både kvinnor och män.Hur underbart är inte det i denna hets och de skönhetsideal som vardagen färgas av idag?

  Jag skulle vilja ta en selfie med någon som kanske behöver lite extra pepp för att ladda upp den där bilden, bara för att denne ska märka att just hon eller han är precis som hon eller han borde vara 🙂

 13. Juuri haaveilin ihan tavan tulostimesta, kun vanha meni rikki! Itsetulostetuista kuvista on mukava tehdä kollaaseja ja kortteja, paljon henkilökohtaisempi tervehdys ystävälle tai sukulaiselle kuin albumin jakaminen netissä/instassa..Mutta selfie..hmm…muistona olisi hauska saada selfie jonkun filmitähden kanssa(vaikkapa Robert De Niro), mutta oman kodin seinälle taitaisi päätyä kuitenkin vain otos minusta oman poikani kanssa 🙂

 14. Heidi Elisabet

  Oj vilken perfekt vinst! Har sååå lust på en sådan och den ligger högst upp på min önskelista! Saknar också pappersbilder och kräver lite väl mycket för att beställa bilder, så blir ofta ogjort.

  Skulle ville ta en selfie tillsammans med min mormor och morfar. Mormor dog då jag var 7 år, och morfar har jag aldrig träffat.

 15. Jag hade gärna tagit en selfie med min mummu. <3

 16. Min dröm selfie skulle vara med min svärmor. Jag hade förmånen att lära känna henne i 11 år men för drygt 4 år sedan gick hon mycket hastigt bort i cancer. Jag insåg ganska nyligen att jag har bara ca. 5 bilder på henne, så gissa om jag fotar släktingar och vänner i alla möjliga situationer nuförtiden :). Samtidigt är inte foton allt här i världen, man bär ju alltid med sig minnen/minnesbilder.

 17. Vilken dundertävling 🙂

  Jag skulle, lite udda nog, vilja ha en selfie med mig själv nu och om 40 år. Vore så intressant att se ifall man kunde gissa sig till vilken person man kommer att vara då

 18. Jag skulle ta en selfie med min son 🙂
  Den där apparaten skulle sitta fint i vårt hem, man blir lite lat att framkalla fotografier. Det slutar med att man har bilder upp över öronen när man väl kommer igång med att beställa hem foton.

 19. Oj, vad jag skulle vilja ha en sån 🙂 Jag skulle gärna ta en selfie – bild med min 10 månaders dotter!

 20. Alltså jag bara måste vinna denhär perintern!!! Jag skäms över att berätta att jag inte har ett enda foto utprintat av vårt tredje barn och hon är ren två år!!! På datorn och på telefoner finns det ju massvis tagna foton, men har bara inte fått beställt pappersbilder… 🙁
  Så jag skulle alltså ta en selfie av mig o min dotter o printa ut den genast! 🙂

 21. Jag hade gärna tagit en selfie med Madonna som varit min stora idol sen jag var ung. Köper fortfarande alla hennes skivor. Har aldrig varit på en konsert med henne och det närmaste jag varit henne är att jag kramat hennes fotmassör i Los Angeles. (Blev lite starstruck då ;-D. )
  En selfie med Paolo Coelho vore oxå trevligt. Hans böcker ger mig så många tankeställare och en selfie skulle påminna en dagligen. <3

 22. Helst skulle jag vilja ta en selfie med min farfar i himlen som jag aldrig hann träffa men har hört så mycket gott om. Men ifall det skall vara någon som ännu finns på denna jord så skulle jag villa ta en selfie tillsammans med alla vännerna från series Friends! Det skulle vara hur hurja som helst! Inte en dag går utan att jag ser på några avsnitt. Är lite av en friends-fanatiker 😀 Sen så skulle jag printa ut selfien med denhär selphy printern och tapetera mina väggar med bilderna!! 😉

 23. Jag vill ta en selfie med min man. Vilken lycka! Vi har inte setts på fyra månader och oj så härligt det kulle vara att vara sååååååå nära :-D.

 24. Jag skulle vilja ta en selfie med Alexander Stubb för att se vems mun som är större! 😀

 25. Oj oj en sån skulle vara superbra att ha. Har en massa härliga bilder av familj, släktingar och vänner som jag borde framkalla men det blir ju som bara int av. Skulle gärna ta en selfie med min faffa som jag aldrig har träffat.

 26. Jag skulle vilja ta en selfie med min mamma och min moster, tror de skulle bli en fin bild för vi är alla tre ganska lika varandra.

 27. Jag skulle ta en selfie med min man:)! Väldigt sällan vi e båda på samma kort nuförtiden;)! Alltid en av oss som tar kort på varann med barnen eller bara barnen:)! Så ett foto på oss två<3! Hoppa så att vinna, har en massa foton som skulle behöva komma upp i fina ramar å förgylla väggarna å för att int tala om album;)! Kram jecka jeppistjej

 28. Jag vill ta selfies med alla fina nya människor jag träffar under sommaren och limma alla foton till en bok om den bästa sommaren i mitt liv :).

 29. Oj, en sådan skulle jag behöva, orsaken kommer här:
  Jag har inte en enda bild på mig och mina barn och min man, min man och mina barn finns det på, men inte en enda sådandär tokrolig semester bild på stranden exempelvis på mig och mina barn. Det skulle vara definitivt den första bilden jag skulle ta om jag skulle vinna! 🙂

 30. Åh, jag skulle helt klart ta en selfie på mig och min 4 månader gamla son på morgonen då vi ligger i pyjamasar och gosar! 🙂 Det är det absolut bästa sättet att börja dagen med och det vill jag gärna ha en bild på att se tillbaka på och minnas sedan då han inte längre har tid och lust att mysa med sin mamma mer 😉 Finns inget mysigare än en nyvaken glad bebis som väcker en med sitt joller! <3

 31. Jag skulle ta en delfin med Nick Carter från gamla hederliga Backstreet Boys! Andy day of the week! Var “ihop” med en plansch av honom som hängde ovanför min säng i flickrummen då jag var liten. Jag pussade planschen så mycket att munnen till sist suddades ut!

  Med vänlig hälsning, hon som skrev “fru Carter” på alla skolböcker, häften och prov under hela lågstadietiden!

  1. *selfie, INTE delfin (jäkla autokorrekt i telefonen 😉

 32. Vi behöver verkligen en sån! Skulle ta en selfie med mina tre barn, printa och sätta in i varsitt album. Sen fortsätta printa, limma,printa….Ingen av dem har ännu nåt riktigt album…samvetet gnager.

 33. En bild med dig 🙂 du och din blogg ger intressanta inrednings tips, ljuvlig baby tid och fina klädkombinationer. Alltid trevlig läsning!

 34. Åh det här låter väl helt löjligt, men jag skulle vilja ta en selfie med Kourtney Kardashian

 35. Jag hade absolut velat ta en selfie med den person på detta jordklot som ser ut som en kopia av mig! Det sägs ju att det finns några personer av alla oss människor som ser nästan exakt ut som en själv. Spännande vore det att hitta den personen och ta en selfie.

 36. Jag skulle nog helst av allt ta en selfie med min fina Famu, som fyller 102 i september! Fatta att man kan leva så länge och vara relativt skarp i knoppen, en riktig superkvinna! Borde nog åtgärda det, innan det är för sent…

 37. Cheek är ganska snygg 😉

 38. Med mina mor-och farföräldrar som snart inte finns vid vår sida.

 39. Tack Canon och Malena, en sådan printer vore jätte behänding när det inte blir “framkallat” längre (min tös är snart 2 år..). Som royalist skulle jag vilja ta en selfie med kungafamiljen eller åtminstone kronsprinsessan Victoria, hon är inspirerande och härlig, gärna på något udda ställe (som uppe på Kilimanjaro)! One day one day.

 40. Oj vilken utlottning!
  Jag skulle ta en selfie med min kära mamma 🙂

 41. Jag skulle vilja ta en selfie med bebisen i min mage. Bebisen som är beräknad att komma ut om exakt 4 veckor! Vet inte ännu om det är en flicka eller pojke som lurar där inne, så det är extra spännande! Lär nog bli en och annan selfie med krabaten då h<3n väl kommer ut!

 42. En selfie skulle jag vilja ta med Me, Myself and I.
  Me as a Child, Myself today and I as an Old Auntie.

 43. Anne-Mari Gabrielsen

  En selfie med mina tre vuxna söner hade varit kul!

 44. Haha oj! Jag skulle villa ta en selfie med mig själv om 30 år! Fy fasiken vad det skulle vara roligt 😀

 45. Bill Gates! Att få en selfie tillsammans med en människa som jobbar heltid med att göra av med sina pengar på välgörenhet som betyder något, tex att utrota sjukdomar som malaria och tbc.

 46. Jag skulle ta en selfie med min man och den bilden ska sättas i mina barns fotoalbum

 47. Jag skulle vilja ta en selfie med min fina son som är 2 år.

 48. Helt klart en bild av mig tillsammans med min dotter på 2 månader och hennes stolta storebror på 7 år. Har många gånger titta på dem när hon lyser upp som solen när storebror ligger och pratar med henne, och man kan se hur storebror ser på henne med den största stolthet som finns över att ha fått en lillasyster. Att fånga det ögonblicket ilag med mig själv, den stolta mamma till dessa två, vore något magiskt för mig. Problemet är väl att det är närapå omöjligt att fånga detta på bild, har provat MÅNGA gånger men se ALLTID är man några sekunder fel… 🙂

 49. Jag vill ta en selfie på mig och min bästa väninna Marianne. Vi har följts åt i vått och torrt, sjukdomar och skilsmässor och kommit stärkta ur det tillsammans. Vill ta en selfie just efter att vi kommit upp ur havet efter ett obligatoriskt kvällsdopp.
  Kram
  Rebecca

 50. Jag skulle vilja ta en selfie ihop med en förhoppningsvis kommande ultraljusbild på en liten bebis. Efter 13 års förhållande och en rejäl krasch för två år sen som vi nu till slut börjat återhämta oss från, bestämde vi oss för två veckor sedan att ta ut spiralen och börja försöka… Har ingen aning om det ens kommer funka, och så sjukt pirrigt och nervöst och omtumlande om det gör det. Men jag hoppas att någon vill flytta in i min mage i höst, och att jag också kommer få uppleva allt det där magiska och obeskrivliga som du är lever i! <3

 51. Åhhhh en “Selphy” dröm måste vara med maken om typ 45 år, då är han 95 & jag 89 efter ett långt rikt liv tillsammans. Äkta Selphy kärlek :))

 52. Superkul med en tävling! Skulle ju vara så smidigt att få sina pappersfoton på momangen när kreativiteten slår till. Jag skulle nog ta en selfie med min sambo. Det finns inga ordentliga kort på oss tillsammans.

 53. Jag skulle vilja ta en selfie med min systerson(5 år)! <3

 54. Jag skulle vilja ta en selfie tillsammans med min brorson som jag är gudmor till. Han ska döpas den 2 augusti och det skulle vara hur häftigt som helst att ta en selfie med honom en gång om året på hans dopdag!

 55. Jag skulle vilja ta en selfi med min bebis, som är i magen ännu men är beräknad att hitta ut i slutet av månaden 🙂

 56. Skulle nog vara en selfie bild på hela familjen, sällan man fastnar alla på samma bild 🙂

 57. Jag skulle vilja ta en selfie med min bebis i magen som är beräknad i augusti. Är så fruktansvärt nyfiken på vem det är som bor där 🙂

 58. Voiii ihanaa!! Olisipa onni voittaa tuo 🙂 Hmmmm….selfien otaisin veljeni kanssa, jota näen liian harvoin 🙂

 59. Selfie? Men vem som helst? Då tror jag nog att jag för tillfället skulle välja snygga Charlie Hunnam. Vi skulle se bra ut tillsammans, heh.

 60. Jag skulle vilja ta en selfie tillsammans med min mommo eftersom jag aldrig hann träffa henne. Hon verkar ha varit en alldeles underbar människa.

 61. Härlig tävling! Jag skulle vilja ta en selfie med hela min älskade familj bredvid! Vilket härlig minne det skulle vara att ha!

 62. Hejsan!

  En selfie med min tonårsdotter jag önskar ta,
  vi har inga kort tillsammans som är riktigt bra.
  Kul vi skulle ha och fota varenda dag.
  Sedan dessa rama in och
  pryda hemma på väggen min.
  Jag hoppas vinna det här,
  för att förgylla hemmets atmosfär 🙂

  Självklart vill jag passa på att önska dig en toppen sommar! / Hälsningar Frida

 63. Ja sko absolut ta en selfie med Pekka Hyysalo, slalomåkaren som slog sitt huvud men har jobbat hårt för att kunna gå o. prata osv. Nu har han en egen verksamhet som heter Fight Back. De sko vara en fin upplevelse att ta en selfie med honom 🙂

 64. Halloj!
  Jag skulle vilja ta en selfie bild på mig & min äldsta son som blir 16 år idag.
  Oj, vad jag försöker smygta bilder på honom för att ha några till “framtiden”
  som jag säger, ibland lyckas jag & ibland inte! Tjatar jag tillräckligt mycket
  kanske han tröttnar hihi.
  Njut Dagen kram Arja

 65. Hej! En selfie med hela familjen på semester skulle vara roligt och en med dig! 😉

 66. Ojojoj! Vilken tävling!
  Jag skulle helst av allt vilja ta en selfie med min man och alla mina barn tillsammans! Och vår katt! Och sonens katt!
  Sen skulle jag vilja ta en selfie tillsammans med Johnny Depp! Den snyggaste man som någonsin trampat på vår jord.
  Sen skulle jag vilja ta en selfie tillsammans med Sela Ward! Den snyggaste kvinnan i världen, och en mycket duktig skådespelare.

 67. Ottaisin selfien rakkaan siskoni kanssa, koska pääsemme niin harvoin näkemään toisiamme.Hän asuu eri kaupungissa kuin minä, joten ihana yhteinen selfie piristäisi tulevia päiviä 🙂

 68. Funderade länge vilken kändis jag ville ta en selfie med. Ingen kändes viktigare än mina nära och kära, dem vill jag ta selfies med! 🙂

 69. Mina nära och kära, kom inte på någon kändis som skulle vara viktigare! 🙂

 70. Jamen vilken bra tävling! Jag vill ta en selfie med min man, stående på Kilimanjaros topp.

 71. Oj, vilken perfekt tajmning, skulle behöva något som detta till bröllopet. Jag skulle ta en selfie med varenda bröllopsgäst som minne på den speciella dagen. 🙂

 72. Jag bor utomlands men tillbringar sommaren i Coccola så jag skulle vilja ta en selfie med mina gamla kära vänner här <3

 73. Kristina Veselovska

  Hej, jag skulle gärna ta selfie med min pappa. Han gick till himmlen i january den här året, skulle komma och hälsa på ( han bor i Slovakien, vi träffas en gång om året) med min lilla bebis men ….. tyvärr. Så ja, han är den person som jag skulle göra selfie med. Tack

 74. Hej,jag sko gärna ta en selfie med min 10 mån. Gamla dotter. Hon är det bästa som hänt mig

 75. Jag skulle vilja ta massor av selfies med min son när han föddes! <3

 76. Har hittills tagit väldigt få selfien, blir liksom aldrig nöjd. Att få en fin selfie med min man kunde vara skoj, senaste ordentliga bilden är väl bröllopet 🙂

 77. En selfie med alla mina 9 syskonbarn skulle vara nått att hänga upp på väggen! 🙂

 78. En selfie med min mormor och morfar och farmor och farfar skulla vara grejt.

 79. För tillfället skulle det vara Mojje 🙂 ni vet, han med popcorn-frisyren från Sverige som sjunger roliga barnsånger. Han förgyller våra småflickors vardag med sina skojiga låtar så tjejerna skulle vara mäkta imponerade om jag fastnade på bild med den coola killen 😉

 80. Vilken härlig tävling.. 🙂 Jag skulle önska ta en selfie med Michael Bublè och Ellen Degeneres. Älskar Bublès musik, har varit på båda hans konserter här i finland och Ellen tycker jag är absolut roligaste kvinnan på jorden 🙂 gillar hennes talkshow massor.
  •tummarna upp för en vinst den här gången• 🙂

 81. Här vill man verkligen vinna, hade gärna tagit en selfie med min farmor som jag inte har något minne av eftersom hon dog när jag var baby …. finns knappt något foto på henne ♡

 82. Om det någonstans ute i världen skulle finnas en dubbelgångare till mig, så sku en sådan selfie vara ganska kul. Eller så en selfie med mig själv om 30 år – för en ny touch på “before and after”…eller så en fin selfie med våra framtida barn, som vi önskar få 🙂

 83. Med min lillesyster, helt klart. Vi har tagit selfies på oss i flera år nu. Å man får alltid kikna av skratt. Jessus så man kan vara snygg ibland

 84. Hej! Jag skulle förstås ta en selfie med mitt lilla pyre som sparkar i min mage, vårt beräknade datum är i slutet på september och fram tills dess skulle jag nog ha lärt mig hur printern fungerar så att det kan bli många “selfisar” med beibisen 🙂 <3

 85. Jag skulle ta en selfie med mina kusiner från mammas sida. Vi är ett tajt gäng på (hittills) 10 stycken, trots att det är stor ålderskillnad mellan oss. Jag är själv äldst (26 år), och min yngsta kusin är bara 1/2 år gammal 🙂
  Jag skulle vilja ta en selfie med dem eftersom det ännu inte finns något foto på oss alla 10!

 86. Jag skulle, nä jag SKA nån dag, ta en selfie med Bruce Dickinson, eller varför inte hela Iron Maiden. 🙂

 87. Hej fina du:) Jag skulle vilja ta en selfie med min pappa som gick bort 9.6. Skulle göra Vad som helst för en sådan bild. Tur så har jag mina syskon, min mamma och min kära son som gärna ställer upp på bilder<3 Ha en skön fortsättning på sommaren med dina kära<3

 88. Ihana arvonta! Olisipa mukava voittaa tuo printteri, tulee otettua lapsista paljon kuvia mutta sitten ne jäävät sinne koneen uumeniin… Selfie esim Brad Pittin kanssa olisi aika kiva 😉

 89. Tällä hetkellä perheemme kuvatuin henkilö on 1 kk ikäinen esikoistyttäremme, ja selfienkin ottaisin mieluiten hänen kanssaan! Tai sitten perhe-selfie pienestä perheestämme 🙂 Tuollainen valokuvaprintteri olisi kyllä ihan paras nyt kun pienokaisesta tulee otettua paljon kuvia.

 90. Haluaisin vihdoinkin saada kehyksiin kuvia meidän pienestä prinsessasta ja ylpeistä isoveljistä ❤️. Ja tietenkin selfie:n oman kullan kainalossa

 91. Oh, en sån skulle vara underbar att ha! Har haft min Canon-kamera i snart fyra år och fotar mest hela tiden, men det är faktiskt sällan jag låter framkalla några foton.

  Jag skulle vilja ta en selfie med min mommo. Jag var så liten då hon dog och kommer tyvärr inte ihåg henne, men lär påminna om henne och det gläder mig!

  Tack för en inspirerande blogg!

 92. Jag skulle ta en selfie med min systerdotter som nu är 2,5 månader. Hon är världens sötaste baby och det skulle vara kul att ha bilden som minne när hon blir större. 🙂

 93. Om jag verkligen får önska så skulle jag vilja ta en “selfie” med min farmor.
  Hon gick bort när jag var väldigt ung & jag han inte ens få lära känna henne….

 94. Jag skulle vilja ta en selfie med min farmor, som hastigt gick bort för en månad sen.

 95. ÅH, en sån här måstejag ha!!
  Jag skulle önska att jag hunnit ta en Selfie med min fina mormor innan hon gick bort som är och förblir min stora förebild och hjältinna. Fast en Selfie med mina två Sessor hade inte varit så dumt heller, tror inte jag har en enda bild från de senaste två åren där vi alla tre är med.
  Hoppas på tur och håller alla fingrar korsade.
  KRAM!!

 96. Fin tävling! Jag skulle ta en selfie med min mamma som fylde just 60 år!

 97. Jag sulle ta en selfie på mig och min mamma. Underbaraste kvinnan i världen.

 98. Vilket bra pris! Jag skulle ta selfies med alla mina fina vänner och sätta upp dem på väggen.

 99. Jag vill ta en selfie med min mormor, morfar och farmor samt med ängeln farfar. Även om jag inte vill inse det så förstår jag ju att de inte kommer att vara med för evigt. När min farfar gick bort förra hösten blev det ännu tydligare. Därför vill jag i en glad selfie fånga tacksamheten över att vi ännu har varandra – och såklart printa ut bilden och ge den åt dem eftersom smartphones och datorer inte är en del av deras liv 🙂

 100. Hej! Skulle ta en selfie på min son tillsammans med hans pappa..

 101. Jag vill ta en selfie med min bebis, är höggravid nu i värmen och längtar så tills jag får träffa honom! Det ögonblicket, att få se sin underbara bebis för första gången, det vill jag föreviga!! ❤ Sen kan jag ju tänka mig att det kommer att bli en hel massa bilder fotograferade framöver och det vore så kul att slippa ha dem i datorn eller mobilen, riktiga papperskort är så mycket roligare. Ha en fin dag!

 102. Jag skulle ta en selfie med en engelsk soldat 🙂

 103. Men är det sant ?! Precis vad jag önskar mig efter semestern! Jag skulle vilja ta en selfie med hela familjen. Flera stycken faktiskt. Och så hade vi kunnat printa ut alla bilder och göra en riktig moodieboard av dem. Så även om vi skulle befinna oss på olika håll (jag hemma, mannen på sitt kontor, barnen i skolan…) så hade jag kunnat känna deras närvaro när jag pluggar/arbetar. Canon är KANON !!!!!!!!

 104. Jag tar ofta, och jag kommer i fortsättningen ta selfie’s med min man.. Han får mig att känna mig älskad för den jag är! Han tror på mig å mina drömmar! Han får mig att våga stiga ur “the-comfort-zone”: byta karriär totalt.. Säga upp mig från jobbet, sätta mig på skolbänken å studera det som intresserar mig! Det är värd alla selfie’s i hela världen.. Utan honom vore jag bara en liten mes med stora drömmar! 🙂 Hösten för mig innebär stora förändringar, men jag har aldrig varit såhär förväntansfull, nervös och GLAD!!

  Ha en härlig fortsättning på sommaren!
  Kram/ Lena

 105. Mitt svar lyder: jag, tillsammans med sambo o barn ute på stugan en stilla sommarkväll. Den stunden och att dessutom få den smidigt till pappersform vore om något guldkant i vardagen!

 106. Robbie Williams! Ooooh yeahhh…. 😀

 107. Jag skulle ta en selfie med hela min familj. Vi har inte tagit ett familjefoto sen jag var i 5-års åldern, och då bara den yngsta systern bor kvar i höst mer kunde det vara roligt att ha ett nytt!

 108. Vilken fantastisk tävling!
  Jag tar väldigt sällan selfies eller rättare sagt aldrig. Därför skulle jag gärna utmana mig själv att börja ta selfies och speciellt tillsammans med min lilla familj ❤️

 109. Hej!
  Jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden och ta en selfie tillsammans med min pappa som gick bort i cancer 2007 <3 Det finns alltför få bilder på min pappa och mig från min "vuxentid" 🙁

 110. Kanske en sån här manick skulle få mig att börja ta selfies.. 😉 Jag har hittills undvikit att själv hamna på bild och hellre stått bakom kameran. Saknar dock flera foton på mig tillsammans med våra barn och tillsammans med sambon. Vinner jag inte får jag väl fria, på bröllopsfotona brukar man ju vara tillsammans med familjen. : D

 111. Jag skulle vilja ta en selfie med Steffie, min soul mate som jag lärde känna för tio år sedan under ett utrikesäventyr men inte haft lyckan att träffa IRL igen sen dess.

 112. Skulle ta en selfie med min lilla tvåveckorsbebis o hans storebror. Det är jag som håller i kameran hos oss så det finns en massa bilder på dem enskilt o tillsammans med pappa men just inga på mig o dem…

 113. Haluaisin ottaa selfien oman Leon-vauvani kanssa. Vauva on kuin pikkukopio isästään. Joka päivä on ihan pakko saada kuva hänestä, jotta myöhemmin voimme yhdessä palata muistelemaan vauva-aikaa.

 114. Jag skulle vilja ta en selfie med mina systrar!
  Jag har fyra underbara lillasystrar. Vi är på olika platser i livet, och rent geografiskt.
  Jag är storasystern som mest av allt skulle vilja ha oss alla samlade runt ett stort matbord en av dessa ljuvliga sommarkvällarna som vi ännu har kvar. Samlade för att få styrka av varandra, och knäppa dendär bilden som man kan plocka fram i vintermörkret när man saknar både ljus och varandra! Skratta och minnas hur lyckligt lottad man är!

  Monica

 115. Heidi Storgårds

  Hej! Jag skulle ta en selfie av min bästa vän och mig och rama in den o hänga på någon av våra väggar. Vi träffades då vi var tre (vi är 34 nu). Först i vuxenålder märkte jag att det är ganska många som inte haft lyckan och turen att ha riktigt goda vänner under barndomen. I mitt tal på hennes bröllop sade jag att: minä toivoisin, että kaikilla maailman ihmisillä olisi yhtä hyvä ystävä kuin minulla.

 116. åh, jag skulle vilja ta en selfie med min feature husband! vem han nu än är *fniss* singel som jag är…

 117. Jag skulle vilja ta en selfie med Joseph Gordon-Levitt. Han är så snygg… 🙂

 118. Leon. För han e så cool.

 119. Selfie med min familj! 🙂

 120. jag skulle ta en selfie på mig o mina pojkar, eftersom det finns så få bilder på oss tillsammans, då det alltid e jag som står bakom kameran.

 121. Ja-a, de enda selfien som blir tagna är på mig själv, alternativt på mig själv och barnen. Gubben springer iväg som om han hade eld i baken om man nämner ordet selfie. Så säger som svar på din fråga, en selfie med mig, gubben och barnen, och skulle vi ännu få katten med på bilden skulle familje-selfien vara komplett!

 122. Jag skulle vilja ta en selfie med mig och en älg =) Djurparks älg duger gott och väl. Vinner jag så skall jag fixa detta, det lovar jag =)

 123. Skulle ta en selfie med mina fina ungar. Liksom så många andra mammor är det alltid jag som håller i kameran, skulle gärna vara med på flera bilder så att barnen senare kunde se hur mycket jag fanns vid deras sida och hur de små ögonblicken i vår vardag gjorde (gör) mig till en lyckligare människa. Älskar ögonblicksbilder:)

 124. Med min syster! För hon är SÅ envis och vägrar ta en selfie tillsammans med mig!

 125. Jag skulle ta selfies med alla familjemedlemmar och sen printa ut. Det är sällan jag fastnar på bild och ännu mera sällan tillsammans med någon av de nära och kära!

 126. Jag skulle allra mest vilja ta en selfie med min Bästaste vän Mommo och min dotter som hon aldrig hann träffa eller veta av att jag var gravid, eftersom hon just somnade bort innan jag själv fick veta. Den bilden skulle jag rama in och ha framme på bokhyllan och avguda två av dom finaste tjejerna i mitt liv på bild med mej.

 127. Åh vilken liten fining! Selfien skulle bli på dagens jag och mig själv för tjugo år sedan – jag skulle då samtidigt passa på att berätta för mig själv hur himla bra mitt liv kommer att bli… dessutom skulle jag säga åt mig själv att njuta av ungdomen och cellulitfria lår! 🙂 Kram!

 128. Jag skulle absolut ta en selfie med hela min fina familj. Vi har alldeles för få foton där vi alla är med!

 129. Perhe-selfie olisi ihana, kun perheemme on nyt kolmihenkinen 🙂 . Jotenkin vaan tulee kuvattua vain joko tytärtä yksin tai sitten jompi kumpi vanhemmista kuvaa, kun vauva on toisella. Haluaisin kaikki kolme kuvaan, semmoiseen rennompaan arkiseen (“virallisia” kuvia kyllä on :))!!

 130. Ljuvlig gåva! Eftersom jag ännu inte tagit en enda “selfies” så skulle min första vara med mina barn – ett minne för livet <3 Älskar själv att framkalla och pyssla med fotoböcker – dvs. det man gjorde på den gamla goda tiden och därmed skulle detta selfie foto likaså få komma i vår fotobok* Dessutom att man själv kan printa lite när man tycker skulle ju inte skada…nej inte alls faktiskt… Kram!

 131. Jag skulle vilja ta en selfie med min syster, för jag kommer inte att ha henne kvar så länge mer. Hon har varit så oerhört mycket mer än “bara” en syster till mej. -B-

 132. Håller på att fixa färdigt vår ettårings Babyns-första-år-bok. Skulle ta selfie med henne och sätta in i boken en massa selfies av henne och alla viktiga människor som finns i hennes liv just nu.

 133. En selfie skulle jag ta med min favoritkille, systersonen! Han bor inte bara utomlands utan på en annan kontinent, så vi träffas inte så ofta som vi önskar.

 134. Med min underbara familj!

 135. Jag skulle helt klart vilja ta en selfie med mina föräldrar. Herre g, jag är själv drygt 40 år, mina föräldrar snart 70. Vem vet hur länge till de lever?! Insåg att jag har typ miljontals kort på mina barn men på mina föräldrar kan jag räkna dom på handen. Nej, fler kort på dom helt klart!

  Hoppas på stoooor tur!

 136. jag skulle “selffa” mej, med mina katter. Skulle vara kul att skicka som julkort i år. 🙂

 137. Hej, vilken fin tävling! Skulle ta en selfie med 13-åriga mig, säga att allt blir okej, man behöver inte lyssna på elaka kommentarer. Ha en bra fortsättning på sommaren! 🙂

 138. Vilken lycka att vinna detta pris, precis en sån jag går och längtar efter till mitt project life album så jag snabbt kan framkalla mina bilder när kreativiteten flödar. Jag vill ta en selfie med Ernst Kirchsteiger 🙂 han är ju bara för underbar och lite tokig. Den hade suttit fint i mitt album! Kramar

 139. Sophie Mecklin-Lönnkvist

  Skulle vara kanon att ta en bild av mej o barnen tillsammans! Blir sällan tagen en bild av alla tillsammans!
  Sommarhälsningar !
  Sophie

 140. Billy Skarsgård, för att han e gorgeous. Villvinnavillvinnavillvinnavillvinna!!!

 141. Selfien ottaisin oman perheen parissa, tällä hetkellä kaukana (1400km päässä minusta) ja ikävä on. 🙂

 142. Vilken rolig tävling Malena, har verkligen längtat att få köpa en själv. Blundar och önskar mig själv lycka till. 😛
  Jag hade jätte gärna tagit en selfie med en av mina hjältar som tyvärr inte lever längre, Walt Disney.
  Utan honom och min familj hade min barndom varit helt misslyckad, 8 år av mobbnig i grundskolan har satt sina spår på min kropp och minne men inte i mitt hjärta.
  Tack Walt Disney för att du förgyllde min vardag och fick mig att drömma att det goda alltid vinner med ett gott hjärta. Inget hat och vapen i världen kan vara större än makten av kärlek och drömmar som slår in.

 143. En selfie med fyra generationer skulle jag görna ta! Eller är det ens en selfie mera då de blir så många personer? 🙂 Våra två barn har lyckan att fortfarande ha alla sina far- och morföräldrar samt fem “gamlafammon/mommon och moffa” kvar i livet så ett fint foto tillsammans skulle vara super! Skulle jag vara tvungen att välja en person skulle jag nog vilja ha en bild av mig och min farfar som tyvärr gick bort för 18 år sedan.

 144. Jag skulle ta en cool selfie med morsan och jag hör henne redan nu säga “no mitä se täma on?” och fnissa som en tonåring 🙂

 145. Den vill jag vinna! Jag har ett fadderbarn i Mexico som jag gära vill hälsa på nångång och bli fotad tillsammans med.:)

 146. Skulle nog vilja ha en selfie med alla mina tre döttrar, det är verkligen svårt att få alla med, ingen är stilla och alltid någon som tröttnar 😉
  Håller tummarna för vinst!! 🙂

 147. Helst skulle jag vilja ta en selfie med min farfar. Han skulle säkert skratta åt det och inte förstå all vad meningen med en sån bild skulle vara, alla som kände honom säger att han var en så glad och fin människa som skojade till det oftast. Min farfar gick bort i en olycka före jag blev född. Fast jag inte fick äran att lära känna honom saknar jag honom ändå och önskar att jag kunde ha fått ett minne med honom. Hoppas nu bara på att turen är på min sida, så att jag får föreviga minnen med alla nära och kära som ännu finns på denna jord :).

 148. Jag vill ta en selfie med Alexander Stubb! Kan man annat än gilla honom?

 149. En selfie med mina barn 🙂

 150. Jag skulle ta en selfie med mitt gäng, dvs. mina två pojkar och min man.

 151. Min fammu, som tyvärr aldrig hann uppleva internet, hon har varit borta så länge.

 152. Jag skulle ta en selfie med mina två underbara barn 🙂

 153. Ja, en selfie med de underbaraste syskonen man kan ha. Ställer upp i vått och torrt.

 154. Jag skulle ta en “självis” med min man och våra två barn! <3

 155. En selfie med min 99-årige farmor skulle vara superfint !

 156. Jag skulle ta en selfie med mig och min pojkvän, eftersom det händer allt för sällan! Har varit tillsammans i 6 år men har nästan inga bilder av oss tillsammans.. Dvs nackdelen med att vara fotograf själv att man alltid är bakom kameran.. 🙂

 157. Jag vill ta en selfie med Robin Packalen för det vore sååå coolt! 🙂

 158. Jag skulle ta en selfie med mina fyra barn 🙂

 159. Omg vilket pris! Kanske man sku skriva ut lite mera bilder av Alfred å int bara beställa dom en gång om året 😀
  Jag sku ta en selfie med Jethro Tull-sångaren Ian Anderson, bara för att vara lite annorlunda 🙂

 160. Skulle ta en riktigt fin bild av mig och mina barn. Tyvärr är det oftast jag mammamu som håller i kameran och förevigar resten av familjen så det finns väldigt få mamma-barnbilder.

 161. En sådan skulle jag gärna vinna! Jag skulle vilja ta en selfie med min mamma och min 5 månader gamla dotter, så att jag har ett fint foto på alla tre generationer 🙂

 162. Oj, den här skulle jag vilja ha… Jag skulle vilja ta en selfie med mina två pojkar, därför att jag är fotografen i vår familj och vanligen alltid bakom kameran.

 163. Hi Malena,
  i wanne take a selphie with the greates gift i ever get: my three kids. My mini-me Philemon (with his golden curls), Elia (with a lot of freckles at his gently face) and Aurora (with her especially beautiful eyes)!
  The best thing is to give and to get love!

 164. Jag skulle vilja ha en selfie med Astrid Lindgren för hon har skapat så mycket fint för barn (och vuxna).

 165. Absolut med… Skulle ta en selfie av mig o. min blivande man på vår bröllopsdag….

 166. Självklart familjen som inkluderar min man och min nyss fyllda ettåriga dotter. Älskar att ta knasbilder på familjen 🙂

 167. Oj vilken fin tävling!!
  Jag skulle vilja ta en selfie med min allra bästa vän, hon bor i ett annat land och vi har inte setts på tusen år för jag har fått en liten bebis och det är svårt att resa till varann nu och jag håller på att sakna ihjäl mig! (längsta meningen ever!)
  Så en selfie med henne hade vart det absolut finaste just nu!

 168. Tina Turner och Meryl Streep säger jag! Två starka, fina, erfarna kvinnor som är otroligt duktiga på det de gör 🙂

 169. Jag skulle gärna ta en selfie med min pojkvän. Dels för att vi har varit tillsammans över ett år och det inte finns ett enda bra eller normalt foto på oss tillsammans, dels för att vi bor 5h ifrån varandra den här sommaren och dels bara för att han hatar selfies 🙂 Och tänk sen, när man är gammal och grå, vad är nu bättre än selfie då att ha att se tillbaka på och minnas hur fin ungdomskärleken kan vara.

 170. Jag skulle ta en selfie med bebisen, 10 månader gammal. Det brukar vara jag bakom kameran och det finns alldeles för få kort på honom tillsammans med sin mamma!

 171. Min dröm är att ta en selfie med Maria Montazami, haha 😀

 172. Jag skulle önska en selfie på mina fina barndomsvänner, dom finns där i vått och torrt fastän vi inte träffas så ofta som vi borde. Dessutom finns det knappast nån bild på oss alla tillsammans. Vilken fin vinst, nu gäller det att hålla tummarna!

 173. Skulle jag få välja nu, skulle jag ha velat ha en selfie på mig och alla mina klasskamrater då när vi var ännu söta och små åk 1. Hade världens bästa lågstadie klass, som din mor lyckades uppfostra med något underligt vänster till vettiga människosjäl. Hur roligt skulle det vara stt ha ett sådat foto på oss nu när vi har klassträff på kommande.

 174. Jag skulle vilja ta en selfie med “my sister from another mother,” min bästa vän! Man kan inte har för många foton tillsammans med sina nära å kära.

 175. skulle ta en selfie med min sambo 🙂

 176. Jag skulle ta en selfie på mig tillsammans med mina barn!

 177. Jag skulle vilja ta en selfie med min nu två år gamla dotter.hon kom som sänd av Gud och änglarna till oss och gav livet mening.hennes pappa slutade dricka när hon kom och i och med det förändrades både mitt och hennes storasyskons liv .Hon är vårt mirakel <3

 178. Det var ju lätt, med dig, såklart!! 🙂

 179. Åh vad kul tävling!
  Jag och min man skulle vilja ta en selfie med vår lilla flicka som vi längtat och kämpat för i 11 år!
  Nu äntligen kommer hon snart, gravid v 37+5 idag, fortfarande overkligt men alldeles alldeles underbart!
  Vill också passa på att gratta er till er fina lille gosse, han är så söt!
  Ha en härlig sommar!

 180. Jag ser fram emot att kunna ta en selfie tillsammans med alla mina tre barn – det kan jag göra i september, när minsta ungen kommit till världen, fram tills dess nöjer jag mig med de två äldre underverken. 🙂

 181. Med min älskade och saknade mommo! <3

 182. Min selfie skulle få vänta på att bli tagen till september då vårt andra barn föds! En sefie alltså med sambo och två barn <3

 183. Rolig tävling! Jag skulle nog också ta en selfie med min man och dotter. Tyvärr är det alltför sällan som vi hamnar på samma bild och de betyder verkligen ALLT för mig. Måste åtgärdas! Men printern måste jag ha, om jag inte har turen med mig så blir det att skaffa en själv. Tack för ett bra tips!

 184. Jag skulle ta en selfie med Josh Charles från Good Wife, han är ju bara för snygg!

 185. Min selfie skulle bli tillsammans med min mamma och mina två små söner. En önskebild, som aldrig kommer att kunna förverkligas eftersom mamma gick bort innan hon hann bli mormor. Därför är det numera viktigt för mig att fotografera familjemedlemmar och nära och kära, men att framkalla fotografierna kommer jag mig sällan för. Så därför hoppas jag verkligen att jag lyckas vinna hem vinsten den här gången!

 186. Drömmen vore väl att få ihop en snygg selfie på mej och våra 2 hundar, otroligt svårt att annars också få fina bilder på dem, fulla av liv som de är!

 187. Brukar oftast inte delta i olika utlottningar men denna skulle vara “gårrkålkkå” bra att ha. Tar massor med bilder men de lämnar alltid på datorn vilket inte är så säkert. Brukar ta bilder med mina mor o. farföräldrar, så det vore värdefullt att printa ut dem och rama in dem. De är så viktiga, helst av allt skulle jag vilja kunna ta en selfie med min allra käraste morfar som miste kampen mot cancern för 7 år sedan. Ännu har det inte gått en dag utan saknad.
  Ps. du har en jätte härlig personlighet 🙂

 188. Jag önskar att jag hade tagit en selfie med min mommo så länge hon levde.

 189. Hej,

  Med mig själv om tjugo år. Det är vissa saker jag skulle vilja veta före än senare. Med lite tur skulle även mina syskonbarn vara med, så att jag säkert får se dem 🙂

  Linda

 190. Skulle vilja ta en selfie med Toomas Heikkinen & Anton Marklund 😀

 191. Oman rakkaan perheeni kanssa. <3

 192. Tänkte också skriva släkten med det var så poppis här redan, så då väljer jag nog President Obama 🙂

 193. Jag skulle ta en selfie med en av mina bästa vänner Alexandra som bor långt borta i Spanien! Pga att vi bor i olika länder så kan jag inte träffa henne så ofta, så när vi väl träffas är glädjen stor!!
  Hoppas på vinst!
  Kramar

 194. Med vår underbara, fulsnygga boxervalp! Förutsatt att han kan sitta still i 5 sekunder 🙂

 195. Jag skulle såklart ta en selfie med min tretton år yngre lillasyster som kommer hem från en halvårslång utlandsvistelse inatt! Gissa om hon är saknad av alla! Och en fotoprinter skulle ju vara jättepraktisk och rolig att ha!

 196. En selfie med min kärlek och vår lilla pudel sku vara helt toppen <3

 197. Vem skulle jag vilja ta en selfie bild mef tja, svår fråga. Håller mig hellre bakom kameran än framför. Men för en printers skulle jag nog ställa upp och med vem det skulle vara är det ingen skillnad.

 198. Anton Andtbacka

  Jag skulle ta ett foto på mig och vår hårboll katten Tassu som är full med fästingar…

 199. Jag vill ta en selfie med mina systrar – även om vi bor i olika länder så ses vi ganska ofta. Tacksam för att ha dom i mitt liv, och för att dom är världens bästa mostrar till mina två söta små!

 200. En selfie med Charlie Hunnam skulle vara riktigt coolt. Han är ju liksom sååå snygg. 😉

 201. Oj en sån printer vill jag ha!! 🙂 Jag skulle ha velat ta en selfie med hela vårt lilla bröllopsgäng i juni, men i bröllopsyran glömde man ju, vilket jag är bitter över nu 🙁

 202. Jag skulle ta en selfie med min man och mina tre små killar och min gravid mage!

 203. Jag skulle vilja ta en selfie med hela underbara tjocka släkten 🙂 Tyvärr så finns inte alla på denna jord längre mera än i våra tankar <3

 204. Tjocka släkten me mommo, mamma, pappa, bror, sambo, kusiner och hela köret 🙂 Bara för att jag inte tror att det finns något foto me hela släkten.

 205. Skulle vilja ta en Selfie med vår änglason, i chocken och sorgen blev det inte taget nån bild av honom och det är något jag ångrar bittert varje dag!

 206. Jag skulle vilja ta selfies med alla mina bröllopsgäster, hade vart en fin gåva till gästerna att få de utprintat mesamma (så blir inte bilderna o ligga i telefonminnet utan att framkallas). Speciellt en selfie med svärmor från Malaysia hade vart guld värd!

 207. Svårt val, men skulle gärna ta en selfie tillsammans med mina fem syskon. Vi bor så långt ifrån varandra så det är nästan alltid nån som fattas då vi träffas ♡

 208. Jag skulle ta på mej, min man och våra tre döttrar. Finns alldeles för få bilder på oss alla tillsammans!

 209. Slefie with my son and daughter of course, they are the cutest and funniest little persons I know 🙂

 210. Oj vilken supervinst! Jag sku ta en selfie med min vän Maria som snart flyttar till USA . Kommer inte att se henne på länge. Och oj vad jag sku villa vinna dendär!

 211. En selfie på toppen av Kilimanjaro med Tanzaniets befolkning i bakgruden skulle inte sitta fel! Hoppas den i framtiden blir tagen och då behöver man ju definitivt ha ett bildbevis på väggen!;)

 212. Vilken kul grej! Första tanken var att med min dotter som snart fyller 1år. Men vi har ju tagit sådana bilder så många gånger redan, så istället svarar jag med min man <3 han är inte med i några sociala nätverk så der blir inte så ofta taget selfies med honom 😉

 213. Jag skulle vilja ta en selfie med min blivande kompis Oscar, som kommer ploppa ut inom närmsta veckorna. Namnet på min nya bästis är redan klart och presenterna till oscar, mamma och pappa, våra goda vänner, ligger och väntar. Tänk att få föreviga vår första träff och att få dela med oss av resultatet till familjen på plats. Det vore nåt det!

  Hälsar Emma

 214. En selfie med Bon Jovi sku vara rätt rolig att ha. Gillar deras låtar. Nåt att prata om med barnbarnen om 50 år 😉

 215. Jag hade velat ta en selfie med bloggerskan Hanna Persson.
  Hon är min tvillingsjäl men vet inte om det ännu.
  Jag skall flytta till Stockholm och därmed låta henne lära känna mig med.
  Sedan skall vi protestera mot rasism och nazism tillsammans!

  (hehe.)

  Jomen, konstigt nog är det ett av mina livsmål. Hon är bara alltför häftig!

 216. Jag skulle vilja ta en med min käre lillebror. Det finns massa bilder på oss som små, men desto färre i vuxen ålder. När vi är gamla kommer vi med säkerhet vilja prata om det som är och som har varit, och då vore det kul att kika tillbaka på bl.a. den.

 217. Med min härliga 90-åriga mormor!

 218. Jag skulle ta en selfie med min mamma. Ångrar så att jag in tog mer bilder på pappa medans han levde och nu förevigar jag det mesta.
  /Ulrica

 219. Åh vad rolig tävling! 😀

  skulle absolut vilja ha en selfie med Emma Watson, största idol senas första Harry Potter filmen! 🙂

 220. En selfie med morfar vore väl coolt och ett härligt, modernt minne till senare! Ååååh, älskar “pappersfoton” 🙂

 221. Jag skulle ta en selfie med min gravidmage medan den ännu är kvar.

 222. Jag längtar efter att få ta en selfie med min dotter som är beräknad att komma till världen 10.10 🙂

 223. Hej!

  Jag skulle ta en selfie med hela bästa familjen (min 😉 ) o morfar o mormor när vi är i Grekland i höst. En resa som morfar fick i 60-årspresent. O den bilden skulle mormor sedan få som tavla när hon fyller 60 nästa år. Precis som morfar fick, en tavla på alla tre barnbarn på en strand i Grekland när han fyllde år förra hösten – med ett Grattis! Du får följa med oss till Grekland!
  Hoppas på tur! (o hur det än går, Tack för tipset på printern!)

  Önskar dig o din familj en underbar sommar!
  Pernilla

 224. Hej, jag skulle vilja ta en selfie med min mamma!

 225. Med i tävlingen. 🙂

 226. Jag skulle ta en selfie med mej och min fina familj: gubben, dottern på 1,5år och sonen på snart 4 månder (några dagar äldre än din) :). Har så många fina foton som skulle behöva printas 🙂

 227. En selfie med mannen och våra fyra söner och vår dotter skulle vara kul!

 228. En selfie med min söta 1,5-åriga dotter skulle nog valet falla på 😀 Hade varit alldeles underbart att vinna den här selfie-makaren. Härlig blogg du för, btw 🙂

 229. En selfie med min söta guddotter skulle det bli 🙂

 230. Med min man barn, och alla vackra människor jag känner! så klart med dig också om jag någon gång springer på dig på stan! 😉 Sen skulle det få bli en mega stor foto vägg i sovrummet i alla möjliga färger. Det skulle bli super fint!

 231. En selfie med Tarja Halonen skulle slå allt för mig! 🙂

 232. – en selfie med min nyfödde son

 233. Självfallet är jag med, håller tummarna!

  Lana del Rey skulle jag vilja ta en selfie med. Hon är en stor inspirationskälla och kör verkligen sin egen grej! Sång är verkligen något jag älskar och hoppas en dag vara lika stor som Lana. 🙂

 234. “Ett foto jag tar, på mig och min goda tartar. För att sedan hamna i receptboken så fin, jag
  drömmer mig bort till när canon selphy printer blir min :D”

 235. Jag skulle nog ta flera selfie bilder om dagen tillsammans med mina härliga små flickor som betyder hela världen för mig – om jag skulle vinna en sån. Ha en fin fin dag!

 236. Petter Askergren sku int vara helt fel.. =)

 237. Jag skulle ta en selfie med vår kattunge! Han är ett riktigt litet lejon, mjjauu! 😀

 238. Ååh vilken underbar utlottning! 😀

  Jag skulle vilja ta en Selfie med dej såklart! Vem skulle inte vilja ha en selfie med sig själv och sin favoritbloggerska hängandes på väggen?

 239. Jag vill ta en selfie tillsammans med min underbara sambo som alltid är så snäll och stöttande i vårt nya sekelskifteshus dit vi just fått nycklarna. Living the dream<3 tack för din blogg, den ger alltid sån inspiration, speciellt nu när vi går i renoveringstankar!<3<3

 240. Jag skulle ta en selfie med min familj. En “dröm-selfie” skulle vara av mig tillsammans med vår f.d. häst och hund.

 241. Jag skulle nog ta en selfie tillsammans med min 1 åriga dotter och få med min växande mage, där nästa bebis är på kommande i september. Annars skulle det inte sitta fel att ta en selfie med Lars Winnerbäck heller, en man vars sångtexter klingar rakt in i hjärtat.

 242. En selfie kan man ju ta egentligen varenda dag med en när o kär så ja skulle gå tillbaka i tiden o ta en med 2 av våra nära som tyvärr inte e med oss längre o som vi saknar varenda dag.

 243. Jag skulle ta en selfie med mina tre söner, håller tummarna för vinst, blir alltför sällan att beställa fotografier utan alla bilder lämnar i telefon och på datorn.

 244. Allra helst skulle jag ta en selfie tillsammans med min mamma och lilla dotter. Min mamma gick bort i cancer strax före vi konstaterade att vi väntade barn.

 245. Jag skulle vilja ta en selfie med alla mina närmaste vänner och familj. Ränk vad roligt det skulle vara att ha alla på en och samma bild! 🙂

 246. med min familj!

 247. Hej! Är väldigt dålig på detdär med selfies, men jag skulle gärna ha en selfie på mannen och våra tre barn. ❤️

 248. En selfie med mej och Selphy, ifall jag vinner denna tävling. Hihi!

 249. Selfie med min vän som bor i costa rica! <3

 250. Självklart med min 7-årig dotter 🙂

 251. Jag sku ta en selfie me mina älskade tvillingflickor.

 252. Ja sku absolut ta en selfi på mej själv som tonåring, nu och om 30 år.

 253. Jag skulle ta en selfie med mina småtroll i sängen, direkt när vi vaknar på morgonen och när håret står yvigt, deras leende är som mest kärleksfulla och händerna klappar mot en kind. Det är stunder jag alltid vill minnas!

 254. Haha. Selfy printer. Fantastiskt! Kan inte fatta att jag inte redan har en. Jag vill ta selfie med alla! Men mest med Tarja Halonen och David Beckham. Gärna en hångelselfie med David.. ;D

 255. På alla mina selfies tränger sej ett barn med, så svaret är självklart. Mina barn.

 256. Voi, jos saisin ihan kenet vaan valita, valitsisin David Beckhamin! Olen ihaillut häntä, muutenkin kuin ulkonäöllisesti 😉 melkein 15 vuotta, hän on hauska ja aito ihminen, jolle perhe on tärkeä. Eikä siinä ulkonäössäkään ole mitään vikaa =) Aivan mahtava tyyppi!!!

 257. Jag sku ta en selfie med Justin Timberlake! Slurp! 😀

 258. Jag önskar att jag kunde ta en med min mormor. Tyvärr så finns hon inte längre hos oss. Hon var en underbar människa, glad, påhittig och en riktig sagotant. Jag saknar henne så.

 259. Jag skulle vilja ta en selfie med min hund. Han börjar vara gammal och jag tror inte att det finns en bild på oss två. <3

 260. Jag skulle ta en selfie med mina 3 fantastiska syskon! Fast vi är otroligt olika och bråkar och ryker ihop så glömmer vi det lika snabbt och har otroligt kul tillsammans. De finns alltid där för mig och de är verkligen några av mina bästa vänner <3

 261. Vilken härlig tävling! Hållet tummarna att turen är på min sida

 262. En selfie med freestyleåkaren Pekka Hyysalo. Här e en kille som visar att ett positivt tänkande för långt i livet. Jag valde honom eftersom jag är rena rama motsaten till detta 🙂 Jag vill bli bättre på detta! Hoppeligen blir det någon dag en del av min personlighet eller åtminstone en användbar metod 😉

 263. Jag skulle ta en bild på vår fina lilla familj som består av mej och min älskade lilla dotter <3

 264. Jag skulle ta en selfie med min familj: min man och våra fem barn!

 265. Jag skulle vilja ta en “selfie” med Ernst Kirsteiger – han är min idol 🙂

 266. En selfie will jag ta med Joachim Löw, Tysklands fotbollslandslagstränare!

 267. Jag skulle ta en selfie med Hillary Clinton!

 268. Oh, en sådan skulle jag absolut behöva! Skulle ta en selfie med mina underbara kids 🙂

 269. Jag skulle vilja ta en selfiebild med
  mina fyra älskade barn och mina två
  underbara små barnbarn! <3
  Min lilla "baby" min chihuahuakille
  skulle självklart va med i ena hörnet.

  Haha en verklig utmaning att få med
  alla…;) Jätterolig tävling!

  Kram <3

 270. Har precis blivit påmind om hur skört livet är. I morgon kan det vara för sent. Så jag skulle vilja föreviga varje liten stund som gör mig lycklig. Jag skulle gärna ta en selfie med min kära man på vår 10-årsbröllopsdag i augusti och samtidigt önska att vi får fira måååånga bröllopsdagar till.

 271. Jag skulle absolut ta en selfie med min kära pappa. Han är min bästa vän och tyvärr så finns det inga bilder på oss två för de senaste 15 år…nu när man faktiskt “säger” det högt, så fick jag en brådskande känsla att faktiskt ha det gjort. Han är viktigaste människan i mitt liv.

 272. Skulle ta en selfie med min farmor när hon var i min ålder bara för att se likheterna.

 273. En selfie tillsammans med min familj

 274. Selfie muksujen kanssa, ehdottomasti. Vaikeaahan se on saada kaikista onnistuneet kuvat (pojat alle 4-vuotiaita), mutta ehkä vielä joskus onnistun. 🙂

 275. Jag sku ta en selfie med min fina faffa, 100 år, som är övertygad om att det ser ut som i Kokkola då man kommer till himlen 🙂

 276. Anais Nin – skulle så gärna velat träffa henne

 277. Hej, hej!
  Skulle ta en selfie med min dotter, 13 år, som är mycket intresserad av fotografering och äntligen får göra en egen blogg (man ska va 13)!

 278. Har länge önskat mig en Selphy printer! Den skulle på löpande band printa ut fina bilder på min älskade familj – nyfödda sonen, härliga hunden, pappan & mamman. 🙂

 279. Med de vackraste jag vet, min sambo och vår son.

 280. En selfie med min underbara familj!

 281. Jag skulle ta en selfie med mina barn. <3

 282. En selfie med min sambo och jag, så sällan vi hamnar på samma kort! 🙂

 283. Selfien ottaisin yhdessä lasteni kanssa <3

 284. Jag skulle vilja ta en selfie med min mormor som fick lämna jorden alltför tidigt.

 285. En selfie i hängmattan passar bra just nu:)

 286. Jag brukar gömma mig för kameran, men skulle så gärna ha en familjebild av mig själv, maken o våra älskade tonåringar. Den bilden skulle jag rama in.

 287. En selfie med mina 2 barn såklart 😉

 288. Caroline Lindberg

  Vilken lycka att kunna göra en sån här tävling WOW! Jag hade velat göra en med min man. Den 27 har vi vart gifta ett år men har inga bilder……. Han gillar inte att bli medvetet fotograferad. Tar kort i smyg. Skulle vara guld värt att ha denna o trycka ut fina familjekort att pryda husets väggar med. Blir så personligt då. <3

 289. HEISAN :-).
  ALLER FØRST TUSEN TAKK FOR EN FLOTT BLOGG, OG MÅ BARE SI AT LEON ER NAVN PÅ GUTTER MED MASSE HJERTEVARME, OMSORG OG HUMOR 🙂 :-).
  MIN DRØM ER Å REISE MED MIN PAPPA TIL CARIBIEN HVOR HAN JOBBET SOM SOM UNGDOM PÅ CRUISE!
  HER SKULLE VI TATT ET FLOTT SELFIES MED LYSEBLÅ HIMMEL, FARGERIKE HUS OG ET VANN SÅ KLART SOM GLASS I BAKGRUNNEN :-).
  TAKK FOR Å STARTE DAGEN MIN MED EN GOD DRØM :-).
  HÅPER DIN DAG BLIR LIKE FIN!
  YVONNE

 290. Åh vilken härlig tävling! Och vilken fin vinst!

  Jag skulle ta en selfie med min femåriga dotters idol: Zlatan! Förstå vad imponerad och glad hon skulle bli. 🙂

  Ha en fin dag!
  Camilla

 291. Selfie Jeff Bridgesin kanssa, olisipa hauska ajatusleikki 🙂
  Mutta tulostin olisi ihana, saisi jotain konkreettista esillekin, ja paperikuvat on vaan jotenkin aidompia.

 292. Jag hade nog velat att min moffa fått uppleva denna manick,. Han var reklam-makare på den gamla goda tiden då han enbart hade sina egna händer och ur dessa föddes otroliga verk! Annonser, skyltar och plakat. Han var även en otrolig fotograf som framkallade sina bilder hemma i källaren och ännu idag har hans bilder det där extra som vi idag inte får fram utan all världens redigeringsprogram till vår hjälp. Jag hade så gärna tagit en selfie med honom för att få se hans min över hur vi idag bara med ett par knapptryck står med ett färdigt foto i vår hand. Jag tror att hans min skulle vara rätt skeptisk blandad med förvåning 🙂

 293. Jag skulle ta en selfie med vår bebis som beräknas komma i höst 🙂 Och självklart med de övriga barnen med <3

  Kram

 294. Beyoncé! Eller helst en selfie med både Beyoncé och JAY Z. Kan knappast bli en coolare selfie, haha!

 295. Jag skulle ta en selfie med Tysklands herrlandslag i fotboll. Då skulle man säkert få en dos voittajafeelis varje gång man såg på bilden! 😉

 296. Jag skulle ta en selfie med Robbie Williams!

 297. Jag skulle vilja ta en selfie med Neil Patrick Harris, eftersom han är en stor talang och en människa jag beundrar mycket! 🙂

 298. En super söt och cool selfie med mina kusiner som är 1 och 4

 299. Absolut en (eller många) selfie med våra två döttrar! Jag klagar ofta över hur lite bilder det finns på mig och barnen när det oftast är jag som fotograferar. Nu tycker båda våra flickor att det är roligt med en selfie så det vore toppen att enkelt printa ut dem! Dessutom föredrar jag bilder på papper men är sämst på att framkalla. Håller tummarna! 🙂

 300. Jag skulle ta en selfie med min sambo <3

 301. Jag tar gärna en selfie med min nya stora familj. Vi har gått från att vara jag och min dotter i många år till att nu ha tre män i våra liv, min sambo och hans pojkar. Familjebild saknas så den selfien får bli Vår bild.

 302. Jag skulle ta en selfie på min systerson som är nu 17 månader. Han är en riktig solstråle!

 303. Jag skulle vilja ta en selfie med min pojkvän!

 304. Hej! Fin tävling! Min man och jag har varit gifta i 17 år i augusti. Det finns max 5 foton av oss tillsammans. Så jo.Jag svarar.Jag vill ta en selfie tillsammans med honom. ♥

 305. Med min söta Kasper som fyller ett år om en vecka, för han är mitt allt!

 306. Jag skulle vilja ta en selfie med mamma-babygänget som brukade träffas när vi var mammalediga. Det skulle vara roligt att ta en ny bild när barnen blir t.ex 10 år 🙂

 307. Jag skulle ta en selfie med mitt första barnbarn Theo! Han föddes på midsommarafton! Han är otroligt söt!

 308. Jag skulle vilja ta en selfie med min systerdotter Olivia.
  Hon är i ålder med din lilla ögonsten.
  Tyvärr träffar jag henne alltför sällan då min syster med familj bor i Finland och jag själv i Sverige.
  Men jag hälsar på dem så ofta jag kan och då är selfiebilder ett måste :)!

 309. Jag sku vilja ta en selfie med en pojke jag är förtjust i…

 310. Jag skulle helt klart ta en bild av mej och mina barn, det bästa jag har.

 311. äntligen kan jag säga att just nu är JAG den jag vill ta en selfie med. Tagit många år att bygga upp mitt självförtoende för att ens tänka en sån här tanke 🙂

 312. Fina du! wow vilken fin tävling du delar med dig av. Mitt svar: Jag hade så innerligt gärna velat haft ett foto på mig och min gammelmormor som gick bort när jag var 6 år. En enastående kvinna som blev änka tidigt, jobbade hårt för en kärleksfullare värld på många sätt. Hon betydde så mkt för så många, främst min mamma. Trots att jag var liten när hon gick bort är hon en person som har en stor plats i mitt hjärta. Hade jag en selfie med henne hade jag definitivt satt upp det fotot på bästafotohyllan. Tack för allt i din otroligt vackra och ljuva blogg! Kram

 313. Jag skulle ta en selfie med min coola moster. Hon är 70++ men har skaffa en dator på äldre dar och vill hänga med.

 314. Med min nyfödda dotter

 315. Jag skulle vilje ha en selfie med MIN MAN 🙂
  -Han och jag har snart varit gifta i 8 år
  -Han är en underbar pappa till våra två barn
  -Han och jag har vuxit ihop och blivit ett
  -Han får mig att blomma och jag blir så mycket bättre i hans närhet

 316. Hmm.. jag tror jag skulle ta en selfie med mina hönor. Tror det skulle bli en minnesvärd bild.

 317. Ehdottomasti kymmenen kuukautisen tyttäreni kanssa. Tosin tänään oli niin mukava ratsastusvalmennus, että olisin voinut ottaa kuvan myös hevoseni kanssa.

 318. Jag skulle vilja ta en selfie med vår bebis som föds vilken dag som helst nu. 🙂

 319. Selfie med Barney Stinson, awesome 😉

 320. Får jag välja vem jag vill?? Då vet jag direkt vem jag skulle välja, men det krävs även en tidsmaskin så det blir kanske lite komplicerat men jag väljer honom ändå: Jesus! Lätt. Kram på dig vackra kvinna!! <3

 321. Min bästä selfie är med min dotter <3, det skulle jag göra med nya printer 🙂

 322. Jag skulle ta en selfie med söta sonen. Förstås. 🙂

 323. Hmmm…säkert med världens bästa mamma

 324. Tätä olen himoinnut syyskuussa juhlittaviin häihimme! Ottaisin selfien kaikkien vieraidemme kanssa 😀

 325. Med mina två barn och man skulle jag taen selfie. Det är alltidjag som fotar i vår familj och senast igår slog det mig att vi alla aldrig fastnat på samma bild. Hoppas jag vinner eftersom vår dator gått sönder och alla våra bilder försvann. Och tyvärr är det allt för sällan jag framkallar bilder. Fyller ju även år nästa helg, en perfekt present tycker jag 😉

 326. Jag skulle vilja ta en selfie med prinsessan Victoria! 🙂 Det skulle vara kul att träffa henne!

 327. Nu blev jag inspirerad att ta selfies med alla mina nära och kära! Det är ju faktist genomförbart! Om jag skulle få önska “vemsomhelst” så skulle jag vilja ta en selfie med någon superkändis, typ Obama. Skulle vara kul att ha på dassväggen! Tänk vilka frågor det fotot skulle väcka!

 328. Jag skulle ta en selfie med min man den 7.8 när vi firar 10-årig bröllopsdag! Och våra två fantastiska barn skulle såklart också vara med som en fin påminnelse om vad som har hänt under de gångna tio åren 🙂

 329. Skulle ta en selfie med maken och barnen jag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *