Love this post:Love this 0

Hei kaikki! Toivottavasti teillä oli ihana pääsiäinen! Oisko taas aika hieman kilpailla? Tässä tulee ensimmäinen kaikkiaan kolmesta kilpailusta jossa palkintona Tree Jewellery-koru. Loput kaksi kilpailua tullaan pitämään nyt muutaman viikon sisällä. Mahtavaa, vai mitä? Minua Tree Jewelleryn korut kiehtovat niiden hieman rajumman tyylin sekä upeiden yksityiskohtien takia. Tässä kilpailussa arvomme tämän hienon mustaa nahkaa olevan käsikorun jossa metallilaatta tekstillä ”There is only one happiness in life, to love and to be loved”. Voitte käydä Tree Jewelleryn kotisivuilla katsomassa lisäkuvia korusta.

Ollaksesi mukana kilpailussa sinun tulee mennä Tree Jewelleryn kotisivulle ja klikata linkkiä ”lookbook”. Tämän jälkeen kirjoittakaa kommentti tähän blogipostiin ja perustelkaa miksi juuri sinun tulisi voittaa tämä upea koru.

Kilpailuaika on 5.4-9.4.2010 ja perjantaina arvomme voittajan! Onnea kilpailuun!

You may also like...

0 Comments

 1. Underbart fina smycken, och väldigt fin blogg. Jag hittade hit igår av en slump och är lycklig över det 🙂
  hoppas självklart att kunna gå vinna armbandet, men annars kan man få information om var man kan köpa armbandet eller någon webshop som man kan beställa från?
  Glad påsk se så timmarna som är kvar av den…/M

 2. Poikkeuksellisen ihana koru – puhumattakaan sen tärkeästä sanomasta! Mielestäni tämä rannekoru sopisi minun ranteeseeni muistuttamaan minua tyttärestäni. Palasin juuri töihin pitkän äitiysloman jälkeen ja ikävöin pientä pellavapäätäni joka päivä kovasti.. Ei ole mitään niin ihanaa ja ihmeellistä rakkautta kuin äidin ja lapsen välinen rakkaus <3 Mukavaa viikkoa sinulle =) KRAM

 3. Maria Nyström

  JAg vill verkligen vinna det tuffa armbandet, det skulle passa särskilt bra då min födelsedag är under denna period.

 4. TykkäänTykkäänTykkään 🙂

 5. Att älska och få bli älskad, kan det bli bättre? Jag har alltid varit en riktig “mammas och pappas flicka” och det bästa jag vet är när jag kommer till mitt föräldrahem och omsluts av alla dofter och den speciella värmen som jag bara finner där. När man hjälper mamma med middagen, när pappa sitter och “hummar” åt något man berättar och när man vet att man kan berätta vad som helst och alltid få höra uppmuntrande ord. Det, det är kärlek. Och det är inget jag vill ta för givet. Jag vill kunna bli påmind om det varje dag och därför tycker jag att det där armbandet (som är läckert som bara den 😉 ) skulle sitta bra på min arm. Och påminna mig om vår största skatt här i livet; kärleken.
  Tack Malenami för en fin blogg. Jag vill att en blogg ska innehålla bra text och fina bilder och det gör du med bravur! Kram.

 6. Hej!

  Hittade din blogg för några dagar sedan och fastnade för din förträffliga klädsmak!Var på väg in på din sida för att se hur du kombinerar Humanity-armbanden med andra smycken -hade nämligen tänkt att klicka hem ett nu i färgen “magenta” och ett i svart -sist ut känns det som.. Nu får jag dock ta en riktig funderare när jag sett det här fina! 🙂 Well,armband kan man inte få för många av – snyggast är ju att ha många! Tack för inspirationen!

  Kram Sandra,Malmö

 7. Älskar läderarmband! Dessutom har armbandet en fin text jag gärna skulle bära med mig!

 8. Jag välkomnar våren! Underbart med lite vår och sommar inspiration. Armbandet har den perfekta texten som verkligen passar in på allas liv. Jag skulle vara ärad att få bära detta armband och detta vackra smycke från Tree Jewellery. Tack för underbara inlägg och tävlingar. kramar Josso

 9. Åh, vilka fina smycken! Min man som aldrig använder smycken mer än sin förlovnings/vigselring, kunde mycket väl kunna tänka sig det snygga armbandet – DET är ett mycket bra betyg!

  kram å hej

 10. Upea koru! Se sopisi ranteeseeni paristakin syystä, mm. koska se on selvästi minun tyyliäni ja sopisi hyvin vaikka jokapäiväiseen käyttöön ihanan sanomansa vuoksi! 🙂

 11. Ett riktigt coolt armband med en vacker och tänkvärd text… Kombinationen tilltalar mig, absolut! Skulle gärna vilja vinna ett sådant!

 12. Mycket snygga smycken!! Min stora lycka i livet är mina barn för där får man just det som står på armbandet. Man både får och ger kärlek. I evighet.. Men på vägen kan man behöva se lite snygg ut också i sin vardag som småbarnsmamma. Och speciellt när man är snygg med budskap!
  Måste säga att du har fantastiskt god smak och som en stor fan av Odd Molly får jag aldrig nog av att se dom ljuva plaggen bäras upp av någon som klär såå bra i dom. Är inne ofta och låter mig inspireras. Tack för en bra blogg!!

 13. Oj kära vän vad fint armband! Jag sku gärna vinna armbandet som en påminnelse av vår ewerlasting vänskap. Det är ibland väldigt tungt att vara långt ifrån mina vänner, men i mitt hjärta finns de alltid. Om jag hade ett armband med ett så fint budskap som detta, kunde jag varje gång jag tittar på det minnas mina älskade vänner om hur kära de är för mig och hur mycket de betyder för mig, då kunde det för stunden ta bort min ångest av att inte alltid kunna vara i deras närhet. Jo, jag vet, inte skall ett armband vara det som påminner mig om mina vänner, men det kunde vara en liten tröst i denna stressiga miljö jag befinner mig i. Snart är jag i er närhet igen! Saknar dig och er så mycket att det gör ont!
  Många kramar!

 14. Vilken ljuvlig tävling! Varför jag måste vinna denna smycke är att “to love and to be loved” är mitt motto och det finaste man kan göra. 🙂 De känns underbart att älska och att bli älskad, det är det viktigaste för mig.

  Kram Sonja

 15. Älskar din hemsida och blir så inspirerad!
  Det är verkligen vackra smycken med härliga budskap!
  Skulle gärna vinna ett för att piffa upp min “appearance”. Har gått ner 12kg, känner mig vackrare än någonsin men måste köpa nya kläder för de jag har är för stora…kanske kan börja med att vara vacker i mitt nya “jag” med ett nytt armband 🙂
  Kram!!¨
  //Sara

 16. Hallå du härliga, inspirerande människa. Jag blir så otroligt glad av att läsa din blogg. Jag har aldrig någonsin lämnat en kommentar men har läst din blogg i flera månader. Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna armbandet från Tree Jewellery. Det är så otroligt mycket jag. Jag måste genast köpa några av deras smycken.
  Fortsätt att vara precis som du är.
  Love
  Lotta Roos

 17. Hej!
  Jag vll gärna vara med och tävla om det fina armbandet.
  Min kommentar är en bra blogg med mycket inspiration
  om livet. Och det är ju precis det som livet handlar om
  “att älska och bli älskad” LYCKOKÄNSLA.
  Kram Madde

 18. För att jag precis har hittat hit och upptäckt din blogg. Och den förgyller mitt liv, kryddar min vardag. Tack!

 19. Jag älskar deras smycke och gillar att ha “affirmations” runt omkring. Jag försöker ha positiva meningar hemma hos mig i form av tavlor för att påmmina mig om allt som är bra med livet och vad kan vara bättre än att bära en sådan “affirmation” i form av smycke? I LOVE…. 🙂

 20. Aivan ihana koru! Haluun sen koska se on ihan mun näkönen.
  Mistä näitä muuten saa ostaa?

 21. Laura Karanko

  Hej Malena!

  Jag tycker jag borde vinna ett kärleks smycke, för att jag fyller år, alldeles snart (15.4) och så sällan unnar mig att köpa eller be om/önska smycken, åt mig själv. Dessutom är armband just mitt favorit sort av smycke, något jag kan ha både till fest och på en helt vanlig Nia lektion. Att sprida glädje och kärlek hör till min “Mission” som dans-lärare, så vad skulle bättre pryda en dansös änn detta?

  =)

 22. Olisi ihana voittaa tämä koru! Tutustuin nyt eka kertaa tähän merkkiin ja vallan ihastuin näihin koruihin web-sivujen perusteella…joten käytännön kokemusta kaivataan 😉

 23. En finfin och inspirerande blogg du har – gör en varje gång glad. Jag vill aboslut vara med och tävla om det fina armbandet. Är tokförsälskad i smycken med vackra texter – och ett tree-jewellry smycke fattas helt klart! Och efter att kollat i lookbooken är nog denna tuffa söting en av favoriterna. 🙂

 24. Oj vilken härlig tävling du ordnat…igen!
  Jag skulle SÅÅÅÅ vilja vinna detta smycke, texten på smycket är så viktigt och fint!
  Jag brukar ha superdålig tur i alla tävlingar, så om jag inte vinner denna gång måste jag nog köpa detta armband, så fint är det! 🙂

 25. Detta absolut coola och samtidigt vackra armband skulle sitta som gjutet på min arm under resten av min graviditet, ( och självfallet även efteråt), som påminnelse om de stora sakerna i livet. De saker som man inte kan förklara, utan måste upplevas, som kärleken till sin äkta hälft, och kärleken till ens barn.

 26. Oma gradu tipahti juuri postista! Se on saavutus kahden pienen lapsen äidille, jota voisi kyllä tällä korulla juhlistaa 🙂

 27. Hej! Tack Malena för en så fin och inspirerande blogg, jag läser den varje dag 🙂 Jag skulle väldigt gärna vinna detta armband och om jag vann skulle jag och min pojkvän turas om att bära det fina. Ett smycke ska kunna fungera som en symbol för vad som är viktigast i livet, kärlek. Det tycker jag detta armband förmedlar så bra, och det skulle påminna mig varje dag om att ta vara på vänskapen och kärleken i mitt liv.

 28. Jag tycker jag ska vinna för jag fyller år idag=)

  Fast jag vet inte om jag håller med om “one happiness”? Jag har två, en My och en Molly, och att inse att “to love and be loved” faktiskt innefattar allt detta som de är för mig känns förvirrande litet, även om jag inser att det faktiskt sammanfattar allt och inte kan bli större!

 29. I slutet på månaden åker jag iväg till USA i 2 månader (inte så länge i och för sig), något jag gjorde ifjol också fast då åkte jag i slutet på mars. Det här armbandet skulle jag ge åt min underbara mamma, för det förtjänar hon verkligen! Ifjol då jag åkte fick jag ett nomination armband med ett hjärta av henne, så att jag skulle komma ihåg henne och kunna tänka på henne varje gång jag tittar på det. Då missade jag både morsdag och hennes födelsedag. Det gör jag i år också. Därför vill jag vinna, för min underbara mamma förtjänar det verkligen! Hon har dessutom detta år jobbat 100% + studerat kvällstid + fått ett slutarbete färdigt som varit på hälft i herrans många år. Bara för det, och för att hon ju är den bästa mamman i världen vill jag vinna detta åt henne. Så att hon alltid kommer ihåg hur mycket hon betyder för mig och min bror!

 30. Tack för en fantastisk och inspirerande blogg! Bloggen sätter verkligen guldkant på vardagen, följer den dagligen med stor nyfikenhet. Jag tycker budskapet på armbandet är en stark symbol för mig och min sambo. Jag älskar honom över allt annat och vår kärlek kan tyvärr inte alla glädjas åt. Alla kan inte leva med andras framgång och kärlek. Därför tycker jag att detta budskap visar vår starka kärlek och jag vill gärna bära det med mig genom vardagen.

  Må Väl!

 31. Jag läser din blogg varje dag och känner hur jag inspireras av ditt härliga liv och leverne. Jag har just nu en 40-års kris och känner att jag skulle bli super glad om jag vann, nått roligt som händer någon gång… ;o) Försöker leva efter mottot “Förundras över allt, även det mest vardagliga”, och det går ganska bra. Armbandet skulle passa mig perfekt. Tack för att du delar med dig, av dig.

 32. Hej! Klart att jag vill vara med och tävla om det fina armbandet med vacker och tänkvärd text. Samtidigt vill jag passa på att tacka för en fantastisk blogg med vackra bilder och mycket inspiration!
  Varför skulle jag då få äran att vinna? Jo, jag, precis som de flesta andra här, tycker att texten är sann för mig! Jag gifte mig förra sommaren och kan inte tänka mig något mer underbart än att dela livet med den man jag älskar. Alldeles nyligen var vi med om en otroligt tragisk händelse som satte vår kärlek på prov, men jag hoppas och tror att vi kommer ut starkare på andra sidan. Kärleken sägs ju övervinna allt!
  Kram på dig!

 33. Hei!!
  Löysin juuri tänään blogisi ja täytyy sanoa että olen aivan ihastuksissani ja sain valtavasti uusia inspiraatioita luoda eteepäin omaa tyyliäni. Mahtavaa!! Ihanan yksinkertaisen tyylikäs Tree Jewelleryn koru on niin minun mieleeni. Metallilaatan teksti puhuttelee kovasti. Ajattoman kaunis ja hieman rouhea koru voisi luoda tyylikkään kontrastin esimerkiksi tämän kevään ja kesän kukkakuoseihin, vaikkakin mielessäni yhdistelen sitä vielä useamman vuoden päästä erilaisiin, muuttuneisiin asuihini.
  Mukavaa kevään jatkoa!

 34. Hej Malena 🙂
  Vill gärna vara med o tävla! Jag skulle vilja vinna detta fina armbandet då jag tycker att det är sååå snyggt o budskapet passar mig! I år ska jag o min älskade gifta oss! Efter 10 år tillsammans och två barn så var det dags. Håller på att planera mina drömmars bröllop och jag längtar såå..
  många kramar o tack för den absolut bästa bloggen!

 35. Mina barn är på väg ut i livet. Armbandet vore en fantastisk sak att ge i “stå-på-egna-ben-present” !
  Ha en fin dag!
  /Mia

 36. Ett nytt märke för mej men helt underbart. Skulle gärna vinna det och ge min man,vi har snart bröllopsdag och jag har tänkt att ge honom ett armband. Det verkar passa både killar och tjejer.

 37. Ei mulla ole varmaan mitään parempaa syytä kuin muillakaan saada tuota ihanuutta, mutta olisin ikionnellinen jos se pääsisi rannettani koristamaan, sillä lause rannekkeessa on NIIN TOTTA, sillä rakastaa ja tulla rakastetuksi on onnellisen elämän tärkeimpiä asioita<3 Sinun blogiasi ja kauniita kuvia sinusta on muuten ihana katsella. Osaat pukeutua niin suloisesti ja naisellisesti ja olet todella kaunis:)

 38. Hej, bland de coolaste och finaste armband jag beskådat. Och mer talande text får man leta efter. .Helt underbart helt enkelt!

 39. Hej!
  Jag är så glad att jag hittat din sida, du har gett mig massor av styletips när jag tittat runt i din blogg =)
  Varför ska jag vinna? En enkel och kanske lite dum anledning: jag har aldrig vunnit något, någonsin (helt seriöst!) och jag skulle vilja känna på hur det känns=).. armbandet skulle dessutom alltid påminna mig om hur och varför jag fick det och det skulle göra min dag, varje dag!=)

  Mvh
  Sandra

 40. Vastaan elämäni ekaa kertaa kilpailuun, koska ensimmäistä kertaa näin jotain mikä todella pysäytti ja jotain mitä todella haluaisin. Koru itsessään on upea, karu ja yksinkertainen…juuri niinkuin minäkin 🙂
  Mutta silti parasta korussa on tuo teksti. Siihen siältyy koko elämän hienous yhteen lauseeseen. Tuo on myös se asia minkä haluan pienelle tyttärelleni elämästä opettaa! Kaunista!

 41. Det där armbandet skulle jag vilja ge min man som ger mig så mycket hela tiden och då menar jag inte materiella saker utan kärlek, förståelse, trygghet, tröst och glädje. En livskamrat som jag inte skulle vilja byta ut mot något annat, känner mig välsignad och det är en nåd att få sådan kärlek. Skulle vara kul att ge honom detta!!
  Kram Ina

 42. Kaunis koru merkki on uusi tuttavuus. Käytän harvoin koruja mutta tämän korun huolisin ranteeseeni arkeen kuin juhlaan. =D -tiina

 43. Oi, ihania koruja! Olisi upeaa voittaa juuri tämä yksilö sillä se muistuttaa rakkaasta mummistani, joka on aina sanonut, ettei elämässä ole mikään yhtä tärkeää kuin rakkau ja se, että saa rakastaa, on onni, jota kukaan ei voi koskaan ottaa pois. Olisi enemmän kuin ihanaa saada tämä koru ranteeseen muistuttamaan mummista; joko arpaonnen tai kaupan kautta, minäkin siis kaipailen tietoa, mistä näitä voi ostaa!

 44. Vackra smycken med vacka budskap – såna bär man gärna med sig. Det skulle vara härligt att vinna detta ljuvliga armband, och matcha det med många våriga outfits. 🙂

 45. Hej,
  Jag har nyss genomgått en väldigt svår period i mitt liv, jag höll på att missta en av mina bästa vänner pga en avskyvärd släktfejd. Den händelsen har lärt mej en hel del. Det är lätt att älska och bli älskad av sin familj men sina vänner måste man ta hand om som ömtåliga blommor. Det kommer dagar när allt tycks gå åt skogen men det går alltid att förlåta varann med det krävs samarbete från båda hållen! ”There is only one happiness in life, to love and to be loved”. Kunde inte ha sagt det bättre själv! Tack för en underbar blogg!

 46. Mums! Jag måste helt enkelt ha, varför? Jo en sjukskriven undersköterska med fingrarna mest i jorden(älskar gardening) och armarna runt mina fem barn behöver jag faktiskt få känna mig lite fin ibland. Ha en fin kväll!
  Kramar Malin

 47. Jag tycker armbandet var super fint.Jag fyller 35 år den 11 april och är ensamstående undersköterska med en underbar dotter på 5 år men tyvärr så finns det inte pengar över för en present till mig själv så att vinna ett så fint armband skulle jag bli så glad. Tänk vilken 35 års present till mig själv
  Kram Jeanette

 48. Vill börja med att tacka för att du delar med dig av ditt liv i en mysig blogg. Har varit en trogen besökare sedan någon månad tillbaka och du har blivit en av bokmärkena som man återkommer till. 🙂

  Mitt bidrag till att vinna armbandet vill vara kort; detaljer to die for (skruvar!!), lädrets karaktär växer fram ju mer man använder det och en mening som får en att tänka till i en hektisk vardag.
  Men samtidigt känns det inte som det räcker till. Först tänkte jag att varför delta i blogg-tävling som man ändå aldrig vinner. Men sen vred jag på tanken och tänkte varför inte framställa ett armband till det enda man vill ha. För de är det verkligen värt! 🙂 Sedan har jag otur med tävlingar, vinner aldrig! Och det finns ett litet hopp i mig att det finns en liten chans att vinna och vad glad jag skulle bli. Glad över att jag hade tur med mig, tur och tur, glad att ni såg något i mitt inlägg. 🙂

  Tack och fortsätt bjud på din mysiga blogg som jag läser på kvällarna med en varm kopp thé.

 49. Koru olisi piste i:n päälle monille omille asuilleni ja muistuttaisi tekstillään tärkeästä asiasta.

 50. Tervehdys Malena,

  jostain mutkan kautta löysin kauneutta pursuavan blogisi muutama kuukausi sitten. Kauneus aina pysähdyttää. Vaikken itse juurikaan ole muotitietoinen (mukavuudenhalu ohjaa pukeutumistani liiaksi )rakastan kaikkea kaunista. Ja ah, kauneutta on onneksi niin monenlaista ja kaikkialla:)

  Rannekoru on yksinkertaisuudessaan kaunis, se kiehtoo minua siksi. Korun karuus&rentous ja samalla herkkyys sykähdyttää. Jos täytyisi kuvailla itseä kahdella sanalla, voisin valita juuri sanat rento ja herkkä. Kauniit mietelauseet ja runot ovat lähellä sydäntäni ja pieni lausahdus voi tuoda valoa&energiaa päivään. Allekirjoitan korun tekstin ja kantaisinkin korua ylpeänä ja ylväänä. Kaikki elämän saavutukset kun unohtuvat jos minulta puuttuu rakkaus. (Mikääneitunnumiltäänkin on koettu). Viimeksi tänään kuulin että minua rakastetaan; tunnen sen ja voin myös jakaa sitä onnekseni muille. Toivottavasti työssäni saan ripoteltua rakkauden hippuja myös vaurioituneiden lasten matkalle.

  Valoisia kevätpäiviä&-iltoja!

  t. Peppi

 51. Hej Malena!
  Jag har inget fint att komma med, kan inte övertyga någon om varför just jag borde vinna armbandet. Det finns bara en enkel orsak till att jag deltar idag: jag tycker att armbandet passar mig perfekt och jag vill alltså vinna det! Jag tycker om att vara lite rock men ändå alltid smakfull, detta armband passar precis in i den beskrivningen!

  KRAM

 52. Jag vill gärna vara med och tävla om detta underbara armband. Det skulle sätta en guldkant på min vardag som hemmamamma.

 53. Hellou!!
  Juuri minun pitäisi voittaa upea koru, koska….
  Tämähän on vaikeaa, perustella, miksi juuri MINUN pitäisi voittaa??
  Kaikki naisethan ovat aina yhden uuden korun tarpeessa, vai mitä?
  Yritetään kuitenkin, olen osallistunut moniin kilpailuihin, koskaan mitään voittamatta. Ja lisäksi Tree Jewelleryn korua en vielä omista, mutta näyttävät niin kauniilta ja uniikeilta. Ja tietenkin juuri Minun ranteeseeni sopivalta 🙂

  P.S.Kiitos aivan valloittavasta blogistasi
  xxx

 54. Det skulle passa mig rakt av;)
  Kram Monica

 55. Till min underbara mamma som alltid finns där <3
  Kram Hannah

 56. Osallistun kilpailuun!
  Minun tulisi voittaa ko. koru, koska en ole koskaan Tree Jewellery koruja käyttänyt ja olen pitkään etsinyt sopivan “raffia” korua.

 57. Aivan ihana koru! Pelkkää rakkautta ensisilmäyksellä!
  Olishan tuo kiva voittaa, niin ei tarvisi enään lainata siskon samantapaista käsikorua! Ja tuo olisi niin minun näköiseni!

 58. Hei! 🙂 Olen jo jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja kommentoin nyt vasta ensimmäistä kertaa. Blogisi on aivan ihana!

  Niin ja minun pitäisi voittaa koru, sillä se sopisi täydellisesti viime kesänä hankkimani Chanel-laukun pariksi ja toisi tyyliini kivan, vähän rosoisemman lisän. 🙂

 59. ajm in lööv. hedee armbande sku sita som djzuti på hanlede miin å sku vara en perfekt till he rockigari stiile ja som bäst försöker me på. fast man e en fati studerand sku man vila vara fiin 😀

 60. Denna armband vill jag ha på mig iallafall två gånger.. i Helsingforss!
  För att den är så cool och rockig vill ja ha på mig den på PINKkonserten i sommar, i Helsingforss!
  Och för de vackra, rörande orden och den tuffa looken skulle jag använda den under Reettas operation, i Helsingforss och veta att alla vi älskar och som älskar oss är “med ” oss där o hjälper att orka igenom det..

 61. Hei,
  osallistun mukaan kilpailuun!
  Haluaisin voittaa korun, koska olen hyvin “nahka-ihminen” 🙂 Rannekoru sopisi hyvin teettämäni nahkakellon viereen!
  Ja kiitos vinkistä Tree Jewelleryyn, ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

 62. Läderarmbandet och dess text påminner mig om kärleken till en person jag aldrig vill glömma! Att armbandet dessutom kompletterar min personlighet och stil på ett perfekt sätt gör det inte mindre åtråvärt..
  Tack för en jättefin och inspirerande blogg!

 63. Tuff, rockig och ändå strävt ljuvliga smycken. Skulle vilja äga en sån!

 64. Hej!
  Jag vill vinna armbandet så att jag kan ge det till min pojkvän eftersom han betyder så otroligt mycket för mig! Budskapet är helt klockrent för mig “There is only one happiness in life, to love and to be loved” och det syftar förstås på att min pojkvän är den enda kärleken för mig 🙂

 65. Jag skulle vilja ha det där armbandet för att efter en tung familjesorg har det kommit fram vem som bryr sig om mig. Och nu känner jag en sådan kärlek till den personen att jag vill ropa ut den till hela världen.

 66. Jag är KÄR ♥ I Tre Jewellery armandet – Är så JAG!

  Rockigt Å stilrent – Härligt med blandningen av materialet läder Å metall.

  Å BUDSKAPET är för UNDERBART – KÄRLEKEN är ju det jag LEVER för ♥ Livets MOTTO ♥ Mitt Motto ♥

  Jag är en tjej som älskar att ge, kärlek – vänskap – leenden – små gåvor, & blir väldigt glad av att göra andra glada. Å jag skulle bli SÅ SÅ SÅ glad om jag fick ÄRAN att vinna ♥

  För 3 år sedan så somnade min pappa in ….. Jag har alltid varit Pappas “Lill flicka” som han jämt kallade mig. Mitt hjärta är fortfarande brustet Å efter en tid så gjorde jag en tatuering ETT HJÄRTA på handleden som ALLTID är en påminnelse om min oändliga kärlek till pappa.
  Skulle älska att bära armbandet med det fina budskapet & tillsammans med mitt HJÄRTA.

  Är inne på din blogg varje kväll ♥ Bloggen Å du är SÅ fina …….. Verkligen inspirerande ……..

  Tjingeling // Linda

 67. Jag skulle gärna vinna armbandet eftersom jag efter ett halvår nu äntligen är på slutrakan med min gradu efter mycket stöd av mina kära. Armbandet skulle påminna mig om det viktigaste i livet familjen och vännerna.

 68. Raija Gummerus

  Hej Malena!
  Jag provade min fina Burberry topp i morse (den klassisk rutiga med trekvarts ärm) och blev lite fundersam eftersom det såg så bart ut, men sedan sa det bara klick och jag fattade att det är bara det fina armbandet som fattas som Malena skulle lotta ut i dag! Älskar att se välvårdat ut och det skulle vara som prick över iet på mig:) Visst kan det kännas lite ytligt efter dessa inlägg ovan…men kärlek och glädje vinner ju alltid och det estetiska är ju så viktigt. Vem av oss kan neka att det är så oerhört roligt att titta på tjejer och killar som är välklädda, precis som Du och Din kille! Att inreda hemmet är ju också bland det roligaste jag vet. Det är ju en livstil kan man väl säga! Varför skulle just Din blogg vara så enormt populär om vi inte tyckte om just dessa saker!
  Det var kort och gott varför just jag skulle vinna detta fina armbandet. Dessutom passar det ju till allt, Odd Molly etc, både till fint och jeans!
  Yes! Ha det så sköööönt!!! och tack än en gång för den sååå fiiina bloggen.
  Kram från Raija

 69. kände mig träffad av texten på armbandet och en påminnelse över det tunga året som gott och de vänner och familj som ställt upp för en. Jag hade ett likande armband förut men jag tappade bort det och det var har också varit en sorg för mig.

 70. Hej! Armbandet är superfint, men budskapet finare. Min bästa vän begick självmord förra sommaren, det lämnar en massa tankar och frågor som förblir obesvarade efter en sådan tragedi. Jag önskar att alla kunde ge och lära sig ta emot kärlek av sina medmänniskor, då skulle vi alla vara lyckligare. Det bästa skulle vara om alla fick bära med sig detta budskap, som en påminnelse. Om jag vann det skulle det bli en everyday påminnelse för mej att aldrig glömma igen, att aldrig hålla tillbaka med att ge och ta emot kärlek.

 71. Jag och min sambo har haft det väldigt stressigt (med gradu, jobb och framtidsångest) ett bra tag och ofta har det inneburit att jag sjunkit in i mig själv, mina tankar och min oro. Jag är trött, tar min sambo för givet alltför ofta och låtit min irritation gå ut över honom. Han är världens härligaste man och älskar mig villkorslöst. Och jag älskar honom. Armbandet skulle jag därför vilja bära varje dag som en påminnelse om att kärleken faktiskt är mycket viktigare än studier, jobb och framtidsfunderingar. Jag oroar mig så ofta i onödan och glömmer vad livet egentligen handlar om: att man ska ta en dag i taget och leva (och älska) som om varje dag vore den sista. Texten på armbandet skulle dagligen påminna mig om detta och om att jag är älskad, något jag verkligen sku behöva. Dessutom är det så sällan jag unnar mig själv något, så ett fint smycke skulle pigga upp mina dagar!

 72. Hei! Minä toivoisin voittavani tuon korun,ettei tarvitsisi lainata mieheni samantyylistä Kalevan Ratsumies-nahkarannekorua, se on sitä paitsi minulle aivan liian suuri =(
  Tämä koru on kuin minulle tehty, IHANA <3

 73. Nu vet jag inte hur brett armbandet är men kanske det skulle sitta snyggt även på en man?
  Funderar på att fråga sambon om han vill förlova sig med mig men tänkte att detdär med ringar tar vi sen. Men att ge honom ett snyggt armband så länge skulle ju vara härligt 🙂

 74. Jag älskar läder. Verkligen älskar. På skor, på väskor, jackor, smycken – ja allt.
  Vill vinna för att sommaren närmar sig och då har man kortärmade tröjor och visar hela den tomma handleden, med inga smycken alls.
  Jag äger inga armband eller ringar faktiskt – inte än iaf. Det ser så naket ut utan smycken på handen har jag märkt på sistone. Skulle bli jätte glad om jag vann. Gillar citatet på armbandet väldigt mycket också. Så himla sant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *