Love this post:Love this 0

 

TÄVLING!

Gör någon glad med fina strumpor! Som ni vet använder jag och min make mycket gärna de underbart roliga OCH ekologiska strumporna från Sock Designers (maken bär de roliga strumporna ofta med kostym, för att få det där något extra..). Nu kan du sända ett härligt “strumpogram” till någon du tycker om!

2 personer vinner ett Strumpogram (värt 200 kr, ca 22 €) som du kan skicka direkt hem till dig själv eller till någon annan från www.sockdesigners.se.

För att vara med och tävla om ett strumpogram skall ni:

1.Berätta i kommentarsfältet varför du skulle vilja skicka ett Strumpogram till någon, gärna också till vem.

2. Gilla Sock Designers på Facebook, lämna därefter ditt Facebook-namn och email i  kommentarsfältet. Alternativt länka till tävlingen i din blogg och bifoga länken.

Tävlingen pågår till den 15.11.2011. Lycka till!

You may also like...

28 Comments

 1. Jag skulle gärna skicka stumporna till min adoptivdotter Liisas (9år) syster Lilija. Vi har för lite mera än en vecka sedan fått kontakt med henne. Hon är 19 år och bor i Sankt-Petersburg. Jag tror hon skulle bli mycket glad.

 2. Men vilken underbar idé och vilka härliga strumpor. Jag är gärna med och tävlar och tänker vara lite ego, så jag önskar ett strumpogram till mig själv med motiveringen:

  “Att sortera strumpor gör mig alldeles matt, hur kommer det sig att det finns fyra nyanser av svart? Det är så att man kan hålla sig för skratt, så hit med en strumpa som gör livet mer färgglatt”

  Gillar förstås Sockdesigners på FB också, för att öka mina chanser till finfina strumpor. Länkar från min blogg: http://www.elviraspekulerar.se

  Min mailadress är: elviraspekulerar@hotmail.se

  PS. Vilken fin ny header du har!

 3. Sirja Nikkanen

  Jag skulle pimpa min svåger med ett par coola socks. Nu är det slut på vita tubsockar och hans fossingar ska få sig lite attityd 😉
  Gillat på fb har jag gjort och ska utforska deras sida mer! Kul med sockogram!

 4. Jag vill så klart vara med!
  Jag skulle gärna vilja vinna ett sockogram till min älskling. Insåg härom dagen när jag tvättade att han bara har svarta,vita, gråa och bruna kläder! Detta måste det bli ändring på! Färg förgyller ju verkligen vardagen och en person. Nu är det så att han är lite “rädd” för färg, så jag tänkte att om man då började nedifrån med strumporna och sedan gick sakta uppåt så skulle det kanske gå att “färgsätts” honom!

  //Emelie

  Fb-namn:emelie ekborg

 5. Amanda Sverre

  Hej!

  Jag skulle vilja överaska min pojkvän med ett strumpogram. Han är en ständig förespråkare för basgarderoben. En fylld av alla nyanser mellan grått och svart. Han skulle behöva lite färg! Så för att att min pojkvän ska förstå att fler färger efterlyses och ha något att börja med skulle han behöva ett färgglatt strumpogram!

  Mvh Amanda

 6. Men OJ så härliga strumpor, precis vad jag behöver!
  Motiveringen är så enkel som att jag är förkyld, har feber.. sånt gillas inte!!
  Så ge dom till mej .. please! 🙂

 7. Jag skulle ge ett par till min man som inte tycks veta att det finns andra än gråa strumpor 😉

 8. Jag skulle vilja skicka ett stumpprogram till min systerson Benjamin “Bumbi” 1,5 år. Han skulle säkert bli överlycklig och skratta länge med sitt underbara gurglande ljud. Han tycker att allting knasiga moster gör är roligt. Skulle kanske göra ett strumpprogram själv med Bumbibjörn-tema. Hipp hurraaaaa, för här kommer bumbibjörnarnaaaaaa” 😀

  Gillar på facebook (Vanessa Strengell)
  Mejl: vanessastrengell@hotmail.com

 9. Maria Degerman

  Min pappa har nyss vaknat efter en operation i halspulsådern. Han är den mest fantastiska människa jag känner och jag vill ge honom ett strumpogram från Sock Designers för att visa hur mycket jag älskar honom.

 10. Min pappa måste få såna strumpor. Han har alltid håliga strumpor! Dessutom skulle nog lite skojiga färger pigga upp hans vardag.

 11. Jag vill gärna överraska min sambos syster med ett strumpogram. Hon är världens finaste människa som alltid tänker på alla andra i första hand. Mera omtänksam finns inte. I september blev jag mamma till en son som hamnade på barnavdelningen pga. misstanke om neurologisk sjukdom. Hon fanns där som ett stort stöd hela tiden. Nu har min pappa precis fått en grym sjukdomsdiagnos och hon är den som hör av sig och bryr sig mest av alla. Dessutom ställer hon upp som barnvakt när det behövs. Trots att hon har tre egna småttingar att hålla reda på. Vill gärna uppmärksamma henne på nåt sätt och detta är perfekt!
  Gillar på fb, namnet är annika lindén.

 12. Ilahduttaisin isääni näin isänpäivän alla.

  Facebook-käyttäjänimeni näkee sähköpostiosoitteestani.

 13. Jag skulle använda strumporna på jobbet och frångå den tråkiga regeln på svarta tjänstestrumpor.

 14. Jag skulle vilja skicka ett till min man – han är i desperat behov av strumpor!

  Gillar på FB (Carola Lind)

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/november/strumpogram.html

 15. Min fina lillebror har haft en tuff höst med sjukdom och missade tentor. Jag skulle gärna vilja förgylla hans vardag med ett par roliga sockar som påminner honom om att jag alltid finns här för honom.

  Har ingen FB men en länk finns här:

  http://evamar.blogg.se/2011/november/strumpogram-15-nov.html

 16. Hi, jag skulle vilja skicka ett strumpogram till mina barns farbror eller mig själv. För egen del behöver jag nya strumpor då tvättmskinen slukat varenda jävel.. ursäka svordomen, men man blir ju förbannad när alla strumpor bara försvinner helt mystiskt. haha.

  Gillar på FB – Camilla F Tuschaa

 17. anette carlsson

  Jag skulle helst av allt för en gång skull om jag vann, vilja göra mig själv glad med strumpogram. Jättehärliga strumpor och så fina har jag inte hemma. Jag har varit inne hos Socks designs face book och gillat och delat tävlingen till min face book.

  anette carlsson

 18. Jag skulle skicka det till min brorsa – jag skulle välja ett par snygga färgglada strumpor.
  2. Här är min blogglänk
  http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2011/november/15-november-vinn-ett-strumpogram.html

 19. Jag är gärna med och tävlar. Skulle välja att skicka ett strumpogram till min man!
  Anledningen är ganska enkel. Vi har ju typ ett 40-tal strumpor, om inte mer. MEN många är slitna och gamla – och han VÄGRAR att slänga dom. Han tycker helt enkelt att det är en onödig utgift o lägger hellre pengarna på barnen. Jag förstår honom visserligen men det vore liksom kul att pigga upp strumplådan lite!
  Jag brukar ju köpa strumpor på Lindex o sådär, när det är rea. Men han använder ju sällan rosa eller roda strumpor när det är massa figurer o sådär på. Däremot FÄRG har han han inget emot. Så dessa strumpor skulle vara perfekta för honom!

  Jag gillar redan på fb (Annika Nilsson Pettersson)
  Länkar i bloggen också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/november/malenami.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 20. 1. Jag skulle vilja skicka ett färgglatt strumpogram till min pappa därför att han har världens tråkigaste strumpor! Han fick dessutom ingen Fars Dag-present i år vilket jag känner mig lite dum över.. 🙁

  2. Har bloggat om tävlingen här: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2011/november/sock-designers.html

 21. 1. Jag skulle vilja vinna dom och ge dom till min sambo som verkligen behöver nya strumpor då han nöter strumpor som en tok ! 🙂
  2. Har gillat på facebook. (johanna Stenknall)

 22. Jag skulle vinna och skicka ett strumpogram till min pojkvän! Ser ut som om de är lite lättare att para ihop än alla miljoner likadana svarta par han har 😉

  Gillar på FB med samma namn som ovan! 🙂

 23. Jag är supergärna med och skulle skicka stumporna till maken som verkligen behöver något som piffar upp hans annars svarta klädstil

  har tipst http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/11/strumpogram.html

 24. T’nk om man kunde vinna detta 🙂 Jag skulle skicka till mig själv… Lite tråkigt kan tänkas, men ingen skulle bli mer glad än jag då jag nöter på strumpor som är kanske 5-6 år gamla. De är verkligen slitna, men jag har inte råd att prioritera mig själv så dessa får nötas på lite till om inte… 🙂

  Kram Stina

 25. Jag är gärna med!

  Jag skulle vilja skicka ett strumpogram till min kära bror som jag träffar alltför sällan!
  En ovanlig överraskning med ett par härliga strumpor så här innan jul skulle säkert göra hans dag 😀
  Det skulle vara ett litet tecken på att jag tänker på honom, och att hans busiga lillasyster fortfarande är i farten 🙂

  Har tipsat här: http://vickantavlar.blogg.se/2011/november/sock-designers-15-nov.html

  och har gillat på facebook- victoria bang

  håller tummarna! 😀

  victoriabang83@hotmail.com

 26. Hej!
  Jag vill självklart vara med även jag! Ett strumpogram hade varit en perfekt julklapp till min lillasyster som har en tendens att ALLTID ha antingen omaka strumpor eller hål i någon av dem! Hon är verkligen i behov av denna klapp 🙂

  Tar såklart en extralott också då jag länkar här: http://villduvinna.blogg.se/2011/november/strumpogram-15-nov.html

  Nu återstår det bara att hålla tummarna och det gör jag hårt! Ha det gott så länge

  Mattias

 27. Jessica Hellström

  I dag satt jag på golvet och hade min sons strumpor utlagda, det blev tre par allt som allt, alla andra är enisar!? hur kunde detta hända, tvättmaskinen måste vara ett strumpätande monster. Min son skulle älska att få ett strumpogram i brevlådan och jag med för den delen. Har gillat på FB (Jessica Hellström) Håller nu alla tår på att vi ett härligt strumpogram snart får!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *