Något varmt till dig? (Tävlingen avslutad!)

Love this post:Love this 1

Det är inte speciellt kallt, snön som föll knarrar inte sådär härligt under fötterna längre och från himlen faller det snöblandat regn. Varje gång vinden viner till känner jag mig glad över min varma jacka. Det som är viktigt för mig är att inte känna sig för påbylsad med kläder och gillar det faktum att jag kan bära en tunn blus under jackan utan att frysa eller en stor kofta utan att känna mig som en michelingubbe. Och huvan är ett måste. Igår gjorde vi i ordning varm choklad, ostsmörgåsar och åkte ut till stugan. Bara en av dessa dagar man vill sitta framför brasan, spreta med kalla fingrar mot kaminen, luta sig tillbaka i fåtöljen, smutta på varm choklad och känna hur rummet blir varmare. Och titta ut över sjön.

Vet ni, jag har talat med några tomtenissar och de skulle vilja ge en varm jacka till en av mina fina läsare i julklapp!

Gå in på Didriksons hemsida och välj din favoritfärg av Expedition Womens Parka. Skriv som en kommentar i detta inlägg: favoritfärg och storlek och en motivering om varför du önskar dig en en jacka av jultomten. Vi skall se om tomten hör;)

Kommentera kan ni ända till den 23.12.2011. Lycka till!

Vinnaren har fått mail av tomten:)

Didriksons är ett svenskt märke och denna jacka hör till de populäraste modellerna. Alla sömmar är tejpade, även alla fickor och tål en vattenpelare på 2000 mm. Jackan är självklart också vindtät och huvan är justerbar i två ledder. Fuskpälskrage som är avtagbar och i midjan och i nederkanten finns dragsko för att kunna justera vidden. Jag gillar att spänna till jackan något för att få mer form.

454 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *