Megavinst från Sleepo och Beach House! (Avslutad)

Love this post:Love this 0

TÄVLING!      TÄVLING!      TÄVLING!

Nu skall ni få höra! Tävlingarnas tävling börjar här och nu! I samarbete med Beach House och Sleepo har ni nu har chansen att vinna ett dunderfint pris! Nästan så jag blir svimfärdig av bara tanken! Vinnaren kommer att kamma hem denna underbara kontinentalsäng  – en Orion från Kinnabädden. Sängen är 180 x 200 cm och kommer med Pegasus aluminiumben på 13 cm samt en Lynx Luxus bäddmadrass, värd över 1800€ vid ord pris!!

Och nej, det var inte allt! Klart man måste ha lakan också! Och inte vilka lakan som helst utan de mjukaste och skönaste lakanen som finns! Beach House lägger till i vinstpotten underlakan, två påslakan och två örngott i vackraste färgen, Lace sand – såå romantiska!

Vad fattas? Jo, ett nattlinne! Det finns också självklart med i vinstpotten! Dubbelsäng, sänkläder och nattlinne! Totalt värde över 2250 €!

Vill du ha en chans att vinna detta makalösa pris?! Här, och på tre bloggar till, finns två frågor för er att svara på. Ju fler av oss du är inne och svarar hos, desto större är dina chanser att vinna. Hängde du med? Bra. Här är mina frågor:

1. Är Sleepo.se trygg e-handel certifierade?

2. Varifrån kommer inspirationen till Beach House produkter?

Skriv svaret i kommentarsfältet och bege dig sedan bums vidare till: Att vara någons fru, Helt Enkelt och Inredningsfrun och svara på deras frågor. Sen är du färdig!

Tävlingen pågår till och med lördagen den 24/3 klockan 19:00 (svensk tid)! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

1,339 Comments