Love this post:Love this 0

TÄVLING!

Det blir många tävlingar nu i höst! Kul! En av mina favoritprodukter är ett serum som kommer från märket REN. Keep Young and Beautiful SH2C Serum smörjer jag ansiktet med morgon och kväll. Man kan ha det bara så eller så lägger över en ansiktskräm. Min hy älskar denna produkt, som jag redan tidigare berättat. Serumet reducerar fina linjer och man riktigt känner hur den stramar upp och stärker huden. Så stimulerar den kollagenproduktionen och min hy har mer lyster och ser fräsch ut. Det är så att man lite leker med tanken att smörja in hela kroppen med den.. Ni vet, så det skulle strama upp och börja peka uppåt… Du hittar REN bland annat här: www.kicksbeauty.fiwww.stockmann.fiwww.ecodeal.fiwww.ann.fi,  www.apteekkishop.fi.

Nu är MN-Brands så snälla att de låter mig lotta ut serum till två av mina fina läsare! Finemang!

För att vara med och tävla skall ni kommentera i detta inlägg.

Skriv ert namn/hitta på ett namn, kom ihåg mail adressen (den syns inte).

Svara på frågan: Vilken kvinnas skönhet beundrar ni och varför?

Tävlingen pågår från 15-22.9.2010

Lycka till!

Jag själv tycker att min Vackra Mamma är vackraste i världen. Men det kan ni nog alla hålla med om att era mammor är vackraste i världen!:) Kvinnor som Monica Bellucci, Maryl Streep, Lauren Hutton och svenskarna Lena och Lena har det. De utstrålar en sådan stolthet, kvinnlighet och skönhet att man inte kan annat än beundra.

You may also like...

78 Comments

 1. Det finns många vackra kvinnor! Den kvinna jag beundrar mest inte bara pga att hon är vacker utanpå utan för att hon är min andra del av mig. Jag kan lita på henne i vått och torrt! Jag vet att jag kan lita på henne i alla situationer! Hon är min bästa vän och min älskade syster!

  Jag är gärna med i utlottning, då jag älskar serumet från ren!

 2. Ååååh, den här produkten vill jag så gärna prova! Jag använder redan en del REN produkter, men har inte vågat köpa allt för många nya om jag nu inte skulle tycka om hela serien 🙂
  Jag beundrar Lauren Hutton, hon har en så fin utstrålning och ett glatt, härligt och speciellt utseende. Om jag får nämna en till: Bo Derek som ung!

 3. Åh det finns sååå många men en som sticker ut och gör sin egen grej är Mia Skäringer. Utåt sett är hon en komiker men i sin blogg är hon svart och ärlig. Naturligt vacker kvinna!

 4. Alla kvinnor har skönhet, det gäller bara att hjälpa fram den ibland! Men om man ska nämna en person så….får det bli Aishwarya Rai.

 5. Förutom min vackra Mamma (som man också hittar på ann.fi, men som t-shirt modell – ej till salu ;)) så tycker jag Audrey Hepburn är den vackraste kvinna som funnits på denna jord! Älskar hennes filmer också… 🙂

 6. Det finns så många, som av olika anledningar är kvinnor jag finner vackra, men gemensamt är nog deras utstrålning och känsla av naturlighet samt deras kvinnliga stolthet. Om jag ska välja en blir det Scarlett Johansson, som förutom att vara gudomligt vacker även är helt magisk i sina filmroller.

 7. Lena Endre helt klart! Någon mer klassisk skönhet finns inte. Hon är så vacker och jag skulle vara överlycklig om jag vore lika fräsch som hon är när jag är i samma ålder.

 8. Min första tanke går till bloggaren Linn Ljung (http://linn.papper.fi/) som så öppet, ärligt, rått och modigt berättar om den tuffa tid hon går igenom precis just nu. Att hon orkar dela med sig, blotta sig, håller fast vid sin positiva inställning berör och inspirerar. För min egen del har jag påverkats genom att få lite mera självdistans för tillfället och styra upp fokus till det som verkligen är viktigt i mitt liv.

 9. Sorry spammandet, sista meningen föll bort.
  För mig är alltså henner ärlighet och öppenhet skönhet! en skönhet som kommer inifrån som berör och stärker andra människor.

 10. Jag tycker en del kvinnliga släktingar har “det”, som jag beundrar hos en kvinna, innifrån och ut. Men om man ska ta en kändis så blir det Frieda Kahlo, Coco Chanel och en samtida kan jag också nämna; Malin Åkerman.

 11. Jag tycker att Pernilla Wahlgren har en skönhet med det lilla extra! Hon är inte vackrare på något sätt, kanske inte har någon större chans att bli Fröken Sverige eller något sådant. Men hon har en charm och en utstrålning som lyckas beröra mig, oavsett om det är i tidningen eller i TV-rutan. Hon har ett léende som ser så äkta ut och hennes positiva uppsyn får mig att bli glad, glädje smittar av sig! 🙂

 12. En kvinnas inre skönhet jag beundrar är Monica Zetterlund. Älskad som få men också blyg och bräcklig med stor integritet.

 13. Hej alla underbara! Detta är verkligen en tävling som jag vill vara med i! Skulle behöva lite nya ansiktsprodukter och allra helst då serum, känner jag.
  Hm…vilken kvinnas skönhet jag beundrar och varför? Jättesvårt att svara på, verkligen!
  Men, efter att ha sett Mamma Mia i helgen så måste jag nog säga Meryl Streep tror jag.
  Hon strålar på något oförklarligt sätt, både utseendemässigt och i skådespeleri.
  Hon är outstanding i Broarna i Madison County! Att kunna stråla så i en så “vardaglig” miljö.
  Sen finns det väl så många andra som man hade önskat att man hade kunnat se ut som, Elle M. långa slanka ben och härliga hår, Julia Roberts stora mun, e.t.c
  Men, det är en helt annan slags beundran.
  Sen vill jag bara säga att du, Malena är otroligt vacker! Strålar alltid på dina underbara foto!

 14. Jag tycker att var och en kvinna som är nöjd med sig själv är vacker. De njuter av livet, strålar, inte bryr sig om livets små motgångar. Skulle gärna vilja vara en sådan nån dag…

 15. Ingrid Faxanius

  Audrey Hepburn beundar ochvill jag gärna vara lik. En riktigt kvinnlig kvinna med stil och klass

 16. Jag älskar Susan Sarandons skönhet. För att hon blir äldre med värdighet, man ser att hon är vacker i sin ålder och att hon inte försöker se ut som 20 igen. Av den anledningen att hon inte behöver det.
  Hon är vacker och stolt över att vara hon. Och det är det som gör en kvinna vacker.

 17. Jag älskar Kate Winslets skönhet för att hon är vacker och så underbart naturlig.

 18. Hej !
  Jag gillar verkligen Cameron Diaz, hon är otroligt snygg och verkar ha humor som jag tycker är det viktigaste i livet. “Allways look on the bright side of life” : )
  Anna Lena

 19. Jag tycker Meryl Streep är en av de vackraste. Hon åldras med stil.

 20. Jag säger rätt och slätt MARYLIN MONROE. Ouppnåligt vacker, feminin, skör, mild, ljuv och definitivt hennes vackra kurvor.

 21. Jag tycker prinsessan Madeleine är väldigt väldigt vacker. Hennes utseende är alltid så perfekt.

 22. Jag får nog säga Coco Chanel. Tycker hon hade en mognande skönhet. Som kom inifrån. Fin torsdag!

 23. Jag tycker de vackraste kvinnorna är sådana som utstrålar självtillit, utan att för dens skull sakna ödmjukhet! Då spelar det inte så stor hur man ser ut på ytan.. En sådan kvinna är min fina vän Hanna.

 24. Hej hej! Jag älskar verkligen din blogg 🙂 Bättre än vilket månadsmagasin som helst (okej, Lantliv ligger ganska bra till också).
  Jag har i alla fall beundrat en kvinnas skönhet sedan jag först började lyssna på hennes fantastiska röst för många år sedan. Kvinnan är svenska sångerskan/musikern Rebecka Törnqvist som har ett av de där utseendena som är få förunnat. Hon ser ut som ett modernt sagoväsen, stark och svag på en och samma gång, vacker och cool, ljus och mörk.
  Att hon sedan sjunger så att man känner sig insvept i en varm filt gör henne inte fulare. Varje höst åker alla hennes skiver fram eftersom de gör sig som allra bäst hemma en mörk höstkväll, tillsammans med tända ljus och en stor kopp te.
  Kram!

 25. Jag har alltid beundrat Juliette Binoche. Hon verkar så vanlig, fast hon är kändis. Och så vacker….

 26. Hej! Jag vill också vara med i tävlingen. 🙂 En kvinna som jag beundrar är Kate Winslet. Hon har en naturlig skönhet, är jordnära och vacker. Inte någon miss Universum skönhet men hon har en klassisk skönhet.

 27. Mamma är förstås # 1 men som en god tvåa kommer Catherine Zeta-Jones. 🙂 Hon har vågat bära sin graviditetskilon med stolthet och hon har visat att hon är nöjd med sin kropp oberoende av om hon bär på extra kg. En vacker, målmedveten och tillfreds kvinna är hon.

 28. Jag har en favoritkvinna som jag tycker är sååå vacker! Izabella Scorupco – hon är så naturligt vacker. Sen gillar jag att hon inte utnyttjat sin skönhet speciellt mycket för att ta sig fram inom showbiz-världen. Hon har snarare valt att leva lite tillbakadraget och ägna största delen av sin tid åt sina barn.

 29. Toivottavasti voin vastata suomeksi, en kehtaa kirjottaa ruotsiksi 🙂 En haluaisi sanoa ketään julkkisnaista, koska kauneutta ei voi kuvista määritellä. Erittäin paljon ratkaisee se, miten ihminen kävelee, kantaa itsensä, elehtii. Yksi kauneimmista naisista, jonka olen ikinä tavannut, on eräs 80-vuotias sukulaisnainen. Hän on hoikka ja suoraryhtinen, ja hänestä huokuu tyytyväisyys omaa elämää kohtaan. Tämä näkyy myös ulkoisena kauneutena.Kuitenkin jos on sanottava joku muukin kaunis nainen, se on ehdottomasti Vivien Leigh ainakin Scarletin roolissaan Tuulen Viemässä. Pieni, siro, ylväs. Ehdottomasti upeimmillaan hän on elokuvan loppupuolella läikehtivän punaisessa, tiukassa puvussa, saapuessaan Ashleyn juhliin. Koko suku odottaa siellä, ja Scarlet on juuri tuomittu uskottomuudesta. Hän saapuu pää pystyssä ja provosoivassa mekossa kaikkien inhoavien katseiden eteen.Huh, mikä nainen!

 30. Ohh, det är klart jag också vill vara med i den här tävlingen! =)

  En kvinna vars skönhet jag beundrar är Jennifer Aniston. Med den utstrålningen och humorn blir man inte annat än vacker. Gnistrande ögon och fina skrattlinjer.

  Trevlig torsdag!

 31. Jaaaaa, jag vill gärna vara med och tävla om ett serum från REN!!! Jag bara älskar Marilyn Monroes utstrålning; vacker och kvinnlig. Ha en trevlig dag!

 32. Hej på dej! Kul med tävling. Meg Ryan har jag alltid tyckt har varit en skönhet. Bra skådespelerska är hon också. Nu håller jag tummarna!

 33. Detta vill jag verkligen testa! Så jag hoppar på tävlingen. En kvinna jag tycker är såå vacker är Izabella Scorupco, hon är så naturligt vacker och har så härligt leende. Hon verkar även vara ödmjuk och sympatisk vilket i mina ögon gör att hennes skönhet förstärks ännu mer. Oops nu såg jag att det finns fler som valt henne, kan förstå varför! Ha en bra dag!

 34. Hejsan, vill också vara med o tävla om REN produkter,använder redan o tycker dom e jättebra!
  Tycker Sköna Claras Camilla är en kvinna med stil och så länge jag minns har hon alltid sett strålande ut o har sprudlande energi ,hennes skratt smittar av sej : )

 35. Men vad kul! Jag har precis börjat använda dag- och nattcreme från Ren. Vore ju toppen med ett serum. Och så ang din fråga. Jag är en sucker för gamla filmstjärnor. Marilyn Monroe är ju såklart en av de vackraste men även Elisabeth Taylor och kanske framför allt Jane Russel. Nu i höstmörkret myser jag ner i soffan under en filt och njuter av gamla svartvita filmer med en ask mumsiga praliner bredvid mig. Jag saknar faktiskt inte sommaren det minsta! 🙂

 36. Hej!
  Har aldrig testat REN-produkterna…så detta måste jag ge mig på!
  En väldigt vacker kvinna som jag tycker både berör och inspirerar är Josefine Bornebusch, så naturligt skandinaviskt, sval, ren & klassisk! Hon verkar ha en otrolig självkänsla och hennes roll i svenska Solsidan är ju bara sååå rolig! Jag gillar kvinnor som vågar vara okvinnliga…om du förstår!?? Det naturliga bara finns där och dem behöver ingen extra, dem är bara så säkra i sig själv och sin skönhet!
  Nu håller jag tummarna…hade verkligen behövt nåt som lyfer upp, med en bebis på ett halvår så har det inte blivit så mycket sömn det senaste…(men jag är världens lyckligaste ändå såklart!:)) Kram Kram Camilla

 37. Jag tycker att Lauren Bacall är väldigt snygg på foton där hon är relativt ung vuxen. Hon är född 1924 (och har födelsedag IDAG, googlade jag just fram!Vilket sammanträffande!) så det var en tid sedan. På något sätt gör hon sig extra bra på svartvita foton. Lång, stilig, rena drag. Har man dessutom läst hennes självbiografi (eller vad boken nu ska kallas) så vet man att hon tyckte att hon var lång, skranglig och ful. Så himla typiskt för oss kvinnor att nedvärdera sig själv på det sättet. Hoppas hon fick högre tankar om sitt utseende med tiden.

 38. Vill gärnä vara med. 🙂
  Jag tycker att min syster är mycket vacker, ja duktig också. Hon har det lilla ekstra som får en att beundra henne.

 39. Hej!

  Jag drar inhemskt nu för jag vill hylla den skandinaviska skönheten! Jag rådfrågade min man och han tyckte vi kunde lyfta fram vackra Pirjo Nuotio från mtv3:s nyheter. Hon är tidlös, alltid snyggt klädd och alltid vacker och fräsch. Snygga brillor har hon alltid också. 🙂

  http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/ohjelmauutiset/kevat_2009/685799.jpg

  Kamomilla

 40. Av någon anledning kommer jag att tänka på sådana kvinnor som vi träffar på i vardagen och som har något extra. Ni vet – kassörskan, dagisfröken, kompisen – kvinnor som vi ser i verkligheten och inte bara på film eller foto. De kvinnor som finns runtom oss och inspirerar oss med sina talanger, förmågor och skönhet. Det tycker jag är anmärkningsvärda kvinnor (fast å andra sidan är alla kvinnor anmärkningsvärda).

 41. hej vad spännande med en tävling…jag beundrar MERYL STREEP, hon har en skönhet som smittar av sig, ser jag som nu Mamma mia så blir jag glad och berörd för hon är så äkta i filmerna och ser sund och fräsch ut trots sin ålder på 61 år….ett leende som smittar av sig…när ja gser en film vill jag bli berörd på något sätt och hon lyckas jämt för hon har en utstrålning….kram till dig vackra Malenami, du har också en otrolig utstrålning

 42. Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla. Vackraste människan tycker jag
  nog som dej, min mamma 🙂
  En till vacker människa är min svägerska Anne.
  En kändis som jag beundrar
  är vackra Izabella Scorupco.

  Hälsningar Ulrika

 43. Kauneus löytyy itsevarmuudesta, hymystä ja ystävällisyydestä. Mielestäni näillä eväillä jokainen nainen voi olla ihailtavan kaunis.

  Älskar din blogg 🙂

 44. Jennifer Aniston on ehdoton suosikki nro 1. Toinen lempparini on Audrey Tautou. Molemmat ovat hyvin luonnonkauniita naisia.

 45. Meryl Streep on mielestäni kaunis mamma, olen aina ihaillut häntä, hänen monipuolisuuttaan näyttelijänä, hänen kauneuttaan ja hänen luonnettaan, hänessä on yhdistynyt mielestäni kauneus sekä sisäisesti että ulkoisesti:)
  Useamman nuoren naisen äitinä haaveilen että olisin heille heidän ihana mamma:)

 46. Jag gillar din blogg, läser ofta, dock förstagångskommenterare. Är nyfiken på REN så jag slänger en kommentar. Enligt mig är nog Marilyn Monroe den vackraste kvinnan. Så kvinnlig, mjuk, sexig och ursnygg helt enkelt.

 47. mielestäni minun teini-ikäinen tyttö on maailman kaunein. hän oli jo syntyessään vaaleanpunainen unelma isoine sinisineen silmineen. ja tietenkin äitini kauniit tuikkivat silmät. hänellä on niin touhukkaat kädet ja niin sydämen muotoinen luonne.

 48. Mamma är ju givetvis den bästa, men på andra plats för mig kommer Celine Dion. Hon har en underbar utstrålning, ett fräckt scenspråk och så är hon en mamma som verkligen finns till för sitt barn (snart sina barn) trots att hon är en framgångsrik sångerska. Och hennes underbara röst är helt enkelt otrolig.

 49. Jag försökte kommentera igår, men det verkar inte ha kommit upp här, så jag försöker igen. Jag vill lyfta fram alla de kvinnor som vi möter i vardagen och som har det där lilla extra. Det kan vara kvinnan i granngården, på dagis, i kassan eller var som helst. Det är den där kvinnan som är trevlig, har något i sitt utseende som drar blicken till sig. Det är den där kvinnan som är en färgklick där hon rör sig. Den kvinnan vill jag själv vara.

 50. Jag beundrar kvinnor med karma och styrka och de som kör sitt eget race. Jag gillar även kvinnor som är fördomsfria, det finns faktiskt såna. Min vän är sån och hon beundras.

 51. Det var en svår uppgift….mamma såklart då…men Marilyn Monroe har nog jag varit uppväxt med så naturlig och kvinnlig är nog få som slår, så det får bli vackra Marilyn.
  Stämmer verkligen detta med att allt kanske kan “peka uppåt” med denna produkt? 🙂
  Låter helt fantastiskt så jag håller tummarna för här pekar det mesta åt andra hållet.

  Stor kram

 52. Det finns så många vackra kvinnor i vår värld. Kan inte välja ut någon särskild. Äkta skönhet kommer faktiskt inifrån. Hej, Ami

 53. Utan att tveka svarar jag min mormor!
  Hon är den vackraste människa jag någonsin sett, trots att hon precis fyllt 70! Hon bär upp sitt utseende med en sån värdighet man inte ser hos många, varken yngre eller äldre. Har många inramade fotografier av henne runtom i huset, många tagna på 60-talet (med den snygga svinryggen och klänningsmodet som var då). 🙂

 54. Att välja en är en utmaning! Men jag reagerar alltid för den bredd som Charlize Theron påvisar om och om igen. Genuint klassisk skönhet, kvinna ut i fingerspetsarna som inte står över att vända sin otroliga utsida till något helt annat. Hon påvisar både fingertoppskänsla, skönhet innefrån och grace. Lycka till allihopa!

 55. Mamma förstås, men sen har jag alltid precis som du tyckt att Lena Olin är otroligt vacker, och Juliette Binoche. Jessica Alba är en riktig skönhet hon också.

 56. Julia Roberts är vacker. Hon har vackra ögon, ansiktsdrag och hår. Hon har även karisma. Jag tycker om filmen Pretty Woman.

 57. Jag har länge beundrat Helena Christensen…och önskat att jag var lika vacker som hon. Avundsjuk var jag också under den perioden då hon var tillsammans med min stora idol Michael Hutchence. Men vilket par! Världens sexigaste man och världens vackraste kvinna. Hennes insats i videon “Wicked game” med Chris Isaac är också alldeles, alldeles underbar. Jag förstår verkligen att Odd Molly ville ha henne som modell. Hon hade varit mitt första val också.

  Jag tror att lite serum är precis vad jag behöver för att känna mig lika vacker som hon!
  Hoppas på tur.
  Tack för en fin blogg!

  Kram!

 58. Grace Kelly var otroligt vacker och nyligen såg jag “Här är ditt liv” med Lena Endré. Hon är naturligt vacker, hennes ansikte och hår. Skönheten sitter ju på insidan och det vackraste i livet kan man inte se eller ta på, det finns i ditt hjärta! ♥

 59. Svårt att välja bland alla dessa vackra i vår värld men Whitney Port är en naturligt vacker kvinna som jag beundrar. Trots sin unga ålder har hon lyckats göra lysande karriär.

 60. Maailmassa on paljon kauniita naisia mutta itse olen aina ihaillut luonnollisesti kauniita naisia kuten Penelope Cruzia.

 61. Jag tycker alla kvinnor är vackrast i världen. Vi har förmågan att visa känsla, vi har leendet som charmar hela världen, vi har ögonen som säger mer än ord, Vi har håret som kan visa en klass som männen inte ens kommer i närheten av, vi har formerna som får vilken folksamling som helst att vända på sig. Vi har den silkeslena huden. Vi har de värmande mjuka händerna. Vi har de vackra naglarna. Jag skulle kunna fortsätta i all evighet. Men jag fattar mej kort.. vi kanske inte har allt, men vi har det majoriteten av allt! 🙂

 62. Väldigt svårt att svara på! Finns så många vackra kvinnor, och alla är vackra på sitt eget sätt. Kan omöjligt säga bara en som skulle vara vackrast!

 63. Anna Charlotta

  Hej,
  upptäckte din sida för inte så värst länge sedan och nu har har den blivit en skön vana! Du lyckas verkligen inspirera i alla fall mej (och många andra också tycks det som)! Den vackraste kvinna jag vet, kanske inte för hennes yttre skönhets skull, men för hennes inställning till skönhet och lyx och för hennes målmedvetenhet, måste nog vara Coco Chanel. Inte alls särskilt originellt val kanske, men det var ändå hon som sa att “för att det ska var lyx måste det vara bekvämt”. Och vilken kvinna (eller man för den delen) vill inte hålla med om det?

 64. Jag beundrar alla kvinnors skönhet. Men det allra vackraste är nog en fin hy. 🙂

 65. Carola Sundberg

  Hej !
  En vacker kvinna ,Marja Rak som designar Noolan kläder. Starka färger alltid lika fin ,alltid så positiv ,jordnära !

 66. Sedan Christina Aguilera släppte ut sin första skiva var jag totalt stum av hennes skönhet. En liten kvinna med en sådan vacker utsrålning. Jag anser att Christina har något ingen annan har, en skönhet som kommer inuti, skönheten som bildats efter alla erfarenheter hon har varit med om under sitt hela liv. Varje gång jag ser henne, flyger en text med: Hon är vackraste, men är inte själv medveten om hur vacker hon egentligen är!

 67. Hej Malena! Smicker brukar ju räcka en lång väg, men jag tänker inte köra på det utan endast berätta sanningen enligt mig. Du är en av de vackraste kvinnor jag vet, du och alla andra kurviga tjusigheter! Jag med mina små bröst och slanka höfter har alltid faschinerats av kvinnor med former. Det vackraste jag vet är en kurvig kvinna som bär sina former stolt! Avundsjuka är bland det värsta jag vet men jag måste medge att jag är innerligt avundsjuk på alla er bootylicious skönheter där ute, men avundsjuk på ett fint sätt, hoppas jag! =) Tack för en fin blogg!
  H. Emma som är inne på sin fjärde kladdkaksbit(rump-och-bröst-byggar-bit!) för idag.

 68. Jag liksom du tycker min mamma är den vackaste.. Sen har jag min nyfunna vän Cecilia som är enorm vackert både till det yttre och det inre.. Beundrar kvinnor som har inre skönhet och inte är rädd att ge av sig själv..

  Kram på dig vackra Malena..

  söndagshälsningar från Pernilla

 69. Som barnmorska och feminist måste jag svara kvinnor överlag. Jag har privilegiet att få se kvinnor använda sin urkraft då det verkligen gäller och upphörs aldrig att förvånas. Tyvärr är det så att en del kvinnor idag tvivlar på sin egen förmåga och styrka – och att sedan få vara med och dela den stunden då kvinnan övervunnit sina rädslor och tvivel och allt bara är magi, DET ögonblicket får mig att högakta och imponeras av kvinnor och vara stolt över att få tillhöra kvinnosläktet. Det här gäller inte enbart barnafödande utan också kriser, kniviga situationer och oöverkomliga hinder där kvinnor utmärker sig gång på gång. KVINNOR KAN, så är det bara!

 70. Jag håller med om att de flesta kvinnor är vackra på sitt eget unika sätt! Min farmor som inte finns hos oss längre var vacker för hon hade en sån livsglädje, min mamma är vacker för hon trots svår sorg verkar gå med huvudet högt buret och min syster för hon är en sån fin mamma till sina barn! Ska jag välja en kändis så måste jag nog ändå välja Julia Roberts för sitt ortoliga leende och härliga utstrålning! Och beundrar Meryl Streep för sin kameleont-egenskap!

 71. REN produkterna är något jag gärna skulle vilja testa så därför hoppas jag att jag har turen på min sida. Prinsessan Madelene är en naturlig skönhet som alltid ser fräsch och vacker ut och dessutom är hon en härlig sund förebild.

 72. Jag tycker att Doutzen Kroes absolut är en av världens vackraste kvinnor. Tycker att hon utstrålar en sådan naturlig skönhet och så har hon dessutom ett otroligt vackert leende.

 73. Min systers skönhet. Hur hon alltid lyckas se helt underbar ut även när hon vaknar upp dagen efter en helkväll med håret på ända och mascararester under ögonen.
  Hon lyser.

 74. Beundrar Prinsessan Madeleins skönhet. Hon har ett naturligt utséende, typiska nordiska drag och Äkta skönhet!

 75. Jag tycker Jennifer Aniston är vacker, även om hon kanske gjort ett och annat ingrepp är hon ändå hyftat neurtal och sund.

 76. Oma suosikkini taitaa olla Jennifer Aniston. Hän näyttää aina hyvältä, olipa päällä sitten upea iltapuku tai farkkusortsit ja t-paita. Olen saanut sellaisen vaikutelman, että Jennifer on kaunis sekä sisäisesti ja että ulkoisesti 🙂

 77. Hej läser alltid din blogg, du är såvacker tyccker jag.bli så glad av att läsa den var dag.Nu till den som jag tycker är vackrast är mina döttra,som är 30 och 26 är så snygga naturligt ,Och man vackra mamma som inte fins med oss längre. var som en stjärna, Kram niccan,

 78. Det är svårt att paka ut en enda kvinna! För hela världen vimlar av vackra kvinnor tycker jag!:) Vi ska vara stolta och bejaka vår kvinnlighet hur vi än ser ut, smala,tjocka,långa, korta, svarta, vita…. Vi är kvinnor och det ska vi vara stolta över…:) Kram Anni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *