Jurlique söker testgrupp

Love this post:Love this 0

VILL DU VARA MED OCH TESTA AUSTRALIENS STÖRSTA HUDVÅRDSMÄRKE SOM ODLAS BIODYNAMISKT PÅ EGEN FARM I AUSTRALIEN?

Ni vet ju att jag älskar Jurlique och har använt deras produkter i snart två år. Varför byta om det fungerar, tycker jag! Var i kontakt med Maria, som sköter om Jurlique i Finland och hon berättade att hon skulle behöva personer som skulle vilja pröva underbara produkter från Jurlique i tre veckors tid och sedan fylla i ett litet frågeformulär. Fick direkt en snilleblixt! Kanske dessa testpersoner kunde vara några av mina kära läsare?

Nu har ni chansen att vinna ett hudvårdspaket från Jurlique och vara med i en testgrupp. Testgruppen består av 4 personer som har antingen en normal/blandhy, torr hy, känslig eller mogen hy. De som kommer med i testgruppen får testa rengöring, ansiktsvatten, peeling och dagkräm. Jurlique produkterna testas i tre veckors tid och sen fyller testpersonerna i ett frågeformulär och berättar om hurdan deras upplevelse var med Jurlique produkter och hur deras hy känns efter att ha använt Jurlique produkterna. Något av resultaten publicerar jag sedan på bloggen, och det är självklart att man får svara på frågorna anonymt.

– Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att kommentera i detta inlägg varför just du och din hy skulle passa att vara med i testgruppen och gilla Jurlique Finland på Facebook.

Här lottas ut fyra som får chansen att testa följande paket.

Paket 1: Normal/blandhy följande produkter:

Rengöring balancing lotion, Ansiktsvatten Rosewater balancing mist, Peeling daily exfoliater cream, Dag kräm balancing day cream.

 

Paket 2: Torr hy som behöver mycket fukt och näring följande produkter:

Rengöring replenishing foaming cleanser, Ansiktsvattern Lavender hydrating mist, Peeling fruit enzyme peeling, Dag kräm moisture replenishing day cream.

Paket 3: känslig hy

Rengöring Soothing cleansing lotion, Ansiktsvatten chamomile soothing mist, Lyxolja Skin balancing oil, Dag kräm Calendula cream.

Paket 4: Mogen hy med tecken på lite rynkor

Rengöring replenishing cleansing lotion, Ansiksvatten Ny purely age‐defying mist (anti‐ageing facial mist),
Peeling purely age‐defying refining treatment, Dag kräm purely age‐defying Ultra firm and lift cream (ny effektiv rynk kräm).

Vad är Jurlique biodynamisk hudvård?

Jurlique är inte bara Australiens största hudvårdsmärke, sett till försäljning. Det är också baserat på helt igenom ekologiskt och biodynamisk odlade ingredienser från deras egna farm i södra Australien. År 1985 grundades Jurlique av det tyska paret Dr. Jürgen Klein och hans fru Ulrike. De var specialister inom kemi, homeopati och odling av medicinalväxter och sökte en plats med ren luft, ren jord och rent vatten. De fann en plats nära Adelaide där man sedan dess odlar ingredienserna till Jurliques produkter.

Sedan Jurlique startade har målet varit att erbjuda naturliga, innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. Det biodynamiska odlingssättet ger rena, naturliga ingredienser med högt näringsinnehåll, t ex höga halter av naturliga antioxidanter, vitaminer och fettsyror, som är viktiga för hudens välmående. Jurlique är drivande vad gäller forskning och utveckling inom naturlig hudvård och det är just denna kombination; biodynamiskt innehåll med avancerad forskning, som gör Jurlique unikt. Slutresultatet av detta blir högeffektiva produkter gjorda på biodynamiska ingredienser som ger en fantastisk välmående hy med lyster.

För mera info www.jurlique.fi och gilla oss på facebook https://www.facebook.com/Jurliquefinland

Lottar ut testgruppen nästa måndag, den 10.9.2012.

164 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *