Love this post:Love this 0

VILL DU VARA MED OCH TESTA AUSTRALIENS STÖRSTA HUDVÅRDSMÄRKE SOM ODLAS BIODYNAMISKT PÅ EGEN FARM I AUSTRALIEN?

Ni vet ju att jag älskar Jurlique och har använt deras produkter i snart två år. Varför byta om det fungerar, tycker jag! Var i kontakt med Maria, som sköter om Jurlique i Finland och hon berättade att hon skulle behöva personer som skulle vilja pröva underbara produkter från Jurlique i tre veckors tid och sedan fylla i ett litet frågeformulär. Fick direkt en snilleblixt! Kanske dessa testpersoner kunde vara några av mina kära läsare?

Nu har ni chansen att vinna ett hudvårdspaket från Jurlique och vara med i en testgrupp. Testgruppen består av 4 personer som har antingen en normal/blandhy, torr hy, känslig eller mogen hy. De som kommer med i testgruppen får testa rengöring, ansiktsvatten, peeling och dagkräm. Jurlique produkterna testas i tre veckors tid och sen fyller testpersonerna i ett frågeformulär och berättar om hurdan deras upplevelse var med Jurlique produkter och hur deras hy känns efter att ha använt Jurlique produkterna. Något av resultaten publicerar jag sedan på bloggen, och det är självklart att man får svara på frågorna anonymt.

– Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att kommentera i detta inlägg varför just du och din hy skulle passa att vara med i testgruppen och gilla Jurlique Finland på Facebook.

Här lottas ut fyra som får chansen att testa följande paket.

Paket 1: Normal/blandhy följande produkter:

Rengöring balancing lotion, Ansiktsvatten Rosewater balancing mist, Peeling daily exfoliater cream, Dag kräm balancing day cream.

 

Paket 2: Torr hy som behöver mycket fukt och näring följande produkter:

Rengöring replenishing foaming cleanser, Ansiktsvattern Lavender hydrating mist, Peeling fruit enzyme peeling, Dag kräm moisture replenishing day cream.

Paket 3: känslig hy

Rengöring Soothing cleansing lotion, Ansiktsvatten chamomile soothing mist, Lyxolja Skin balancing oil, Dag kräm Calendula cream.

Paket 4: Mogen hy med tecken på lite rynkor

Rengöring replenishing cleansing lotion, Ansiksvatten Ny purely age‐defying mist (anti‐ageing facial mist),
Peeling purely age‐defying refining treatment, Dag kräm purely age‐defying Ultra firm and lift cream (ny effektiv rynk kräm).

Vad är Jurlique biodynamisk hudvård?

Jurlique är inte bara Australiens största hudvårdsmärke, sett till försäljning. Det är också baserat på helt igenom ekologiskt och biodynamisk odlade ingredienser från deras egna farm i södra Australien. År 1985 grundades Jurlique av det tyska paret Dr. Jürgen Klein och hans fru Ulrike. De var specialister inom kemi, homeopati och odling av medicinalväxter och sökte en plats med ren luft, ren jord och rent vatten. De fann en plats nära Adelaide där man sedan dess odlar ingredienserna till Jurliques produkter.

Sedan Jurlique startade har målet varit att erbjuda naturliga, innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. Det biodynamiska odlingssättet ger rena, naturliga ingredienser med högt näringsinnehåll, t ex höga halter av naturliga antioxidanter, vitaminer och fettsyror, som är viktiga för hudens välmående. Jurlique är drivande vad gäller forskning och utveckling inom naturlig hudvård och det är just denna kombination; biodynamiskt innehåll med avancerad forskning, som gör Jurlique unikt. Slutresultatet av detta blir högeffektiva produkter gjorda på biodynamiska ingredienser som ger en fantastisk välmående hy med lyster.

För mera info www.jurlique.fi och gilla oss på facebook https://www.facebook.com/Jurliquefinland

Lottar ut testgruppen nästa måndag, den 10.9.2012.

You may also like...

164 Comments

 1. Oj det här skulle jag jätte gärna vara med i! Jag har blandhy och har länge försökt hitta en produkt som skulle passa mig. På sommaren har jag alltid fin hy, men sen till hösten och under vintern blir den sämre och finnar dyker upp titt som tätt. Det känns som om jag har testat det mesta med bättre och sämre resultat. Kanske jag äntligen skulle hitta en produkt som skulle passa min hy!

 2. Hej hej!
  Klaaaart jag vill vara med och tävla om en testpanelsplats! Jag har önskat att få testa deras produkter ända sedan du skrev om dem första gången, men som studerande ensamstående mamma utan pengar så har jag inte riktigt fått in deras produkter i budget 😉 Varför ska just jag väljas…? Hmm, svårt fråga, men jag har massor med problem med finnar, trots mina underbara 37 år och får inte bukt med det hur jag än försöker och letar efter produkter som ska hjälpa. Det är inte roligt att se ut som en acnetonåring när jag faktiskt ska vara snygg singelmamma med många järn i elden! 😀

  Ta hand om dig!
  Kram!

  1. Glömde skriva att jag självklart gillar och följer Jurlique på fejjan!

 3. Åh!Jag vill vara med o testa!
  Har en känslig o lite torr hud,och fortfarande efter 35 år,har jag ännu inte hittat rätt i hudvårdsdjungeln.Att det är ekologiskt och biodynamisk odlade ingredienser tilltalar mej också.
  Gillar redan på facebook.

  Kram!

 4. Jaaag vill haa! =) Har ångest över att inte använda ekologisk kosmetik men har inte hittat MITT märke ännu, tänk om detta skulle vara lösningen! =) Ja tror paketet normal/blandhy skulle vara min grej! Kram!

 5. Åh den här tävlingen kom perfekt ju. För mig hade ett set av dessa produkter varit perfekta eftersom min hy nu till hösten/vintern blir så himla torr och irriterad. Och att pröva på Jurliques produkter skulle ju inte skada. Kanske de är dom rätta produkterna för mig och min torra hy. 🙂

 6. anette carlsson

  Jag är 46 år och nu märks det tydligt om man har tagit hand om sin hud eller inte under de tidigare åren. Jag köper alltid numer kvalitèts hud produkter även om de är dyrare numer, jag ser skillnaden nästan direkt.

  Nu har jag mogen hud och jag har fått pigments förändringar i ansiktet efter att solat för mycket som ung. Det är inte snyggt och jag har försökt att prova olika hudkrämen och lite bättre har det blivit. Genomgående är det fukt, fukt och åter fukt som behövs för att hålla huden i balans och att hålla sig i skuggan under soliga dagar.

  Jag har gillat på Jurlique på face book, Finland.

  anette carlsson

 7. Jag skulle såå gärna vara med i testgruppen! Vilken underbar chans att få lite lyx i vardagen! Jag är inte speciellt bra att vårda min hy, speciellt inte ansiktet. Har aldrig varit hos kosmetologen heller utan “skött” om hyn bara med hemma knep! Därför skulle det vara underbart att få testa “riktiga” produkter speciellt för ansiktet 🙂

 8. Jag har mogen hud med tecken på mycket rynkor. :)Jag spenderar halva min lön på hudvård eftersom jag tycker att det är roligt. Älskar burkar och cremer men har inte testa detta märke ännu. (Säkert ett av få märken jag ännu inte hunnit testa.)

 9. Självklart vill jag vara med och tävla om att vinna ett hudvårdspaket! Tävlar i den mogna hy klassen, den med tecken på lite rynkor! Vore väll trevligt att vinna, dan efter min 53:års dag! Jag behöver skämma bort mej, jag vill kunna bli fin å må bra i huden, ska bli skojjigt om mina klasskamrater märker nån skillnad sen… Ja, jag har inlett en ny karriär i livet genom att hamna på skolbänken för att läsa till USKA. Skulle kunna vara mamma till de flesta i min klass!

 10. Ojoj, vilken kanon tävling du har åt oss 🙂
  Är gärna med och tävlar om paket nr1, har jätte svårt att hitta något som passar min hy och har tröttnat på att köpa och kasta produkter som inte sedan heller passar mig. Jurlique låter underbart! 🙂

  1. Ja, glömde oxo säga att jag gillar på fb 🙂

 11. Hej!

  Såklart att skulle vilja testa produkter. Har blandhy o även om jag är 40 så hittat inte riktiga bra produkter o min glansig hy gör mig galen ;(( Vem vet, kanske Jurligue är MITT?
  Gillar! på FC!

  Mvh, Magdalena

 12. Hej,

  Jag sku jättegärna vara med i testgruppen! Jag är 41 år gammal och har vissa “mogna” tecken (rynkor, ja, de heter rynkor…). Det sku vara underbart att få testa goda antidotes! 🙂

 13. Efter allt som du skrivit om Jurlique’s produkter här på bloggen är man ju såklart lite nyfiken på hur de skulle passa det egna ansiktet! Diggar att de är biodynamiska också. Den egna plånboken tillåter inte alltid att unna mig såna bra produkter, även om man nog borde sträva till att alltid köpa ekologiskt/biodynamiskt. Just den ekonomiska och ekologiska aspekten är min största orsak att väljas till testperson. Min hy är främst normal/bland…men också lite känslig. Alltid ett svårt dilemma detdär. Och jo, jag gillar deras sida på facebook!

 14. Hej!

  Jag har väldigt torr och känslig hud, speciellt om vintrarna. Jag är atopiker och som barn hade jag mer besvär än jag haft på flera år. Tyvärr kom de kliande exemen tillbaka igen för ett år sedan, och väljer nuförtiden väldigt noga vad jag lägger på min hy. Jag skulle gärna pröva jarliques paket för känlig hy, eller torr hy. Gillar på facebook!

 15. Hjälp….. Jag vill absolut vara med och testa. Har en väldigt känslig hy som blir super känslig på vintern, nästan så att jag lider. Har prövet 1000 olika, allt från super dyra till asbilliga produkter, men har inte hittat den rätta. Kanske det just sku vara Jurliques hudvårdsprodukter för känskig hy som sku göra min hy vacker, det får jag veta bara genom att testa 😉

  Kram!

 16. Jag vill vara med för att jag aldrig lyckats hitta några riktigt bra hudvårdsprodukter. Jag är kanske lite för lat för att orka prova en massa olika, så jag skulle behöva en spark där bak, och vad kunde då passa bättre än att få pröva dessa fina produkter? Jag har blandhy, och tycker det är jättesvårt då jag får finnar direkt jag smörjer något i ansiktet, men samtidigt får jag så torr hy på vissa ställen att den trillar av..

 17. Jag skulle jättegärna vilja testa Jurliques produkter! Har under årens lopp haft mycket problem med min hy i form av acne och täppt till porerna med mycket smink. Nuförtiden vid 31 års ålder har finnarna minskat men jag har fortfarande bland hy med feta zoner. Har allt mer börjat intressera mig för ekologiska hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser och därför är jag intresserad att fungera som testperson. Gillar redan på fb.

 18. Hei,

  haluan osallistua arvontaan! Olen hyvin kiinnostunut Jurliquen tuotteista, koska olen saanut niistä todella hyvän kuvan blogisi perusteella. Puolen vuoden ajan olen kokeillut erilaisia ihonhoitosarjoja ja yrittänyt löytää sitä “oikeaa”, joka hoitaa ihoani parhaiten. Jurlique kiinnostaa erityisesti sen biodynaamisuuden takia.

  Ihoni on pintakuiva, jonka takia varsinkin nyt sään kylmetessä se kuivuu eikä talineritys toimi oikein, mikä tietenkin aiheuttaa näppyjä. Ihoni tarvitsisi siis runsaasti kosteutusta varsinkin tähän aikaan vuodesta ja mielelläni kokeilisin josko Jurliquella olisi tuotteita, jotka kosteuttaisivat ihoani tarpeeksi tehokkaasti.

  Peukut pystyyn, että arpaonni osuu kohdalle!

 19. Hej ! Jag vill gärna vara med och testa ,har just fyllt 40 år o de första ålderstecknen ses..Jobbar som barnmorska och har skiftesarbete ,vilket sliter på hyn . Villig att testa ! Kram

 20. Hej! Min hud har på sistone blivit mer känslig och torr. Har tidigare haft fet hud så det har varit svårt att hitta lämpliga produkter . Har provat olika produkter men har ej hittat nån som jag gillar. Jurliques produkter låter lovande, skulle jättegärna testa dem. Provar isåfall paketet för känslig hud. Extra nice är ju att de är ekologiska! Jag gillar Jurlique på Facebook!

 21. Hej!

  Vill vara med och tävla om paketet för normal/blandhy.

 22. Hej!

  Jag har torr hy och har ännu inte hittat “det rätta” märket utan testar en massa olika märken utan något märkbart resultat. Därför hade paket 2 verkligen kommit till användning/testning! Och vem vet, kanske Jurlique är just det rätta märket för min hy, i så fall tänker jag använda Jurlique för evigt! Det gäller att vårda huden, jag är 34 år och än så länge märker jag inga åldersrelaterade tecken… och med hjälp av Jurlique skulle jag säkert kunna få ordning på torrheten! 😀

  Med vänlig hälsning
  Mirva

 23. Om man får hy som din så vill jag hemskt gärna vara med och testa detta märke! ;o)
  Just att det är ekologiskt med naturliga ingredienser gör det väldigt spännande.
  Jag har både lite torr och känslig hy.
  Men, den för “mogen” hy skulle säkert passa mig.
  Då jag precis har tillbringat 2 underbara veckor i Grekland med mycket sol och bad skulle jag verkligen behöva tillföra mycket fukt till ansiktet!
  Jag hoppas på turen och har “gillat” på Facebook.
  Ha det bra.
  Kram!

 24. Hej Malena och Jurlique folket! Jag skulle väldigt gjärna testa produkter från Jurlique för jag har ingen aning om vilken hudtyp jag är. Jag är 23 år gammal, har aldrig varit till kosmetolog och använder endast vatten och tvål som rengöring för min hy. Niveas vita tub för fukhet… Har alltid velat veta hurudan hud jag har och vilka produkter som skulle passa mig (och göra hyn sådär jätte fin som alla Hollywood stjärnors), men som pojkflicka och lite lat har det bara aldrig blivit av att ta reda på… Kanske jag nu kunde få veta?!

 25. Hej!
  Vill jätte gärna vara med och testa Jurlique för normal/blandhy. Är själv kosmetolog, bloggare och använder för tillfället ekologiska produkter från Kina…som kosmetolog har jag oxå en bättre förståelse för ingredienserna i produkten hur de fungerar och varför! *thumbs up*

 26. Hej, jag vill gärna vara testkanin för detta märke. Har en otroligt torr o känslig hud och har svårt att hitta bra produkter så funkar detta för mig så vore det toppen! Det skulle passa med paket 2 eller 4. Tack för en fin blogg//M

 27. Hej!
  Använder alltid ekologiska produkter till hy och hår, provar gärna ett nytt märke :-). Paket 2 eller 4 skulle passa mig.
  Gillar på FB.
  Kram/Elizabeth

 28. Ja absolut, vilken grej =) Det skulle verkligen vara så kul att få testa något nytt. Jag har normal/bland-hy och ogillar verkligen att köpa nya hudvårdsprodukter, framför allt för att det mest känts som att jag kastat ut en massa pengar på produkter som ändå inte gett mig det jag vill ha. Har hört mycket gott om Jurliques från dig så det här skulle verkligen vara underbart att få prova. Kram på dig,

 29. Hej!
  Finnes:
  50+are med känslig hy. Får utstå mycket då jag arbetar ute mycket. Kyla, vind, värme, sol mm.
  Sökes:
  Letar och letar efter en bra hudvårdserie som skulle passa mig. Känner att jag inte riktigt hittat “den rätta”
  Kanske kan du JURLIQUE vara den rätta?
  Hoppas vi möts inom en snar framtid!
  Kram Lena

 30. Minäkin testaisin mielelläni Jurliquen tuotteita.

  Olen 36-vuotias kahden lapsen äiti, joka on aloittanut hoitovapaan jälkeen jälleen työt. Ihoni on toisinaan elottoman ja väsyneen näköinen, lapset ovat vieneet äidin kauneuden 😉 Minulle tulee satunnaisesti yksittäisiä finnejä ja tietysti pahempien ryppyjen estämiseski ja ihon elinvoimaisuuden elvyttämiseksi olisi kiva löytää joku huipputuote, jota suositella muillekin! Paketeista joko 1 tai 4 sopisi todennäköisesti parhaiten minulle.

 31. Jenny från Kokkola

  Jaja,

  jag använder Niveas bodylotion i ansiktet och shampoo som duschtvål om jag inte råkar ha nåt annat (och det är väl då kanske rätt ofta). Ansiktsvatten, det vet jag inte vad det är för nåt överhuvutaget. Och rynkor då, ja såna finns och jag har faktiskt fäst mig lite vid dem, det är roligt att se ut som om man varit med om ett och annat.

  But I guess I might be in need of some serious education, så dethär låter hur roligt som helst!

  1. the same as above

   Ps. normal / blandhud är det antagligen jag har, annars skulle det ha trillat av vid dethär laget.

 32. Roligt med tävling.

  Ha mycket torr hud, speciellt nu då det blir kyligare ute. Har inte testat dessa produkter tidigare, men är nyfiken.

 33. Hej!
  Jag har torr hy och är väldigt kräsen när det kommer till min hudvård. Det enda som har fungerat för mig en längre period är Clinique, trots att jag har prövat det mesta.

  När du skrev om Jurlique tyckte jag det verkade väldigt bra och något jag gärna ger en chans, men jag har inte hittat ett ställe där jag kan prova 🙁 Är väldig spänd på att få testa detta så jag vill väldigt ä, väldigt gärna få vara med i testpanelen!

  Gillar så klart på Facebook. Håller nu tummarna för att jag slipper vara en torris i vinter! 😉

 34. Linda Ahlbäck

  Tjolahopp!
  Jag behöver lite nya fräscha produkter i mitt badrumsskåp, så jag blir extra laddad inför hösten och vintern.
  Paket 1 hjälper mig med nya härliga tag!

  Mvh Linda

 35. Åh! Jag skulle hemskt gärna delta som en testperson!
  Jag har mogen hy med tecken på små rynkor lite här och där och har inte hittat nån produkt för sån hy som jag gillar än.
  Jag har sedan tidigare gillat er på facebook, så den biten är redan fixad 🙂

  Alla mina rynkor håller tummarna för att få vara med i testpanelen!

 36. Hej!
  Jag skulle mer än gärna vilja vara med i testgruppen, har provat på lite olika ansiktsrengörningar och just nu börjar de jag har ta slut så det skulle ju passa alldeles alldeles utmärkt, dessutom har jag varit nyfiken på dessa varor sen du skrev om dem första gången! Så inte mig emot! Min hy är normal så paket 1 skulle passa perfekt!

  Kram Lena

 37. Hej!
  Jag vill jätte gärna vara med och prova dessa produkter. Jag är 25 år och har jätte svårt att hitta någonting som passar min hud. Jag tror paket nummer 1 skulle passa för mig. Dessutom skulle inte lite vardagslyx för en studerande vara helt fel. Kram/ Jenny

 38. Moi!

  Tosi kiva idea, mielelläni olisin testiryhmässä!

  Olen 29-vuotias pienen vauvan äiti. Muutama vuosi sitten päätin, että 30-vuotislahjaksi ostaisin itselleni jonkin ihanan laukun, ja aloittaisin säästämään siihen hyvissä ajoin. Nyt synttärin lähestyessä olen tullut toisiin ajatuksiin.

  Miksi käyttäisin rahaa ostaakseni uuden nahkatuotteen, eikö olisi järkevämpää alkaa huolehtimaan entistä paremmin omasta, jo olemassaolevasta nahasta eli ihostani. Ihollani ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, vaan siinä näkyy elämän merkkejä. Näin pitääkin olla, mutta jotta ihoni säilyisi hyväkuntoisena pidempään, se tarvitsee hyvää hoitoa.

  Olen aikaisemmin lukenut blogistasi suurella mielenkiinnolla kokemuksiasi Jurliquesta ja se vaikuttaa ehdottomasti sarjalta, jota haluaisin kokeilla!

  Paketti 1 tai 2 olisi minulle varmaan sopivin :).

  Dora

 39. "Photo by" Emelie

  Vilken härlig “tävling” och vilket härligt test!
  Jag är gärna med och tävlar i kategorin känslig hud.
  Jag har använt många olika produkter genom åren och haft turen att få mycket fint, som jag sällan annars unnar mig själv. För ett par år sedan blev dock min allergi (som jag haft sedan barndomen) mycket värre och resulterade i korsallergi (viss mat är bara att glömma nu) + att jag blev otroligt känslig framförallt runt ögonen. Det var behandlingar med kortisonsalva (som inte ska användas för länge på känsliga områden) och jag har sedan dess kämpat med att hitta produkter som passar. Det enda som har fungerat hitills är apotekets egna märke och nu börjar min hy återvända till det jag är van vid, pga. bra produkter! Det vore underbart härligt att få testa lite lyxigare produkter (som 25-åring finns det ju sååå många produkter som lockar), för att se om dessa kan fungera för mig. Lite lyx i vardagen är vi alla värda!

 40. Min hud är en kombination av torr och blandhud, vilket gör det mycket besvärligt att hitta produkter som ger tillräckligt med fukt utan att få huden att bli glansig och fet. Min hud utsätts dagligen för en mängd avgaser och smuts p.g.a. livet i centrum av Helsingfors, vilket också syns som orenheter. P.g.a. min ekonomiska situation har jag för tillfället inte råd att investera i ordentliga hudvårdsprodukter, varför jag vore ett bra val till testgruppen 🙂

 41. Underbart erbjudande på en underbar blogg.
  Jag har mogen hy så paket 4 skulle vara fantastiskt att få prova. Jag har inget hudvårdsprogram idag och när man är 40+ är tiden mer än mogen för det.
  kram t

 42. Hej!

  Skulle jätte gärna vilja testa produkterna. Är 32 år och har 3 små barn, huden ser trött och sliten ut. Har känsligt hud med början till rynkor, har alltid haft svårt att hitta produkter som passar min hud. Skulle så gärna vilja hitta nåt som passar.
  Paket 3 eller 4 skulle passa mej bäst.

  Har Gillat sidan

  Catarina

 43. Hej,
  Jag vill gärna delta i testgruppen för känslig hud. För 7 månader sen födde jag en dotter och efter det så har huden varit mycket känslig. Det beror på påfrestning samt rubbningar i hormonbalansen. Jag har alltid föredragit ekologiska produkter men har ännu inte hittat rätt. Kanske Jurlique är svaret för min hud. Det skulle vara guldvärd i en mammas vardag att få prova på dessa produkter 🙂

  Jag har också gillat Jurlique på Facebook sidan.

 44. Oj vad roligt det skulle vara att få testa Jurliques produkter.

  Under mina snart 39 år i livet har jag inte än hittat DET för min hy, och det är inte för att jag inte testat. Jag har testat hur mycket som helst, men inget täcker alla mina behov. Nu har jag fått fina linjer, och är fortfarande lite fet i T-sonen samt att jag fått lite eksem i pannan och runt näsan. Ett ytligt problem som det vore kul att få rättat till om möjligt då det betyder en del för självkänslan. Nu när vi går mot vinter, och detta med varmt inomhus och kallt ute är det ännu viktigare att ta gott vara på huden. Jag gillar självklart på fejjan.

  Hilde

 45. Jag skulle väldigt gärna vilja ingå i testgruppen. Jag har blivit så inspirerad av dina inlägg om Jurlique (vilken bra ambassadör du är för dem) att jag velat testa men aldrig kommit till skott. Jag fyller 36 i helgen och åldern börjar redan ta ut sig rätt med kråksparkar runt ögonen. Jag skulle verkligen behöva lite “mirakelprodukter” som funkar bra på en åldrande,mogen lite trött och stressad hud. Att det sedan är ekologiska produkter känns bra, både för miljö, hjärta och hud.

  Jag håller tummarna och hoppas på lite tur. (och gillar såklart på fejjan)

  Kram
  Petra

 46. Kanske detta vore räddningen på min torra hud i ansiktet! Fast det brukar vara bättre med torrheten under sommaren har jag varit mycket torr i ansiktet i sommar, och har testat så många olika salvor. Sist for jag till apoteket och köpa en bassalva, men känns nu inte så häftigt att lägga den i ansiktet. Så, vore absolut villig att testa dessa produkter för torr hud!

 47. Mooi Malena! 🙂

  Fantastiskt fin utlottning! 🙂 Hoppas få möjligheten att pröva Jurliques produkter och
  förhoppningsvis få liite av den fräschör du har! 🙂 Just nu är min hud lite i obalans,
  kanske pga av jag använder lite av vad som finns i badrumsskåpet just nu..
  Är annars mån om att välja bra hudvård och har ett stort intresse för det.
  Är 38år så väljer nog serien för mogen hud.

  Har så klart gillat Jurlique på FB!
  (PS: är Finsktalande, så kan ge ev. recension i önskat språk! 🙂

  Stor kram och tack för härlig utlottning!
  Tess

 48. Jag har länge velat prova på deras produkter men som studerande har jag inte köpt dem bara för att prova så skulle vara super att få testa det på så här vis och förhoppningvis hitta mina hudvårdsprodukter. Använder gärna produkter som är ekologiska och gjorda på bra råvaror men har inte riktigt hittat något som jag är helt nöjd med ännu. Har använt bla. Dr Hauscka och är nyfiken på att prova detta. Normal/Bland hy skulle passa mig tror jag. Gillar på fb.

  / Cecilia

 49. Hei, ilman muuta haluaisin osallistua testiryhmään. Tuotteista olen paljon kuullut, olisi ihanaa päästä niitä tämän mahdollisuuden myötä myös testaamaan.

  Ihanaa, kuulasta syksyä toivottaa Tiia

 50. Vilken härlig tävling!
  Jag vill jättegärna testa Jurliques produkter, har normal/blandhud. Har provat många olika produkter, men inte riktigt hittat rätt ännu, o som en relativt trött o sliten mamma till 3 små underbara barn så skulle det kännas som en liten lottovinst att få testa de här härliga produkterna!

 51. Testivoittaja

  Olen 46 v. kuivahkon ihon omaava nainen. Pyöräilen, myös talvella, joten ihoni tarvitsee hyvät,kosteuttavat tuotteet. Talvella erityisesti ihoni on kuiva, hilseilevä. Olisi mielenkiintoista kokeilla Jurliquen tuotteita.

 52. ÅH, vill så gärna testa dessa underbara produkter!! Har funderat en massa gånger på att testa men det har inte blivit av. Min hy skulle bli så lycklig över att få testa dessa fina produkter. Går genast in och gillar på FB. Skulle vilja testa paket 4 nu när jag passerat 40 😉
  KRAM!!!

 53. haluisin olla mukana testaamassa paketti nro ykköstä. mulla on normaali iho 🙂

 54. Heips,

  olisi mahtavaa päästä testailemaan Jurliquen ihonhoitotuotteita. Itselläni on sekaiho, joka on monesti hirmu haasteellinen hoitaa. Monta ongelmaa mahtuu samaan naamaan… Olen kuullut paljon hyvää Jurliquen tuotteista, mutta en osaa sanoa olisiko itselläni varaa ostella näitä tuotteita. Enkä kyllä edes tiedä saisiko näitä tuotteita ostettua näiltä mun huudeilta. Toivottavasti onni suosii ja pääsen testailemaan 🙂

 55. Vilken super chans! Har inte,trots stronga försök,lyckats hitta passande hudvårdsprodukter för min snart 40 hy. Har normal / blandhy och som mamma, hustru, företagare, hushållerska, taxichaufför mm mm tar jag tyvärr inte så bra hand om min hy. Detta vore den perfekta orsaken att skämma bort min hy och ta extra tid för mig själv. Håller tummarna uppe! P.s: gillar dina foton skarpt. Patricia

 56. Hejsan
  skulle väldigt gärna vilja vara med i utlottningen för paketet med mogen hy.
  Är man som jag 53 år och jobbar sig genom en utmattningssyndrom och börjar komma ut på andra sidan skulle ett sådant paket vara underbart att få prova. Både för att huden tagit mycket stryk och välbefinnandet fått sig en törn. En självklarhet numer är att värdera biodynamiskt och ekologiska varor. Jurlique känns som ett som ett företag med sunda värderingar och jobbar med en bra värdegrund vilket jag värderar högt. Tyvärr har jag inte facebook men diskuterar med vänninor om märket, så viss reklam blir det ändå.. =)

 57. Skulle vara en sån ära att vara en av de lyckliga 4 som får prova produkterna. Verkar som något jag verkligen skulle kunna börja använda. Testat lite “Green People” men har inte varit helt övertygad.. Har känslig hy, och tyvärr är det inte det lättaste att hitta bra produkter för en sådan.. Tack annars fina Malenami för en underbar blogg! Du skriver verkligen jätte fint! 🙂

 58. I want to test products for mixed skin because I want to try different products than I use right now.I want to try everything new and that´s why you should choose me.

 59. Halloj!

  Är just nu i valet och kvalet om jag skal våga prova nåt nytt efter många års användning av Exuviances produkter. Kan Jurlique på bara tre veckor övertyga mig??? Jag provar gärna 🙂

  Kramar Emma

 60. Minäkin testaisin tuotteita mielelläni! Olen 31-vuotias ja ihotyyppini on sekaiho. Näppyjä tulee edelleen silloin tällöin, etenkin jos olen vähänkin laiminlyönyt ihoni puhdistusta. Monet tuotteet olen läpikäynyt, mutta sellaista yhtä ainoaa oikeaa ei ole vieläkään löytynyt – ehkä Jurlique olisi se? Jurliqueta en siis ole ennen kokeillut, joten minulla ei ole tuotteesta ennakkokäsityksiäkään. Paketeista numerot 1 ja 4 olisivat varmasti minulle sopivimmat.
  Jag kunde också berätta om min upplevelse på svenska, or, of course, in English if needed 🙂

 61. Skulle jätte gärna vilja vara med och tävla och testa produkterna.
  Har känslig hud, så det skulle vara en ära och en lyx att få prova dessa underbara produkterna för min känsliga hy. Älskar biodynamisk och ekologisk hudvård. Och så vill jag jätte gärna stödja ett bra hudvårdsmärke som odlar sina produkter själva och är kemikalie fria.

 62. Jamen vem skulle inte vilja prova på detta?! 🙂 Jag har själv blandhy. Fyller snart 24 år, men har fortfarande vad man skulle kunna kalla “tonårshy”, irriterande! Den påverkas väldigt starkt av kroppens hormoner och det varierar väldigt hur min hy mår. Ibland är den helt okej, men oftast inte, och den kräver ständigt omhändertagande. Jag äääälskar att prova nya produkter, och gör det mer än gärna, men jag börjar komma till det stadiet att jag gärna skulle hitta någon serie som faktiskt hjälper min hy och som jag skulle “get stuck with”, så att säga. Har hört mycket gott om Jurlique så det vore verkligen intressant att testa!

 63. Moi 🙂 oon käyttäny vuosia Dermalogican tuotteita ja viime aikoina on alkanu tuntumaan että olis aika koittaa jos joku muu tuotesarja toimis paremmin. Mulla on aika kuiva ja herkkä iho, joka punottaa helposti ja oliski ihana koittaa jos herkän ihon tuotesarja auttais asiaa eikä aina tarvis puunata niin kamalasti et kehtaa ihmisten ilmoille lähteä 🙂

 64. Jej,
  Jag skulle gärna vilja vara med och testa Jurlique produkterna.
  Här fått små prover på produkterna och första intrycket var väldigt positivt. Har försökt att
  Använda produkter som är nära jorden och som är bra för huden och innehåller minde med
  andra ämnen. Tyckte att Jurlique hade en mild och trevlig doft på sina produkter.
  Min hud är lite av bland hud och mot vintern blir den torrare, Så nummer 1 eller 2 skulle passa mig.
  Tycker om att prata om hudvård, smink, träning etc. Med muna vänner, så skulle man vara nöjd
  Skulle säkert flera Blu intresserade 🙂
  Suomi ja englanti käy myös kielenä yhtä hyvin, mutta myös ruotsi sujuu 🙂

  Toivottavasti onni suosii ja pääsisin oikeasti kokeilemaan näitä tuotteita.

 65. Minulla on pintakuiva sekaiho ja on erittäin vaikea löytää sopivia tuotteita, joten ottaisin mielelläni osaa testiin!

 66. Camilla Tallnäs

  Hej, vill först bara tacka för din underbara blogg:-)

  Jag vill gärna vara med i testpanelen och utlottningen.
  Jag köper olika produkter varje gång det skall handlas för jag blir aldrig riktigt nöjd. Har normal hy och är 40+.

  Hoppas på vinst:-)

  Kramar Camilla

 67. Jag har kämpat mot min blandhy/problemhy under många, många år… Testat alla möjliga märken, billiga som svindyra, utan att hitta något som jag trivs riktigt bra med. Det är en djungel!
  Skulle därför jättegärna testa detta märke, för att se om det kan vara något för min hy, jag önskar så innerligt att jag kunde hitta något som gör att jag slipper fundera över detta vareviga dag!

 68. Det låter för bra för att vara sant!
  När jag läser om produkterna är det vad jag letat men ännu ute funnit .
  Jag vill liksom min mat att den hudvård jag använder ska vara eklogisk/biodynamisk. Sedan många år tillbaka använder jag mig av homopati & har sett vilken fantastisk kraft där finns.
  Min hy är mycket känslig på höst/vinter och har svårt för väderomslaget som blir i skiftet.
  Då blir jag mycket torr & med risk för akne… Det finns inte någon hudvård som jag hittills varit helt nöjd med, därför skulle jag gärna ingå i en testpanel.
  Är 38år.

  Tack också för all inspiration du ger med din blogg.

 69. Hejsan söta du!

  Va kul att man kanske skulle ha möjlighet att få vara med i testpanelen! Nu blir jag ju riktigt nervös.
  För det första så tycker jag att jag skulle vara bra i testpanelen för att jag är en fattig studerande som annars inte har råd att skämma bort min hud med underbara krämer som Jurliques, utan får nöja mig med att läsa om det i andras bloggar medan jag själv tvättar ansiktet med tallsåpa och järnborste varje kväll. hihii..
  För det andra så har jag väldigt konstig hy, ibland är den riktigt fettig och glansig och sen helt plötsligt blir den torr. Skulle vara kul att få en fin balans på huden och göra den lika skinande vacker som din.

  Hoppas på det bästa och håller tummarna! 😀

 70. Hej!
  Klart jag vill vara med och testa!
  Har ännu inte hittat någon hudvårdsserie som håller vad den lovar så denna kanske är för mig?
  Paket nr 4, för mogen hy. Är 44 så jag räknas väl dit…
  Hoppas nu bli utvald så jag får veta om jag hittat mina drömprodukter!
  Att testa och utvärdera är roligt!
  mvh
  Camilla

 71. Känner ni till den typen av hud som e flottig as hell? Greasy o på samma gång torr?
  Vet någon känslan av att alltid efter att pratat i sin mobiltelefon hamna o gnugga den emot ärmen eller skortan eller nåt bara för att få bort det äckliga lagret av fett som hoppat från ansiktet fast på telefonen? Eller hur det känns att putsa sina glasögon hundra ggr om dagen bara för att av någon mystisk anledning lyckas fettet att hoppa på linserna också och allt börjar bli suddigt så småningom?
  O allt det här även om du putsar o tar hand om ditt hud?
  Aj joo, ännu den känslan att trots den kolossala mängden fett huden lyckas tränga igenom kan den ändå vara så torr att huden lossnar från nästippen…
  Och jag är 33 år gammal, tre barns mamma o ingen teenager med hormonala förändringar.
  Så snälla, snälla Malena, skulle mer än gärna testa vad Jurlique har att komma med 🙂

 72. Minulla on kuiva iho, kokeilisin mielelläni paketti 2:sta. Olen aina välillä kokeillut uusia hoitotuotteita, mutta en ole löytänyt erityistä lempisarjaa, ehkä Jurlique voisi olla juuri sellainen!

 73. Hej,
  Jag håller på och testar vilken hudvårdsserie som passar mun hy. Ännu har jag inte hittat
  någon som gör att jag får mindre blämor och finnar. Nu när jag närmar mig 30 år skulle jag väldigt gärna få min hy att slappna av och inte se ut som att jag gick in i puberteten igår.
  Kanske har du lösningen i ett paket för blandhy. Vi kan väl testa iaf 🙂

 74. hei! monessa blogissa olen kyseisistä tuotteista lukenut ja haluaisn päästäki kokeilemaantuotepakettia nro 4. Ikää alkaa tulla mutta vielä en ole oikeastaan käyttänyt ikääntyneelle iholle tarkoitettuja tuotteita.

 75. God morgon!

  Haluaisin osallistua testaamiseen ja löytää kenties iholleni uuden ja sopivan takuutuotteen. Ihoni on kuivahko, reagoi herkästi ulkoa tuleville ärsykkeille (=sisäilmaoireista altistunut) ja punoittaa tai nousee pienille näpyille. Oireet saattavat olla vähäisiä, mutta ärsyttävät silti ja tälläkin hetkellä syön antihistamiinia. (Ilmeisesti sisäilmaongelmat eivät ole ohi vieläkään).

  Olen 46-vuotias, joten iho alkaa jo ikääntymisensä ja muutosten myötä tarvita uutta hoitoa. Paketti 4 olisi varmasti sopivin, mutta saattaisin käyttää myös pakettien 2 ja 3 tuotteita.

  Och det är ingen problem att tävlä på svenska heller. Jag gillar svenska språket och vill gärna tränä det på många sätt, här också.

 76. Hei! Haluaisin mielelläni päästä kokeilemaan Jurliquen tuotteita. Täytin juuri toukokuussa 40 (kääk!) ja sitä ennen en juurikaan ollut huolissani ihoni kunnosta. Ihoni on tyypillinen sekaiho, poskista kuivempi ja T-alueelta rasvaisempi. Olen aina hoitanut ihoani tunnollisesti eikä suurempia ongelmia leuan hormoninäppyjä lukuun ottamatta ole ollut. Nyt sitten kun 40 vuotta tuli täyteen tuntui että yhdessä yössä ilmestyivät hennot rypyt silmien ympärille ja otsan ilmerypyt alkoivat äkkinäisesti syventyä. Aamulla kasvoistani erottuu pari ryppyä jotka johtuvan vain kyljellään nukkumisesta! Tuotepaketeista ajattelin ensin että numero 1 olisi minulle sopivin mutta tarkemman tarkastelun jälkeen taitaisi sittenkin tuo paketti numero 4 olla tarpeellisin, olisi mukava nähdä saisiko tätä alkanutta rupsahtamista vielä pysäytettyä!

 77. Vilken chans! Har länge funderat på att testa på Jurlique-produkter men har inte kommit mig för och detta skulle ju vara ett gyllene tillfälle. Har en blandning mellan normal- och torrhy ,som skulle behöva lite hjälp på vägen för att må ännu bättre än vad den idag gör.
  Ha en fin höstdag! MALIN

 78. Hei ihanaa !

  Haluan ehdottomasti päästä testaamaan tuota pakettia nro:4 🙂
  Pääsenhän mukaan haluaisin niin kovasti kun ikääkin jo on.

 79. Jag vill väldigt gärna testa produkterna för torr hud. Har extremt svårt att hitta produkter som ger tillräckligt med fukt utan att kännas tungt och fett under sminket. Gillar på fb

 80. Hei Ihanaa !
  Haluun niin kovasti testaamaan tuota pakettia nro: 4 syystä että ikäni puolesta olen siihen ihan mahtava 🙂

 81. Åh vad kul! jag har en skönhetsblogg och fullkomligen ÄLSKAR att testa nya produkter.
  Om jag blev en av de utvalda hade jag behövt produkterna för den känsliga huden.

  Tack för ett kul inlägg och en kanonfin blogg!

  Kram

 82. Skulle vara super lycklig i fall nån sku få min hud och se fin ut igen. Efter två små barn och sömnlösa nätter ser den allt annat än fin ut. Lite tonårshuds problem fast man är 30+ och mamma för två, när ska de då sluta? Har prövat allt mellan himmel och jord, men aldrig riktigt hittat någåt jag varit riktigt nöjd med! Kanske just dom här produkterna sku vara svaret på allting! Ha en bra dag. kram Annia

 83. Oi, pakko osallistua tähän 🙂 Mulla on periaatteessa ihan normaali iho, tosin talvella kuivahko. Haluaisin osallistua herkkä iho -paketin testaajaksi, sillä poskeni punoittavat kovin herkästi ja jahka ilmat kylmenevät, niin kosteutustakin tarvitaan paljon. Käymme mieheni kanssa usein saunassa + ulkoilen paljon, joten iho on koetuksella. Olisi ihan mahtavaa löytää se täydellinen ihonhoitosarja omalle iholleni! Nykyisellään käytän vähän sitä sun tätä tuotetta jos jostakin sarjasta..

 84. Hej,
  och tack för din inspirerande blogg!
  Jag anmäler mig som testfröken till grupp 2, dvs. torr hy. Har länge försökt hitta en produktserie som “på riktigt” skulle passa mig och där det skulle ingå produkter som skulle stöda varandra. Just nu ser mitt toalettskåp ut som ett bombnedslag med en massa olika produkter som verkligen inte passar ihop. Produktcoctailen gör mitt torra ansikte ännu torrare och fnasigare och ser verkligen inte fram emot det, speciellt nu när vi går mot vintern och torare inomhusluft!

 85. Jag har ännu inte lyckats hitta DEN hudvårdsserien som är perfekt för mig och min hud. Kanske dethär är den? Vore fint att få veta 🙂 Jag har normal/blandhy, alltså paket nr 1 skulle vara min grej.

 86. Jag är som så många andra 40+ och det händer saker med din kropp när du har fyllt 40. Som tur är så säger de flesta att det så inte händer så mycket mellan 40 och 60 – puuh! Jag har använt samma serie och metoder i ganska många år nu och känner verkligen att det är dags att tänka om och byta produkter. Kanske blir det Jurligue – jag är lite skeptisk, men jag känner att Jurligues tankesätt är tillande och lite i tråd men min egen, så varför inte?

 87. Jurlique-tuotteiden testaaminen kiinnostaisi minua erittäin paljon, koska en ole vielä hirveästi testaillut luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossani. Itselläni on sekaiho, joka aina silloin tällöin rauhoittuu mutta myös yhtä nopeasti puhkeaa negatiivisessa mielessä kukkaan. Ekologisuus ja raaka-aineiden luontoläheisyys kiinnostaa kovasti ja olisi kiva testata josko luonnonkosmetiikasta löytyisi apu iho-ongelmiini. 🙂

  Uskoisin että tuotepaketti 1 olisi itselleni sopivin.

 88. Vaikka oon jo miltei keski-ikäinen ( 😉 ) niin edelleen sekaihoni kukkii ärsyttävästi. Olisi ihana päästä testaamaan ja ehkä löytää helpotus näpyille.
  Mä en oo nyt varma oisko mikä paketti paras noista mun iholle, kun ruotsinkieli ei aivan taivu noin pitkälle…

 89. Hei!

  Haluaisin kokeilla pakettia numero 2. Ongelmani on ajoittain ihossanu mylvivät epäpuhtaudet. Mustapäitä, finnejä ja vaihtelevasti rasvaa tai kuivuutta. Koska olen huoleton persoona ja huono hankkimaan tuotteita joita en ole kerran jo kokeillut. Pesen usein kasvoni sillä mitä käteen sattuu. Kokisinkin että mahdollisuus kokeilla tuotesarjaa ja tällä helliä ihoani voisin saada muutosta kasvojeni hirvittävään tilanteeseen. Toivottavasti valitsette minut nini saan naaman kuntoon ja ehkä vähennettyä tätä meikillä lotraamista.

 90. Hei, sattuipa sopivasti! Haussa on hyvä ihonhoitosarja, ehkäpä tämä sopisi herkälle iholleni..? Olisin mielelläni mukana (3)!

 91. Hudvårdsjunkie kallar jag mig själv och har nog provat det mesta i hudvårdsväg 😀 Men under de gångna månaderna har jag faktiskt haft problem att hitta produkter som passar min hudtyp. Detta är ju ett ypperligt tillfälle att kanske hitta mina favoriter! Paket 1: Normal/blandhy är det som gäller

 92. Hej,
  Jag skulle gärna delta i provet. Har redan i många år provat på många olika produkter men har inte hittat något som passar mig bra. Jag verkar ha en mycket krånglig hud. Har faktiskt många gånger funderat på att prova Jurlique, men har inte vågat då jag är rädd för att betala mycket för något som sedan inte passar. Jag misstänker att jag har blandhy och skulle vilja delta i paket 1. Dethär skulle vara bara en alldeles fantastisk chans! 🙂

  Ja och du har en trevlig blogg, jag gillar att läsa den, för den är så mångsidig! 🙂

  -A

 93. Jag vill vara med och testa eftersom jag tycks aldrig hitta rätt produkter för min normala blandhy 😀
  Antingen är det knastertorrt efter dåligt ansiktsvatten eller så är det fett och flottigt tack vare fel slags dagkräm.

 94. Oih, olisi ihana päästä testaamaan tuota sekaiholle suunnattua paketti ykköstä! Meille on tulossa perheenlisäystä any day now ja olenkin etsiskellyt toimivaa luonnonkosmetiikkasarjaa iholleni, sillä en haluaisi suukotella pikkuista kemikaalinaamalla. Fingers crossed!

 95. Hej! Och vad kul det skulle vara att testa Jurliques produkter. Har ganska länge känt till dem och varit sugen på att testa. Jag är 40+ och har ganska stora porer samtidigt som min hud är väldigt känslig. Har även en del pigmentförändringar. Jag har under flera år använt biologiska produkter, men inte riktigt hittat “mina”. Det är viktigt för mig att produkterna är biologiska och är de även biodynamiska och rena desto bättre! 🙂

 96. Hei!
  Aivan mahtava tilaisuus. Itselläni on sekaiho ja vaikka ikää on jo kertynyt yli 30 epäpuhtauksia on silti havaittavissa säännöllisin väliajoin. Tämä on ikävää varsinkin kun päivätyöhöni kuuluu edustamista. Lisäksi harrastusten/työn takia suihkussa tulee käytyä vähintään kaksi kertaa päivässä joten ihon kuivuminenkin on ongelma tietyillä kasvojen alueilla. Kerran olen kokeillut ystävältäni kyseistä tuotemerkkiä ja se yllätti iloisesti, joten olisin enemmän kun halukas pääsemään testiryhmään. Lisäksi arvostan kovasti Jurliquen ekologista ja luonnonmukaista ajattelua. Eli ei muuta kuin peukut pystyyn että onni potkaisisi ja pääsisin kokeilemaan tuotteita. 🙂

 97. Hej.
  Skulle väldigt gärna vara med o testa produkterna för mogen hy. Är 42 år o har ännu inte hittat någon hudvårdsprodukt som jag verkligen gillar o som passar min hy. Har testat alla möjliga men tyvärr inte hittat nån till min problemhy (blandhy, fet men med torrare partier). Har förstorade porer o acne ärr från min ungdom. Skulle verkligen bli såå glad o tacksam om jag fick vara med på detta o kanske få min hy i bättre skick.

  Tack för en underbar blogg som jag följer regelbundet :).

 98. Hei!
  Kerran jo jätin kommentin mutta se taisi hävitä johonkin bittiavaruuteen. Uusi yritys siis. Todella ihana tilaisuus. Itselläni on sekaiho ja vaikka ikää on jo yli 30 vuotta epäpuhtauksia on näkyvillä säännöllisesti. Tämä on ikävää varsinkin kun päivätyöhöni kuuluu jonkin verran edustustehtäviä. Lisäksi harrastusten ja työn takia joudun käymään suihkussa vähintään kaksi kertaa päivässä. Tämä aiheuttaa sen että tietyillä kasvojen alueilla iho on epämiellyttävän kuiva. Oikean ihonhoitosarjan löytäminen on ollut siis todella vaikeaa. Kovasti minua miellyttää myös Jurliquen ekologinen ja luonnonmukainen ajattelu. Pidän siis peukut pystyyn että pääsisin mukaan testiryhmään.

 99. Hej!
  Jag vill jätte gärna tedta på. Jag har haft problem med min hu när jag var i yngre tåonåren, men så använde jag mig av medicin så blev det bättre.. Nu igen samma problem! Medicinen fungerade tuslihen inte. Jag tycker jag har testat allt men detta har jag inte testat. Så varför inte. Min torra hy och mina ackne förstör min självkänsla något otroligt! Jag mår ganska ofta dåligt över dem om jag inte sminkar mig. Det vill jag ändra på! Därför skulle det vara roligt att testa på något nytt. Jag har ganska torr/normal hy annars… Tack!
  Emma

 100. Jag skulle jättegärna vara med. Jag har väldigt känslig hy och vill bara använda naturliga produkter då min mamma + flera släktingar är allergiska mot tillsatsämnen och gummi, som tyvärr finns i de flesta ansiktsprodukter. Jag vill inte utsätta min hy för extra kemikalier ifall jag ärver denna allergi.
  Det är knepigt att hitta produkter när jag är så känslig, som dessutom uppfyller mina önskemål om naturlighet.

  Har en tid funderat på Jurlique (som verkar uppfylla mina önskemål) – och detta skulle ju vara ett utmärkt tillfälle att pröva! Knepigt att hitta produkter annars när jag är så känslig.

 101. För att graviditeten gjorde min normala/blandhy plötsligt till en superkänslig hormonacne-hy som jag inte har nån aning om hur man skall sköta! Acnen håller på att gå bort men den känsliga huden verkar bestå. Därför skulle jag vara perfekt!

 102. Maria Nyström

  Själv klart vill jag pröva Jurlique för mogen hy.

  Famlar runt lite i cremedjungeln och har inte riktigt hittat hem.
  Nyss fyllda 40 inser jag att varken jag eller min hy blir yngre och behöver ta hand omden lite extra.

 103. Hej!
  Jag vill gärna testa produkterna eftersom de är nya för mig och jag med ljus och lykta söker nåt som kunde passa en person som mig, dvs snart 40 år, med yttorr, känslig hy, som reagerar negativt på väldigt många testade produkter…vore överlycklig om Jurlique är svaret på mitt dilemma!

 104. Jag skulle gärna vilja prova dem eftersom jag är har en hud utan dess like, problemhy till max. Haft acnebesvär sedan 5 år tillbaka, torr och knottrig hud.. Har provat nog det mest i skönhetsväg… men inget funkar. Hade varit roligt att prova detta, för hoppet är det sista som överge en=)

 105. Hej!
  Vilka intressanta produkter! Jag är 34 år och hoppar ännu och från märke till märke för jag har inte hittat min favorit hudvårdsserie. Jag använder mig av ekologiska och naturväliga produkter och undviker tillsatsämnen så långt det går, därför låter detta mycket intressant. Rynkorna börja sakta men säkert krypa fram, både skratt- och ålderdom:) Stressar inte över det men kanske en jätte bra hudvårdserie kunde vara på sin plats. Jag har ganska känslig hy så är mycket intresserad av att testa dessa produkter! Tack för mig:)

 106. Hei,

  jag vill väldigt gärna testa produkterna.. antagligen skulle de, som är avsedda för mogen hy passa mig bäst (är 46 år).

 107. Hej!

  Jag skulle gärna testa paketet för känslig hy! Lider av rosacea och är ständigt på jakt efter lämpliga produkter. Min hy är väldigt känslig speciellt under höst och vinter och jag drabbas då av rodnande och torr hy som är svår att få ordning på.

 108. Jag har blandad hy och skulle gärna prova produkterna! Jag har hört mycket bra om märket men aldrig kommit mig för stt prova! 🙂

 109. Jag skulle jättegäran vilja testa produkterna eftersom jag ännu hoppar från märke till märke och inte hittar något som är riktigt bra. Jag har normal/blandhy och skulle då gärna testa de produkterna.

 110. Mer och mer blir jag intresserad av hudvård och “riktiga” produkter. Bättre sent än aldrig får jag väl också säga då jag fyller 40 i oktober och det börjar märkas att huden åldras.
  Jag har läst en del om Jurliques produkter och tycker att de verkar intressanta och bra.

 111. jag har normal/blandad hy, men har aldrig egentligen hittat en hudvårdsserie som jag trivs med och som ger min hy det lilla extra. det skulle verkligen vara intressant att pröva den här!

 112. Jag har torr hy som bara ropar efter fukt, och därför ropar jag nu i min tur att JAG GÄÄÄÄÄRNA VILL VARA MED OCH TESTA!!! Älskar Jurlique och är storkonsument av rosenhandkrämen, men det skulle vara jätteroligt att få bekanta sig mer med de andra produkterna.

 113. Hej! Skulle gärna vilja hitta hem i hudvårdsdjungeln och vill därför gärna delta för att testa på Jurlique. Jag har “mogen” hy, 45+, och det börjar kännas som om hudvård blir viktigare och viktigare ju äldre man blir.

 114. Ihana mahdollisuus ja juuri oikeaan aikaan, kun talvi on tulossa ja iho joutuu taas todella koville. Minulla on herkkä iho, joka kärsii erityisesti Suomen kuivasta talvi-ilmasta. En ole löytänyt vieläkään suosikki ihonhoitotuotetta haastavalle iholleni, joten kokeilen aina uusia tuotteita. Olisi mahtavaa päästä testaamaan Jurlique sarjan tuotteita herkälle iholle. Jospa nyt löytäisin suosikkituotteen, jota voin alkaa käyttää säännöllisesti

 115. Olisin innokas testaamaan Jurliquen tuotteita, olen 26vuotias ja ihotyyppini sekaiho. Olen luotettava vastaaja ja olen monesti ollut mukana erinlaisissa testausryhmissä. Jurlique ei ole minulle vielä henkilökohtaisesti tuttu, mutta olen seurannut facebookissa Jurliqueta jo pitkään.

 116. Oj vad fin grej det här. Är mycket intresserad av ekologiska produkter, men har inte ännu “hunnit” bekanta mig med Jurlique. Normal/blandhy är min grej och skulle jätte gärna vilja bli hooked på dessa produkter.

 117. Hej!
  Jag skulle gärna prova produkterna som är ämnade för torr hy. Har provat många olika märken, men inget har motsvarat mina förväntningar. Speciellt så här då kallare tider närmar sig, kräver min hy extra mycket fuktgivande ämnen, så varför inte då prova på en ny och väldigt omtalad produkt.

  Kram, Joan

 118. Att Jurlique består av ekologiska produkter var en trevlig överraskning för mig! Paketet för känslig hy skulle jag gärna testa på, den för blandhy går också som ett andra alternativ – seeing as I have both! 😉 Kram!

 119. Hei!
  Täällä olikin paljon halukkaita testaajia! Ajattelin nyt itsekin koittaa onneani (på finska) jos vaikka pääsisinkin mukaan testaamaan Jurliquen tuotteita. Olen pian 26-vuotias tyttönen ja olen etsinyt itselleni sopivaa ihonhoitosarjaa jo pitkään ja vaihdellut merkistä toiseen. Olen muuttanut Pohjanmaalta Helsinkiin opiskelun perässä ja ihoni on reagoinut samalla tähän elämänmuutokseen. Käytän herkälle iholle suunnattuja tuotteita ja tulisin erittäin mielelläni mukaan testaajaksi!!!
  -Kirsi

 120. Vill ju SÅKLART testa 😉 Har normal/blandhy och är på jakt efter den perfekta hudvårdserien. Jurlique låter härligt eftersom att de också är ekologiska produkter 🙂 p.S Tack för en superbra blogg malena!!

 121. Jag skulle jätte gärna prova på paket tre, den för känslig hy. Jag har hittills inte hittat någon superprodukt som skulle vara både tillräckligt skonsam men ändå ordentligt rengörande för mig.

 122. En ole koskaan saanut olla mukana testaamassa mitään,siksi olisinkin iloinen jos onnistuisin saamaan tällaisen mahdollisuuden.Piristäisi mukavasti näin syksyn tullessa.
  Olen 36-vuotias,ensimmäiset rypynalut näkyvät jo ihossani,jota koitan hoitaa kun ehdin. 3 lapsen työssäkäyvänä äitinä joskus tuntuu mahdottomalta pyhittää itselleen ihonhoitohetkeä..Jurlique kuulostaa jo merkkinä varsin luksukselta.
  Ihoni on kosteutta kaipaava sekaiho,ei erityisen kuiva kuitenkaan.

 123. Jag har inte hittat “min” serie ännu, därför vill jag vinna och pröva nåt nytt.

 124. Jag vill gärna tävla om ett testpaket för blandhy. Har aldrig fastnat för någon speciell serie, så kanske detta är den jag letat efter?

 125. Hej!

  Jag skulle gärna vilja testa produkterna för mogen hy. Börjar tyvärr se att jag inte är 25 längre:)
  Med fem barn och full fart i livet prioriterar jag för det mesta annat än mig själv. Huden i mitt ansikte skulle behöva lite kärlek och omsorg och det verkar Jurliques produkter vara bra på.
  Dessutom vore det inte fel att se lika fräsch ut som du gör Malena:)

  Ha en fin kväll

  Åsa

 126. Hej!
  Trevlig tävling igen!
  Skulle vara jätteskoj att vinna ett testpaket för min hud. Min hud är nämligen rätt känslig och det är inte många produkter som klarar av den 🙂
  Trevlig fortsättning på höstn!
  /lizn

 127. Jag skulle gärna vara med i testgruppen för Jurliques produkter. Jag har själv känslig hud. Har använt Biotherms produkter nu i flera år men känner mig redo att testa något nytt för min hud. Så jag skulle gärna testa produkterna för känslig hy 🙂

 128. Klart att jag vill testa, jag använder Decleor idag och skulle gärna testa något nytt.Jag hör till den mogna gruppen misstänker jag 😉 så paket nummer 4. Med 3 busiga killar och massor av aktiviteter har dom små linjerna börjat visa sig och skulle behöva en boost.Gillar såklart på FB- Diana Flobecker stor kram Diana

 129. Hej!
  Åhh, det skulle jag vilja testa! Har rosacea sedan några år tillbaks och just i september brukar det dra i gång efter att ha varit bra under sommaren. Tänkte ringa hudläkaren och be om antibiotika men kanske ska testa produkterna för känslig hy istället?

 130. Jag har ett märke som jag använt i många år MEN det är inte ekologiskt och med åren blir det allt viktigare för mig att använda produkter som är bra både för mig och miljön!

 131. har testat ett par av jurliques produkter och fullkomligt älskar dem! så att få chansen att testa lite fler skulle ju vara perfekt!
  speciellt efter en vecka i söderns sol ropar huden efter bra produkter – och bra produkter=jurlique!

 132. Hoppas på lite tur här nu, för det behöver min hy. Jag har atopisk väldigt känslig och torr hy och har provat många, många produkter. Just nu kretsar mina tankar mycket kring det naturliga och ekologiska. Både när det gäller mat och produkter. Vilken chans detta skulle vara, att testa på något min hud aldrig känt förut, och så fint med naturliga produkter. Vi måste ta hand om vår hy, det är ju trots allt vår största organ.

 133. Jag har en problemhy som jag ständigt försöker få bukt med men inget verkar hjälpa. Har provat de flesta produkter redan, men kanske Jurlique är lösningen för mej? Vill väldans gärna prova kitet för normal/blandhy isåfall.

 134. Jag vill jätte gärna testa på Jurlique. Har en hy som är förskräcklig, torr och obalanserad. Vill testa produkterna för känslig hy!

 135. Minulla on herkkä iho, joten olisi ihanaa päästä testaamaan Jurliquen herkän ihon tuotteita. Olen joskus kokeillut erästä Jurliquen käsivoidetta ja se oli niiiin ihanan tuoksuista! Koska käytän muutenkin luonnonkosmetiikkaa, olisin enemmän kuin sopiva testaajaksi! 😉

 136. Oooj vilken fantastisk chans nu när höstmörkret kommer smygandes och huden behöver lite extra kärlek efter sommarsolens starka strålar och höstkylans bett.
  Jag skulle väldigt gärna vilja vara en av de test personerna, det är nog något jag verkligen skulle behöva här och nu.
  Efter att kämpat med mina efter graviditets kilon som verkat fastnat, och en känsla av att allt är lite så där sunkigt och grådassigt på mig hur mycket jag än försöker med kläder och smink. Så behöver jag en fräsch start och vad vore inte bättre än detta!
  Känslighy skulle nog passa mig utmärkt då jag både är torr och fet i hyn men får dålig hy om jag exprementerar för mycket med för starka grejer.

  Tack för din underbara blogg och all inspiration!
  Hoppas du snart känner dig gladare och din “hårda bubbla” spricker och blir det bättre <3
  Kan inte komma med bättre tips än att omge dig med kärleksfulla personer!

  Kram

 137. Hej!
  Vilken underbar tävling, hoppas innerligt på vinst. Är i behov att nån bra hudvårdsprodukt. Tror ja lider av torr/bland hud. Testat lite olika sorter under åren men hittat inte nån riktigt bra än. 28 års ålder kan väl vara bra att nämna 🙂

 138. hej,
  det skulle vara jätter roligt att få vara med som provkanin. Jag har lite jobbig hy som alltid emmelan åt reagera på allt möjligt. Jag skulle nog höra till gruppen “mogen hy” för jag blir i Okt. 48 år- så nog är jag mogen, rynckor har jag inte så mycket, men det var väl inte obligatoriskt? :D.

 139. Kan också ställa upp som test dam använder tidigare dermalogica produkter och har svårt att göra snedsteg för min hud vet av de på direkten. Väldigt känslig hud med andra ord. Vore skoj att testa om dom här produkterna också skulle passa mej! 🙂

 140. Jag skulle gärna ingå i testgruppen för jag har ännu inte hittat det rätta märket för mig och Jurlique kunde kanske vara det rätta. Jag har bland hy och har testat en hel del ekologiska produkter och använder helst sådana, men Jurlique är ännu obeprövat. Hoppas på tur att jag är en av fyra 🙂

 141. Maria Backman

  Hej! Jag är en 17- årig tjej som lider av acne. Jag har sedan 3 år tillbaka prövat massvis med produkter och behandlingar, och det är inget som har hjälpt. Jag tycker det är oerhört jobbigt att varje dag känna mig smutsig i ansiktet, så jag skule mer än gärna vilja vinna dessa produkter med hopp om att dom hjälper. Tack! Ha en bra dag!

 142. Hej tjejen:) Vore fantastiskt trevligt att testa detta märke. Hört SÅÅ mycket positivt om Jurlique. Så jag anmäler mitt intresse:)
  Kram Gittan

 143. Osallistun tähän aikuisen tyttäreni puolesta joka käyttää luonnonkosmetiikkaa ja apteekin tuotteita herkän ihonsa takia. Muutenkin hänen tämän hetkiseen maailman katsomukseen sopisi luonnon kosmetiikka ja Jurliquen tuotteet vaikuttavat todella hyviltä.

 144. En keksi nyt muuta syytä kun, että en ole ikinä käyttänyt näitä tuotteita ja sen lisäksi sopisin mainiosti testihenkilöksi siksi, koska ihoni on e.r.i.t.t.ä.i.n huonossa kunnossa tällä hetkellä.

 145. Är hyn mogen om den hängt med i snart 40 år…? No, hur som helst, anmäler mitt intresse för prövning av produkter som jag bara hört fina saker om, men hittills ännu inte testat.

 146. Hej.
  Detta låter jätteintressant. Jag har torr hy samt att jag får stora finnar/bölder. Jag är närmare 40 år och har aldrig i min ungdom haft varken finnar eller acne. Jag använder dermatologicas produkter men tycker inte att dom funkar så bra. Det skulle vara väldigt intressant att testa Jurliques produkter.

 147. Hej!
  Jag är politiker och mitt yttre har naturligtvis betydelse varje dag när träffar människor och därför är jag ganska noga med att sköta om mig. Jag är jättenöjd med de produkter jag använder idag så jag har inte aktivt sökt andra. Men…. När jag läste bloggen , som jag förövrigt ofta återkommer till, tyckte jag att det lät spännande med produkter som tillverkas med tänkandet i ett hållbarhets perspektiv. Dessutom blev jag lite intresserad av vad de där australiensarna kan eftersom en av våra döttrar är på väg dit.

 148. DU har bästa tävlingar ever:)
  När jag läste det här, så började jag fundera på vilken grupp tillhör jag egentligen. Jag, som tycker att jag sköter mitt hud bra, hade ingen aning om jag var torr, bland, känslig eller vad?? Till slut kom jag på att nej, herregyyyyd ändå, jag är nog mogen, 40 gränsen närmar sig. Det är väl dags för mig att se över mina hudvårdsrutiner. Så gärna vill jag testa de här produkterna, som du har talat så väl om:) Håller tummarna att “I´m the lucky one”…

 149. Jag skulle gärna vilja prova paket nr 3 för känslig hy. Jag har jätte problem att hitta produkter till min hy eftersom jag är jätte allergisk mot de flesta vanliga, billiga produkter. Kan endast använda produkter från apoteket. Produkterna låter som något min hy skulle klara av! 🙂

 150. Hej!

  Skulle gärna vilja prova produkterna för blandad hy. Har ännu inte riktit hittat rätt i hudvårdsdjungeln och känns som de flesta produkterna jag använt har gjort huden värre/inte haft effekt alls. Du har berömt jurliques produkter så mycket, så skulle vara jätte intreserad av att testa dem! 🙂

 151. Olen keski-ikäinen= +40 urheileva 2 pienen lapsen äiti. Ihoni on hyvä mutta ainahan voi parantaa 🙂 Naururypyt saa olla!! Olen lueskellut tästä sarjasta ja uteliasuus heräsi. Kokeilunhalua ja intoa löytyy. Också på svenka:) Jag gillar kosmetik och ta hand om mej själv ute och inne. Men i allafall du har snygg plogg!

 152. annica la sundström

  Jag ställer stora krav på mina produkter.
  Vill välja ekologiska alternativ, har provat ett flertal men har inte hittat någon som är tillräckligt bra.
  Har en mogen hy, är ute i alla väder i mitt jobb och behöver något som fungerar. m v h Annica

 153. Efter att i flera års tid haft problemhy och prövat många olika krämer, både billigare och dyrare så har jag inte hittat något som passat min hy ännu. Alla dessa krämer och dess inverkan är en hel stor djungel som man lätt går vilse i. Vilka krämer är bra, och vilka är dåliga? Har lärt mig att man ska ha höga krav på produkterna, och vill helst ha produkter som är ekologiska och inga onödiga kemikalier… har en väldigt känslig hy, och söker efter någon mirakelkräm som skulle hjälpa mig.

 154. Vilken trevlig tävling! Vill gärna testa produkterna för mogen hy, är plus 40. Jag älskar att testa nya produkter och gillar jag dom så rekommenderar jag gärna produkterna för alla bekanta! trevlig höst!

 155. Oj! Jag har länge sett på Jurliques produkter men tvekat eftersom de är så dyra o jag testat så mycket ren. För mig vore väl paket nr 1 det bästa. Min hy har länge känts knottrig o det känns som att ingenting fungerar. När jag får PMS får jag ännu mer nippor runt munnen o i pannan o de försvinner först efter några veckor. Kanske Jurlique kunde vara produkterna som hjälper mig… Att de dessutom är ekologiska är ju bara ett jättestort plus!

 156. Jag skulle gärna testa serien för normal och blandhy, eller kanske för känslig hud för jag har det också och så behöver den också fukt ibland, suck. Jag har testat en mask av Jurlique förut när jag haft problem med oren hud och den har inte varit problem för min känsliga hud, den har varit bra!

  Mne jag har mer eller mindre gett upp hoppet med dyra hudvårdsprodukter för dagligt bruk för jag har ändå inte hittat någon serie som riktigt passar mig. Många är för feta och ger mig täppta porer, andra blir som en fet yta på huden men under det känns det ändå torrt. Vissa irriterar så jag blir rödflammig. Jag har funderat på att testa övriga produkter av Jurlique men har låtit bli av rädsla för att lägga pengar på nåt som ändå inte fungerar. Den här tävlingen kanske ger mig chansen att hitta nya favoritet för många år framåt.

 157. Maria Björke

  Att hitta bra hudvårdsprodukter är inte det lättaste. Ibland slår jag till på dyra märken men inget “wow” infinner sig. Huden känns ändå torr, det stramar över kinder och haka. Jag letar ständigt efter just de där produkterna som ger ett “hallelujah moment”. Vem vill inte ha strålande hy liksom?
  Kanke Jurlique är just vad jag letar efter? Min hy mår inte helt bra efter sommaren och tyvärr börjar pigmentfläckarna få fäste. Jag blir inte yngre i hyn märker jag och jag vill gärna ha det bästa. Jag är gärna med och testar Jurliques serie för mogen hud!

 158. Dyra krämer har i min plånbok gjort hål,
  ofta av produkter som jag inte tål.
  Jag har provat märke efter märke, kräm efter kräm,
  men hittar ingen som får min hud att kännas bekväm.
  Det är jobbigt, irriterande och jag lider
  när min hud bara kliar och svider.
  Jurlique som är ekologiskt odladt och snällt mot miljön
  är kanske miraklet som får min känsliga hud mjuk och skön:-)

 159. Camilla Passell

  Hej!
  Jag skulle gärna vara med och testa dessa produkter. Har inte tidigare använt några produkter från Jurlique. Har känslig hud, och har märkt hur viktigt det är att sköta om sin hud.

 160. Hade varit kul att vara med och få testa detta hudvårdmärke. Har provat Dermologica och tyvärr har jag alldelens för känslig hy och den gav mig massa utslag. Önskade att fler hudvårdmärken gjorde kit som man kunde få prova på och att det räckte ca 1-2 månader. Under den tiden hinner man prova och se om man tål märket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *