Fem läsare vinner SPANX!!! (Avslutad!)

Love this post:Love this 0

En sak jag gärna hade gjort är att ha skrivit Harry Potter böckerna, grundat Facebook eller uppfunnit SPANX.

Men nu var det inte jag som kom på de geniala SPANX utan en kvinna vid namn Sara Blakely. För tio år sedan hade Blakely en idé – en idé som skulle visa sig vara värd miljoner och hjälpa kvinnor runt om i världen. Figurfomande plagg att bära under kläderna. Strumpbyxor som lyfter rumpan och drar in magen, linnen som formar midjan och låter kärlekshandtag stanna innanför, istället för utanför kläderna. Hantverket är något alldeles speciellt. Varje produkt från SPANX tar 8 timmar att tillverka och bearbetas av 40 kvinnor.

Företaget är modernt och ansvarstagande, över åren har de skänkt över 10 miljoner dollar till välgörenhet.

Men hur gör man då? När man sitter och ruvar på en idé? Här kan ni läsa mer om hur Blakely gjorde, steg för steg

TÄVLING!!!!

Nu vill jag i samarbete med SPANX lotta ut In-power super higher power till fem av mina läsare! Härligt va! SPANX-byxa som ger en extra fin timglas-effekt. Denna modell har hög midja, formar och skapar en jämn siluett, extra förstärkt för att ge en platt mage och slankare lår – sitter snyggt under kroppsnära plagg! (SPANX-modellen jag har på mig i skrivande stund)

För att vara med och tävla om favoritprodukterna från SPANX vill jag att ni skall kommentera i detta inlägg om vilken existerande uppfinning ni hade velat uppfinna? Så villl jag att ni också gillar SPANX på Facebook här!

Tävlingen pågår från 22.8.2011 – 30.8.2011. Efter det lottar jag ut fem (5) vinnare!

Lycka till!

Kika också in på www.nelly.com, som säljer SPANX!

———————————-

Ollaksesi mukana SPANX-kilpailussa tulee teidän kirjoittaa kommentti tähän blogi-postiin ja kertoa minkä jo olemassa olevan keksinnön olisitte itse halunnut keksiä? Tämän lisäksi teidän tulee käydä ”tykkäämässä” SPANX:in facebook-sivua!

Kilpailu on käynnissä 22.8.2011 – 30.8.2011 ja jonka jälkeen arvon viisi (5) voittajaa.

Onnea kilpailuun!

186 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *