Love this post:Love this 40

malena-2846

Då kickar vi igång denna vecka, tjohoo! Idag har jag tillbringat nästan hela dagen i en fotostudio och fotograferat en mycket, mycket vacker kvinna (värre arbetsdag kunde man ju ha). Till lunch åt jag en Tupla choklad. Den vackra kvinnan, Pamela, frågade skrattande av mig, då hon såg mig yra omkring med studiolampporna, om jag har erfarenhet av en (riktig) fotostudio. Om jag kan ställa in lamppor och sådant. Nej. Hahahah! Men resultatet blev fantastiskt ändå. Man behöver ju inte kunna allt precis och exakt – jag tycker om att improvisera.

Men alltså. Veckan jag väntat på – mycket skoj pågång! Jag skall piffas upp (tänder och hår och shopping), till helgen blir det en storintervju (pirrigt!) och några nya bloggsamarbeten jag är extra glad över, som till exempel Lindex. Oh Yes. Mer om Lindex snart, men ni här i nejden kan pricka i 5.2 i kalendern.

You may also like...

13 Comments

 1. Vilken härlig klänning du har! Får man vara nyfiken och fråga efter märket och var du har hittat den? Toppen modell och längd, nämligen! =)

 2. Men gud vad glad jag blev när jag såg först bilden på dig… och sedan läste texten! Nu fick jag upp ögonen denna tråkiga, mörka januaridag med snöglopp (i Stockholm). Tack för detta!
  Vad roligt att läsa att du verkar så positiv och har så mycket på gång. Tack för att du sprider din energi!
  Kram Maria

 3. Jag såg Pamelas insta-bild, jisses så snygg kvinna ja! Blev säkert fantastiska bilder. Vad kul med Lindex samarbete också, det ser jag fram emot att läsa mer om (eller framför allt SE mer av!)

 4. Åh, så vacker du är! <3 Kan tänka mig att dina bilder av Pamela blev magiska. Och visst ska man improvisera, det brukar bli bäst så. Ha en fin tisdag. kram Annika

 5. Underbar bild på dig! Va härligt med en massa roligt på gång

 6. Du strålar Malena! Så otroligt vacker 🙂 Ser framemot dina samarbeten. Alltid roligt med sånt 🙂 Kram!

 7. Snygg som tusan är du också! Kram på’re 🙂

 8. Kaunis! Olenkin etsinyt pitkahihaista pikkumustaa kylmaksi kaudeksi.

 9. Oh! Väntar med spänning på bilderna av Pamela och det datumet prickar vi in i kalendern. 🙂 Ha en fortsatt fin vecka. Kram

 10. Såå vacker klänning!! Och superspännande med nya samarbeten! You go girl!

 11. Men kvinna!!

  1. oj, halva kommentaren försvann, haha. Jag menade att skriva att jag trodde att du redan hade blekt dina tänder här! 🙂 Jag har själv blivit såå sugen på att göra det efter att du skrev att du skulle göra det. 🙂

 12. Så.Jäkla.Fin.

  WOW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *