Love this post:Love this 14

Förmiddagen tillbringade vi på balkongen med grannen. Leon i badbaljan, ätande grannens körsbärstomater (som han också badade) och vi, drickande allt för många koppar kaffe. Härligt att ha en så trevlig granne, tycker jag. Vi delar nämligen trappa och balkong.

Nu blir det storstädning – iallafall en stund. Det är varmt ute (äntligen!), så man vill ju inte svettas inne..

Leon valde ut dagens outfit;)

Klänningen hittar ni här, på rea!

Jag har ett projekt pågång. Att förnya garderoben helt. Alltså allt. (utom Hunkydory-kavajerna och Christian Louboutin skorna) Vet inte om jag klarar av det, men jag är på god väg. Ta en ny stil helt enkelt. Ta en titt på mitt liv och se vad jag verkligen behöver och rensa bort det onödiga. Förnya.

Vissa var inte lika entusiastiska som jag. Hahah!

You may also like...

9 Comments

 1. Ai kauheaa, miten paljon vaatteita 😀 😀 😀 Joskus tekee hyvää tuulettaa elämää vaikka sitten tuolla tavalla 😉

  Olisi kiva saada postaus uudesta kodistasi joku kerta!

  Mukavaa viikonloppua!

 2. Va kul att du skriver om just förnya och förändra garderoben för det pratade jag och Made By Mary-Maria om idag. Hur mycket vi har i våra garderober som vi egentligen inte behöver. Jag har något jag ska förnya och det är att jag ska handla eko-klokt alltså både ekologiskt och ekonomiskt, hade varit kul om du också hänger med på det och hjälper till att uppmana till inte konsumera så mkt.
  Leon är så söt så söt
  Kram

 3. Oj, garderobsprojekt är roliga om än tunga! Lycka till!

 4. .. Kanske det blir en bloppis då..? ?

 5. Får man köpa dina gamla kläder?? 🙂

 6. du liksom jag har drabbats av den stora hötterminspeppen! den är att likna vid en psykos om förnyelse! drabbande men åh så underbart!

 7. Ojojoj, jag behöver verkligen rensa jag med!!!! Eller så behöver jag en större garderob helt enkelt 😀 Säg bara till om du får några kläder över – jag kan nog ta hand om dem 😉

  Kram

 8. Åh, vilket projekt! Det skulle verkligen jag också behöva. Som flera andra har undrat. Vad gör du med dina kläder, ska du ha bloppis?? Du har ju så mycket snyggt så jag blir ju helt darrig av tanken på en bloppis hos dig. Hur går det förresten med planeringen av bloggträffen i Umeå, blir det av eller blir det en senare historia? Ha en fin dag. Kram Annika

 9. Vad har du tänkt dig för ny stil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *