Love this post:Love this 30

rabens-saloner-4594

Haaa!

Ni verkar vara precis lika nyfikna på Umeå och glada över en bloggträff som jag! Nu var det ju så att jag bara slängde fram idén om en bloggträff. Inget är än planerat. Men det är ju alltid så; the magic of the blog – skriver man något här så händer det sannerligen ganska snabbt.

Många har redan visat sitt intresse, bloggare, reseföretag, tidning, spa (visst skall vi gå och träna och njuta på spa till IKSU? Visst?), restauranger och olika butiker… Och så fick jag också tips om Modeveckan i Umeå. Bloggaren Lindas Lantliga tog genast kontakt och vi har suttit och skrivit med varandra sen i måndags, typ non stop.

Visst skall ni från Sverige (och andra ställen) också komma med! Skulle vara så roligt att träffas!

Men hummm.. blir det en stor bloggträff? Hur många är vi? Och vilket datum? Det är ungefär det viktigaste jag behöver veta just nu för att fortsätta planera.

..och sen, jag vill ni vi hittar på? Jag känner för att äta riktigt god mat och sitta och diskutera med er till sent på natten. Och kanske dansa lite också;)

rabens-saloner-4596 rabens-saloner-4612

Jag har en ny vän.

rabens-saloner-4616

Byxor Marc ó Polo (rea-köp), kimono Rabens Saloner (70% vid sköna Clara), silkes topp By Malene Birger och skor Christian Louboutin.

You may also like...

28 Comments

 1. Låter spännande…..kul att du gillar min hemstad.
  Tipsar om en fin butik Xcellent. , kläder och inredning.
  Kan hittas på facebook.
  Kram Titti

 2. JAAA! Men vad är en bloggträff,måste man själv skriva blogg också ? Jag gör inte de men skulle ändå vilja åka med! Finns mycket häftigt i Umeå 🙂

  1. Alla är välkomna, man behöver inte skriva blogg 🙂 Kram!

 3. Så härligt! 🙂 Vi diskuterade precis detta när vi hade en bloggträff i Vasa. Vi var många taggade bloggare som gärna skulle åka över till Umeå på en bloggträff, så jag är säker på att det blir ett stort gäng. Vad sägs om mitten av september? Eller blir det för tidigt? Det skulle ju vara fantastiskt att få åka över till Sverige och få uppdatera höstgarderoben och upptäcka Umeå tillsammans med ett gäng likasinnade.

  1. Jamen visst! Och Umeå fashion Week är 28 sept-4 okt!! Kanske om vi alla hjälps åt med att fixa med alla kontakter;) vi har så skulle vi skärt redan kunna åka i september! Kram!

   1. Ja absolut! Det låter verkligen toppen. 🙂 Vi måste helt klart spinna vidare på det här. Kram!

    1. Åh, det låter helt super! Jag är gärna med och hjälper till. September låter som en bra månad, helg?

  2. Om det blir många som är taggade att åka över så skulle man ju kunna fixa en gemensam resa härifrån 😀 Right ?

 4. Åh det här låter verkligen roligt, är absolut med och kan väldigt gärna hjälpa till med planering och arrangemang om det behövs! 🙂

 5. Sopisko vaikka vuonna 2016? Siihen mennessä ehkä mäkin pääsisin prismaa pidemmälle kun olisin ehkä saanut vieroitettua tämän viimeisen pienen paketin rinnalta ;D haha nimim. Enteemuutakunimetän24/7 🙂 haleja <3

 6. Men ÅH va kul!! Är gärna med på ett hörn. Oktober/november? Kram!

  1. Såg nu att ni pratade om Umeå Fashion Week – i slutet av vecka 40 kanske? Är nämligen bortrest till den 29:e. 😉

 7. Låter intressant, en helg i Umeå? Bloggar inte men läser många ? Jobbar med kläder så modevecka är ett ++++ i kanten. Träna jaaaa… Har endast kontakter inom Lindex om de låter intressant ?

 8. Oj låter verkligen kul, intresserad! Höstkryssning skulle vara toppen 🙂

 9. Hej, vilken helt lysande idé, låter ju hur roligt som helst! Wasaline har tidigare varit med då det gäller bloggare, så dem kan man säkert höra med igen ? hjälper gärna till det behövs!
  Ha det så bra, malin

 10. Åh jag skulle så gärna vilja hänga med er alla härliga människor, och vilket tillfälle att få massa rolig och nyttig inspiration till att starta en egen blogg vilket är något jag går och tänker på. Så om det finns plats för en som inte ännu bloggar, så vill jag gärna hänga med 🙂

 11. Låter så roligt! Hade Vasa och Ekenäs varit lite närmare varandra hade jag gärna åkt med, med er andra bloggare till Umeå 🙂

 12. Hej,
  Låter super skoj, men antar att ni har en åldersgräns på 18?
  Fick du förresten mitt mejl?
  Kram -e

 13. Gud vad du är vacker, vilken utstrålning, och vilka skor!

  Synd att man bor lite långt från Umeå, bloggträff hade varit kul!
  //Catta

 14. MEN! Vilket hotell! Umeå alltså, det här har vi missat, vi har “bara” varit i Piteå och Luleå… detta måste vi ändra på…: )

 15. Niin kaunis ja onnellinen! <3

 16. Jag är definitivt taggad på bloggträff varsomhelst 😀

 17. Så himla kul att så många vill komma hit till Umeå. Jag vill självklart vara med också. =) Och Gud vad du är snygg Malena!! WOW!!!! Kram Annika

 18. Jag är intresserad av att komma från Stockholm!! 🙂

 19. Tycker det var en jätterolig ide från dig, skrev några rader om det i min blogg som finns här http://www.nittaivasteras.com/vardag/bra-gjort-malenami/…själv har jag aldrig varit på en sån träff och det låter väldigt skoj, har inte bloggat så många år sen tror jag att det är kanske inte så många i min ålder som nappar på såna här tillställningar, men jag tycker det är jättespännande.

 20. Hej är såå nyfiken på din lägenhet(visst var det till en lägenhet ni flyttade?), ditt gamla hus var ju bara föör underbart inrett! Antar att lägenheten inte är sämre inredd 😉

 21. jag hade gärna följt med på en bloggträff i umeå!! underbar idé! <3

 22. Men huuuur snygg är du egentligen???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *