Love this post:Love this 25

Spännande vecka jag har framför mig! Rapunzel of Sweden har bjudit mig till Umeå för att besöka deras salong och bli rapunzel-fin i håret! Gissa om jag är exalterad!! Skall bli sååå roligt! Imorgon åker jag över med färjan, jag bor ju nästan mitt emot Umeå, om någon funderat på det. Ensam dock, Naku-Pelle-Ville får stanna hemma och hålla fortet (kommer att sakna honom såå!). Men hey, vad händer i Umeå? Var skall man äta? Dricka en mojito?

På fredagen kommer en stor försändelse med inrednings grejer, jag har fått i uppgift att fotografera för ett stort företag och ja, det är spännande. Jag har också gjort två intervjuer som borde komma ut inom kort. Lördagen är det bröllopsfest och så avrundas denna julivecka av ett annat fotojobb på söndagseftermiddag. Och gos, massor med gos med min egen lilla Naku-Pelle-Ville.

You may also like...

15 Comments

 1. Tiedän ikävän tunteen, mutta mojitokin kuulostaa hyvältä;) Iloa ja onnistumisia matkan varrelle!

 2. Rex bar & grill är nog den bästa baren i Umeå. En lång bardisk där de serverar bellinis lika goda som här i New York ☺

 3. Måste komma efter en allt för lång paus å kommentera på bloggen, fina fina Malena som jag fick läsa om i dagens Östnyland! Minns hur jag beundrade din blogg redan flera år tillbaks å är glad över att du både orkat å lyckats upprätthålla samma klass på bloggen i alla dessa år. Artikeln i Östnyland skulle jag hoppas att många läser, eftersom du tydligt för fram där att bloggen inte är nån dagbok; något som många läsare misstolkar å tycker bloggare är ytliga då de väljer att enbart skriva om det som är kul i livet.
  Fina fina Malena, du vet väl det? 🙂 Ha en bra dag!

 4. Du ska besöka Gothards…bo på Stora hotellet i samma hus…gå in på deras hemsida. det är en av världens 10 annorlunda hotell inredningsmässigt och finns omnämnd i nåt bal bal bal..( kommer inte ihåg vad det hette)
  ta ett glas vin i baren och be om att bli visad in till DUÅ…ett underbart ställe där du kan få en hel berättelse om drinken du dricker eller ost och kallskuretbrickan du äter…helt unikt i sitt slag..
  Du kommer älska miljön…

 5. ser att någon har rekommenderat Rex…sådan tur att det bara ligger tvärs över gatan…gothards och rex..

 6. Båten Umeå är en båtrestaurang med karibisk feeling och stans bästa hamburgare! Älvtåets café är ett supermysigt ekologiskt café med lantligt läge med betande hästar utanför men nära centrum. Vezzo för pizza och pasta (väldigt likt vapiano) och som ovanstående tipsade om; Rex bar och grill, deras uteservering är perfekt för ett stopp med drinkar!

 7. Välkommen! Jag föreslår en middag på “Båten”, goda drinkar finns där oxå. 🙂 Ligger nere vid älven. Lycka till! Kram Eva

 8. Säger som flera andra Rex, eller Invito.
  Ha det så trevligt i min hemstad.
  Kram Titti

 9. Låter härligt! Jag är själv sugen på att någon gång testa på att bli rapunzel-fin i håret. Trevlig resa till dej. / Bella

 10. Fin artikel i Husis. Härligt med lite mera tankar o djup 🙂 i bloggen åter isf endast produktplacering! Jag brukar alltid handla ica gourmet där hittar man lite nya matprodukter som inte finns hemma! Unna din tidningar billigare än hemma och åhlens är alltid kul ett gammaldags varuhus!

 11. Butiker att besöka….
  KII klädes och prylbutik lite utöver det vanliga.
  Exellent Kläder och inredning
  Hjärtero Kläder, inredning och växter
  Designbutiken Underbart ställe,inredning,barnpryttlar m.m
  Mias lustgård Inredning och lite kläder

 12. du borde ordna resor till coccola 😉 rabatt på tågbiljetten och så lite shopping på sköna clara och carolines, lunch på nannes namnam osv 😉 och så en fin kväll nånstans.

 13. Lottas krog i Umeå har riktigt bra mat. Plankstek till exempel.
  Vart du ska dricka mojito vet jag däremot inte men äta på Lottas skulle jag absolut göra om jag vore du.

 14. Hoppas du har en härlig resa! Hur fungerar Rapunzel-hår? Jag skulle så gärna vilja ha långt hår men mitt hår är sådant att när jag sparar det för att bli längre, så blir det så platt och livlöst. Har kört med motto “Hellre kort och välvårdat än långt och ovårdat” men kanske det kunde finnas en chans även för mig att få både långt OCH snyggt hår. Ett önskeinlägg på din blogg blir alltså hur och var man kan få Rapunzel-fint hår (med alla basics fakta för alla som är lika oinsatta i ämnet som mig). Ett sånt inlägg skulle göra mig SÅ glad! Fortsatt trevlig Umeåresa till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *