Love this post:Love this 15

malenami-7285

Blus (fått i bloggåva)) och byxor (gamla) från Odd Molly.

Idag var det meningen att jag skulle ha rest till Paris över helgen. Försöker att alltid göra något de helgar jag inte har sonen, annars blir jag tokig och börjar klättra upp efter väggarna. Saknaden är överväldigande. Så jag sysselsätter mig själv. Oftast med mycket jobb. Men ja, nu hade det varit Paris. Men det kändes inte bra att åka dit nu efter alla hemskheter. Och jo, jag vet att man inte skall ge terrorn makten, men ja vill bara inte åka dit nu. Så jag tror jag flyger över till Stockholm istället, går på julmarknad i Gamla Stan och dricker massa glögg.

Om någon undrar om håret så har jag en liten Rapunzel-paus. Sen lägger jag upp den långa frallan igen;)

malenami-7289

Jobbat hemma i sängen denna förmiddag. Så. Himmelens. Skönt. Jag fick några roliga “luckor” för Bellablogits julkalender, så jag sitter och roddar ihop det nu. Nu skall jag kolla flygbiljetter! Vi ses!

You may also like...

3 Comments

  1. Måste vara hemskt att vara utan honom, jag kan sätta mig in i det då jag själv är mamma. Han har det säkert bra, nog skulle du märka om inte så var fallet. Stor kram.

    1. Jo, har har det toppen. Men nog är det den största sorgen i mitt liv, att inte få vara med mitt barn varje stund. Kramar!

  2. Jag skulle också ha varit i Paris veckan efter terrordådet, men arbetsgivaren tyckte inte det kändes bra att skicka ner ett flertal medarbetare så vi stannade hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *