Love this post:Love this 22

 leon-6316

Jag har verkligen inte varit någon superbloggerska den sista tiden. Även om bloggen nog är i mina tankar. Plus allt annat. Undrar ibland om mitt huvud blivit större, alltså i omkrets, sen jag blivit mamma. Hur mycket stuff man går och funderar på och bollar. Inte får glömma. Måste köpa större hattar säkert. Men ja, en sämre blogg-vän är vad jag varit den senaste tiden. Arbete, resor, fritid och livet har stulit min tid. Skönt så, egentligen. Med livet. Fast jag hoppas det vänder snart, vill sitta ner och bara vara med ER en stund. Ha mer me-time och bara få skriva, skriva och diskutera med er. Undrar hur ni haft det. Jag undrar hur er höst har börjat?

Idag vaknade jag och våfflan med snuva. Leon körde in ett finger djupt in i min näsa för att kolla exakt hur förkyld jag var. Sen var vi till rådgivningen på 1,5års kontroll. Och de sa ju att de aldrig sett ett mer intelligent barn – han är ju precis som sin mor. Mmm, så sa de. För mig blev det sen en långlunch och nu sitter jag och redigerar bilder och skriver texter till Cosmetique. Så skall jag också skriva en text till Morrr Pets, jag är nämligen deras nya gästbloggare! Ni kan gå in och kolla här och här! Men ja, så småningom tar jag fredag, jag också.

leon-6296

You may also like...

2 Comments

  1. Hösten, den tog fart och så är man tillbaka i ekorrhjulet igen. Mycket på jobbet och lagom mycket hemma, så att jag hinner slappna av lite också.

  2. Här är hösten också fartfylld och fullspäckad. Skola, jobb, föreningsliv, galaplanering, hobbies, blogg… tiden räcker helt enkelt inte till.

    Leons tossor är ju förresten bara så söta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *