Love this post:Love this 23

chillnorway-5563

God morgon från sommarstugan!

Att detta väder inte ger med sig. Nog för att det är mysigt då regnet smattrar på plåttaket (vid lägenheten inne i stan). Idag regnar det inte, konstigt nog, men värmen saknas. Nog måste jag medge att jag drömmer mig bort och slösurfar runt på sista minuten resor till någonstans där det är över tio grader varmt.

Nu skall jag dra på mig långkalsongerna (ha ha) och köra iväg till kontoret. Jag har köpt en röd bil och glädjen då jag sätter mig i den är nästan lite överväldigande. Så lite härlig musik från högtalarna, solbrillorna på, även de dagar det är mulet – man vill ju ha känslan av sommar. Och så flyger jag iväg!

Nu skall ni ha en riktigt fantastisk dag, ni är bäst!

chillnorway-5568

Blus och byxor i linne från ChillNorway, kofta (mammas) från Lexington.

You may also like...

2 Comments

  1. Hej! Det här har inget med ditt blogginlägg att göra, men jag undrar så hur du tänkte kring din förlossning, både före och under den. Du verkar ha haft en positiv förlossningsupplevelse och just nu då jag är gravid i 6:e månaden behöver jag få höra om positiva upplevelser och inte bara en massa skräckhistorier som florerer på nätet. Du skrev en gång att du log genom hela förlossningen, sjöng vaggvisor och sånt. Kan du skriva mera om det, hur du tänkte för att hålla dej pepp? Hade du kommit på knepen själv?

    1. Jag skall skriva en förlossningshistora, det skall jag absolut göra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *