Love this post:Love this 18

bugaboo-6883

Ja, alltså snön var inte så välkommen nu denna maj söndag, kan jag tala om. Trodde vi fick lägga undan vinterjackorna och ta sommar redan? Meeh… Lillen sover brevid mig och maken spelar dataspel likt en rebellisk tonåring. Jag har mycket att plocka, tvätta och fixa än innan jag tar kvällen. Skönt med en liten paus och sitta ner i lugn och ro och titta in på bloggen. Har ungefär en halv timme på mig innan det är matdags igen. Leon har ätit oftare, längre och mer de senaste dagarna, vilket är mycket mysigt och jag är så glad över att kunna amma. Man märker verkligen att han växer, nu har vi igen gått upp en klädstorlek. Men man måste vara snabb om man skall hinna med annat. Nåja, världen går inte under om disken står en dag till eller om kläderna inte är vikta. Och kanske maken vaknar ur sitt dataspelande och tar hand om det;)

Titta in om en stund, bjuder på en maffig utlottning av Beach House ljuvligheter!!

You may also like...

2 Comments

  1. Ja det går så fort med de små och ja, tvätten ligger kvar precis som du säger… 🙂 Det är bättre att njuta av nuet än att stressa för framtiden.

  2. De andra kan gott ligga tycker jag. Njut av småbarnsåren, de går så snabbt. Plötsligt står man där med tonåringar och undrar var tiden tog vägen. Tycker man jämt stressade när de var små. Så njut… Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *