Love this post:Love this 19

DCIM100GOPRO

Lillemannen dyker och simmar som en liten groda. Redan då vi kommer in till simhallen fyrar han av ett lyckligt leende och kvittrar till! Tyvärr är bilderna inte av så imponerande blidkvalité. Lånade Lillebrors gamla gopro kamera och skall nog nu försöka få tag i en lite nyare variant, som tar bra bilder under vattnet också. (någon som har tips på det?).

DCIM100GOPRO

Babysim är nog det bästa, tycker både jag och Leon! Vi har en mycket energisk och aktiv liten gosse och vattnet är nog verkligen hans element. Vi har blivit så duktiga nu, nästa gång får vi dyka själv.

Har ni varit på babysim?

You may also like...

6 Comments

 1. Hej!
  Om du använder iPhone så kan jag tipsa om Watershot, ett kamerahus till iPhones! Det är smidigt använda och det blir jättebra bilder! Finns att hitta på bla Amazon.
  Ha en fin torsdag!

 2. Vi började i babysim när Isla var 3 mån, främst pga att hon hade höftskena sina första sex veckor och hade hört att babysim är extra bra till höftproblem. Hon verkade gilla det, fast det gick ganska långsamt framåt (vilket vi senare märkt att är en del av hennes personlighet). Efter att hon fyllde ett hände något: Hon bara klamrade sig fast och ville inte göra något i bassängen, bara kramas med mig. Till slut insåg vi att det blev lite dyrt för att kramas i bassängen och vi var alla så nedstämda efter simningen att vi slutade den. Synd! I vår babysim hade vi nog fotografering två ggr i året, fick några riktigt fina undervattensfoton!

 3. Sötisar!!! 🙂

 4. Härligt! Vi gick på babysim med storasyster och det var alltid veckans höjdpunkt. En gång kom det proffs och fotograferade under vattnet så vi har fina bilder av henne då hon dyker vilket är ett härligt minne (borde bara få upp det på väggen..) tyvärr slutade vi med babysimmet i samband med flytten. Med lillebror funderade jag nog på att vi skulle gå på syskonsim men det blev sen bara inte av vilket nog känns lite trist. Vi planerar dock införa en ny tradition och simma i simhallen en gång i veckan hela familjen.

 5. Så sööööööt Leon är och vad ad roligt att han tyckte om babysim 🙂 Trevlig helg Malena, Ante och Leon.
  Kram

 6. Vi var också på babysim och jag kommer aldrig att sätta min fot på det igen. Det hela gick ju ut på att de skulle dyka, dyka, dyka. Eftersom våran lillunge trivdes i vattnet, men började bli rädd för att dyka slutade vi med det och enbart lekte. Då avfyrades många skratt. Men fastän även ett annat barn grät varje gång det kom upp efter en dykning, fortsatte ledaren att trycka på att de skulle dyka och även föräldrarna satte denne igen och igen under vattnet. Jag fick nog. Simhallen är toppen, men dykningen avstår vi ifrån hädanefter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *