Love this post:Love this 11

malenami-6267

Ovädret i min kropp de senaste dagarna. Onepiece, Hunkydory och Lexington.

Nog för att Laman, jag träffade i fredags, varnade mig för att ja, jag kanske skulle känna av något i min kropp, hade jag verkligen inte velat få feber on top on that! Måste säga att jag sällan kännt mig så sjuk som jag varit detta veckoslut, herremintid! Men säkert efter allt resande och roligheter så visste väl kroppen att jag bokat ett “ledigt” veckoslut för bara och endast bloggning – och då slog den till. Tillförst kände jag att njurarna arbetade, precis som Laman sa, kroppsvärmen som går upp och ner, kände efter med öronen och hörseln och försökte få energin ner i fötterna och min heart protector, tryckte och masserade på de punkter Laman visat. Och så åt eller drack jag heller inget under rumstemperatur. När allt började röras runt i kroppen, tänkte jag att nej, ingen värkmedicin för mig – nu skall febern ha sin gång och onda andar skall ut!

Två dagar senare, utan sömn och känns som om jag hostat sönder mina revben (som faktist skall kollas upp) tog jag till medicinen. För att kunna gå på toalett och kanske äta något. Men ni förstår ju att eländet inte tog slut här. Nejdå. En stor bit av min tand föll bort igår också. Hahahah! Och här hade jag gärna fortsatt med läspande ljud om att det var framtanden, för det om något hade ju varit så hemskt och humoristiskt! Haha! Nejdå, det var en plomb (vad heter de nuförtiden på svenska?) som gett upp – men iiiilningen på febern och allt. Skönt. Verkligen. Man vet att man lever.

Så bilden där uppe är väl egentligen att romantisera, men jag tycker om och uppskattar att min verklighet har sett ut såhär, om bara en stund.

För feber och hosta och sjuka revben syns inte på bild.

malenami-6073

Och jeansen gick till Photo by Emelie och Lotta! Vinnarna skall få mail ikväll!

You may also like...

13 Comments

 1. Glammigt så det förslår ena dan ( oj va den va snygg outfiten från Marlene Birger & skorna, oh, la, la) & mys nästa. Låter som ett fantastiskt liv! 🙂 Hoppas du mår bättre snart bara! Fin kväll till dig!

 2. Så himla snygg Onepiece!!! Älskar att den har tryckknappar stället för dragkedja. Och den ser inte så tjock ut. Var kan jag få tag på en sådan?

 3. Krya på dig hjärtat<3
  Härligt att kunna vara så snygg, trots sjukdom:)
  Kram!

 4. Pikaista paranemista!
  Blogisi on parhautta 🙂

 5. God bedring. Håper både kropp og tann snart er ship-shape igjen.

 6. Underbar bild, så snygg du är kram Diana

 7. Du ser verkligen inte sjuk ut på bilden, min första tanke var att du är den första jag sett som ser snygg och cool ut i en onepiece.

 8. Stackare – hoppas verkligen att du snart känner dig bättre.
  Kram Jannike

 9. Hej Malenam, hoppas du känner dig piggare redan! Vet inte om detta är för “politiskt” för dig, men frågar nu ändå: är detta nåt du vill vara med och puffa? http://snigelnharald.blogspot.fi/2013/03/ska-vi-tillsammans-gora-varens-storsta.html

 10. Men kära hjärtat -KRYA PÅ DIG!! Det där lät absolut inget vidare & nog för att bilden är blek förmodligen som du & du ser ut som en fågelunge i din onepiece så är den VACKER.

  Drick mängder av honungs te & ta lite extra choklad praliner så skall du se att du piggnar till 😉

  Puss bästa

 11. oj vad spännande…..kan det vara jag som vunnit jeansen :-)….hoppas hoppas, lite kyligt för t-shirt o vita sneakers just nu men det ska väl fungera. Väntar med spänning på mailet 🙂

 12. Ja lurer også på hvor jeg finner en sånn noepice?? 🙂
  God bedring :).
  Sidsel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *