Love this post:Love this 15

hanken-2229

Jag blev varmt emottagen vid Hanken, jag hade sååå sett framemot att få äran att föreläsa för dem! Kom på, då jag stod där framför alla studerande och de från personalen, att jag äntligen får njuta av frukten av det hårda jobb jag gjort och gör med bloggen. Eller äntligen och äntligen, jag har ju njutit hela tiden, jag älskar det jag gör och allt som bloggen för med sig. Allt är verkligen möjligt. Som att stå och föreläsa vid Hanken.

hanken-2248

Fina bloggflickor! Det var roligt att genast få feedback:

saralene.blogg.se

michaelafinne.wordpress.com

sofiaahlskog.blogspot.fi

carolinemilia.blogspot.fi

hanken-2239

  hanken-2271

Cape Creative Lounge, favoritklänningen just nu Luxury of Moondust, väska Michael Kors från Sköna Clara, skor Christian Louboutin från Nina’s.

hanken-2293

Mitt resesällskap, herr Ulff, bra att ha någon att bolla ideér med då vi körde tillbaka hemmåt igen…

hanken-2309

What’s next?

You may also like...

8 Comments

 1. Jag hoppas att jag också, en dag, får känna som du gör.

  Att föreläsa är skoj, riktigt skoj. Helt klart bästa delen med mitt jobb.

  Ha en fin torsdag!
  Kram vackraste

 2. Power women! Du är nutidens Spice Girls. 🙂

 3. Åhh, stort gilla på detta inlägg! Än en gång, stort tack för att du kom! Så fantastiskt roligt att ses! 🙂 Kramar, och ha en bra dag!

 4. Jag har varit inspirerad efter din föreläsning, skulle vara roligt att få lyssna på dig och diskutera bloggar ännu mer någon gång. Ha det fint i Helsingfors! 🙂

 5. Hej Malenami,
  Jag undrar om ett tidigare inlägg där du visade upp en fantastisk fin jeans klänning från ChillNorway, vart går den att få tag på? =)

 6. Så kul att få föreläsa! Få förmedla vidare sin kunskap och erfarenhet. Jag vill gärna sitta där på en föreläsning och lyssna på det du har att berätta.

 7. Upea ihana Malena <3 <3 Oli niiiin mahtava nähdä sut viimein <3 !!:) Olit juuri niin aurinkoinen ja ihana mitä blogikin susta antaa kuvan <3 Pus pus <3

 8. Men NÄR ska vi helsingforsare få lyssna på dig? Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *