Love this post:Love this 11

kuva(4)

I två dagar har jag tänkt att jag skall fotografera solen åt er. Men på något vänster har jag inte fått det gjort. Batteriet i kameran var slut igår. Och idag då solen lyste mättande vackert över åkrarna och jag ville stanna bilen för att bara sitta och beundra en stund så hade jag två lastibilar bakom mig och vågade inte stanna vid vägkanten.

Men visst är det härligt? Ljuset alltså! Pappa och jag var och skidade på morgonen och det blev ljust under tiden.

kuva(2)

Något annat som är roligt är min biljett till Business Summit, som kom på posten här om dagen. Många intressanta talare igen som ger fina ideér att lägga i sin kappsäck och ta med på sin resa.

kuva(3)

Bilden är från igår och såhär ser det ungefär ut nu också. Sitter vid kontoret och skall snart köra iväg till Nykarleby för att titta, lyssna och nypa (bara litegrann) på Linn, Peppe och Karin.

kuva(5)

Vid Studio Tomi Yrjänä har de fint bord och matta. Och väldans fin och kunnig personal;)

Jaa, och så en Hejahejaheja, vad snälla och duktiga de är vid Studio Tomi Yrjänä!!!! Varje gång jag kommer på att jag skall fixa håret (och jag vill ju att det skall hända på direkten!) så ringer jag Sarah och bönar och ber om att jag skall få en tid. Och fast det är fullbokat så fixar hon det ändå. För hon är så snäll. Så tack, tack, tack för dagens guldkant och fina frilla 😉

You may also like...

4 Comments

  1. Härligt med vinterbilder! Jag undrar en sak, när presenterar du vinnaren i Efva Attling-tävlingen? Har väntat och undrat! 🙂 Allt gott!

  2. Hej puma! Ska vi ha ett bloggstafett-lag på stafettvasan nästa år? Eller kanske köra vasaloppet? Jag har ju gjort öppet spår och kortvasan och tjejvasan, men stafettvasan återstår. Vore kul att göra det ihop med bloggare. Som en grej…häng på vettja.
    Kram

  3. Ååh, har du nån aning om (eller möjlighet att fråga) varifrån mattan är? Håller på att införskaffa inredning till nya hemmet och den där är så fin. Vill ha, vill ha.

  4. Åh, verkligen super tjusig matta och bord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *