Understryker ordet bekvämt

Love this post:Love this 31

mom2mom-2702

Jag har alltid skrivit om hur viktigt det är att man har bekvämt på sig. Att man blir snyggare då. Och nu är bekvämt viktigare än någonsin. Mina gamla kläder passar än, men t.ex jeans känns inte så skönt och det är bra att jag fått låna svägerskas mammajeans (och hon då i sin tur lånar mina favvisjeans, “för det vore ju skamligt att låta dem ligga oanvända ett år… och då kan de vara of style nästa år också”).

I somars, några dagar efter att jag och maken omfamnat varandra glädjegråtande och jag krampaktigt hållit i den lilla stickan med de två små sträcken tog Mom2Mom, som gör mammakläder kontakt med mig. Kommer ännu ihåg då jag satt framför datorn och läste deras mail och på samma gång sneglade runt mig, som om Mom2Mom hade instalerat kameror hemma hos oss och visste vad som var pågång. Svarade dem att jag är glad över att de tog kontakt men att vi får återkomma.

Och det gjorde jag efter att vi sett den lille göra kullerbyttor och jag kännt att byxorna börjat spänna kring magen. Skicka mig något bekvämt skrev jag dem. Något snyggt och bekvämt.

Kavaj och leggins, vardagssnyggt och ja, bekvämt var ordet. Varför de då tog kontakt var inte för att de hade ultimata telepatisinne, utan för att deras kläder också går att ha även om man inte är gravid.

Nu vill Mom2Mom erbjuda mina läsare 15% rabatt på hela sortimentet! Tjohoo! Uppge koden: MALENAMI

mom2mom-2722

Kavaj
Leggins
Skjorta (rea i somras från H&M)
Väska Mulberry
Stövlar All Saints
Sjal BeckSöndergaard (skall snart bjuda på en finfin tävling där ni kan vinna en BeckSöndergaard sjal!)

mom2mom-2733

Hoppas ni haft en härlig början på veckan, annars! Själv är jag glad och orolig och många känslor på samma gång. Min Vackra Mamma blir opererad och ja, tar det i ett senare inlägg. Då jag vet mer. Men så ni vet. Kan inte riktigt skriva om det ännu.

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *