Love this post:Love this 31

mom2mom-2702

Jag har alltid skrivit om hur viktigt det är att man har bekvämt på sig. Att man blir snyggare då. Och nu är bekvämt viktigare än någonsin. Mina gamla kläder passar än, men t.ex jeans känns inte så skönt och det är bra att jag fått låna svägerskas mammajeans (och hon då i sin tur lånar mina favvisjeans, “för det vore ju skamligt att låta dem ligga oanvända ett år… och då kan de vara of style nästa år också”).

I somars, några dagar efter att jag och maken omfamnat varandra glädjegråtande och jag krampaktigt hållit i den lilla stickan med de två små sträcken tog Mom2Mom, som gör mammakläder kontakt med mig. Kommer ännu ihåg då jag satt framför datorn och läste deras mail och på samma gång sneglade runt mig, som om Mom2Mom hade instalerat kameror hemma hos oss och visste vad som var pågång. Svarade dem att jag är glad över att de tog kontakt men att vi får återkomma.

Och det gjorde jag efter att vi sett den lille göra kullerbyttor och jag kännt att byxorna börjat spänna kring magen. Skicka mig något bekvämt skrev jag dem. Något snyggt och bekvämt.

Kavaj och leggins, vardagssnyggt och ja, bekvämt var ordet. Varför de då tog kontakt var inte för att de hade ultimata telepatisinne, utan för att deras kläder också går att ha även om man inte är gravid.

Nu vill Mom2Mom erbjuda mina läsare 15% rabatt på hela sortimentet! Tjohoo! Uppge koden: MALENAMI

mom2mom-2722

Kavaj
Leggins
Skjorta (rea i somras från H&M)
Väska Mulberry
Stövlar All Saints
Sjal BeckSöndergaard (skall snart bjuda på en finfin tävling där ni kan vinna en BeckSöndergaard sjal!)

mom2mom-2733

Hoppas ni haft en härlig början på veckan, annars! Själv är jag glad och orolig och många känslor på samma gång. Min Vackra Mamma blir opererad och ja, tar det i ett senare inlägg. Då jag vet mer. Men så ni vet. Kan inte riktigt skriva om det ännu.

You may also like...

11 Comments

 1. tänk om du kunnat se in i framtiden förra vintern! livet tar oanade vändningar ibland. bra så 🙂 hoppas din mamma mår bra.

 2. Det gäller ju att tänka rationellt, liksom!=D

 3. Så härligt för er, många lyckönskningar till er.
  Hoppas också allt går bra för hela din familj så att du kan landa i lyckoruset.

  Kram

 4. Grattis vad kul för er, jag misstänkte något sådant då jag såg dig i inlägget där du bär den gråa och svarta klänningen att man kunde ana något som såg ut som en gravid mage. Härligt för er
  Kram Linda

 5. Va komiskt att ni fick mail från mom2mom när det var helt nytt.

  Jag såg på IG att din mamma skulle opereras. Tänker på er och hoppas op går bra!
  Kram

 6. Visst har du alldeles rätt att det är skönare att vara bekvämt klädd och i kläder man trivs. Läste om din mammas operation på insta, hoppas allt går bra. <3

 7. Kram på dig. Skickar välsignade tankar er väg. <3

 8. Det riktigt lyser om dig!

  Kram och lycka till på färden mot mål 😉

 9. Grattis og masse lykke til!!!!

 10. Oj men va kul Grattis!!!

 11. Men vad glad jag blir för er skull, Malena. Jag har tyckt hela tiden att det var tråkigt att ni levde på var sitt håll, och har hoppats på en förening. Nu har jag ju sett att Kärleken har varit i din närhet på flera kort, men det behöver ju inte betyda annat än att man är vänner! Du kanske tycker att det låter konstigt att en person i Sverige som inte känner dig, blir ledsen för att ni bor åtskilt… men jag har hela tiden tyckt att ni är så söta tillsammans och ser så lyckliga ut att det värmer.Det känns att ni passar för varandra!
  Nu blir jag riktigt glad när ni är tillsammans igen, och mer än DÅ… att ni väntar barn tillsammans. Jag önskar er all lycka!
  Hoppas också att det blir bra med fina mamma.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *