Tog en mysmåndag

Love this post:Love this 22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har många gånger tänkt att det är nog till viss del, på grund av bloggar, som vi tar tid till oss själva och familjen. Gör en lucka i kalendern för mys. Och fastän många brukar skämta om blogg-myset, så har det, iallafall för mig, blivit något viktigt och en riktig sak man sätter tid på. Det blir nästan som en ritual och man vet att – nu myser vi. Man tar vara på stunden på ett helt annat sätt. Jag låter då tankar om jobb och saker jag borde fått gjort bara flyga iväg, de är inte alls välkomna eftersom jag myser. För vi behöver det. Vi behöver ladda våra batterier. Och känna att vi tagit hand om oss själva.

Fredagsmyset brukar det heta. Men klart man kan mysa på en måndag också. Det har jag gjort idag. Efter alla ärenden jag tog itu med på dagen, drog jag sen på mig min Onepiece och tossorna och bara var. Härligt att börja veckan så.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens babybump.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testade mitt nya objektiv till min Olympus, like it! Fick (alltså fått-fått, sponsorerat-fått) ett 45mm f1.8 till min söta kamera och ja, den är mycket bra! Olympus brukar annars lotta ut dessa kameror alltid nu som då på deras FB sida, och nu lottar de ut dessa objektiv, kolla här! Min OnePiece hittar ni här, jag har dock inte lika långa ben som modellen *hrm* (eller så kan det vara det att jag inte tog en xs utan en m, för “att få plats med magen i vinter”, men tror hela vår familj ryms i denna;). Tossorna är Lexington och bakom mig är ju Beach House filten….! Och ni kanske undrar vilka som kammade hem de fina Beach House produkterna??

Filten gick till MrsH, lakanen till Isabella och pyjamasen till Erika. Vinnarna har fått mail!

Nu skall ni ha en riktigt mysig kväll!

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *