Love this post:Love this 15

tinek-0792

Kom lite tidigare till jobbet idag, hade en del att göra med mailen och sånt. Vi har så mycket spännande pågång just nu! Och nästa vecka åker jag och Cecilia till Helsingfors för att kolla på lite märken. Men det är skönt att komma i tid och i lugn och ro pyssla med sitt på samma gång man äter morgongröten. Plockade hallon och stora svartvinbär från mina buskar igår, vitaminkick – mums! Tack annars för alla trädgårdstips!! Fågelskrämman på vår gård nu är faktist skrämmande, tycker jag själv… Och håller fåglarna borta från mina bär.

Idag fick vi ett trevligt besök till affären, Sunna från bloggen och boken Mekkotehdas! Kom inte genast på vem hon var men efter att jag gett henne komplimanger över hennes underbara klänning och frågat varifrån den är så kom jag på vem hon var! Och det var ju klart att hon gjort klänningen själv! Sa att jag absoluuut också ville ha en sån klänning:) Här kan ni läsa (eller titta på bilderna) Mekkotehdas/Klänningsfabriken och här kan ni beställa deras bok!

You may also like...

1 Comment

  1. Härligt Malena, tack för tipset. Vilken härlig blogg, mysiga och vackra kläder.
    Men hade du designat kläder, lovar jag att jag hade haft alla kläder ifrån din kollektion. Du har verkligen en snygg kläd stil. Love it so much!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *