Tack Jannike!!

Love this post:Love this 30

Den Stora Bloggdagen. Jag tuggar ännu på alla fenomenala intryck och toppenfina kvinnor jag träffat! Vilket veckoslut vi fick vara med om! Mera sådant!

bloggdagen

Här i säng med dessa underbara kvinnor; Sofia – Hildas hem, Maria – Made by Mary, Linda – LaLinda, Helena – Bara en kaka till. En bild som absoluuut skall på min wall of fame;)

Min klänning är härifrån och smyckena hittar i självklart här!

Bild lånad av Made By Mary.

malenami-8770

Jag, Maria och Jannike med bloggen Bromans Bravader. Det var Jannike som ordnat bloggdagen, sett till att vi alla 130 bloggare från runtom i norden fick en underbar dag! Tack, tack, tack Jannike! Du gjorde ett fantastiskt jobb!!!

malenami-8740

“Tack för den gröna kakelugnen…” Härligt att träffa någon, man nästan känner, någon man delat något med, och faktist träffa dem påriktigt.

Jag är så otroligt tacksam över alla ni som kom och talade med mig, era snälla ord tog nästan luften ur mig. Så mycket kärlek! Och mailen ni skickat och tackat över mina bloggtips ni nu genomfört och lyckats med! Jag blir ju så glaaaad!

malenami-8762

Fick frågan om mina favoritbloggar och rabblade upp Stina Auer och Minna Tannerfalk…. Kom inte mycket längre än det. Blev stum av att se Minna Tannerfalk blicka upp mot mig från publiken. Men se! Det var ju inte Minna, utan hennes syster Malin! Malins blogg läser jag självklart också och inspireras här!

bloggdag8

Här ser ni Jannike och Jannike! Jannike till vänster har bloggen Add Simplicity och höll en fantastiskt bra och inspirerande föreläsning om inredning och Feng Shui. Tog sååå många bilder av hennes powerpointpresentation! Här skall inredas med tanke och balans!

Bild lånad av Bromas Bravader.

bloggdagen3

Made By Mary och moi. Maria hade också föreläsning den dagen, en mycket rörande och gripande sådan. Om hur vi verkligen skall ta vara på det vi har och att det alltid finns hopp. Mycket inspirerande kvinna!

malenami-8892

Crazyt härliga damer här! Lite spex pågång, haha! Anna, Katarina, Iris och Paulina.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *