Nu i Tallin

Love this post:Love this 46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jamen bilden är från igår, på Storgatan i hemstaden. Trodde jag skulle ha varit piggare ikväll, men efter att vi gått runt i gamla stan i Tallin, med Systeryster och kollegorna från kontoret, och ätit så gott (en av oss åt björn till middag) är man nog bara trött, trött. Tallin är så vackert! Har bara varit här en gång tidigare, efter att vi seglat en Swan segelbåt till Lissabon flög vi via München till Tallin och så tog vi båten över till Helsingfors och så tåget hem. Invecklad resa. Men kommer ihåg hur jag beundrade staden den lilla stund vi var här. Och hur fantastiskt det var, känslan då vi satte fötterna iland i Helsingfors. Även om vi inte varit långt borta, det är ju inte sååå lång väg från Ccccola till Lissabon. Men vi kände oss lite som hjältar, så ödmjukt tacksamma över vad vi fått uppleva och nästan kände att vi lyste av tacksamhet för världen då vi kom tillbaka hem, till ett grått och regningt Coccola iklädda i seglingskläder, bruna och med ljusa ögonbryn.

Oj, nu gick jag lite bort från ämnet. Vi är alltså i Tallin och ska lyssna på Brian Tracy imorgon! Jag är så förväntansfull! Hoppas på fenomenala verktyg att använda i framtiden, både i arbetslivet och det privata.

Och på tal om föreläsningar så kan ni boka biljetter till min och Christoph Treiers föreläsning tisdagen den 19.11.13! Mer info hittar ni här!

God natt!

21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *