Love this post:Love this 46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jamen bilden är från igår, på Storgatan i hemstaden. Trodde jag skulle ha varit piggare ikväll, men efter att vi gått runt i gamla stan i Tallin, med Systeryster och kollegorna från kontoret, och ätit så gott (en av oss åt björn till middag) är man nog bara trött, trött. Tallin är så vackert! Har bara varit här en gång tidigare, efter att vi seglat en Swan segelbåt till Lissabon flög vi via München till Tallin och så tog vi båten över till Helsingfors och så tåget hem. Invecklad resa. Men kommer ihåg hur jag beundrade staden den lilla stund vi var här. Och hur fantastiskt det var, känslan då vi satte fötterna iland i Helsingfors. Även om vi inte varit långt borta, det är ju inte sååå lång väg från Ccccola till Lissabon. Men vi kände oss lite som hjältar, så ödmjukt tacksamma över vad vi fått uppleva och nästan kände att vi lyste av tacksamhet för världen då vi kom tillbaka hem, till ett grått och regningt Coccola iklädda i seglingskläder, bruna och med ljusa ögonbryn.

Oj, nu gick jag lite bort från ämnet. Vi är alltså i Tallin och ska lyssna på Brian Tracy imorgon! Jag är så förväntansfull! Hoppas på fenomenala verktyg att använda i framtiden, både i arbetslivet och det privata.

Och på tal om föreläsningar så kan ni boka biljetter till min och Christoph Treiers föreläsning tisdagen den 19.11.13! Mer info hittar ni här!

God natt!

You may also like...

21 Comments

 1. Du är ju bara så söt med magen 🙂
  Kram Anna

 2. Hej! Skulle vilja veta åt vem föreläsningen riktar sig till? Är det mest bloggare/ företagare…?

  1. Hejsan! Denna föreläsning riktar sig till alla, oavsett om man är i yrkeslivet, studerar eller så. Man behöver inte ha blogg eller vara företagare. Vi kommer att ta upp hur man gör sina drömmar och visioner klarare och gör dem till verklighet. Kramar!

 3. Looking good! Tallin är underbar.

 4. Åh vad fin du är i kavajen och den passar ju perfekt även med lilla magen!
  Vad har di för storlek i den? Jag letar nämligen efter en begagnad på nätet.
  Tack på förhand!

  1. Tack snälla! Kavajen är den bästa! Har storlek M (och köpte den för ca 3år sedan o den är i perfekt skick ännu).kramar!

 5. Oh så fin du är idag! 🙂 Trevlig torsdag!

 6. Är jättesugen på att åka dit jag också. Måste bara se till att skaffa ett pass åt minstingen först. Att ta passfoto på en 7 månaders bebis gick förvånansvärt bra och hon “nailed it” på första försöket.

 7. Du är så fin så fin så fin finaste Malena!!
  och snart kommer min Bongo hem men inte tusan kommer jag vara lika snygg i den som du är i din.
  Men….
  Flera Bongo klänningar och annat kan man fortfarande fyndelifynda här:
  http://rundvandring.blogspot.se/2013/10/lat-mig-paminna-om-isa-couture.html
  20% på allt hos Isa Couture på min lilla blogg.
  Kram Maja

 8. Så fin du är!!!
  Hoppas ni får en fantastik föreläsning.

 9. Hjärtat vad du glittrar lite extra som gravid <3 Vacker som så man tappar andan!!

  Åh Tallin, jag har vart där massa gånger!! Älskar gamla stan där med alla små mysiga butiker & så den UNDERBARA Jungfru Marias katedral, du måste besöka den! Den är så vacker att det gör ont.Så måste ni äta på Olde Hansa, så bra mat & fantastisk stämning.

  Så har ju Estland de bästa SPA anläggningar som finns. Har vart runt på många olika, men gillar allra bäst de som ligger i Pärnu.

  Nu fick du mig att längta dit <3 <3 <3

  Sköt om dig hjärtat & stora kramar

 10. Du strålar:)
  Klär så fint i gravidmagen <3
  Vad är det för märke, modell på kavajen, så jag kan leta efter en beg. Så himla snygg!!
  kramisar

 11. Vad fin du är med din mage!
  Kramar

 12. Men du e ju så sabla fin! 🙂

 13. Föreläser du alls för allmänheten i huvudstadsregionen? Du är så inspirerande att jag gärna skulle komma och lyssna på dig ifall det fanns möjlighet.
  Gratulerar för bebisen!

  1. Hej Heidi och tack!
   Ja, det blir säkert någon föreläsning i huvudstadsregionen:) Och om ni vill boka mig så går det också riktigt bra:) Kramar!

 14. Mielestäni varasin lipun luennolle, mutta siitä ei tullut mitään vahvistusta s-postiin.. Hmm, nyt aloin miettimään, että onkohan mulla se lippu tai ei.. Pitääpäs tarkistaa :).. <3

 15. Kanske borde man besöka Tallinn, har aldrig varit där. Snygg kavaj!

  Linda

 16. Så fin gravid du er. Ansiktet ditt gløder:-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *